marți, 25 ianuarie 2022

STAREA DE ALERTA ???


                               

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                             .

                               24 Ianuarie 2022,ora  5,13 !.


                                                                 Dragii mei,


In aceasta dimineata devreme,m-a trezit un glas care spunea asa:

             "L-a deviat !

          Se vede cum se misca in primul rand,Starea de alerta !"

Prieteni dragi, este de departe un MESAJ codificat. Ce inseamna? Eu nu stiu a va spune.Dar stiu ca in timp,vom afla impreuna dragilor!

                Cu dragoste,Maria.



21 de comentarii:

  1. Stare de Alerta în estul UE, Polonia vrea un gard înalt de 5 metri, în alerta vor fi armatele tarilor din jur ca să nu mai vorbim de ucrainieni-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iohannis de ziua Unirii citește discursuri singur cu garda de onoare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun, Dulapul nu dorea să se surmeneze mai ales că acum a trecut împreună cu Bulfeiul la pregatiri de război, se fugăresc prin Cotroceni cu pistoale cu apă.

      Ștergere
  3. Cred caeste vorbade acel asteroid care se apropie de pamint

    RăspundețiȘtergere
  4. pe glob se bat ca smintitii pentru teritorii iar pe noi ne pasc alte necazuri ,chiar din spatiu!

    RăspundețiȘtergere
  5. BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Ma uitam la tv.ca a nins undeva unde nu a fost niciodată era un strat de zăpadă destul de mare.
    Suntem la mila Domnului.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Ce putem spune?
    Nimic fără Dumnezeu și Maica Domnului.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  6. 8500 militari americani în alerta pot fi deplasați pe flancul de Est în cazul invaziei ruse în Ucraina-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai repede devierea prin interceptarea unei rachete rusești în Ucraina eștimata peste citeva săptămâni sau chinezești în Taiwan ultimul caz mai puțin probabil întrucât în China e olimpiada de iarna-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi plac analiștii militari din România care își pun încrederea în Turcia ca țară nato cu o armată numeroasă care poate ține Rusia în șah în zona Mării Negre. Turcia este dependentă de gazul importat din Rusia , Azerbaidjan și Iran. Iranul ca aliat al Rusiei a și început frăgezirea aliatului nato Turcia dându-le zece zile pauză la gaz iar după reluarea exportului le dă cu țârâita poate înțeleg cum stă treaba. Rusia stie că în cazul unui război câteva țări le scoate din circuit prin taierea resursei energetice altele deși sunt in nato nu vor răspunde unei chemări împotriva ei. Astfel Rusia împreună cu aliatii ei vechi, razboiul inceput zece impotriva a trei il poate transforma în cinci impotriva la cinci. Să nu uitam că Rusia a dat lumii cei mai mari campioni ai sahului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Croatia a anuntat azi ca in cazul interventiei Nato in conflictul din Ucraina isi retrage imediat toate trupele din Nato

      Ștergere
  9. Un grup de hackeri"lucratori de lumina" au oprit starea de alerta din Rusia,sa spus la Antena3._Xander

    RăspundețiȘtergere
  10. MEdicii REPREZENTÂND 17 000 doctori AU Protestat la Washington asupra modul cum GUVERNUL TRATEAZĂ PROBLEMA vaccinului Covid favorizând marile companii care au corupt mass-media pentru profiturile Tiraniei Pharma.
    LA București medicii vor protesta poimâine sub lozinca-Opriți vaccinarea copiilor a asociației ProVita, si Vaccin pentru copii o crima pentru copii sănătoși cugena virala ce afectează ireparabil sistemul imunitar al copiilor cu gena cu daune peste mulți ani-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca si medicii spun ca acest vaxxin nu e vaccin si nu e bun, ce mai vrem?! Se trezesc oameni fara scoala si, mai ales, fara studii in medicina, ca sunt ei destepti sau fac pe desteptii ca ar fi bun serul. Nici nu stiu ce vorbesc.

      Ștergere
    2. Protestatarii contra vaccinării copiilor spun ca firma Pfizer a investit peste 200 milioane dolari în campania publicitara și corupere oamenilor politici ca URSULA colonialista de la Bruxell ce aduna banii prin soț-Crăciun.

      Ștergere
  11. Antena 3 prezintă un- Ordin de chemare a rezerviștilor la mobilizare sau razboi - a MAN din jud Brăila, comfirmat ca ordine anuale de MAN pina la 55 de ani, în timp ce la Kiev sint mișcări interne-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prosti ar fi sa se prezinte,in primul rand nu au semnat nimic.Oamenii sa_si vada de treaba lor.Nici macar nu avem cartuse de razboi,decum arme.N_au decat sa_si mobilizeze generalii si rudele lor.

      Ștergere
    2. Nu ne priveste ce face Kievul.Sa li sse alature toti politrucii care au semnat acordul cu ei.Vor sa intrduca starea de alerta de razboi pentru controlul si mai drastic al populatiei prin colectarea de tate personale.Nu o sa dea arme populatiei de frica revoltei populare.Razboiul din Ucraina NU ESTE AL POPORULUI ROMAN.punct.

      Ștergere
    3. Asta este procedura, desteptule! Rezervistii sunt chemati fie la unitate, fie la Comisariatul Militar, din cand in cand, pana la implinirea varstei de 55 ani. Au, pentru astfel de situatii, foaie de drum atasata livretului militar.
      Dar tu, care ai tras la strung o viata-ntreaga, care n-ai fost in stare sa inveti sa scrii corect, pui botul la toate stirile care panicheaza!

      Ștergere
    4. Cine NU ARE CERTIFICAT covid NU TREBUIE sa se prezinte sa fie recrutat la razboi pentru ca atata timp cat nu e lasat la cumparaturi esentiale intr-un centru comercial, nu are cum si nu are nici de ce sa participe la razboi! Simplu!

      Ștergere
  12. Curtea suprema a SUA a retras obligația vaccinării obligatorii la firmele cu peste 100 angajați - craciun.

    RăspundețiȘtergere