vineri, 3 septembrie 2021

CUTREMURE ! DOUA CUTREMURE !

                                           3 Septembrie 2021,ora 9,43 !


                                 Dragii mei,


In aceasta dimineata,in timp ce trebaluiam prin casa,aud in dreapta mea la un moment dat,aud un glas care spunea asa:

                 "Cutremure !

               Doua Cutremure !"



Dupa care,glasul dispare.

Dragii mei,asa cum stiti deja, nu trebuie sa dorm sau sa astept Mesajele de la Duhul Cel Prea Sfant.Atunci cand trebuie s-aud ceva divin,atunci nu conteaza ce fac sau unde sunt.Le aud si le vad dupa Voia Lui Dumnezeu.

Acum insa,nu am de unde sa stiu unde se vor produce doua cutremure mai intense, sau daca se vor produce unul intr-un loc al planetei sau un altul in alt loc sau amandoua in acelasi loc.

Ceea ce stiu dragilor, este faptul ca,vom auzi de aceste doua Cutremure ce nu vor trece neobservate. Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa ne ocroteasca de tot raul si de toata suferinta,si nu in ultimul rand, sa devenim mai buni,mai iubitori,mai credinciosi si mai milostivi fata de Aproapele nostru.

                           Cu dragoste,Maria.

25 de comentarii:

  1. Nu vor fi acum. Nu au cum.
    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. C, esti Dumnezeu? Stii bine ca numai Dumnezeu poate decide când si cum va fi sfarsitul celor ce L-au trădat inlocuind Creatia Lui cu o lume in care banul cumpara suflete, banul corupe, banul ucide. Ai ales " arca" America, sper ca stii sa înoți. Nici romanii nu stau mai bine din cauza lenei sau fricii de a actiona.
      Sa nu uiti ca America are karma grea. Multe crime facute in numele democratiei. Rusia? La fel. Fraierii de romani, in loc sa stea in Dumnezeu, facand fapte bune, isi gasesc aliati cu karma grea. Aliati care ii trag si pe ei in jos. Asa sunt oile fără baci. Ratacite. Alearga bezmetice spre toate zările dupa cuiburi de pupeze si
      " salvatori" diavoli.
      Multi chemati, putini alesi. Toata intunecata istorie pe pamant, oamenii au ales prost si au ramas iar in intuneric si cu ochii pe cer.
      Cred ca dracii au iar recolta bogata de suflete...

      Ștergere
    2. Numai Dumnezeu stie cand vor fi!

      Ștergere
    3. C, doar o anumita categorie nu suporta contradictia, parerile diferite ale celorlalti. Se pare ca te incadrezi in acea categorie.

      Ștergere
  2. Exista o vedenie povestita a cuiva despre un cutremur mare in.Vrancea dar cu pagube mai mari in R.Moldova care va fi inainte cu putin timp de urgia Judecatii.

    Astfel ca pagubele vor fi cumva impartite incit nu vor fi toate odata cazind la primul doar cladirile cele mai.fragile alea cu bulina..
    Acest prim cutremur ar fi seara dupa ora 20 a vazut un ceas care arata 20:18 sau 19 in.jur de ..
    Nu stie daca ceasul era perfect porivit dar a vazut cum o cladire veche din Tulcea sau Braila nu mai retin ..a cazut deodata pina la pamant.
    Apoi a auzit voci care invocau cutremurul ca voie divina contra opozantilor lor religiosi.

    RăspundețiȘtergere
  3. În ziua de 02 Septembrie 2021 la ora 01:51:37 (ora locală a României) s-a produs în NORTH OF ASCENSION ISLAND un cutremur puternic cu magnitudinea mb 5.2, la adâncimea de 10km.

    RăspundețiȘtergere
  4. Au fost deja acum 3-4 zile doua cutremure peste 4 in jud.Buzau care pot anunta si altele mai mari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cutremur si pe scena politica din romania. USR s-a suparat si baga divort cica sotul PNL nu aduce tot salariul acasa bea banii si ii da pe curve. Asa ca bubulina gospodina USR a pus mana pe o tigaie si a inceput sa-si pocneasca sotul pe la carii si proteze ca nu vrea sa se reformeze. Si ca sa-i reușească actiunea s-a aliat si cu vecinul de palier AUR vecin saritor de felul lui. Fascinant este ca soața USR baga si o motiune de cenzura cu scopul ori isi disciplineaza sotul infidel PNL ori se lasa cu divort fara tăgadă. Frumos va fi ca seful de scara PSD fara de care nu poate trece motiunea sa nu participe si sa lase soata USR in mariaj in continuare cu PNL. Sa vezi dupa divortul esuat ramasa soata USR in pat in continuare cu sotul PNL atunci viol cu perversiuni si strigaturi ce îi da sotul PNL soatei USR ca sa-i bage mintile in cap . Sa vezi vecinele ascultand la usa guvernarii si ranjind. Chiar daca guvernul Catu este o catastrofa aviz partidelor de pe margine ,nu va bagati in cearta unei familii ca sa nu se uneasca aia doi si sa va calce in picioare. Lasatii sa-si continue casnicia pentru care mai ieri isi jurase in fața ofiterului de la Cotroceni dragoste pana cand moartea îi va desparti. Cand doi se cearta imprumuta-le doua revolvere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cutremurul va fi informational. Cand lumea aceasta va fi intoarsa invers, spre Lumina. Deocamdata, e o lume intoarsa spre intuneric si diavolii joaca rol de salvatori. Vezi FMI si Banca Mondiala, NATO si ONU, toate inventii demonice pentru ca oamenii sa-l caute pe Hristos acolo unde nu e.

