miercuri, 19 ianuarie 2022

UN URIAS OZN CU LUMINI MULTICOLORE , ZBURA FOARTE APROAPE DE PAMANT ! EXTRATERESTRII SE PREGATESC, CA SA VINA IN AJUTORUL PAMANTENILOR!

    5                                 18 IANUARIE 2022,ORA 23,45 !


                                              Dragii mei, 

  

In aceasta noapte,in timp ce sciam aici pe Blog,   vad de parca as mai avea un ochi la ceafa in partea stanga, vad inspre Sud -Vest, un Cer inorat,un Cer cu nori negri si densi.

Brusc, din inima norilor negri iese la suprafata lor, un OZN urias, care avea lumini multicolore de jur imprejurul sau.

OZN-ul dragilor, era foarte aproape de pamant,atat de aproape,ca Elicopterele noastre atunci cand zboara.                                         

.
De sub partea de jos a OZN-ului,partea care era inspre pamant,se deschide o trapa circulara ,iar de-aici,din interiorul OZN-ului ies doua specii de Extraterestri,pe care noi le cunoastem deja, din toate cate am citit si vazut la Tv,si care,sunt perfect adevarate.
Primii care au iesit,au fost Extraterestrii inalti si supli, pana la 2 metri inaltime, de culoare gri ca in poza de mai jos,iar cea de-a doua specie,era acea a omuletilor gri deschis, pana la 1,40 inaltime.
.

Aveau pielea creata,ridata pe chipul lor, ingrosata.
.
Iar la urma,ieseau in numar mare si acesti omuleti gri deschis.
.
In clipa in care au coborat pe pamant, zburand prin aer de la OZN-ul lor, intr-o clipa au ajuns pe pamant, Extraterestrii s-au amestecat printre oameni, si mergeau la pas cu ei. Nu si-au schimbat infatisarea si totusi, se atingeau de oameni, dar parea ca oamenii nici nu-i vedeau pe langa ei, deoarece, nu schitau niciun gest.
Nu faceau rau si nici nu observam pe chipul lor, macar o umbra ca ar fi violenti.
Dragii mei, eu am scris adeseori despre Extraterestri, si nu de la mine am scris ci de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI.
Aceste fiinte extraterestre dragii mei, sunt extrem de inteligente si pot sa apara intr-o clipa,pot disparea in urmatorea clipa.Asa i-a creat Bunul Dumnezeu,ca sa-si poata lua orice infatisare si sa fie extrem de inteligente.
EXTRATERESTRII dragilor, vor veni ca o Forta a binelui si nicidecum ca o Forta a raului. EXTRATERESTRII vor fi fața in fața mai intâi cu Poporul român, care este poporul ales al Lui Dumnezeu pentru a Doua Venire pe pamant, a MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS. Sa nu va-ndoiti niciodata de acest minunat lucru!
Cu siguranta aceste FORTE ale BINELUI ,se pregatesc ca sa vina in ajutorul pamantenilor!
Dar pana ne vom intalni cu ei dragilor, trebuie sa ramanem aceiasi oameni buni si credinciosi,aceiasi oameni plini de iubire si de smerenie.
               Cu dragoste,Maria.







22 de comentarii:

  1. Dacă OZN-ul a iesit dintr-un nor negru ,asta nu înseamnă că sunt răi ?😳

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU ESTE LUMINA NICIDECUM NU ESTE INTUNERIC NOR NEGRU

      Ștergere
  2. Cred că deoarece se aud vesti de război,de asta se gândesc să intervină,ei știu că ne-am putea autodistruge de tot printr-un război în secolul 21 și dacă folosim și arme nucleare suntem pa,de asta extratereștrii vad și înțeleg pericolul și să gândesc să intervină pe Pământ.

