sâmbătă, 29 ianuarie 2022

NIMIC NU E MAI SCUMP CA VEDEREA ! DOAMNA MARIA HANDIC ,ESTE PE CALE SA-SI PIARDA VEDEREA !

 


DOAMNA MARIA HANDIC ARE NEVOIE DE AJUTOR,CA SA SE OPEREZE LA OCHI !

                                                       Dragii mei,

Mi-a scris dna Maria Handic ca are mare nevoie de ajutorul nostru. Are nevoie de un consult la medicul oftalmolog,apoi de operatie la ochi ,deoarece,nu mai vede bine.

Doamna Maria Handic s-a reprogamat pentru a doua oara la operatie pentru ochi,deoarece, nu are suma necesara pentru operatie,si anume de 2800 lei.

Prieteni dragi, stim cu totii ca dna Handic are in grija dansei pe baiatul ei Claudiu cu grave probleme de sanatate.

Ori daca doamna Handic isi pierde vederea,va fi vai si-amar pentru amandoi.

Fac un Apel anume, la voi prieteni dragi, ca sa puem mana de la mana si s-o ajutam pe dna Handic ca sa se opereze, si astfel, sa nu-si piarda vederea de tot.

Nu este o suma atat de mare 2800 lei,dar ptr dna Handic este pensia dansei pe 3 luni de zile.

Cine poate si doreste ca s-o ajute pe dna Handic ca sa se poata opera cat de curand, DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI va va ajuta si pe voi dragilor. 

Sunati va rog la numarul de telefon -

0787877408 numarul dnei Handic ,ca sa va convingeti de situatia foarte grea prin care trece dna Handic,chiar dansa o sa va raspunda la telefon. Contul dnei MARIA HANDIC ,pentru cine doreste ca s-o ajute,este acesta:

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !

Maria H a comentat la "DOAMNA MARIA HANDIC ARE NEVOIE DE AJUTOR,CA SA SE OPEREZE LA OCHI !"

Acum 15 ore
Oameni buni,va cer ajutorul!Cu ochiul drept nu vad nimic,iar oçhiul str Imi lacrimeaza tare! Va rog mult ,va cer AJUTOR! Cu respect Maria H

Iata Prieteni dragi si cu suflet bun si cu inima mare,iata cum o putem ajuta pe dna MARIA HANDIC:

Faceti bine dragilor, si veti gasi numai bine !

Dna Maria Handic m-a rugat ca sa scriu cateva randuri pentru dansa,ca poate s-or mai gasi cativa oameni cu inima mare si cu suflet bun si s-o ajute . Iata dragilor mesajul dnei Handic,pe care l-am preluat de pagina mea de facebook:

Oameni buni,d-na.Maria stie despre ce ieste vorba,am sunat-o frumos daca,poate posta rugămintea mea! De ceva timp nu vad deloc cu ochiul drept si mi-a făcut fund de ochi,am nevoie de operatie la ambii ochi! Operațiile cu analizele ma costa in jur de 2800lei.Va rog frumos sa ma ajutati,cei cu suflet mare!Cu respect si mulțumiri Maria HMaria Handic
Pauză GIF

                                 

PILDA VINDECARII ORBULUI DIN NASTERE !

Ev. Luca 18, 35-43



În vremea aceea, pe când Se apropia Iisus de Ierihon,

 un orb ședea lângă drum, cerșind. Și, auzind el 

mulțimea care trecea, întreba ce se întâmplă. 

Și i-au spus că trece Iisus Nazarineanul. 

Atunci el a strigat, zicând: Iisuse, Fiul lui David, 

miluiește-mă! Și cei care mergeau înainte îl certau 

ca să tacă, dar el cu mult mai mult striga: Fiule al lui David

, miluiește-mă! Deci, oprindu-Se, Iisus a poruncit să-l 

aducă la El; și apropiindu-se, l-a întrebat: Ce voiești să-ți 

fac? Iar el a spus: Doamne, să văd! Și Iisus i-a zis: 

Vezi! Credința ta te-a mântuit. Și îndată a văzut și

 mergea după El, slăvind pe Dumnezeu. Iar tot poporul 

care văzuse a dat laudă lui Dumnezeu.

