joi, 30 septembrie 2021

VINE PLANETA NIBIRU ?

                                                                29 Septembrie 2021,ora 9,17 !


                                          Dragii mei, 


In aceasta dimineata,in timp ce-mi facem Rugaciunea,vad de parca as mai fi avut inca un ochi un crestet,vad un un Cer de noapte albastra,un Cer fara de stele si fara de Luna.

Dar,in locul Lunii si-al stelelor,vedeam ceva nu sferic in totalitate,ci cu marginile usor ondulate.

Vedeam ceva mai mare decat Luna plina,mult mai mare,care era rosie precum focul si cu pete de culoare inchisa la interior.Ca un carbune incins.

Cu aproximatie ,asa:

Sau si mai aproape de adevar,aceasta imagine de mai jos :


.
Cum Luna nu era,deci,nu ne ramane sa crede ca, se apropie cu adevarat Planeta Nibiru despre care eu am mai scris.
Asa cum sta Luna pe Cer,asa statea aceasta forma sferica si mare, pe bolta cereasca.
Stim cu totii dragii mei, ca toata lumea la nivel mondial vorbeste despre Planeta Nibiru care va lovi Pamantul.
Dar,eu am mai scris despre Nibiru sau Planeta X,si nu lovea Pamantul, ci a trecut pe langa el.
Iata:

miercuri, 13 septembrie 2017

PLANETA NEBIRA SAU (ŞI ) PLANETA NIBIRU ? DOUĂ PLANETE CU NUME APROPIATE ?


                                        13  Septembrie 2017,ora 11,30 !

                                      Dragii mei, 

În aceasta zi de-amiaza, in timp ce trebaluiam prin casă, aud glas care spune ceva despre PLANETA X,sau cum mai este numită- PLANETA NIBIRU .
Dar iata dragii mei,  se pare că acest glas ori nu este de acord cu numele dat de oamenii de stiinta,ori mai exista o alta PLANETA nedescoperita pâna acum,cu numele de :

                     "Planeta NEBIRA !

Un alt glas intreaba cu uimire:

                    Două???

Clipă în care,văd o incapere ce parca nu avea plafon, iar o persoana(barbat) foarte înalta ,arată cu degetul spre Cer.
În clipa când arată spre Cerul negru intunecat, spune cu glas tare:
                     NEBIRA !
                  Planeta NEBIRA !"

Clipă în care,vad PLANETA NEBIRA albastra pe margine,iar restul era de un negru dens. 

..

Totul era negru întuneric,iar forma PLANETEI  NEBIRA era perfect rotundă.
Prieteni dragi, intrebarea acelui glas:
            "Două"? ,ne duce cu gandul la MESAJUL anterior, in care se spunea de DOUA  CUTREMURE sau la acest MESAJ de astazi in care, am putea crede ca este vorba de DOUA PLANETE.

Prima ar fi PLANETA NIBIRU,iar a doua, PLANETA NEBIRA !
Iata si un alt articol:

PLANETA NIBIRU ! NU VA FI NICIUN SFARSIT AL LUMII PE 23 SEPTEMBRIE !

                           Noapte de 11 - 12  Septembrie 2017,ora 1,13 !

                                           Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor in spatele meu,inspre Sud,vad un Cer de noapte,iar din Cer coboara ca un tăvălug ,prin rostogolire uluitoare,o PLANETA albastra cu dungi gri deschis,perfect rotunda.

..Acesta ar putea fi noul Pamant! Astronomii au gasit o posibila sora geamana a Terrei..

Aceasta Planeta albastra dragilor ,era mult mare mare decat Planeta PĂMANT.
Când s-a apropiat de Planeta PĂMANT,abia atunci am vazut cât de mare era. 
În timp ce PLANETA NIBIRU se rostogolea ca un tăvălug ,aud un sunet puternic, precum sunt acele sunete a OZN-urilor,pe care eu le-am auzit adeseori.
Un bâzâit asurzitor, ce cobora odată cu PLANETA NIBIRU si care ,odata cu rostogolirea ei, crestea în intensitate si acel sunet asurzitor si neîntrerupt !

Image result for planeta nibiru  IMAGINI..

Aud glas dragii mei, glas care intreaba cu uimire asa:

              "Sunt două Cutremure ?

Clipă în care,vad cum PLANETA albastra ajunge langa PLANETA PĂMANT, s-a atins de partea sudica a PLANETEI PĂMANT, s -a sters chiar cu zgomot ,cu-n scârţit puternic trecând în faţa Planetei Pămant.
Apoi, aud din nou glas:

                   Cutremurul trecut !"

După care,totul dispare! 
Prieteni dragi,după MESAJUL pe care l-am primit,reiese ca aceasta PLANETA NIBIRU,a mai trecut pe lânga PĂMANT,chiar s -a atins de el, moment in care ,s-a produs un CUTREMUR puternic (un glas imi spune chiar acum)
 Un puternic Cutremur la nivel mondial !
Iar daca unul a fost,cum râmane cu al doilea despre care se spune in MESAJ?
Se va produce el oare?
Si dacă da,atunci inseamna ca PLANETA NIBIRU va atinge PĂMÂNTUL,dar depinde de cât de puternică va fi aceasta atingere, si ce CUTREMUR se va produce in urma atingerii ei cu Pămantul nostru.
Oamenii de stiinta, au ales ca dată de întalnire a celor doua PLANETE,ca fiind 23 Septembrie 2017.
Dar eu va asigur dragilor, că nimeni nu stie nici ziua si ora, nici minutul,când aceasta PLANETA va atinge sau nu Pămantul .
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa fim sanatosi, sa fim tari în Credinţă si-n Dragoste,iar pe Aproapele nostru,sa-l iubim ca pe noi însine.
Sa nu ne mai gandim la sfarsitul lumii .deoarece, acesta nu va veni .
                                      Cu dragoste,Maria.
Si inca un alt articol:

NIBIRU ! LA ORA DOUĂ VINE NIBIRU !


                                                 7 Octombrie 2017,ora 7,52 !

                                             Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,aud glas care spune ceva despre PLANETA X - PLANETA NIBIRU !

Image result for planeta nibiru..

Aud un glas care spune asa:

                   "NIBIRU !
                  La ora două vine Nibiru !
                NASA a acelora...!" (iar glasul nu mai continuă).
Clipă în care,văd inspre Apus un Cer ca un amurg , iar jos pe Pămant, vad un baietel de circa 9 -10 anisori,care arata cu degetul spre Cerul ca un amurg.
Baietelul arata spre mijlocul Cerului ,asa precum am privi noi Soarele dimineata ,in jurul orelor 9 sau 10 pe timp de vara.
Baietelul vedea deja ceva,deoarece, îi vedeam uimirea de pe expresia feţei  dar a si ramas cu mânuta ridicata spre Cer.
Si doresc sa va spun dragilor,că este exact aceeasi pozitie a PLANETEI NIBIRU,asa cum am vazut-o eu cand se rostogolea la vale ,atingand doar PĂMANTUL cu un zgomot asurzitor. NIBIRU a sters Pămantul cu peretele ei ,dar nu l-a lovit in plin,ci doar a trecut pe langa el, l-a sters in viteza cu mare zgomot, un zgomot inspaimantator.


42 de comentarii:

  1. Daca vine planetă Nibiru înseamnă că se sfârșește umanitatea sau se resetează iar pentru că Nibiru se ciocnește cu Terra de data asta din cate am înțeles .Așa s-a întâmplat cred și cu dinozaurii,s-a ciocnit Nibiru cu Terra și au dispărut dinozaurii că altfel nu îmi explic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TREZIREA..........zloata de foc ......pamantul va trece prin coada de resturi pe care Nibiru le trage dupa el .....prima trecere care va fi prin zona mai rarefiata a cozii ....roiuri de meteoriti care vor intra si arde in atmosfera pamantului .....se va ajunge la denumirea de furtuni de meteoriti..?! ......la inceput vor lovi zeci apoi sute ,mii .....zeci de mii .........cand vom trece a doua oara va fi jale pt ca trecerea va fi mult mai aproape de Nibiru in zona mai densa a cozi

      Ștergere
  2. Asta înseamnă că vine sfârșitul lumii.Doamna Maria sunteți sigura de mesaj? Umanitatea se așteaptă și prin cărți tot așa scrie, se așteaptă că Nibiru să aducă sfârșitul lumii sau un cataclism incredibil de mare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nibiru e populata de extratereștrii super inteligenti și evoluati Annunaki așa scrie în cărțile lui Zecharia Sitchin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare că Nibiru va veni la ora 2:00 sau 14'00 conform profeției snwi Maria însă nu știm mai mult de atât.Daca e adevărat că vine există o oarecare teama fiindcă în lume și în cărți oamenii vorbesc respectiv scriu că Nibiru va lovi Pământul și va aduce sfârșitul lumii .Așa zice și V.M Eabolu dar numește planeta Nibiru altfel.

