luni, 17 ianuarie 2022

INCENDII SAU ACTE DE TERORISM ? TARA IMFLAMATA LA DISPOZITIE ?

                                                   .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                             .

                                     16 Ianuarie 2022,ora 3,21 !

                           Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas care spune asa:

       "Astazi, toata Tara am vazut-o inflamata.

Dar un alt glas ,adauga:

              Inflamati la dispozitie !"

Dupa care,glasul dispare.

Dragii mei, din pacate,vom afla de o Tara,in care se va da dispozitii ca sa fie incendiata(inflamata).

Care Tara va avea de suferit sau cand anume se va intampla,eu nu stiu a va spune. 

Asa dupa cum spune Mesajul, Tara va fi inflamata,incendiata atunci cand se vor da dispozitii anume.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului,ca sa nu fie si pierderi de vieti omenesti.

                   Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

 1. Rusia inventează tot felul de pretexte-inflamații pentru a interveni și anexa teritoriile straine nu numai în Ucraina ci și în Moldova și Kazahstan, pentru asta folosește diversiunile proprii pe post de pretexte pentru praf în ochii proștilor creduli-Crăciun.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Excelentă analiza, felicitări ! ❤️����❤️

   Paula Stanica: "Aţi auzit deja. A început războiul în Kazahstan. Rusia, Kîrgîstan şi Armenia s-au sfătuit azi noapte cum să restabilească ordinea. Ştiţi, Rusia e aproape de România. Aşa, cam la o aruncătură de grenadă. Dar noi nu ne facem probleme! Ne-a explicat arahat ieri ce măşti trebuie să purtăm, aşa că ne doare în paişpe de ce se întâmplă prin vecini.
   Spre ruşinea mea, până azi noapte, nu am ştiut mai nimic despre Kazahstan. În afară de admiraţia infinită pe care o am pentru Dimash Kudaibergen, habar n-am avut că ăştia au capitala la ASTANA. Reuşiţi să anagramaţi acest cuvânt? OK!
   Altceva: oraşul ăsta cu nume de scaraoţchi a fost şi este considerat centrul ocultei mondiale din 1997 încoace. De exemplu, palatul prezidential este foarte asemanator cu un templu masonic, iar un turn situat in centrul oraşului a fost comparat cu un altar al Soarelui, pe care creştinii il aseamănă cu un altar unde este venerat ăla cu coarne.
   Bineînţeles, toate astea sunt simple coincidenţe! Doar conspiraţioniştii ar crede că iluminaţii ne-ar vrea răul. După cum am mai spus, ei ne iubesc! Vor o religie mondială, chiloţi ecologici, bărbaţi gravizi şi lăcuste la masa de prânz. Plus vaxxin căci trebuie să fim sănătoşi şi nemuritori!
   De ce se întâmplă ditamai răzmeriţa tocmai în Kazahstan exact în perioada asta şi nu în Ucraina, cum era "prevăzut"? Nu vom afla niciodată cu adevărat. Vor fi versiuni, interpretări şi păreri, ca în multe alte situaţii.
   În schimb, singura concluzie pe care pot să o trag acum e că cineva a stârnit cuibul cu vipere şi după cum se precipită lucrurile în ultima vreme, e posibil ca UErsula să divorţeze. :)
   Dumnezeu cu mila! "

   Ștergere
  2. E tare... https://burebista2012.blogspot.com/2022/01/raport-ben-fulford-11012022-mafia.html

   Ștergere
  3. care teritorii bre, U.R.S.S. ?

   Ștergere
 2. Sa nu aiba legatura si cu informatia de actiuni teroriste dat de ceva timp, dar speram sanu fie ceva razbunari inpotriva ministrului sanatatii si sa fie iar aprinse ceva spitale ..... ca nu le pasa ca mir nevinovati, ca se distruge si ce mai avem prin spitale, interesele politice conteaza ..... Doamne fereste de rau !

  RăspundețiȘtergere
 3. România atacata la Constituție din interior de Iohannis și progresisti și din Exterior de unii de la Bruxell care ar dori-o schimbata și slaba pentru a o aservi intereselor externe și sa o transforme și sa o încalce prin cirpe-marionete-Crăciun.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Atacata LA Constitutie? Mah, tu ai facut scoala primara?! Dupa cum scrii...nu s-ar zice!

   Ștergere
  2. Ț-i se pare, cum și mie m-i se pare ca aperi Cirpele marionete ce ataca Constituția României-Crăciun.