15 comentarii:

  1. Va rog ddinn suflet Ajutor! Maariaa H

    RăspundețiȘtergere
  2. pe mine cine ma ajuta -cu GLAUCOM SI CATARACTA-exclusa operatia ca orbesc-in plus 2 vase la cord infundate fara posibilitatea de staturi sau operatie=by pass?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va rog frumos,ajutati-ma sa ma pot opera joii 3 februarie! Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar dupa dat de 3 nu se poate?! Serios, nu este in regula sa ceri ajutor, dar sa conditionezi omul sa iti dea pana la o data limita!

      Ștergere
    2. Poate atunci are programarea facuta la medic.

      Ștergere
    3. 22:30,tu iti faci programare la medic cand stii ca nu ai bani? Pariez oe ce vrei ca nu, nu iti faci!

      Ștergere

  4. Maria H a comentat la "NIMIC NU E MAI SCUMP CA VEDEREA ! DOAMNA MARIA HANDIC ,ESTE PE CALE SA-SI PIARDA VEDEREA !"
    Acum 4 ore
    Va rog frumos,ajutati-ma sa ma pot opera joii 3 februarie! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim1 februarie 2022, 23:46 Te asigur ca pierzi pariul si faci si pacate.Da,dna MARIA HANDIC si-a facut programare ptr operatie la ochi,deoarece ,aproape nu mai vede.Are in grija baitul dansei cu handicap locomotor,care nu vorbeste,care nu judeca si nu poate manca singur. Daca dansa orbeste,cine mai are grija de baiatul dansei de 46 de ani? Dna Handic are paroape 80.Daca nu poti sau nu vrei ca s-o ajuti,macar ,abtine-te de la rautati. Nu face pacate.Sun-o pe dna Handic si te convinge de situatia dansei. DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pensia pana in 16 milioane a fost marita in ianuarie la 22 milioane lei,indemnizatia de insotitor persoana cu handicap peste 12 milioane lei,indemnizatia de handicap de 5 mil+3 milioane pt ianuarie,in plus,total peste 42 milioane lei.Maria H.trebuia sa beneficieze de aceasta suma legal.Poate fiind in varsta,altcineva profita de ea.La venitul acesta nu cred ca esti permanent nevoita sa apelezi la oameni cu suflet mare,care au poate, multi dintre ei, venituri mai mici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt mama (65 ani) unei fete de 27 ani,suferă de autism...am crescut o singură, tatăl fetei ne-a părăsit. Am fost însoțitorul fetei cu carte de muncă, adica am făcut vechime în câmpul muncii cu un salariu un pic mai mare decât minim pe economie. Când am împlinit vârsta de pensionare m-am pensionat. Aveam o pensie de 1963 lei , în ianuarie am primit 2120 lei . Fata mea are o pensie de handicap de 500 lei iar în ianuarie a primit 850 lei,de la primărie primește o indemnizație de handicap de 1358 lei unde dacă vroiam puteam să o primesc eu cu vechime în cartea de muncă dar nu am vrut ptr că îmi ajunge câtă vechime am . Avem un venit de 4300 lei și mulțumesc Bunului Dzeu că ne putem descurca față de alți... Locuiesc la țară în zona mea nu avem gaz metan o butelie costă 90 lei, un palet de lemne costă 470 lei și am cumpărat 7 paleți unde am dat vreo 3200 lei... Imi pare rău de dna ... Am uitat să vă spun că dacă nu eram însoțitorul fetei statul îmi lua copilul, într-un fel am fost obligată nu am avut încotro...
      Are transport gratuit iar eu că o însoțesc la fel... analizele medicale, radiografie și tratamentul medicamentos ptr autism totul este gratuit, nu am dat și nici nu mi s a cerut ptr fată vreun ban, totul este gratuit.deși medicamentele sunt scumpe. Statul are grijă de persoanele cu handicap...Eu nu pot să-mi las fata singură are mintea unui copil de 5 sau 6 ani.

      Ștergere
    2. Felicitari pentru sinceritatea cu care v-ati expus situatia. Dumnezeu sa va dea putere!

      Ștergere
  7. Multumesc d-na an.03:55,pt.curajul pe care l-ati avut,sa spuneti clar si asumat adevarul si va doresc multa sanatate si putere de la Bunul Dzeu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 17,53 si 15,15 va multumesc ptr urari. Bunul Dzeu si Maica Domnului sa ne ocroteasca pe toti !

    RăspundețiȘtergere