duminică, 30 ianuarie 2022

PREGATITI-VA , CĂ ŞI LOCUINTELE VOR PARASI ROMÂNIA ?

 


                                       Dragii mei, 

În aceasta după amiaza,desi scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:
             "Pregatiti-vă ca şi locuintele sa paraseasca Romania."
Dragii mei, stim deja faptul ca, romanii parasesc Romania pentru un trai mai bun in alta tara.
Dar, locuintele cum vor putea parasi Romania?
Ceea ce pot eu spune dragilor, este faptul că,indiferent ce se va intampla in viata noastra ,cu viata noastra,trebuie sa ramanem credinciosi,trebuie sa cinstim Numele Domnului si al Maicii Lui Dumnezeu, si nu in ultimul rand , sa iubim Biserica Lui Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu ,deoarece,aceasta ne este noua adevarata CASĂ,apoi ,casa de acasa ,casa.
                                 Cu dragoste,Maria.

32 de comentarii:

  1. De ani buni tirurile duc nu numai bușteni pădurilor ci și casele de birne de stejar vindut italienilor care le cumpăra la preturi simbolice și le transforma în parchet fără mila de înscrisurile de sute de ani pe grinzi ale romanilor ce le-au locuit-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este cutremurător ce se întâmplă la noi
    Probabil oamenii mulți vor pleca si își vor face case ca in ROMANIA in alta parte a lumii.
    Nu vor mai construi aici.
    Mare va fi mirarea când nu vor inemerii țara.
    Doamne o țară mai frumoasa ca România nu vad,îmi iubesc aceasta tara minunată
    Este mama noastră ne-a hrănit, cum sa părăsești acest loc minunat?
    Păcat nici nu pot gândi vreodată asa ceva.
    Viata este trecătoare aici pe pământ, vom fi întrebați la un moment dat de ce?
    Sa ne gandim cum sa facem sa fie bine nu sa părăsim locul.
    Va doresc o zi binecuvântată tuturor.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Surioara Masinca,ce spui de"Sus in deal e_o casa" a dragului Mihai Constantinescu si mai ales,"Au inebunit salcamii",a lui Tudor Gheorghe.Iata doar doua motive de a_mi iubi tara.Of Doamne,ala care nu s_o imbatat de miros de salcam noaptea,nu_i roman.

      Ștergere
  3. Sau, casele vor fi cumpărate de străini, să aibă unde se refugia la nevoie. Știm noi de unde.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Distruse de razboi sau cutremur.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria in urma cu un an ati avut un mesaj cu ziua de 31 ianuarie si asociate cu mesajele anterioare se refera cred eu la un cutremur mare sau alt pericol major.Din ce am citit cutremurul cel mare va fi provocat inaintea unui conflict militar in ziua de luni seara la 9,30 aproape de o sarbaroare a d-lui iisus Hristos(miercuri).V-am inteles si retinerea de a prezenta astfel de stiri din cauza comen tariilor murdare ale unor persoane inculte,cu o proasta educatie.Casele se prabusesc total si nu mai vor exista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18;55,imi amintesc și eu de acest mesaj!

      Ștergere
    2. Da, s,ar putea ceea ce ziceti dv sa se întâmple...!

      Ștergere
    3. Anonim 18.55
      Nu se întâmplă nimic! Prezicatoarea Carmen Hara a spus clar la tv ca in România nu va fi razboiul mult așteptat de toti vizionarii. Sa vedem daca ghicește si de această dată. Ea este singura care a ghicit de fiecare dată includiv referitor la cutremur. Ce părere aveți!?

      Ștergere
    4. Azi dimineață exacta la acest mesaj mai vechi mă gândeam și eu. Să sperăm că va fi unul mic.

      Ștergere
    5. Hara=0-apa de ploaie, niciodată n-a chircit nimic, 😁

      Ștergere
  6. Ardealul atașat Ungariei, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Victor Orban al Ungariei a alocat bani pentru cumpărarea de terenuri în Ardeal dar și de clădiri vechi monumente istorice degradate cum e cel mai vechi teatru cel din centrul Aradului.
      Firea se plinge ca și investitorii imobiliari părăsesc Bucureștiul preferind sa construiască în Budapesta și Sofia-craciun

      Ștergere
  7. Acesti banditi din UE,au finantat intabularea caselor in TIMIS ,cel putin .sa fie oare vanzarea caselor fara acordul proprietarilor cu stiinta guvernantilor ,poate gresesc,,,teorii pot fi multe.ptr mine ROMANIA ESTE TARA MEA.DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE POPORUL ROMAN. AMIN