    RăspundețiȘtergere
  3. Posibil ăștia invizibili m-au urmărit la începutul lunii februarie anul trecut cind și eu și prietenul meu a spus separat ca aveam sentimentul ca sintem urmăriți și apoi a apărut într-un Mesaj discuția cind am ajuns acasă, mai neortodoxa dintre mine și soție de acasa din sufragerie cu titlul Vrem pace pe Pamint-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cavalerul Negru este numele dat unui OZN de cel puțin 6 ani a fost văzut pe o traiectorie polara în jurul Pamintului care poate observa astfel toate continentele și ar avea misiunea sa tina oamenii sub observație continua-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu exista extratereştri, aceea la care se referă absolut toți sunt de fapt intratereştri adică urmaşi ai celor din lumea veche... adică zei, semizei si mutanți din mai multe rase toate decăzute care au fost închise de Dumnezeu la porunca Lui printr-un mare război executat de Îngerii Lui Dumnezeu Cel Adevărat şi Atotputernic.
    Nu va mai rătaciți!?!? Acei care se dau drept extratereştrii veniți din alte galaxii sunt de fapt cei care ies prin portalurile de la polii pământului!? Este clar scris in Sfânta scriptură şi Iisus Hristos îi numeşte draci iar demonii sunt duhurile necurate care le vorbeşte profeților din vremurile dinaintea revenirii Lui Isus. Restul e fantasmagorie pentru a deruta lumea şi a da o speranța deşartă ca oamenii sa se închine lor în locul Lui Dumnezeu.

    Doar îngerii de lumină au dreptul de a calatori dar si aceea tot la poruca Lui Dumnezeu...

    Putem spune că doar îngerii Lui Dumnezeu sunt "extratereştri" însa chiar şi asa ar fi partial corect însă ei nu au corpuri materiale ci din Lumină cu toate că unii au putere de a se materializ!?


    Informațivă bine şi rugați-vă serios ca să aflați Adevărul.
    În mod special este creată diversiunea cu extratereştrii ca lumea să fie păcălită şi să uite că SINGURUL MOD de salvare şi ajutor este prin IISUS HRISTOS. nimeni altcineva.


    BINEÎNTELES ca faza cu "extratereştri" pe pamant, aici e Marea Păcăleală pt.cei ce nu cunosc şi se lasă singuri păcaliți.
    Dealtfel Duhul Sfânt marturiseşte doar Adevărul. Însă oricare Alt Duh care Nu este de La Dumnezeu este mincinos si fals întrucât NU Mărturiseşte CLAR că Iisus Hristos este fiul Lui Dumnezeu şi vine în numele SĂU...Restul e goană"după vănt" cum zicea Solomon!

    Doamne Ajută tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa cred și eu....

      Ștergere
    2. Au fost pana si sfinti care au fost inselati de duhuri, dar ei nu au ascultat de acele duhuri pentru a nu cadea!

      Ștergere
  6. Era si timpul sa ne mai scri despre extratereasii!? Am crezut ca i-ai uitat. Cititi va rog, ce spune prorocul copil, Otroc Viaceslav despre extrateresti. Acest sfant spune despre extrteresti acelasi lucru cum au spus sfintii parinti, cu sute de ani in urma,cand nici nu se cunostea notiunea de extraterestru. Extraterestii sunt diavoli si nu vor nici un bine pentru oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e foarte adevarat ce scrieti, 22.26!
      Cautati, oameni buni, pe Youtube: "Inger rus". Sunt 4 serii la filmul 1 si 4 serii din filmul 2. Cautati si pe Vimeo. In total sunt 8 serii. Foarte important de vazut filmele cu acest sfant in viata - Otroc Veaceslav.

      Ștergere
    2. E rau sa ii faci si pe altii sa creada in acesti extraterestrii / demoni pentru ca ii faci sa cada in pacat. Nu mai zic ca iti faci pacate cu cat reusesti mai multi sa ii tragi in jos dupa tine, ceea ce nu e bine deloc...

      Ștergere
  7. Universul e daca nu infinit atunci extrem de mare ,sunt miliarde de planete in Univers,e greu de crezut că nu există viață și pe alte planete.Cel mai probabil există.Extraterestrii nu sunt demoni,cei ce cred asta sunt foarte naivi și cred tot ce zic unii călugări de te miri unde..deci extraterestru inseamna in afara Terrei
    La fel alta prostie cică sunt in interiorul Pământului,ați citit multe baliverne,citiți și pleacă de știință ,nimeni nu supraviețuiește in interiorul Pământului.Cel mai probabil extratereștrii sunt prea departe că să intervină pe Terra ,distantele sunt impresionant de mari,în ani lumina,dar nu se știe niciodată,poate au o tehnologie super avansata și pătrund cu ușurință distantele cine știe .Însă daca exista extratereștrii și eu cred că există aceștia pot fi și buni și răi exact că oamenii.Nu există sa fie doar buni sau doar rai
    Totuși până la extratereștrii sa nu vina războiul.As vrea sa vad o invazie extraterestra că face praf tancurile lui Putin și nu mai incepe niciun război Poate vad mesajul asta,deci,extratereștrilor interveniți pe Pământ și opriți posibilul războiul ,va asteptam că noi oamenii avem creierul cat o nuca și ne gândim doar la război,teritoriu,invazii,bani,arme și putere din pacate in loc să ne gândim să ne creștem nivelul de conștiință,

