marți, 11 ianuarie 2022

CUTREMUR MARE ?



         "Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                     

             .

11 Ianuarie 2022,ora 6,22 !

Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata,aud un glas care spune asa:
"Hai,mai lasa ca sa palavragim un minut.
Dar un glas de femeie ,spune imediat:
  Si uite, marele Cutremur a sosit!"
In aceasta clipa, vad o femeie ce inchide o usa de la intrarea intr-un apartament ,dar la parter.
Era o usa din pal alb vopsit.
Dragii mei, stim ca pana acum Romania noastra sfanta,a fost ,este si va fi ocrotita de mari Cutremure,de mari dezastre, datorita Credintei fierbinti a poporului roman.
Sa ne rugam in continuare pentru acest minunat lucru divin, ca sa fim ocrotiti cu totii.
Eu nu stiu unde si cand se va produce acest Cutremur mare ,dar cu siguranta (din pacate),nu va trece neobservat.
Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. A fost cutremur mare în Creta zona ce afectează și pe cele de la noi din zona Vrancea-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste Planeta Silk. De Georgeta Florea.
      https://youtu.be/YZWa05R7t_M

      Ștergere
    2. Planeta Sill,planeta luminii.Dar cea mai frumoasa carte ramane Viata lui Iisus,unde descrie cele 777 de zile petrecute pe pamantul Daciei de la varsta de 16 ani.

      Ștergere
  2. Adevaru_i ca punem pret pe deserteciunile din viata ,negandidu_ne la clipa mortii ,cu ce te_ai ales suflete ce nu ai cautat in viata sa aduni fapte bune altruiste,cu nimic,cu vorbe_n vant.Pacat ca vor muri multi copiide mana parintilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Burculet a prezis ca in anul 2022 nu va fi cutremur mare in tara noastră

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 19:30 Burculet este Dumnezeu ? Burculet a zis că România va fi lovita de cutremure si cataclisme in 2018 . Burculet a spus multe dar a nimerit foarte putine.

      Ștergere
  4. Atentie.Anul trecut am avut o avertizare,printru- un mesaj,referitor la data de 31 ianuarie.O fi pentru anul acesta?.Intrebati la stapanul nostru din ceruri despre cutremurul de 8 ore,apoi de cele 3 zile de intuneric,de invazia rusa,Sa ne rugam la Domnul sa ne avertizeze dinainte si sa ne apere daca se poate.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Traim vremuri periculoase.Sant in mare vrajba,aproape de razboi tarile crestin ortodoxe.Si asta numai o forta satanica aranjeaza lucrurile acestea,nedorite de populatiile majoritare,dar declansate de mici nuclee de conducatori din marile tariOare omenirea cea multa,acceptam asa usor sa ne puna astia (ghidati satanic) sa ne batem intre noi?.

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost în Chiba unul de 6,9,a dărâmat o parte din Marele zid:
    https://www.oradesibiu.ro/2022/01/11/cutremur-in-china-o-parte-din-marele-zid-chinezesc-s-a-prabusit/

    RăspundețiȘtergere
  7. Anul acesta va fi cutremurul cel mare....în februarie ,martie rușii intră în Ucraina,....după un respiro vor ataca cu rachete Deveselu,Midia Năvodari și Constanta și câteva punctea strategice din România....Ocuparea va fi scurtă deoarece populația se va revolta pe Clasa conducătoare internă.Va curge sânge de politicieni și din Justiție cum nu a văzut Europa.Conducerea Statului va fi preluată de Popor prin unicul Partid Aur.Naționalizarea va fi primul pas..Economia va începe să meargă cu ajutorul Agriculturii și revenirii la producția de tip C.A.P,,Industria va începe cu extracțiile de petrol și gaze.
    ..Școală Românească va fi de tip uman și spiritual..Sănătatea va fi pe primul plan..2022 Anul cu schimbări radicale .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa va fi. Noi vom fi de sacrificiu. Prilej ideal pt a schimba clasa politica corupta si putreda. Si justitia. Nu va puteti inchipui ce patesc eu de cand am facut o plagere unei adv occatte in 2017 la B r ou,(la malul marii) iar de atunci asta face tra ff c de in ffl emta asupra tuturor adv oca tlor pe care i-am avut pana azi. Toti au actionat impotriva mea ca client. Va puteti inchipui cine se ocupa de apararea noastra si cui dam noi bani crezand ca sunt cinstiti si drepti? E incredibil. Si nu le e frica nici macar ca, odata si odata li se va intoarce raul inzecit? Poate ca nu, ca e vorba de o psihopata presupun, si atunci se explica obsesia efectiva.

      Ștergere
  8. Hai sa va spun una tare de tot.Fiind copil pe clasa a sasea,era in 76,am fost in excursie doua zile.La targul Jiu am vazut in realitate COLOANA INFINITULUI pe care am visat_o de mai multe ori de atunci.Seamana izbitor cu ADNEUL UMAN.prapaditii astia doresc sa darame coloana infinitului din noi.Voi ce credeti?

    RăspundețiȘtergere
  9. Alta faina.Am acasa o icoana veche cu Sfanta cruce si cei patru evanghelisti.Insemnele aduc cu Stema lui Mihai Viteazul,intruparea lui Decebal,fauritorul Marii Uniri de la 1600,domnitor peste hotarele vechii Dacii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Fasanaul,adika Pasadaul ku Panalaul,ai in floare,acelasi mucegai peste bietii romani.Hurmeazza zufokarea ku fefepedoi ,ku hogzigen kat mai reduz,ka wakacinarile nu au dhath rezultadele skonthathe.Pe halt fhroth dhe lopta kontra romanilor,hapare harapul kampeanu khare hameninta dascalii si direktorii si hinpektorii ku demiterea din functii,ka ell e bazat thare.Pai da_ti tu demisea,mai kakaz makaz ,nu vezi ka ai luat_o pe capii pe haratura,ma aratura bezmetika.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma,io de_as fi ministru al invatamaintlui,as face asa:Luni,religie,muzica,Marti:,romana,istorie,Miercuri:boilogie,chimie,Joi:fizica ,matematica,Vineri:dirigentie,sport.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca-mi permiti, as adauga ca materii geometria sacra, as inlocui religia cu spiritualitatea (unde religia este o ramura)iar istoria sa fie cea adevarata nu cea dictata de tot felul de interese.
      Multumesc!

      Ștergere
  12. Geografia oricum intra in toate aproape.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nimic fără Dumnezeu.
    Sa e apere Dumnezeu și Maica Domnului De asa mânie, sa aiba milă sa ne mantuiasca după mare mila sa.
    Trebuie să ne gândim că din fata lui Dumnezeu nu avem unde ne duce.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  14. Au fost vr-o 3 de intensitate mică dar s-au simțit doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  15. presupuneri de cutremur mare au spus multi-NIMENI NU ARE DATE EXACTE CAND SI UNE SE VA PRODUCE- in lume sunt zeci de cutremure mari zilnic- HAI NU MAI PANICATI LUMEA- sa fim credinciosi si fie ce-o fi

    RăspundețiȘtergere