    RăspundețiȘtergere
  5. Planeta neobișnuită ,atipica cu pricina de care vorbim are 3 nume:Nibiru,Planetă X sau Hercolubus și trebuia să intre în sistemul nostru solar și să lovească Pământul în 2012 decembrie 21 însă nu știe nimeni de ce nu a mai apărut sau daca va apărea mai târziu,în viitor NASA spune că această planetă nu exista insa există câteva carti ce documentează bine despre planeta dar mai ales despre extratereștrii Anunnaki ce se afla pe planeta mișcătoare Nibiru,extratereștrii care au mai venit pe Pământ în urma cu multi ani.Nibiru conform teoriilor lui Zecharia Sitchin odată la 32000 de ani vine in Sistemul nostru solar din alte părți din Univers ..

    RăspundețiȘtergere
  6. Nibiru Vine in sistemul nostru solar odată la 3.600 ani,scuze,am greșit mai sus numărul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adepţii apocalipsei au anunţat că în 2020 o planetă gigant va cauza dispariţia omenirii. Acestă planetă ar urma să lovească din plin Pământul!
      Numele planetei care va aduce apocalipsa este Nibiru, cunoscută şi drept Planeta X, aceasta fiind de zece ori mai mare decât Pământul.
      Experţii cred că această planetă se îndreaptă către sistemul nostru solar chiar în aceste momente!?

      Ștergere
  7. Eu v-am zis că se simte în aer că vine sfârșitul lumii ,unii nu vor sa creadă.

    RăspundețiȘtergere
  8. De aici de pe planeta Nebira pot sa coboare cetele alea de extratereștrii buni de care vorbea d-na Maria iar de pe planeta Nibiru vin Annunaki care în trecut au luat omenirea în sclavie parca din câte știu sau i-au exploatat in interes material. Annunaki nu știu dacă au cele mai bune intenții pentru omenire,in trecut nu au avut,ferească Dumnezeu citiți și voi cartile lui Erich Von Dabijen și a lui Zecharia Sitchin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai vere, nu pune botul la cei care fac carti/romane din capul lor, ci cauta in istoriile popoarelor. Anunaki manunaki sun cei care au adus din urmasii lor pe pamant aici, poporul ala mayas, care se zice ca era foarte destept. Daca extraterestri vin special sa loveasca planeta la sud, inseamna ca planeta va avea o problema sau va da sa iasa din axa ei si prin lovire o va pune inapoi pe axa de rotire. Daca extraterestri ar fi vrut sa ne faca rau atunci, ne-ar fi exterminat de mult. Nu puneti botul la vrajelile altora. Extraterestrii nu sunt rai pt ca la ei nu sunt diavoli dar la noi sunt cu gramada.

      Ștergere
    2. In seria de filme "Inger rus" si alte documentare se spune ca extraterestrii sunt demoni.

      Ștergere
  9. Celebrul Ioan Istrate zice totuși în cartea sa că în anul 2050 abia va veni planeta Nibiru și va ciocni Pământul pentru provocând un cataclism mondial.
    Oricum poate Dumnezeu mai amână toate astea cum amână și marele cutremur din Romania

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am visat odată un cutremur mare ce nu se mai termina nu știu de ce nu se mai termîna dar poate era efectul planetei Nibiru nu știu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pandemia se termina peste un an (zicea un președinte al unei companii care produce unul din cele 4 vaccinuri anti covid nu țin minte compania cred că era Moderna dar nu sunt sigur.

    RăspundețiȘtergere
  12. Însă există și ceva bun care se va întâmpla în lumea asta si cu planetă și omenirea :Atunci când vom trece în era Vărsătorului cu adevărat iar astrologii sunt de părere că peste 20,30 de ani e posibil(dar nu sigur poate fi și mai târziu)atunci omenirea va începe să înflorească adică să evolueze spiritual,social,la nivel de conștiință încât Raul se că diminua mult .Omul va deveni ființă spirituală și se va axa pe asta mai mult lăsând în trecut războaiele,invidia,răutatea,violența etc.
    Adică lumea că deveni mai buna și vom trece în dimensiunea a 5-a că acum suntem în a patra spiritual vorbind.
    Deci va veni o zi când Raul va fi uitat sau foarte izolat.Si binele că dăinui peste noi toți.Astrologii știu mai multe despre Era Vărsătorului ,intrebati-i pe ei dacă aveți ocazia.

