joi, 13 ianuarie 2022

UN NOR VIOLENT VINE INSPRE NOI !

                                     12 Ianuarie  2022,ora 7,19!


                               Dragii mei,


In aceasta dimineata,in timp ce-mi faceam Rugaciunea ,aud un glas care ne avertizeaza asa:

                  "Un nor violent !

                      Un nor violent vine incoace, spre noi.

Dar un alt glas intervine dragilor,si spune trist:

               Eu nu sunt de acord cu un nor violent!"


Dragii mei, despre ce nor este vorba, de unde va veni acest nor violent si ce se va intampla acolo unde el va ajunge,eu nu stiu a va spune.

Cert este faptul ca, vom auzi de acest "NOR VIOLENT ",iar daca asa ni s-a spus de sus ca acest NOR va fi violent,atunci ne putem astepta si la situatii grele de suportat.

Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului, ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni, si sa nu-si intoarca Fața Sa de la noi robii Săi.

                             Cu dragoste, Maria.

26 de comentarii:

  1. Un bărbat, care susține că este ”călător în timp”, spune că are dovezi în privința unei apocalipse din viitor. De asemenea, acesta mărturisește că în anul 2022, omenirea va avea parte de o surpriză incredibilă și că extratereștrii vor invada Pământul!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil sint și extratereștrii speriați vazind ca Omul a început sa se joace de-a Dumnezeu facind pe creatorul cu nanotuburi și Xenoroboti vii care se pot dezvolta și organiza apoi singuri-Crăciun.

      Ștergere
  2. Pe internet se spune ca substanțele din vaccinuri Grafen și nanotuburi pot da corpului un cod blutus prin care prin telefonul mobil se poate comanda de la distanta moartea fulgerătoare a omului - craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun ai scris ff ADEVARAT

      Ștergere
    2. An.00:24,craciun,de ce trebuie sa popularizezi asemenea cretinisme,caci unii,destul de multi,chiar ar putea sa creada,iar comunicarea s-ar simplifica astfel:eu Tarzan,tu Jane!😄

      Ștergere
    3. Uite acum vorbea pe DIGI 24 de Xenoboti din oameni modificați cu beneficii dar și pericole, asa ca se îngroașe gluma-Crăciun.

      Ștergere
  3. Readucerea pe planeta a echilibrului climatic stricat de om a lansat teoria Resetarii istoriei prin revenirea la anii anteriori dezvoltării industriale pentru a da timp Pamintului sa se refacă-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa credea și prresedintele UE care l-a pedepsit pe Terhes și acum italianul e mort de la vaccinuri.
      IAR chestia cu nanotuburile afost prezentata și pe documentarele științifice de pe Tv ca dispozitive bio ce pot creste în corpul viu uman prin care omul poate fi conectat la internet si devenii Android,in bine sau în rău pentru ca poate fi comandat din Exterior și urmarit-craciun.

      Ștergere
  4. Marioara surioara,armele geoclimatice sunt folosite daca tot au fost produse cu scopuri precise.Macar de_ar ninge.Le duc dorul fulgilor mari si pufosi de zapada din copilarie.Ma gandesc totusi cu tristete la buneii si bunicutele uitati in catunele risipite in muntii plini de zapada,unde nu vad tipenie de om cu zilele,dragutii de dumnealor,cu pensii de cateva zeci de lei.

    RăspundețiȘtergere
  5. În trecut bolnavii presupuși de ciuma au fost greșit separați de cei sanatosi la Sevastopol murind iar lumea s-a răzbunat omorind guvernatorul cum s_a intimplator și la noi cu falsi bolnavi testați greșit internați cu bolnavi de Covid s-au contaminat murind cu zile în spital de unde procesul cu cei 12 decedați de la Sibiu.
    CUM A FOST și la Tribunalul de la Nuremberg.
    Pina atunci avem cel mai mare Protest în data de 23 Ianuarie la Bruxell si în alte state-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste tipuri de teste pentru covid NU sunt deloc relevante. Nici nu au fost initial create pentru covid. Au recunoscut si producatorii testelor.
      Iar producatorii vaxxinurilor au recunoscut ca sunt interzise celor care vor o familie, copiilor si au mai recunoscut si ca vaxxinurile lor au contraindicatii multiple.

      Ștergere
  6. Da este vorba de Vortexul polar, a fost anuntat la TV,se pare ca de la sfarfitul saptamanii viitoare ne afecteaza, vine cu ger

    RăspundețiȘtergere
  7. Vintul care va continua pina simbata a venit cu un nor de praf în jud Buzău din Baragan, semn de secera-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tornade doamna Maria
    Cred ca altceva ce poate fi?
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.
    LA noi a fost zilele trecut vânt,burnita acum este soare si ger au fost -13 grade.
    Din fata lui Dumnezeu nu avem unde ne duce.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    O zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere
  9. se aude ca mai marii planetei pregatesc o pulverizare din spatiu a unor virusi si bacterii dupa data de 18 ian-se joaca cu omenirea in disperare- le suntem povara!

    RăspundețiȘtergere
  10. Conform meteorologilor urmare încălzirii globale Zona marii Negre va fi expusa la Tornade iar în occident dezechilibre climatice-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Din 14 comentarii ,jumatate sunt.....craciun !

    RăspundețiȘtergere
  12. Transnistria devenita de ieri ruseasca și-a tras vama la granita cu R Moldova semn ca folosește pe romanii moldoveni de acolo numiți de ucrainieni și Volohi pe post de ostatici și inconjurind Ucraina și din Vest. UNII MAI zic ca ucrainienii o merita.
    Dar ROMANII MOLDOVENI??? - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. În Cipru prețul de azi al curentului pe KW este de 0.17 Euro.
    Se vede ca acolo nu e la conducere ca la noi Casta evreiasca Trădătoare Iohannis, Heelvig, Citu - repetentul cu facultate în SUA dar pe banii romanilor prin serviciile evreiești locale conform unui articol publicat recent printr-o alta schema de mătușa Tamara ca și la evreul Năstase-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Spionul Germaniei Fritz ajuns ilegal primar al Timisoarei acuza ca extremismul Simion ar fi atentat la primăria lui personala trezindu-l-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dacă se menține aceasta iarna cu precipitații puține România va întra în noul an agricol cu un mare deficit de apa în sol mai ales în sud și centru întărind din criza de energie și într-o criza alimentara și inflație pe locul doi în UE.
    Și la acest capitol Ungaria s-a descurcat mai bine ea plafonind preturile la alimente iar mulți afaceriști din ORADEA se gindesc să-și mute afacerile peste granița pentru aceste avantaje și altele mai vechi plănuite naționalist de mult de premierul lor Orban - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Inflația în luna decembrie în România 8.19 procente și asta alunga investitorii-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pe lingă seceta creșterea pe motive de energie a prețului de trei ori la îngrășăminte va falimenta fermele și va scoate lumea în strada, sau poate unii tocmai asta doresc- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Incendiu de vegetație uscata pe 20 ha în doua localități din Buzău favorizat de vint mare cu rafale de 50 km la ora.
    Deci seceta de care tocmai vorbeam înainte, dar cu altefect-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. https://danielvla.wordpress.com/2021/12/04/rezistati-primum-non-nocere-documentar-francez-despre-criza-din-sanatate-efectele-vaccinurilor-anti-covid-obligativitatea-vaccinarii-santajul-vaccinarii/

    RăspundețiȘtergere
  20. Nori înfiorător fotografiați de forma verticala de tornada filmați în Texas.
    Ceva deosebit sub forma e suluri orizontale perfect aliniate am pozat și eu în septembrie deasupra mănăstirii Simbata de Sus-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere