miercuri, 12 ianuarie 2022

MINUNE MARE , ASA STATEA SCRIS PE CERUL SENIN !

                        12 Ianuarie 2022,ora 6,34 !


                           Dragii mei, 


In aceasta dimineata,ma trezeste un glas care striga cu bucurie mare,asa:

                              "Minune mare !

                      Minune mare!"

Iar ceea ce auzeam,vedeam si scris de o mana divina, pe Cerul senin de ziua ,foarte aproape de pamant.

.
Dragii mei, daca BUNUL DUMNEZEU si Maicuta Domnului au ingaduit INGERULUI Său ca sa strige atat de frumos si sa scrie pe Cerul Său,inseamna ca asa va fi.Vom trai o Minune Mare!
Cand anume si in ce va consta Marea Minune,vom afla impreuna de vom avea Credinta fierbinte si dragoste fata de Aproapele.
Si tot cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Poate ca rasturnarile de situatii privind vax.urile, confirmarile ca nu se va face conditionari privind certificat de vax. la servici, ca nu mai auzim toata ziua doar vax si lasa sa decida omul singur pentru viata lui ...... o fi de bine si de bucurie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dreptul la viata si la munca NU trebuie ingradit de o hartie lipsita de valoare. Oricine are aceste drepturi fundamentale, existentiale si oricine atenteaza la ele reprezinta o grava incalcare a drepturilor omului!

      Ștergere
  2. În contul României a întrat acum încă 1,9 milioane de Euro care se adaugă aceluiași sume primita în decembrie de la UE.
    CONTEAZĂ Modul de folosire a lor pentru ca sint mulți în strada printre care profesorii și obiective energetice închise în timp ce centrala electrica pe gaz de la Iernut salvarea Ardealului sta de mulți ani realizata cu 80 procente și nefinalizata ea poate reduce prețul curentului și salva zona de o pana de curent uriașă în cazul accentuării crizei europene-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun banii au intrat în contul României dar sunt blocati. Cu alte cuvinte banii vor fi deblocati si folositi de România doar după ce vom primi ok-ul și asta după îndeplinirea reformelor cerute României. Așa că deocamdată avem bani dar nu avem.

      Ștergere
    2. 1,9 Miliarde euro, nu milioane

      Ștergere
  3. O minune divină cred ca altceva nu vad.
    Nimic fără Dumnezeu și Maica Domnului. Sincer doamna Maria avem nevoie de minuni dr la Dumnezeu.
    Sunt multi care nu stiu atât de multe
    minuni de la Dumnezeu cei care suntem mai în vârstă am trăit minuni si am vazut minuni,tinerii din ziua de azi au nevoie de minuni.
    Sper si ma rog la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să aibă mila de noi si sa ne putem bucura,poporul român este foarte trist ,nu pot sa nu-i compatimesc pe semenii noștri.
    Sunt multi in suferinta si neajunsuri.
    Doamne Ajuta poporul Tau
    Si Binecuvinteaza mostenirea Ta. 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Guvernul si_a dat seama de lipsa de producători de energie în Transilvania nu mai vrea demolarea anunțată a centralei Mintia ci vrea privatizare cu investitor potent care sa o transforme pentru producerea de curent folosind gaze naturale.
    MINTEA romanului de pe urma ca era aproape de demolare - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Și mai sint centralele hidroelectrice de pe Jiu începute și oprite de mult ca despre cea din Apuseni de la Tarnita se vorbește de pe vremea luiCeausescu dar de făcut nu se face nimic-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. O mare minune ar fi si pentru populatir si pentru evonomia tarii, revenirea macar pentru o perioada car este acceptat de UE, la pretul reglementat la curent si gaz. Dar tot o minune ar fi si uitarea pentru totdeauna de certificatul verde si de restrictii si diferentieri intre vax. si nevax.

    RăspundețiȘtergere