vineri, 21 ianuarie 2022

AVIOANE DE LUPTA VIN DINSPRE RASARIT, INSPRE APUS ! LUMINA DE LA LUMANARE!

                                      20 Ianuarie 2022,ora 7,17 !


                              Dragii mei, 


In aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune cu adanca tristete asa:

                   "La fereastra unde-i Stare,

                 O lumina sta ,in doua pahare !"

.
Clipa in care, vad un barbat care priveste cu tristete inspre Sud, iar in spatele lui ,era un intuneric total.

.
Clipa in care,vad un Cer ca o dimineata devreme sau ca un inceput de seara, si cativa nori gri, nori nu prea densi. Printre acesti nori,zburau precum sageata din arc,pana la 5-6 avioane de lupta,posibil si un elicopter.
Avioanele de lupta veneau dinspre Rasarit spre Apus si aratau ca in imaginile de mai sus.
Prieteni dragi, Mesajul se refera la o stare de razboi,iar lumina din pahare, cu siguranta vine de la lumanarile aprinse.
Sa ne rugam dragii mei pentru Pacea Lumii intregi,sa ne rugam ca sa fim sanatosi si alaturi de cei dragi, sa ne rugam ca sa ne mantuim sufletul nostru.
Cu dragoste,Maria.


15 comentarii:

  1. Fără foc de rachete pare mai degraba un război psihologic de Șantaj deocamdată-specialitatea rușilor, cel mult provocări, de fapt ei nu vor victime omenești și așteaptă momente politice mai prielnice date de sărăcia din Ucraina-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună dimineața doamna Maria.
    Din pacate vedem ca conflictul de la graniță cu Ucraina ia amploare.
    Ce se întâmplă nu este bine deloc
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți să ne ocrotească si sa ne Păzească cu puterea lui cea mare.
    O zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate are legătură cu situația din Estul Ucrainei. Rusia a comasat peste 100.000 militari la granița cu Ucraina. Plus tehnica militara grea..

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai de noi de noi sa nu vina războiul sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa ne dea pace și sănătatea lumea sa fie mai buna Doamne ajuta Amin

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred că nato si america se va opri in a provoca un război cu rusia mai ales că situatia este pe placul lor, razboiul adică deranjul, va fi pe ulițele romaniei si pe langa productia de armament, americanilor poate mai le pica si ceva de furat. Retorica perversă a americii si slugii ei nato este arhicunoscută Rusia provoaca război aidoma retoricii Sadam Hussein detine arme atomice si trebuie sa invadam irakul. Deocamdata noi ne umflam muschii desi ni se vad coastele că nato va face si va drege. Este adevărat ca nato va face din România o altă Siria mai ales când îți vine in casă ca la bordel fiecare după chef ba Macrou afumat cu legiunea instrăinată ba alții trimiși de moș pampers Biden. Să speram ca vom scăpa intregi din această aventură ,aventură care după dezastrul economic,facturi,haos si amenintarea unui război actuala clasa politica va disparea complet din România. Ce va fi epocal va fi atunci cand armata rusă, armata unei dictaturi trecând prin România care a cunoscut ,,prosperitatea,, occidentului va fi intampinata de un popor pauper cu mâna intinsa poate va primi ceva de pomană din ratia soldatului rus. Apropos dacă treceti prin București donati ceva apă fierbinte din masinile militare ca sa se spele si ei că ei sunt Bucuresteni occident, uniunea europeana, prosperitate, povesti din acestea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Puțin i-i tine la frig pe ucrainieni în tranșee de apărare iar în rusi cultiva dorința de încăierare și dorul după URSS și după ce ucrainienii se vor satura de frig, la vara și se vor lăsa striviți de saracie și plictisiți va face și el o mișcare in fiecare an ca în Dombas sau Crimeea după situația de atunci-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ucraina își organizează armate pe localitățile de granița în timp ce Rusia cere plecarea trupelor NATO din România și Bulgaria, ultima declari d ca nu admite trupe NATO.
    Pare o direcționare pe Sud a Rusiei pentru a acționa în Nord,sau care pare a folosi slăbiciunile UE pe zona Marii Negre- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Din u-ministrul Apărării spune de o noua politica NATO care sa atragă colaborarea Rusiei dar nu exclude un atac militar în Lugansc și Donetsk-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cosea fost ministru-România un pierzător în urma asocierii la Ue-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vizionara Carmen Hara spune ca Putin va întra în Ucraina dar îl va costa Capul pe cind coltoasa Tatoiu spune ca Putin țintește gurile Dunarii-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu gurile Dunării, a spus-o Băsescu prima data.

      Ștergere
    2. Carmen Harra e cantareata, n-are ea treaba cu clarviziunea. Asa, oricine se poate uita la tv, anticipeaza ce se va intampla si apoi vine si vinde gogosele umflate celorlalti care cred orbeste orice, cred ca orice zboara se mananca...

      Ștergere
  11. De bine nu e mesajul, dar lumanarea de la ferestre ar putea fi: ori ca ramanem fara curent si vom sta la lumanare, care are, sau ca vor fi foarte multi morti din cauza razboiului si se vor aprinde lumanari pentru sufletele lor .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe timp de război, nu e voie sa aprinzi lumina seara, se folosesc lumânări, surse mici de lumina....

      Ștergere