sâmbătă, 8 ianuarie 2022

IISUS HRISTOS A COBORÂT DIN NOU , PENTRU OMENIRE !

 

         "Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                     

               


                         Dragii mei, 

În aceasta dimineata, aud un glas care spune ceva minunat,ceva ce se va intampla la timpul hărăzit de Domnul.
Citez:
           "HRISTOS a coborât din nou !
          EL a venit pentru omenire,ca sa trateze omenirea!"
 
                                     Imagini pentru inaltarea domnului.

Dragii mei,Iisus a coborât prima oara atunci cand S-a intrupat de la Duhul Cel Prea Sfant,  in Prea Curata Fecioara Maria.
Iata insa ,ca va veni ziua cand Iisus Hristos va coborâ din nou,dar nu ca Prunc ,ci asa precum S-a inaltat la Cerul sfant.

                                           Imagine similară.

Mântuitorul va veni din nou pe pămant si nu oriunde,ci in Romania Duhului Sfant ! 
Sa ne lasam cu toata fiinta noastra in Mâinile Domnului si-ale Maicii Domnului ,si nu avem cum sa mai gresim.
Sa multumim din toata inima noastra,din tot Sufletul nostru pentru toate,dar si pentru faptul ca ,suntem alesi ca popor ,pentru a-L primi pe IISUS HRISTOS in NOUL Său Ierusalim, numit Romania Adevarului Duhului Sfant !
Iisus Hristos va veni din nou pe pămant,ca sa vindece omenirea!
Sa vindece trupul ,dar mai ales sufletul fiecaruia dintre noi.
Sa ne-nchinam Domnului si Maicii Domnului, sa cerem iertare pentru gresalele noastre si mantuire pentru sufletul nostru.
                             Cu dragoste,Maria.

P.S.

              Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

6 comentarii:

  1. A intrat tocmai acum:

    Procesul global pentru crime împotriva umanității intentat și acceptat de Curtea Superioară de Justiție a Canadei (vezi linkul de mai jos) a început. O echipă de peste 1.000 de avocați și peste 10.000 de experți medicali, condusă de germanul Reiner Fuellmich, unul dintre cei mai puternici avocați din Europa, a inițiat cel mai mare proces din istorie numit „Nürnberg 2” împotriva OMS (Organizația Mondială a Sănătății) și Grupul Davos (Forumul Economic Mondial sub conducerea lui Klaus Schwab, în ​​vârstă de 80 de ani) pentru crime împotriva umanității.

    Dr. Reiner Fuellmich este un avocat germano-american, el este cel care a câștigat proceduri de mai multe milioane de dolari împotriva fraudei Deutsche Bank și cel împotriva Volkswagen pentru frauda Dieselgate. Este unul dintre fondatorii „Comisiei de Investigare a Coroanei Germane”. Fuellmich și echipa sa au adunat mii de dovezi științifice pentru a dovedi nefiabilitatea totală a testării PCR și frauda din spatele acestora. Fuellmich a vorbit la acea vreme despre vaccinuri și a declarat că „nu au nimic de-a face cu vaccinările, ci fac parte din experimente genetice”. Pe lângă testele greșite și certificatele de deces frauduloase emise de personalul medical corupt, vaccinul „experimental” în sine încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva.

    Potrivit articolului 32 din Convenția IV.1949, „Mutilările și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane” sunt interzise. Potrivit articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe oameni reprezintă o încălcare gravă a Convenției. Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg, care prevăd pedeapsa cu moartea pentru cei care încalcă aceste tratate internaționale. „Fuellmich a adăugat, de asemenea, că toate acest lucru a fost planificat de multă vreme pentru a fi implementat până în 2050. „Dar apoi” firele au devenit lacome și au decis să anticipeze planurile mai întâi în 2030 și în cele din urmă în 2020 într-o atât de grăbită încât vor face atât de multe greșeli.

    Producătorii de vaccinuri, de exemplu, nu s-au așteptat că vor exista atât de multe efecte secundare și decese.” „Europa,” continuă Fuellmich, este principalul câmp de luptă al acestui război. Asta pentru că este complet falimentar. Fondurile de pensii au fost complet jefuite. Așa că vor să pună Europa sub control înainte ca oamenii să știe că sunt. Ce se întâmplă ".

    Dar cine sunt acești oameni care trag sforile? Potrivit lui Fuellmich, este un grup de aproximativ 3.000 de superbogați. Clica Davos din jurul lui Klaus Schwab aparține acestui grup. Ce vrei?

    Control total asupra oamenilor. „Ei mituiesc medici, personalul spitalului și politicieni. Oamenii care nu cooperează sunt amenințați. Ei folosesc tot felul de tehnici psihologice pentru a manipula oamenii.”

    „Mass-media de masă”, rezumă Fuellmich, „spune o realitate falsă și spune că majoritatea oamenilor sunt în favoarea măsurilor și a vaccinurilor. Acest lucru cu siguranță nu este adevărat.

    De exemplu, aproape toți cei cu care vorbesc în Germania știu că o mască nu protejează de nimic, pentru că aproape toată lumea este acum informată despre mass-media alternativă. Vechea presă se stinge.”

    Să-mi completezi sfatul?

    „Răspândiți adevărul și faptele cât de mult puteți și nu vă pierdeți energia cu oameni care sunt disperați vaccinați. Nu putem salva pe toți. Mulți oameni vor muri”.


    https://corona-ausschuss.de/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor muri cei care cred orbeste tot ce aud prin media, nepunandu-si nici o intrebare in legatura cu nimic. Iau totul mestecat. Parca sunt anesteziati. Chiar si tinerii nu mai sunt curiosi sa afle adevarul. Daca vaxx fac parte din experimente genetice atunci prostia se plateste. Scrie pe ele ca sunt modif. genetic, ca sunt experimentale, si pana acum nu a fost nimeni obligat sa se vaxx. Fiecare om suporta consecintele faptelor sale. Un vaxx se declara bun dupa zeci de ani. Se studiaza efectele adverse, reactiile, contraindicatiile.

      Ștergere
    2. In toata Europa vaccinata in proportie de 90-95% si care mai poarta si masca, exista explozie de cazuri.
      In Africa, unde nu sunt vaccinati nici 0,2% (ATENTIE! - 0,2% vaxxinati!!!), nu au cazuri, ce sa vedeti?!?!?
      Concluzia este ca nu protejeaza de virus aceste tipuri experimentale de vaxxinuri, ba chiar ajuta virusul sa sufere toate aceste mutatii potrivit studiilor facute de specialisti din domeniu, nu de oameni de pe strada necunoscatori! Deci specialistii o spun foarte clar!

      Ștergere
    3. Vaxxinurile astea covid contin luciferaza. Pana si la auzirea acestei substante fosforescente care se va activa la un moment dat si veti avea locul vaxxinarii sau mana sau fruntea luminate cu verde fosforescent cu pecetea celui rau, te cutremuri!

      Ștergere
  2. Doamne cata nevoie este de ajutorul Tau!!

    RăspundețiȘtergere
  3. HRISTOS DOMNUL a coborat de multe ori pe pamant in vase diferite si in tari diferite- nu suntem noi romanii mai brezi-ca avem biserici si manastiri multe-depinde cum se roaga vietuitorii si mai ales gandurile care sunt proprii si de necitit! dar mai ales comportamentul

    RăspundețiȘtergere