    RăspundețiȘtergere
  13. Și încă ceva și închei;Am aflat din cartea lui Edgar Cayce că lavanda este mijlocitoare între om și îngerii lui Dumnezeu.Incercati să dați în camera sa miroasă a parfum de lavanda sau sa aveți flori de lavanda in casa precum și să luați lavanda capsule pentru liniștirea sufletului de la hofigak,capsule din ulei de lavanda se numeasc.Edgar Cayce a fost cel mai mare Medium Medical și totodată a fost și un bunicel profet și clarvăzător.Lavanda e planta îngerilor deci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faci publicitate la produse? Pt a devenii clar vazator ai nevoie de mai multe , nu numai de lavanda. Pt ati deschide ochiul al 3-lea sau chakra 6, trebuie sa faci cateva lucruri mici dar putin cam grele. Acelea sunt: 1.Stai departe de aerul poluat (munti si dealuri), apa de izvor/fantina, numai fructe si legume crude, nu fierte sau coapte, stai in meditatie yoga cat mai mult (min 3 ore dimineatza si 3 seara, pe youtube gasesti la greu pozitii de yoga, muzica cu vibratii speciale pt chakra 3 si pe google gasesti ce ceaiuri, fructe si legume ati activeaza mai rapid glanda pineala. Stai departe de ceea ce te face sa devii nervos. Stai departe de chakra 3 ca de se activeaza si nu stii sa controlezi toate ceakrele in acelas timp, ati vei blestema zilele. La activarea chakrei 3, incep arsuri in capul pieptului si oamenii cred ca este gastrita dar de fap nu este. La unii s-a activat accidental si pt ca nu au stiut ce sa faca, unii au facut atac de cord si au murit si la altii doctorul le-a bagat 3 electrozi in inima. Nu toti stiu ca este de la chakra 3. Deci ? Ce zici, te apuci de clar viziune?

      Ștergere
    2. Aiahuaska😄😂

      Ștergere
    3. Viziunea sau clarviziunea este un dar cu care te naști. Nu îl înveți ,nu îl împrumuți sau nu îl capeți de la nimeni. Unii au de copii aceste înaintevederi, alții după vârsta adultă. Depinde de mediul in care crești și te dezvolți ca om. Mai există o categorie rară și unică ,aceia care în urma trecerii prin etapa morții clinice revin ca martori ai existenței vieții de după moarte. Bineînțeles că trebuie să duci o viață asemeni darului pe care l-ai primit cu bunătate ,înțelepciune și credință necontenită in Dumnezeu. El este cuvântul , adevărul și viața.

      Ștergere
  14. Nu vine Nibiru,mai repede va merge pamantul la plimbare in spatiu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Super.
    Se întorc extraterestrii!? Vin sa ne scape de pandemie

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai Marioara surioara ai mai spune pedepsitorul sau biciul lui Dumnezeu.Trece la mii de ani mai aproape de pamant atunci cand credinta scade.Va iubesc surioare si fratiori.Pa,pa,tai,tai.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ba
    Barna:Sa încălcat constituția ca în republicile bannere.
    Dacă și sexomarxistii sau revoltat zilele evreului Citu sint numărate mai ales ca minerii au anunțat ca vin la București-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mesajul trebuie corelat și cu cele doua Luni din care curge stinge-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Evreul repetent Citu spune despre romanii din România - educata ai lui Johannis ca sunt analfabeți.
    Sa vedem și ce părere au Romanii despre el la Protestul de simbata de la ora 17-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. De frica protestului Dictatura evreiasca pregăteste noi restricții prin care sa interzică întrunirile cu peste 1oo persoane-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Craciunele. Tu scufunzi evreii cu reptilieni. De obicei evreii umbla dupa aur/bani nu dupa puteri in stat. Reptilienii cauta sa ajunga sefi de stat. Si Bidon pardon, Biden este reptilian (seful Americii)

      Ștergere
  21. Cioloș a votat la parlamentul UE împotriva ajutoalor la energie cerut de PSD. De... asasini economici-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Vineri 1 octombrie 2021 crestinii sărbătoresc sarbatoarea Acoperamantul Maicii Domnului tot vineri 1 octombrie miscarea lgbt marsaluiesc prin Iasi. De remarcat cun aceste creaturi lgbt isi programeaza dezmatul exact de sarbatorile Maicii Domnului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ii pedepseasca Dumnezeu si Maicuta Domnului!!!
      Dar de ce cei din lgbt au voie sa marsaluiasca, iar celorlalti le este interzis ca e plandemie? Nu e pentru toti la fel legea...