    RăspundețiȘtergere
  8. De exemplu daca vin extratereștrii de pe Planeta Nibiru atunci e nasoala treabă,că aia cică ne-au colonizat și hibridizat,ne-au luat de sclavi in trecuturile îndepărtate așa cum zice Sitchin Zecharia și au promis că se vor întoarce să aducă sfârșitul lumii ,mă rog e un întreg mit al extratereștrilor antici popularizat pe la tv și în cărți și are legătură cu cultura și religia mesopotamiană ,zeii lor de care scrie in carte cică conform teoriilor noi din secolul 21 ar fi extratereștrii Annunaki și ar locui pe planeta atipica Nibiru iar întoarcerea lor la fel e anunțată în scrieri ci tot cu planeta Nibiru care se va ciocni cu Terra.Planeta Nibiru fiind un fel de planeta diferită atipica care are caracteristici unice mă refer d.p.d.v fizic,astronomic.
    In fine ,mult se scrie puțin se cunoaște și asta despre tot ce exista sub Soare,Adevărul însa doar Dumnezeu îl cunoaște că oamenii dețin vreo 10% știință despre viața și Univers și tot ce reprezintă el inclusiv misterele lui și răspunsurile la marile întrebări existențiale omenești din toate timpurile.Sau cine știe ,poate noi suntem prea mici că specie și nu vom afla niciodată adevărul despre noi,de unde venim ,de ce și încotro ne îndreptăm..cel ce spune că știe adevărul că se găsește doar in Biblie și etc și ăla e adevărul le spun că nu știu decât 10%>Sunt multe,de aflat,multe mistere și adevărul care sta acum ascuns poate sa fie chiar surprinzător.Se cunoaște puțin din misterul vieții și umanității și Universului asta e clar.Se scrie mult dar se cunoaște puțin.

    RăspundețiȘtergere
  9. Probabil a se va întâmpla ceva ,mai bine zis urmează să se întâmple ceva .
    Doamna Maria BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  10. Institutul somnului inventat de Ceaușescu pentru studierea celor cu capacități paranormale care a studiat și zona Bozioru-Buzau, zona studiata și de americani după revolutie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Gorbaciov în toamna 86 da circulara și invita cite 3 reprezentanți ai statelor socialiste în oraș 201 din siberia după care ei 3 romani ai aduc un pachet lui Ceaușescu cu un plic prin care sa-informeze dar acesta spune ca știe mult mai multe de la americani despre OZN-uri o spune gen. Strainu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. nu vin ozn-urile sa salveze pamantul!- o puteau face pana acum-ei cauta resurse de energie pt ei si de aceea tot umbla prin univers-atunci de ce ne mai rugam la DUMNEZEU , MAICA DOMNULUI SI SFINTI -daca asteptam ajutorul extraterestrilor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01.36,un exemplu:când Dumnezeu i-a scos pe evrei din Egipt, după 40 de ani de pribegie, i-a umbrit ziua cu nor și noaptea i-a călăuzit cu lumina. Oare ce era....?! Un ozn😁 Când Saul(mai târziu Pavel) mergea pe calea Damascului, o lumina orbitoare l-a făcut sa se arunce cu fata la pământ, oare ce era...?!tot un ozn😁și ex.pot continua.... Sunt ff multe în Biblie. Importat e sa ști sa citești și printre rânduri, nu doar ca un cal cu "ochelari" 😄

      Ștergere
    2. Și da, ozn-urile au proprietatea de a se învălui în nori(produși de el) pt.a nu fi văzut.

      Ștergere
    3. Egiptenii spun ca Moise care i-a scos Forțat pe evreii hoți din Egipt era de fapt egiptean și nu evreu- craciun.

      Ștergere
    4. 18.48, daca interpreteaza fiecare dupa bunul plac Biblia si dupa mintea limitata, e foarte rau!

      Ștergere
  13. 21 ian 18:48-lasa nu mai fi sarcastic- ca biblia o poate interpreta oricine-in vechiul testament se gasesc multe exemple- ca exista extraterestri se stie -nu ai fost atent-a, la ce am scris- despre ajutorul lor am puntat !

    RăspundețiȘtergere