vineri, 21 ianuarie 2022

PORTUL CONSTANTA !

21 Ianuarie 2022,ora 5,37 !

Dragii mei ,

In aceasta dimineata devreme, ma trezeste un glas 
care intreaba asa:

"Ce Port ?
Dar un alt glas ii raspunde :
Normal ca ti-am spus ca e Portul Constanta !
Portul CONSTANTA este !"

Prieteni, eu nu stiu ce se va intampla in Portul Constanta, dar, cu siguranta vom afla impreuna .
.
Sa nadajduim ca nu va fi ceva de rau si chiar sa ne rugam pentru aceasta dragilor.
Cu dragoste, Maria.




20 de comentarii:

  1. E moneda de schimb la tradatori

    RăspundețiȘtergere
  2. În condițiile în care Bulgaria refuza trupe NATO, Constanța devine singurul port NATO în est la Marea Neagra și creste Ponderea NATO inclusiv la Aeroportul Kogălniceanu în care se va investi un miliard de dolari iar la Sibiu se urgenteaza investiția la Centrul de uperatiuni urgente NATO-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sibiu capitala germana?

      Ștergere
    2. Crăciun nu m ai dezinformați lumea ,BULGARIA NU A REFUZAT TRUPE NATO !!!

      Ștergere
    3. Asa spunea pe b1 TV, or fi putini oricum bulgarii refuza orice atitudine vizavi de Rusia pe care ii considera eliberatori, nu și pe Romani despre care nu spun nimic ca au luptat la Plevna, Grivița, Rahova iar pe valahi din jurul Vidinului ii persecuta ca și Ucraina impiedicindu-i sa se scolarizeze în limba romana. - craciun.

      Ștergere
    4. Portul Constanta trebuie distrus,nea Petre,sa ramana Rotterdamul pe cai mari.Ce pui si pesti,te faci ca nu pricepi?

      Ștergere
    5. Cum să fie porturile din vest "pe cai mari", doar se spune ca "deja ghețarii au început să-și facă treaba..."!?

      Ștergere
  3. rusii stiu de CONSTANTA SI KOGALNICEANU si face presiuni-posibil sa cada vreo racheta pe undeva-oricum rusii nu recunosc NIMIC

    RăspundețiȘtergere
  4. Trezoreria Vaticanului a investit în 2018 circa 6 milioane dolari într-un fond speculativ în caz de cataclism, pandemie, război care a crescut enorm odata cu Pandemia-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alte firme au cistiga urmare a speculații creșterii deceselor pe caz de boala cu mult peste statistica anterioara - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Terhes spune ca lucrează la UE la un Dosar prin care se urmărește ca fiecare om sa primească la naștere un cod din cifre și litere care să-l însoțească pe om toată viata inclusiv la contul sau cardul bancar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca va fi un război,după el va urma SFARSITUL LUMII la ce arme au unele țări în dotare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Timișoara e condusa de spionul german, în Sibiu erau minoritari imperiali luxemburghezi numiți greșit sasi și pe cale de dispariție, de aceia pe ultimul o să-l impaiem pentru veșnică amintire-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dna Maria, ati mai avut mesaje in trecut legate de Constanta. Ati putea sa ni le reamintiti? In caz de razboi, Constanta si portul vor fi primele "vizate", ca sa nu zic alt cuvant. Va multumim pt mesajele pe care ni le transmiteti si noua zi de zi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dacă stăm bine și ne gândim de ce credeti ca le-au facut?
    Le-au făcut cu scopul de a le si da,de a lupta cu ele.
    Pe o parte spun integritate,națională libertate si fiecare popor stăpân pe tara sa.
    Acum sa ajuns prea departe cu atatea arme de tot fel,mai mult arme chimice,biologice nici nu trebuie sa se deplaseze după terenul lor le apăsă pe buton si in 5-10 minute este totul pulbere.
    Sa știți că este și un război rece,războiul lui Antihrist de a crea haos,război,sunt anii lui,este cu gura căscată s-ai adune pe cei mari și fără Dumnezeu ai lumii la războiul cel mare.
    Bine ar fi ca rusii Sa si dea seama ce urmează, sa fim serioși ca deranjează pe altii ca intra rusii in Ucraina,au mai fost
    Îi deranjează ca vor si ei ceva de la Ucraina, care la randul ei va plăti pentru ca a stîrnit chiar din țară noastră.
    Poate ziceți că am luat-o pe aratura dar va trebui să dea României ce ia luat,și ceilalți toți care au luat de la poporul român, vor veni garanțiile României cum au fost odată.
    Nu stiu dar se poate sa fie aproape acest timp când vom asista la toate aceste evenimente.
    Acum BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți, sa fim sănătoși și să ne dea putere și credință.
    Cu mult drag si Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  11. Faza ai mai tare,ai ca o cam pus_o Erdogan cu Putin.Poate scapa numai in cazul asasinarii lui Vladimir,pe care al admir,un conducator adevarat,ortodox si fara frica.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tot despre Portul Constanta,aveam A PATRA FLOTA CIVILA DIN LUME.In armata lui 83 84 85,dam o conserva de peste pe doua de ficat de la Scandia.Cand eram grupa de serviciu la cantina de pe armata poporului in Bucuresti,adumam merlucius cu ligheanul din carafele cu apa de mancam o saptamana reprajit pe santier la Cotroceni la palat..,pe butoaie de tabla unde prajeam electrozii de sudura.Alte vremuri,nea Petre.

    RăspundețiȘtergere
  13. Taneam pita aia neagra la sanuri sub pufoaica si pachetul de unt in ea scobita pentru patru tovarasi si ce buna era pita aia.Mai saream gardul de patru metri si cumparam carnati de Bicaz si_l prajeam si ce bun era.Mai luam si rachie de Zalau si ce ne incalzeam cu ea combinata cu ceai de menta de la ungurii harhghiteni,pretenii mei si_ai lui Lorant Francisc din armata.Dormeam un ceas sub frunzele copacilor de la cotroceni.Si noaptea cu mantale pe noi la Grozavesti la minus 20 de grade.Vremuri faine ca serveam patria.

    RăspundețiȘtergere