vineri, 28 ianuarie 2022

ASTAZI AM FOST DIN NOU LA BZI - LIVE ! 28 IANUARIE 2022 ! O ALTA EMISIUNE CU ROXANA CARAIMAN!

                                              Prieteni dragi,

Si astazi 28 Ianuarie 2022,am fost live la BZI cu Roxana Caraiman. 
M-am gandit ca sa public si pe Blog, deoarece, stiu ca sunteti multi dragilor si va multumesc pentru aceasta, care urmariti doar Blogul Dumnezeu Exista -Marturii ,nu si pe facebook.
Pentru voi toti dragilor, iata si filmuletul:
.
                                               Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. V-am urmarit doamna Maria filmuletul
    Nu am acest post tv.
    Doamna Maria tot ce faceti pentru noi oameni este o binecuvântare de la Dumnezeu și Maica Domnului.
    Această binecuvântare vine in ajutorul multor oameni care ar fi bine sa tina cont de tot cea ce spuneti,pentru ca aici pe blogul dv.se vorbește de Dumnezeu acest lucru ar trebui chiar sa se țină cont ca vine de la Dumnezeu.
    Multumesc doamna Maria cu toată stima,DOAMNE ajuta 🙏🙏💐🤗

    RăspundețiȘtergere
  2. Aflați că în curând totul se va schimba, atât în România cât și pe întregul pământ. Războiul Creștin Cernerea va fi pe întregul pământ. Religiile se vor uni și va fi una singură numită ,,Religia Creștină". În viitorul apropiat partidele vor cădea și oamenii se vor uni într-un fel e partid al Credinței Creștine. Dumnezeu nu va mai admite pe Planeta Pământ ca cei puțini să încalce drepturile celor mulți. Această încălcare a celor mulți a fost în fiecare societate civilizată. Va veni timpul pe Planeta Pământ când nu se vor mai da legi,nu se vor mai mâzgăli tone de hârtie, va fi instaurată ,,Legea Iubirii" singura Lege dată de Dumnezeu pentru pământeni. Pe Planeta Pământ a început un proces de modelare a pământenilor din anul 1997, dar în România a început în anul 2005.

    Aflați că cei ce se vor adapta sunt cei ce vor rămâne, iar cei ce nu vor crede sunt cei ce se vor auto distruge.

    Dumnezeu va face procesul de transformare prin calamitate naturală, prin dezastru de proporții uriașe, să fie lovită țara-continent de un astru mare, ca să poată să asculte de Cuvântul lui Dumnezeu. Schimbarea de viață radicală a Pământului și a locuitorilor după Pământ este la ușa voastră. Cel ce nu-l vede, nu-l simte, trebuie să plece să moară, să meargă la foc, să nu mai fie o piedică, pentru cei ce văd Lumina, Adevărul, Iubirea.

    Viitorul a început să fie creat pe anumite părți ale Pământului.

    Dumnezeu să ne ajute să trecem prin tot ce ne este planificat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PRUNCA LUI DUMNEZEU,va conduce toată lumea,prin puterea Divina,după Marea Revoluție din România,care va porni tot din Banat,și Prunca Lui DUMNEZEU,tot din vestul tari va veni,și se va descoperi și Adevarata Biblie Cereasca.

      Ștergere