      Ștergere
    2. Daca se lua cineva de lgbt-isti se spunea ca e discriminare si era pedepsit.
      Dar acum nu e discriminare impartirea asta in vaccinati si nevaccinati??? Cine vrea, nu are decat sa se vaccineze cu serul experimental, sa isi puna pecetea, nu au decat daca asta vor. Dar sa nu fie nimeni obligat sa faca un act medical sau orice altceva asupra propriului corp. Fiecare sa decida, dar daca face cineva vaccinul, cale de intoarcere nu mai exista!
      Cine face pana si o transfuzie de la un vaccinat, isi transfera substantele toxice modificatoare de ADN in organism.

      Ștergere
  23. Am si eu o intrebare : daca e cutremur ai voie sa iesi din casa dupa ora 20 in localitatile carantinate ?
    Tine-ti minte intrebarea asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu! Sunt lasati sa moara cu zile in case...
      Lasand gluma deoparte, sa ne apere Dumnezeu!

      Ștergere
  24. Dacă trece pe lingă Pamint atracția va da maree uriașe cu inundații pe țărm dar și modificarea orbitei Pamintului menționată și ea într-un mesaj-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Pai ma copii,va dati voi cu sama ca in jur acesteia orbiteaza o sama de luni si o puzderie de asteroizi pe care ai va lapada in preajma pamantului?Asteroidul de la rusi ai un copil ratacit pe langa acesti frati ai lui mai mari.Io asa mma gandesc.Va fi vai si amar de funduletul nostru de credinvciosi cu limba.Limba fiind cel mai longeviv si activ muschi_organ al corpului si cel mai senzitiv la anume persoane.De ex. unora le place sa linga o piersicuta atat la exterior cat si la interior.Fara conotatii.Pa,pa,la toate piersicutele.Ne mai si distram,ce pui si pestisori.

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  27. in realitate .u se apropie nici un Nibir sau Nebira ci e doar un simbol al catastrofei Judecatii .
    Cei care zic ca oamenii de stiinta ar sti de fapt mint ca sa isi dea credibilitate.

    Poate ca in trecut a fost vb la vreo Judecata trecuta o planeta care a sters globul si care o vad unii prin regresie hipnotica prin memoria din vieti trecute pina in acel timp.
    Dar acum nu va fi vb de vreo planeta ci cauza va fi prin lucrare divina legat de magma interiorului planetei noastre.
    Exista o profetie a unei foste vestite vizionare catolice franceza (Marie Jeane Jahenny ) care ofera multe detalii chiar si ora .
    Ora Frantei miezul noptii fara un sfert care la noi poate fi ora 1 sau 2 noaptea.
    Ea spune ca Dumnezeu va misca toata planeta de pe axa inversind polii geografici cu tot cu magnetici dar nu va misca o mica parte din miez nici atmosfera incit sa se prodica valuri in magma si ele sa cauzeze cutremure si explozii vulcanice eruptii cutremure etc etc iar fumul vulcanic sa fie purtat de furtuna raspindit peste tot.
    Cea mai mare miscare de pamant va fi la fi la schimbarra sensului pt revenire la pozitia initiala ..aproape.
    Miscarea in cele doua sensuri va dura cite 4 h . Doar in ele vor fi cutremure si eruptii.
    Salvarea va fi etansarea in case.
    La sfirsitul celei de.a treia nopti Dumnezeu va declansa ploi tirentiale care vor spala atmosfera dar oxidul de sulf in combinatie cu apa va rezulta acid sulfuric care va arde prin ploi noroiase acide orice frunza verde etc va afecta o treime din arbori si va polua solul afectind fertikitatra 7 luni.
    Astronomii vor observa ca planeta se apleaca dar socati nu vor putea soune decuit dupa pt ca in general cerul va fi acoperit si multi nu vor observa inclusiv din cauza grijilor si a fumukui chiar daca e sebin.
    Spunea ca vede noroi rosiatic ca o mizga lipicioasa si grea pe jos si pe acoperisuri care unele desi scapate neatinse de cutremure vor ceda sub greutatra noroiului.

    Mai spunea ca urgia judecatii nu va veni chiar din senin ci vor mai fi si alte semne ale iminentei ei dar lumea in general nu va crede ca vine asa curind.

    Au mai avut si altii vedenii chiar in zilele nostte drspre etansarea in case si sa nu deschidem la nimeni nici macar la rude.

    Ulterior hrana se va scumli dar statele vor rationaliza mincarea pina la revenirea fertilitatii cind orasenilor li se va da cite un.lot de teren pt subzistenta pina se va reorganiza agricultura.
    Spunea ca modelarea sollui preventiv in santuri va ajuta apoi prin n8velare la producere de recolte mai curand. Irigatiile si aratul si unde e posibil traramente cu var vor grabi refacerea fertilitatii.

    RăspundețiȘtergere