    RăspundețiȘtergere
  8. Locuințele vor parasi pe Romani pentru ca cedind desfacerea energiei de străinii cu capital evreu se încearcă aceiași strategie-tactica aplicata de evrei după război în Germania, au mărit exagerat prețul energiei și au confiscat locuințele celor ce nu mai puteau plății.
    Apoi după cumpărarea ieftina a locuințelor au lăsat foștii proprietari în chirie în apartamentele în care înainte erau proprietari și au redus prețul energiei la prețul inițial.
    Același truc se încearcă acum de străinii evrei pe spatele romanilor prin scumpirea exagerata de 10 ori a Energiei, și totul cu complicitatea castei conducătoare alcătuită tot din evrei.
    ALTFEL spus e o metoda de a obliga Turma sa între în STAUL chiar fără ca aceasta să-și dea seama și sa reacționeze Solidar în interesul ei aparat de Constitutie-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bene don' judecator Craciun si cum ar trebui pedepsiti astia ?

      Ștergere
    2. Tocmai a dat răspuns viitorul premier Călin Georgescu în seara asta pe Antena 3,e foarte Bun, fost membru în Clubul de la Roma ce s-a declarat Anti-Globalist pentru ca-i cunoaște în interior.
      Urmărește reluarea pe YouTube-Crăciun.

      Ștergere
    3. Draga dle care semnezi Craciun, nu vezi ca romanii au alte preocupari, chiar si cu aceste scumpiri, chiar si cu un razboi care poate porni in orice minut langa noi sau si cu noi. Pe ei ii intereseaza nu stiu ce statuie, nu stiu ce starleta cu cine se culca si pe unde merge, nu stiu ce accidente de masina si cine a condus baut. Astea toate sunt doar stiri fara insemnatate ca sa nu ne preocupe adevaratele probleme de care ne lovim zi de zi. Media a pus la greu umarul la dezinformare, la spalatul cre--lor romanilor, astfel incat doar o mana de nemernici sa poata profita de orice si sa faca orice vor ei in aceasta tara. Sunt de 30 ani aceleasi persoane care ne dau lectii, care ne spun ei ce e bine (de 30 ani vedem ca nu e bine, dar tot ei apar la tv). Parca suntem anesteziati. Media nu vrea schimbarea RO, a politicienilor. Schimbarea aduce progres.

      Ștergere
  9. La Madrid s-au intilnit partidele Suveraniste din UE, cei de stingă le spun DE Dreapta, de la noi au participat AUR și PNTCD, care nici unul ne e partid de dreapta ci de centru-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Deutsevelle oficiosul Germaniei spune ca Iohannis s-ar putea folosi e criza Ucrainiana pentru a reduce Drepturile și Libertățile romanilor și sa întărească și mai mult puterea Serviciilor Secrete - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. punem casele si blocurile pe roti si plecam in lume!

    RăspundețiȘtergere
  12. Revolta în orașul Timișoara unde 23 de scoli sau închis din cauza frigului iar părinții string semnături pentru demiterea spionului german Fritz ajuns ilegal ales primar-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria, este posibil că producerea cutremurului despre care ați transmis informații anul trecut să aibay loc în seara aceasta?

    RăspundețiȘtergere
  14. În ce dată a fost transmis mesajul anul trecut, de către doamna Maria Ghiorghiu?

    RăspundețiȘtergere
  15. A murit de Covid la doar 61 de ani zurnalistul Pavel Pirvu căruia Iliescu i-a zis - Mai Animalule-si l-a luat de git fost jurnalist cu Radu Mazăre la Telegraful de Constanța, ultimul a profitat de confuzia publica pentru a ajunge primar al Constanței-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. La Tecuci afost furata o statuie bust de 1,5 tone reprezentând pe Ștefan Cel Mare cu înălțime de 3m depozitata de Primăria care a plătit pentru ea peste 30 000 dolari, dintr-un depozitat fosta unitate militara care urma a fi pusa la întrarea pe noua centura auto a orașului-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Călin Georgescu viitorul premier al României sub AUR ce l-a propus președinte de Onoare a fost 40 minute pe Antena 3 unde au încercat sa-l inoade dar nu au reușit nici pe departe, Bravo lui-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Tot pe Antena 3 - Și eu am omorit oameni-la ATI Sibiu din 300 internați circa 290 decedați, nu le dădeau nici apa, declarații de medici-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Avertisment de la UE pentru romani-Vin vremuri grele pentru voi, - referindu-se la conflictul ruso ucrainian-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Puțin avertizează pe americani ca nu sint vasali și au toate armele de distrugere în masa ca și ei pe Pamint, în aer și în apa-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Terhes spune ca Victor Orban va face unreferendum în Ungaria în 5 puncte ca răspuns la cei de la Bruxell care vor anularea Suveranitatii statelor-
    Nici Polonia nu este departe-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere