marți, 18 ianuarie 2022

ROMANIA ! VOR URMA ,URIASE PROTESTE IN ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT !

 

.

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"                      

               .

                              17  Ianuarie 2022,ora 4,31!

                                          Dragii mei,

Am scris adeseori, despre mari Proteste in Romania,si toate s-au adeverit la timpul oranduit de Duhul Sfant.

Iata, vin si astazi cu un Mesaj divin,un Mesaj in care un glas spunea asa:

                 "Proteste uriase,la noi in Romania !"

Clipa in care  , vad PALATUL PARLAMENTULUI Romaniei,era ziua sau poate noapte ,deoarece, era foarte luminat de miile de lumini instalate peste tot in fata  CASEI POPORULUI, a PARLAMENTULUI ROMANIEI.

Erau garduri din fier instalate peste tot, erau politisti si jandarmi peste tot,dar, era si multime uriasa de popor care, a daramat gardurile, a trecut printre jandarmi si politisi,si a intrat in curtile CASEI POPORULUI. 

Protestatarii isi strigau nemultumirile si intrau cu forta in PALATUL PARLAMENTULUI. Nimeni si nimic nu-i mai putea opri!                                               

.
La REVOLUTIA din 1989,nu era o asa mare MULTIME de popor,asa cum vedeam eu acum cu Voia si Puterea DUHULUI SFANT.
Palatul Parlamentului era luat cu asalt de Protestatari.
Am mai scris cu ani in urma dragilor, am scris de la DUMNEZEU,prin Graiul DUHULUI SFANT,am scris ca ADEVARATA MARE REVOLUTIE urmeaza ca s-o traim cu totii. Nimeni nu-si doreste dragilor, ca tara noastra sa fie destabilizata,sa fie plina de revolte si de oameni care-si cer drepturile pana la urma, drepturile constitutionale, dar din pacate, ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT va trece printr-o noua Revolutie,prin ADEVARATA mare REVOLUTIE,nu ca Revolutie din 1989!
Datoria mea dragilor, datoria mea in fata PREA SFINTEI TREIMI si a MAICII LUI DUMNEZEU ,este ca sa facut cunoscut CUVANTUL MANTUITORULUI nostru bland si iubit, IISUS HRISTOS  si al MAICII LUI DUMNEZEU ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Nu am cerut si nu voi cere niciodata rasplata de la oameni, deoarece, RASPLATA mea vine si va veni ca un Izvor de Apa vie din CERUL SFANT si va fi pentru vesnicie.
Din PORUNCA MANTUITORULUI HRISTOS scriu,precum si din PORUNCA MAICII LUI DUMNEZEU ! Cine vrea sa creada,e minunat! Cine nu vrea sa creada,macar sa nu arunce cu piatra,sa nu huleasca CUVANTUL LUI DUMNEZEU,Graiul DUHULUI SFANT.
Iata articolele mai vechi:

marți, 13 septembrie 2016

ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!

                                    13  Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața !

                                 Dragii mei,

Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste urale covârsitoare , urale de bucurie dragilor.
Era ca un adevarat zumzet de albine, atât de intense erau aceste strigari,aceste urale, de la multimea făra de margini ale oamenilor.
Auzeam un rasunet asurzitor,ce venea din toate părtile Cerului si ale Pământului.
 Image result for revolutie
Toti oamenii strigau la unison asa:
                  ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !
               Trăiascăăăăăăăă!”
Dragii mei,si vedeam cât puteam cuprinde cu ochii,cum din toate părtile veneau câtă frunză si câtă iarbă,multime de suflete ,multime de oameni.