   Ștergere
  3. "Ți" și "mi" se scriu legat.

   Ștergere
 4. Sa nu fie in Kazakhstan acolo este rau.
  Doamne apara si ne păzește Doamne!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Al doilea cutremur de 4,3 din România în citeva zile, este o replica slaba din partea opusa pe Glob din zona Pacific lingă Noua Zeelanda, - ca Teorie și practica ca zone opuse pe Glob-unde a erupt cu un cutremur puternic Vulcanul La Palmă care agenerat și un tsunami puternic care era asteptat sa ajungă și pecoasta de Est A SUA - crăciun.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Oculta folosește bomba sonica!? Am mai anunțat de mulți ani. Nimeni nu isi pune problema de ce forțele americane merg periodic in Vrancea? Doar sunt vazuti mereu de populație si acolo nu este nici o bază militară nici românească_

   Ștergere
  2. Americanii sint preocupați de cutremure, ei au venit cu datele statistice ale Teoriei menționate de mine mai sus dar au fost în munții de curbura și pentru paranormal la Bozioru-Buzau-craciun.

   Ștergere
 6. Dan Ielciu pe NCN TV emite teoria ca noul Guvern roman PNL-PSD ar fi fost format de Iohannis la recomandarea NATO în contextul presiunilor pe care Rusia le face cu armata în Ucraina și R Moldova pe estul Europei-Crăciun.

  RăspundețiȘtergere
 7. Gata cică a fost stins incendiul a ieșit Ciucă pompierul atomic si a băgat alte tarife la gaz si electricitate. Dacă este luni este mercurial pe piața Romaneasca si în acest haos și jaf national se mai aduna banda de jefuitori să mai panseze victimele că incepuse să zbiere. Iată vine-un sol de pace c-o factura-n varf de băț. Felicitari nulitatii Ciucă inconjurat de ,,profesionistii,, de la economie si interne. Frumoasă combinatia , securistii au evoluat de la celebrele jafuri bancorex ,caritas si fni la jaful prin gaz si electricitate. Asa-i când România a mai rămas doar aparent cu numele ca țară in realitate este un haos si un jaf generalizat. Așadar dacă am rezolvat-o cu facturile , momentan, si parțial s-a fâsâit treaba cu covidul că moare economia am început să ne umflam in pene ca mari razboinici că tot se aud tobele razboiului prin apropiere. Si in sarabanda asta de mari luptatori nato dau peste un filmulet recent pe net cu brava armata romana antrenata de americani. Vai mama noastră ! Si eu credeam că Gheorghita pensatul este un caz unic al armatei romane până ce am vazut niste domnisoare care erau antrenate de un ofiter american. Ei bine aceste domnisoare după ce coborau din elicopter si se culcau pe burta luand pozitie de tragere se ridicau de la sol in miscari lascive si prima lor grija era sa se scuture de zăpadă să nu se unde pe rochite. Stam bine in 12 ore vă atârna rusii in catalige domnisoarelor nato. Sau poate mai avem o șansă dacă tinem cont că secretarul general adjunct nato este roman si probabil va fi in fruntea trupelor fredonand Mihaela dragostea mea. Gata nu mai am timp de altele ca sunt român si trebuie sa ajung si la vrajitoarea Bratara sa-mi dea de factura mică si de dusmani la drum de seară care iti bat cu bocancii in ușă că ai deranjat mafia de la putere.

  RăspundețiȘtergere
 8. Istoria da exemple de pretexte fabricate de agresori pentru a-și justifica agresiunea cind naziștii germani îmbrăcați cu haine militare poloneze și-au atacat propriul post de radio dind vina pe Polonia și declanșând ocuparea ei și al doilea razboi mondial.
  La fel au procedat japonezii îmbracid haine chineze și simulind o agresiue chineza ca pretext pentru ocuparea Manciuriei, un teritoriu cu o suprafață cit a Franței și Germaniei luate la un loc-Crăciun.

  RăspundețiȘtergere
 9. Asa se și explica vizitele de la ambasada SUA la Parlament cind pina la urma manifestanții le-au si vopsit mașina ei trebuind sa se retragă prin subterane, Subteranele noii Puterii-Crăciun.

  RăspundețiȘtergere
 10. Încă un cutremur de 3,8,al treilea din Vrancea simțit pina în Bulgaria la Ruse-Crăciun.

  RăspundețiȘtergere