vineri, 21 ianuarie 2022

IMPLORARE SCRISA PE CERUL SENIN !

             .


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"                      

               .     


                    20 Ianuarie 2022,ora 6,44 ! 


                                 Dragii mei,


Tot in aceasta dimineata,ma trezeste un glas care implora ajutor divin,un glas care striga asa:

                "Oh,orice, oh !

               Orice,oh, oh !"

Iar ceea ce auzeam dragilor, o mana nevazuta a scris pe Cerul senin de ziua,un Cer ca o dimineata devreme ,iar toate acestea se intamplau inspre Apus.

           Oh,orice,oh !

          Orice,oh,oh !".

Dragii mei, ce anume inseamna aceste trei cuvinte triste,eu nu stiu a va spune.Dar stiu dragilor ca din pacate,vom trece prin clipe grele,si cand spun clipe si zile grele,ma gandesc la razboiul din coasta noastra.

In articolul urmator, reiese ca vom avea de tras, consecintele lui Razboiului lui Putin.

Sa ne rugam ca sa fim sanatosi si sa le putem duce pe toate cate ne asteapta.De vom avea Credinta,Iubire si Dragoste,Rabdare infinita ,nimeni si nimic nu ne va putea birui.

Asadar,haideti sa ne inarmam cu aceste Virtuti dumnezeiesti, si vom fi de neinvins,vom fi aparati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,Amin!

                                    Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Rusii fac antrenamente în Belarus, poate vor un culoar spre Kaleningrad profitind de problemele UE și ale americanilor în Asia de Sud Est-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rușii se simt amenintati datorită bazelor NATO,în țările vecine.
    Bine era sa nu avem nimic pe teritoriul țării noastre, nu ne ataca rusii pe noi.
    Avem de suferit din aceasta cauză.
    Ma gandesc numai la mesajele dv.doamna Maria in care spune:Fug oitele de la Deveselu CRUCEA DOMNULUI cu Deveselu.
    V-am spus mai înainte vreme când a fost conflict in Ucraina am avut oameni răniți și mutilați de nu am mai fost om de mila lor.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  3. România va fi ocupata de Rusia ca o paranteză in urmă cu jumatate de an am scris aici pe blog intr-un comentariu ( se vor aduna sa discute dar ..... / armata română va fi scoasa de la naftalină si masata pe metereze ) se pare că unora le parea o gluma. Urmariti acest blog pentru a sti ce se va intampla adică pentru premonitii exacte. Acum neavand nici o legatura cu premonitiile problema pentru america si nato pe care nici nu o intuiesc este marele dragon. După ce Rusia lejer vor ocupa Ucraina ,China isi va face pofta si va ocupa Taiwanul. Desigur scenariul ni se pare cunoscut 1939 la 16 zile de la invadarea Poloniei de către Germania nazista ,Rusia invada si ea Polonia in partea de est. În situatia actuala Rusia va fi doar un deschizător de drum in ce priveste problemele legate de revendicari teritoriale.

    RăspundețiȘtergere