Toata suflarea era in mers,toata suflarea striga :
                
          ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
            Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !”
Dragilor, după cum vedeti, REVOLUTIA  MARE ne bate pe la usile noastre.
Ce pot sa mai spun? 
Datoria mea in fata BUNULUI DUMNEZEU si a MAICUTEI DOMNULUI ,este ca sa scriu toate cate mi se graieste de la DUHUL CEL PREA SFANT,toate cate mi se arata de la DUHUL CEL PREA SFANT.
Datoria mea ,fata de Poporul roman si nu numai,fata de toti semenii nostri care urmaresc de 10 ani de zile  acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,este sa scriu CUVANTUL MANTUITORULUI nostru bland si iubit,exact asa cum mi se graieste de la DUHUL SFANT,exact asa cum mi se arata de la DUHUL SFANT.
Scriu de 25 de ani CUVANTUL DOMNULUI,si de 10 ani de zile pe acest BLOG si pe FACEBOOK, dar niciodata ,nu am cerut rasplata de la nimeni si nici nu voi cere vreodata rasplata de la oameni! RASPLATA mea vine si va veni vesnic ,din CERUL SFANT si -mi va fi mie pentru vesnicie!
Sa ne intareasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI,ca sa putem face față la tot ceea ne asteapta.
Să ne rugam, pentru pacea si linistea noastra, sa ne rugam fratilor, pentru pacea si linistea Lumii intregi, precum si pentru a fi ocrotiti de tot felul de DEZASTRE naturale ,sau intentionate.
                                          Cu dragoste ,Maria, 

ADEVĂRATA MAREA REVOLUTIE, URMEAZA A IZBUCNI !

                                  Noapte de 7 -8 Septembrie 2016,ora 1,23 !

                                  Dragii mei, 

Am scris de curând ,un articol cu titlul:

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !

 Iata si linkul mai jos:

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ ...

https://plus.google.com/.../27M2qLCeXma
4 days ago - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !
 Image result for REVOLUTIE.
Dar in aceasta noapte,la doar 3 zile de la primul articol care prevesteste  ”O NOUĂ REVOLUTIE, REVOLUTIA  MARE ”, iată că mai primesc un MESAJ divin despre aceasta REVOLUTIE care va avea loc.
Deci,aud glas care-mi spune asa:

                ”REVOLUTIE !
             Căci după REVOLUTIE, mulți te vor întreba ,cum de ai stiut toate câte s-au împlinit?”

Dragii mei,să ne fereasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA  DOMNULUI de tot necazul si sa nu ingaduie a se împlini toate despre câte am scris,fireste,din Graiul Duhului Sfant.  
Căci de se vor implini toate, mult vom avea de suferit, cumplit de mult. 
Am scris despre Cutremure,despre razboaie,despre Bombe si Explozii nucleare,despre DEVESELU care va deveni un adevărat vulcan,despre Atacuri teroriste,despre Inundatii si alunecari de teren,despre boli incurabile,etc etc. O parte s-au implinit,dar cea mai mare parte,urmeaza a se implini,nu ca asa ne dorim noi,ci pentru ca, asa ne este oranduit de Sus!
Sa ne rugam fratilor ,cu inima si cu sufletul la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului,ca sa nu ne piarda ,ci sa ne mai dea o sansa pentru a ne schimba in bine si sa ne intoarcem la Credință, trup si suflet,inima si cuget. 

Cât despre întrebare, stiti si voi dragii mei:

 - de la DUHUL CEL PREA SFÂNT le stiu si le scriu pe toate!

                                           Cu dragoste,Maria.


   

15 comentarii:

  1. Posibil primul în 23 Ianuarie odată cu cel de la Bruxell contra celor carora nu le convin Constituția României și vor sa o faca slaba și dependenta de Curtea lor BRUXELEZA-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stie Dumnezeu,parca se tot amina previziunile astea,mai se da o sansa pentru cei ce ne conduc,dar tot nu ii intereseaza de viata noastra,mai rau ne fac...Pai sa vina ce trebuie sa vina...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred doamna Maria, nu are cum sa nu se revolte lumea.
    Ma uitam ca numai balba,o țară cu rezerve naturale inestimabile si ajuns să cumpărăm gaze scumpe,petrol si toate celelalte,energie când avem de toate.
    Asta înseamnă corupție, vanzare de neam si țară.
    Suntem slugi in tara noastră pentru îmbogățirea străinilor.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi sa trecem cu bine peste toate cate le orandueste Dumneze si multa sanatate sa avem si credință în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    O zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi nici un război!?
      Suferim de scenarită!
      Au trecut peste 30 ani de când mult asteptatul razboi nu a mai venit.
      Securistii sunt infiltrati aici să creeze panică. Ce interes au!? Cine îi plătește pe acești trădători de neam și țară fără moralitate fără religie si fără mama și tată!?