      Ștergere
    2. Daca esti femeie,sa te aliezi cu Diana.

      Ștergere
    3. Bravo. Aveți perfectă dreptate :))

      Ștergere
  6. Bravo 21,23 Si talent si inteligent si toate cu mult umor.Bravo-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://alephnews.ro/meteo/o-furtuna-geomagnetica-ar-putea-lovi-pamantul-cat-de-periculos-este-fenomenul/

    RăspundețiȘtergere
  8. https://ziareonline.ro/tanarul-care-sustine-ca-a-calatorit-in-timp-si-a-filmat-planeta-peste-6-ani-a-publicat-noi-imagini-clipul-pe-care-l-a-postat-pe-tiktok-este-intr-adevar-socant-video.html

    RăspundețiȘtergere
  9. În ziua de 03 Septembrie 2021 la ora 16:30:35 (ora locală a României) s-a produs în SICHUAN-YUNNAN-GUIZHOU REGION, CHINA un cutremur puternic cu magnitudinea mb 5.0, la adâncimea de 10km. Urmează încă unul la fel de puternic cât de curând

    RăspundețiȘtergere
  10. Italia vrea să introducă vaccinarea obligatorie pentru toată populaţia
    Pentru aceasta, o condiţie prealabilă ar fi ca agenţiile de reglementare în domeniu, europeană şi italiană, să schimbe clasificarea vaccinurilor, din autorizate de urgenţă în mod condiţionat în autorizate definitiv.craciunu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ADN-ul va fi modificat iremediabil in urma vaccinului pentru covid!

      Ștergere
  11. https://www.romaniatv.net/tragedie-rutiera-16-oameni-au-murit-dupa-ce-un-microbuz-s-a-rasturnat-intr-o-rapa_5767753.html Inca o tragedie cu multe victime se va produce cat de curând

    RăspundețiȘtergere
  12. Franța, prima mare ţară europeană care a început vaccinarea cu a treia doză anti-COVID
    Franţa a lansat miercuri campania de vaccinare împotriva COVID-19 cu a treia doză. Iniţiativa este dedicată persoanelor în vârstă şi celor vulnerabile, pentru a compensa scăderea imunității după câteva luni de la inoculare_

    Spania şi-a atins obiectivul de a vaccina peste 70% din populaţie. România abia a trecut de 26%_

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In absolut toate tarile cu rata mare de vaccinati, cazurile de covid au explodat si sunt cu muuuuult mai grave! Vaccinatii fac forme mult mai grave ale bolii decat nevaccinatii! Este testat in toate tarile cu vaccinati chiar si 90-100%!!!

      Ștergere
  13. Puscariasul si hotul de dolari care a atacat si moneda nationala premierul de conjunctura Citu anunta in scris SUA si UE Ca e atacat de USR in alianta cu partidul neofascist AUR pe care acestia il vor la Putere.
    Hai Sictir Citule,asta nu inseamna ca asta nu pot gasi oricind un premier si mai rau decit tine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Guse spune ca Clotilde e sustinuta de SUA prin Soros de care ea ar fi fost scolita-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dreptate avea Guse care spunea de evreul Citu ca este un produs sorosist,iata a ajuns sa-i considere partidul National AUR deci si pe Romani ca anti-europeni ,dupa mintea lui Putina de repetent si de OAIE creata,
    Mai nou numai Dilapidatori ca el si Velceanu sint in norma UE sorosista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. observ ca mesajele dupa ora 00 nu le mai publicati- mare pacat!

    RăspundețiȘtergere
  17. sunt date exacte de cutremure pe fiecare luna -pana acum in septembrie s-au produs in lume 710 seisme- care din ele sunt cele 2 si unde?!

    RăspundețiȘtergere