duminică, 16 ianuarie 2022

COMANDA CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT(50 LEI ) ! ANUL ACESTA VOM MAI EDITA INCA DOUA VOLUME ALE ADEVARULUI DUHULUI SFANT!, INTR-UN NUMAR MAI MARE !


      .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                             


                          Prieteni dragi, 


Iata-ne ajunsi cu ajutorul Domnului si al Maicii Lui Dumnezeu si in anul 2022. Daca anul trecut am trecut prin zile grele,numarandu-ne mortii de Covid 19 si bolnavii infectati cu Covid 19,sa nadajduim ca in acest an 2022, vom fi mai plini de speranta,de nadejde in Bunul Dumnezeu si in Maica Prea Curata Fecioara Maria cu Sfintii Sai. 
Sa nadajduim dragilor ca Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS si Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,ne va ajuta ca sa scoatem si urmatoarele 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT. Aceste doua volume sunt gata,sunt trimise la Editura,asteptam doar ca sa mai scapam de acest virus ,dar avem nevoie ca sa strangem suma necesara editarii CARTILOR divine intr-un numar indeajuns de mare,ca sa avem pentru toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pentru toti cei care doresc ca sa -si hraneasca inima si sufletul cu al Lui Dumnezeu Cuvant.
M-au sunat deja cativa cititori, si m-au intrebat daca ar putea contribui cate putin la editarea urmatoarelor 2 volume.Fireste ca m-am bucurat tare mult ,si chiar le-am multumit pentru ajutorul divin.
In prezent,mai am CARTI din cele 3 volume, si se pot procura prin comanda telefonica 0747226236 sau prin site-ul special :                                                               http://adevarulduhuluisfant.ro/admin/ 
la pretul de doar 50 lei toate 3 volumele pretul de la editura ,plus taxele de transport prin fan curier sau prin posta.
Le dau doar cu pretul achizitionat de la Editura doar ca sa pot aduna suma necesara ca sa scoatem urmatoarele 2 volume,adica, volumul 4 si volumul 5.
Deci, CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/
Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! 
Iata si contul in care puteti depune banii pentru contravaloarea CARTILOR  sau pentru editarea urmatoarelor 2 volume:
RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

               Donatorii pentru editarea urmatoarelor 2 volume, vor primi CARTILE absolut GRATUIT !!!                  https://adevarulduhuluisfant.ro/
                        20 LEI
                             Adevarul Duhului Sfant Vol 2.
.
10 LEI Viata Extraterestra.
 
 Adevarul Duhului Sfant Vol 1
 20 lei primul volum.
RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Cu dragoste si cu multumire aparte, Maria Ghiorghiu.

11 comentarii:

 1. mesaj de la Divinitate: Isus Hristos nu ține cont de religie ci vrea să fim cu toții credinciosi in unitate,asta vrea ca lumea să înțeleagă si să țină cont,caci adevarata Evangelie este in ceruri si nu pe Pamant,evanghelia este pe doar o parte adevărata.Este mai bine ca omenirea să se rezume numai la ce este dat să fie dupa voia lui Dumnezeu prin Adevarul Lui._Xander

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cititi doar Biblia ortodoxa. Ortodoxia este adevarata religie.

   Ștergere
  2. Anonim 13:49 citeste din evanghelia lui Enoch pentru ca in biblie nu exista si mai sint si alte evanghelii care nu sint publicate in biblie ps:cauta pe internet.

   Ștergere
  3. Sfantul Parinte Arsenie Papacioc explica bine in cartea "Singur ortodoxia" de ce ortodoxia este cea mai apropiata religie si invatatura lasata de Mantuitorul Iisus Hristos.

   Ștergere
 2. https://m.hotnews.ro/stire/25292277
  Coreea de Nord se pregătește de război!? Vocea ce spune? Cine va face primul pas?

  RăspundețiȘtergere
 3. Talpeș fost șef la SIE-wasingtonul și Moscova merg împreună, referindu-se și la Ucraina și Globalizare. - craciun.

  RăspundețiȘtergere
 4. Talpeș - L-am susținut pe Iohannis dar a deziluzionat, AUR e nivelul Poporul dar modul lor e o gresala, cred ca că și Usr-ul sint doua partide create. - craciun.

  RăspundețiȘtergere
 5. Biden-L-am avertizat pe Putin, dacă face vreo mișcare în Ucraina consecințele economice vor fi devastatoare-Crăciun.

  RăspundețiȘtergere
 6. TALPEȘ-SUNTEM într-o situație mult mai dura decit cea de lumea a 3-a pe care ospune Ceaușescu, independenta energetica inUe nu e posibila - craciun.

  RăspundețiȘtergere
 7. Pentagonul-Rusia lucra la un pretext pentru intervenția în Ucraina-Crăciun.

  RăspundețiȘtergere
 8. Talpeș-Criza energetica un război prin care Rusia negociază cu UE unde România pare doar un teritoriu cu frontiere care oricum nu exista-Crăciun.

  RăspundețiȘtergere