      Ștergere
    2. Din nefericire va fi și al 3-lea război....

      Ștergere
  4. Cand încep marile revolte si proteste mult asteptate !?
    A mai trecut inca un an si nu s-a întâmplat nimic. Nu vor fi proteste in tara noastră anul acesta asa au prezis ghicitorii si burculet. Vocea ce spune? Oculta conduce din umbră cu ajutorul serviciilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu ma faci sa rad, când vad ca-l pomenești pe "burculet" și întrebi "vocea ce spune" 😁😁😁ești penibil.... 😁😁😁

      Ștergere
  5. Doamne ajută, asa să fie, cât mai de grabă, să scăpăm de tot răul din țară, să ne rugăm Măicuței Domnului și Domnului nostru Iisus Hristos, să ne mântuiască și să ne miluiască pe noi ,pe toți !
    DOAMNE AJUTĂ !

    RăspundețiȘtergere
  6. ”O să ne pască un mare cutremur și blocurile din București vor ajunge ca și cutiile de chibrituri. Mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce”. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări!”. asa a declarat Părintele Arsenie Boca

    RăspundețiȘtergere
  7. Încep Jocurile Foamei editia de iarnă România ? Oricum România este in sapă de lemn mai degraba de cauciuc dă în pământ cu ea și îi sare in mufarina. Coruptia endemica a transformat statul român intr o organizatie mafiotă care a adus restul majoritar al populatiei in saracie crunta si nesiguranta. Statul român care ar trebui să ofere protectie populatiei o jefuieste si violeaza zilnic. Romanul ajuns la disperare va ajunge să nu mai aibă ce pierde decât să moară inghetat pe o bancă in parc că ia luat casa pe facturi statul mafiot mai bine moare in lupta. Altii așteaptă eliberatorul de la est care sa-i scape de sub jugul mafiot bruxelles si reprezentantii lor in teritoriu care au ajuns sa le fure si zaharul din ceai. Asadar declar deschise Jocurile Foamei in Romania. Gata, cheagul rămas de la Ceausescu s-a terminat s-a furat și s-a vandut tot România este la capăt datoare vanduta si piele de saracă, cinci milioane de romani au fugit ingroziti peste granita. Acum ultimii care vor fi lichidati de organizatia hulpava care a jefuit statul român sunt romanii care vor fi ingropati de vii la propriu de facturi. Dezastrul este total romanii sunt dusi in sir indian in varful piramidei mayase de unde capatanile desprinse de corp le cad in salturi pe treptele piramidei. Păi de ce credeati că s-au aliat pnl cu psd? Pentru jaful pe ultima suta de metri. Declar deschise Jocurile Foamei editia de iarna Romania , feriți-vă de oamenii care nu mai au ce pierde !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu conteaza partidele care vin la putere si se perinda, toti fac jaf in tarisoara asta.

      Ștergere
  8. https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.nationalisti.ro/wp-content/uploads/2021/12/Timpul-Nou-Ziar_nr_1_2021.pdf&ved=2ahUKEwjY25bnlLz1AhXG_KQKHbIJDkwQFnoECAMQAQ&usg=AOvVaw3ov9OFpwehMLANiAblLpVL

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.agerpres.ro/mondorama/2022/01/18/coronavirus-o-cantareata-ceha-a-murit-de-covid-19-dupa-ce-a-contractat-voluntar-boala-pentru-a-obtine-certificatul-sanitar--849339

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca a vrut sa ia codul ala QR al satanei...
      Cei care au trecut prin boala sau au facut greseala si au apucat sa faca vreo doza de vaxxin, au refuzat semnul satanic reprezentat prin acel cod QR si au refuzat nenorocirea aia de certificat care initial a fost creat pentru circulatia intre tari. Apoi, incetul cu incetul, s-a impus si la cumparaturi, la plata facturilor in centrele comerciale.

      Ștergere
    2. https://ortodoxiadreaptacredinta.wordpress.com/2019/07/15/semnul-fiarei-in-bisericile-noastre-codurile-qr-care-contine-numarul-666-se-aplica-masiv-in-bisericile-ortodoxe/

      Ștergere