duminică, 9 ianuarie 2022

MARIA ! SINGUR OM PE TINE TE-AM ALES ! TU ESTI MARIA NOASTRA DE JOS !



     "Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                     


                     Dragii mei,

În aceasta dimineata ,ma trezeste  un glas care spune ceva tare frumos si uimitor pentru mine.

Aud un glas puternic ,un glas care vine din Cerul sfant.

Glasul spunea asa:

        "Maria,singur om pe tine te-am ales!

      Tu esti Maria noastra,Maria de jos !


.
Clipa in care dragii mei,treaza fiind si cu ochii inchisi stand,Il vad pe Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS imbracat precum un IMPARAT,un singur IMPARAT pe care Il avem in Cer si pe Pămant,si care ,avea pe capul Său o Coroana inalta,plina de stele adevarate .
Iisus ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria ,face doi pasi inspre mine ,imi zambeste ca un Dumnezeu ce ne este tuturor, si -mi spune asa:

        "Bucura-te ,Maria noastra de jos !"
Timp in care,glasul sufletului meu,fara ca eu sa deschid gura mea,fara ca eu sa gandesc asemenea cuvinte, Îi graieste asa, Mantuitorului nostru Iisus Hristos:
          "Eu sunt roaba Ta ,Doamne !
          Mă închin stapanirii Tale,slavirii Tale Doamne,a celei de a Treia zi.
Venita-I la sageata,la aripa vietii si m-ai lasat ca sa le descopar. 
Le-am spus unora ce vor a învia ,le-am spus frumusetea cea negraita a Slavei Tale.
Totalul meu, Dumnezeul meu,Te rog,stau inaintea Feţei Tale supusă...!"

Dupa care dragilor, totul dispare,iar eu cu lacrimi de bucurie in inima si-n suflet,in ochi si pe obraji,imi notez toate cate am auzit si am vazut de la MANTUITORUL nostru bland si  mult prea iubit.
Iar acum dragilor, cu multa iubire si cu multa dragoste vi le-am descoperit si voua,pentru ca si voi dragilor, sa credeti cu toata inima si cu tot sufletul in Iisus Hristos si in Prea Curata Fecioara Maria cu toti Sfintii Săi din Ceruri.
De ne vom inchina Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,din toata inima noastra,din tot sufletul nostru,nu ne vom teme de nimeni si de nimic in viata aceasta grabnic trecatoare.
       

Vom fi puternici sufleteste si trupeste,si niciun necaz oricat de mare ar fi,nu ne va doborâ.Absolut nimic nu ne va doborâ,fara ca noi sa ne putem ridica.
Un exemplu viu sunt chiar eu dragilor! Am trecut de-a lungul anilor,prin multe si dureroase necazuri,si de curand,despartirea de sotul meu drag si iubit.
Dar,dupa cum vedeti prieteni,nu am renuntat la scris,nu m-am lepadat de Hristos si nici de Maica Prea Curata Fecioara Maria.
Sunt aici pentru voi toti ,ca sa va alin durerea si ingrijorarea ,ca sa va ajut sa gasiti Calea spre mantuire.
Nu este deloc greu dragii mei! 
Trebuie doar sa iertam pe cei care ne-au suparat, si sa le aratam ca-i iubim si ca sunt fratii nostri intru IISUS HRISTOS !
Sa credem cu toata fiinta noastra in Dumnezeu si in Maicuta Domnului,si sa cerem in Rugaciunile noastre,doar sanatate,Credinta si dragoste!
Daca le avem pe toate acestea,nimic nu ne mai lipseste dragilor, si Îl vom putea vedea pe Dumnezeu, cu ochii nostri de acum.
Fiti buni fratilor ! Fiti milostivi si iubitori faţă de Aproapele,si veti trai precum in sânul Lui Avraam!
                          Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Marioara surioara,pacat mare ai ca romanii au ajuns fatarnici in fata Tatalui Ceresc.Nu doar in incinta sfintei biserici,purtand masti otravitoare,asta_i o data pe saptamana si nu le este destul.Insa poarta masti invizibile cu ochii fizici in viata zilnica.Pe astia ai simt Mariuca draga si de la distanta.Ai vad innegriti,cenusii.Si pe morti ai vad albastrui pe langa casele lor unde au decedat.Eu nu pot fi mintit far de mine insumi,de partea fara de lumina a sufletului meu.Un om care minte,il ginesc inainte sa scoata o vorba macar.Ma bucur pentru tine ca ne_am re intalnit in aceasta viata si pentru mine.Ma minunez cat de intarita sufleteste ai ajuns,printesa mea de acum doua mii de ani.Vesnic te iubesc.Nu publica,ori fa ce vrei,ca intotdeauna ai facut ce ai vrut.Al tau slujitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai întâi uitate la tine si la viața ta si de a nu ii judeca pe alții,Dumnezeu are de grijă de fiecare suflet si El decide cine va fi mantuit sau nu.ps:citește biblia.Xander

      Ștergere
  2. Oare de ce te-ai vaccinat Maria, de buna voie și ne silita de nimeni?! Eu sunt ma în vârstă ca tine(tot o Balanță) și nu vreau sa ma las vaccinata, mtumesc lui Dumnezeu pt.toate!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:31-daca, fereasca Dumnezeu, ti-ai pierde sotul/sotia si fratele din pricina Covidului, tu te-ai vaccina sau nu?!
      Nu mai pune intrebari tampite si nu-i mai rascoli amintiri Mariei!

      Ștergere
    2. Vai de capul tău de needucat, ești doar un pupincurist, ca mulți alți în RO. De aceea ne merge asa de bine.... Știu ca pe asta nu-l mai publici, Maria!

      Ștergere
    3. https://danielvla.wordpress.com/2021/12/04/rezistati-primum-non-nocere-documentar-francez-despre-criza-din-sanatate-efectele-vaccinurilor-anti-covid-obligativitatea-vaccinarii-santajul-vaccinarii/

      Ștergere
  3. nu este asa Masinca- mie mi-ar fi teama sa ma declar la cuvintele unui GLAS ca sunt ales-a de DUMNEZEU-chiar daca as avea de dat profetii-viziuni lumii-sunt multi care se declara vizionari-in afara de sf parinte ARSENIE BOCA si alti preoti cu daruri -asadar atentie la ce scriem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim27 ianuarie 2022, 02:00 Cui ii este teama, sa stea pitit ! Nici din casa sa nu iese ! Mie nu-mi este teama de nimeni si de nimic! Doar de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului ca sa nu-i supar cu ceva.Atat!!!

      Ștergere
  4. d-na MARIA de DUMNEZEU NU TREBUIE SA NE FIE FRICA=TEAMA-EL este iubire ca nu ne-ar fi creat-multi oameni daca spun adevarul lor ori sunt arestati ori lichidati-si nu-si pot permite avand copii si parinti care vor suferi-SUCCES

    RăspundețiȘtergere