joi, 9 septembrie 2021

SFANTA TROITA A MAICII LUI DUMNEZEU,IMBRACATA IN HAINE DE MARE SARBATOARE !

 

                                                         Prieteni dragi,

A venit momentul ca sa ne bucuram cu totii,a venit momentul ca sa fim fericiti sufleteste! Iata dragilor frumusetile divine la care am contribuit cu totii, iata cum stralucesc in BUCURIA sfanta a MAICII LUI DUMNEZEU si a PRUNCUTULUI Iisus Hristos.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca dragilor,impreuna cu toti cei dragi si scumpi ai inimii voastre,si sa va daruiasca sanatate,bucurii si mantuire !
..
.

Avem o problema cu acoperisul,deoarece ,este facut dintr-un material usor,din plastic,si ploua inauntru cand ploua mai tare.Ar trebui sa-l schimbam,sa punem Lindab ,iar pe mijlocul acoperisului metalic vom pune si o Sfanta Cruce inalta de 1 metru,facuta din fier forjat,pe care vom pune beculete electrice,ca sa se vada si noaptea de la distanta.
Daca doriti ca sa realizam impreuna si acest minunat si binecuvantat lucru,o puteti face asa ca pana acum.
GHIORGHIU MARIA
Tecuci.
Telefon unic cu publicul, la care raspund doar eu

:0747226236 !

RAIFFEISEN BANK :
Cod IBAN:
RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 !.
                      
Imi doresc din tot sufletul ,ca sa va bucurati si sa fiti fericiti cu totii, cei care,ati pus o caramida sau mai multe la ridicarea Sfintei Troite a MAICII LUI DUMNEZEU. Din zori si pana in noapte,multi trecatori,multi credinciosi ,batrani,tineri si copii,se opresc cateva clipe in fata Sfintei Troite, fac semnul Sfintei Cruci si inchina pana la pamant. Sunt zeci de suflete zilnic! Primesc din partea unor credinciosi cuvinte de suflet,cuvinte de iubire si de apreciere,pentru faptul ca, am facut un Lucru divin,un Lucru minunat de care aveau atata nevoie in acest loc pe care au inceput sa-l iubeasca,sa-l divinizeze. Chiar daca oamenii sunt pe bicicleta,se opresc o clipa si cu smerenie se dau jos si se inchina;chiar daca au bagaje, le pun jos si se inchina;iar daca trec cu masina si au acea flacara vie a Credintei incetinesc sau chiar se opresc si se inchina cu dragoste pana la pamant.                       
.
  Prieteni dragi, sunteti ctitori ai acestei Sfinte Troite a Maicii Lui Dumnezeu,aleasa chiar de MAICA DOMNULUI  pentru a fi ridicata intr-un anume loc, si sa arate, asa cum arata acum. Fiecare dintre voi ati ajutat la infaptuirea dorintei MAICII LUI DUMNEZEU ,iar rasplata dragilor se revarsa si se va revarsa vesnic asupra voastra si a celor dragi inimii voastre.

Bucurati-va ,ca multe suflete isi gasesc alinare in clipa in care fac plecaciuni pana la pamant in fata Sfintei Troite a Maicii Lui Dumnezeu!

Bucurati-va , ca sunt suflete cu fierbinte Credinta,care se opresc sa aprinda o lumanare si s-o puna in fata usii Sfintei Troite sau lasa chiar si cate o floare dupa ce o strang cu lacrimi fierbinti la pieptul lor.
Bucurati-va ,ca sunt si suflete care -mi bat in poarta, rugandu-ma sa le deschid usa Sfintei Troite ca sa se inchine;ca sa atinga Sfanta Cruce pe care sta rastignit Domnul si Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS;ca sa atinga pe MAICA LUI DUMNEZEU cu PRUNCUTUL Iisus Hristos in brate;ca sa atinga Duhul Cel Prea Sfant din varful Sfintei Cruci;ca sa atinga pe Sfintii Voievozi Mihail si Gavriil;ca sa atinga Heruvimul de deasupra MAICII LUI DUMNEZEU,si nu in ultimul rand,ca sa atinga pamantul sfant din interiorul Sfintei Troite si sa puna o floare in vaza si un Pomelnic in locul special facut in Sfanta Cruce. Aici,le va citi Maica Lui Dumnezeu,Fiului Ei Iisus Hristos,le va citi Ceata de Ingeri din Cerul Sfant,ca doar este alegerea IMPARATESEI CERULUI ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,Nascatoarea de Dumnezeu,ca aceasta TROITA SFANTA sa existe in acest loc,sa arate in acest fel cum arata acum ,dar si in acest timp pe care -l traim.
Prieteni daca doriti si voi ca sa puneti o floare in Sfanta Troita,un POMELNIC de vii sau pentru cei adormiti, stiti deja cum trebuie sa procedati;adica,exact ca la ridicarea Sfintei Troite. Telefonul meu,unicul meu numar de telefon pentru voi cititorii si prietenii mei,este acelasi:0747226236 . La acest numar de telefon unic,raspund doar eu si nimeni altcineva.Sa fiti binecuvantati dragii mei, sa fiti fericiti,sa fiti si sa ramaneti tari in Credinta,ca numele vostru si a celor dragi voua,este scris in CARTEA - POMUL VIETII din CERUL SFANT.
Cu dragoste si cu multumire,Maria!

18 comentarii:

  1. Suflete dragi,sa ne aducem aminte de Avram Iancu,de marii moti Horea,Closca si Crisan.Sa mergem cu adanka si pro_funda recunostinta toti sibienii la kwjeminentul de sonstag la dezvaluirea sthatuii criminalului brukenthal .Sa ne aducem aminte de martirii de la Treznea si Id.Pa,pa.Va iu besc pe toti romanii.

    RăspundețiȘtergere
  2. În ziua de 09 Septembrie 2021, la ora 11:57:14 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA FAGARAS-CAMPULUNG, ARGES un cutremur cu magnitudinea ml 3.6, la adâncimea de 3km. Inca un cutremur va fi in tara noastră in următoarele 3 zile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai zicea si surioara Marioara de ceva seisme atipice.Hai sa va zic io ghici ciuperca ce_i cu astea de langa Fagaras cu adancime de 5km.Este vorba de activarea piramidei renasterii spirituale a Har dealului,a Tarii Harului care este in stransa legatura cu Piramida energetica rosie sau nordica din Retezat,punctul nordic al Marii Cruci a Pamantului.Asa ca ne asteapta mari trans formari ale noastre mai ales in plan spiritual urmate si in planurile de mai jos,precum in cer asa si pe pamant.Pretenii surioarei Marioara incep sa_si faca treaba tot mai vadit.Va pup pe suflet.Pa,pa.

      Ștergere
  3. https://www.g4media.ro/urmatoarea-super-furtuna-solara-ar-putea-provoca-o-apocalipsa-a-internetului-cu-continente-intregi-deconectate-si-pagube-de-miliarde-de-dolari-pe-zi-studiu-american.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Tragedie în Macedonia de Nord, unde un incendiu a cuprins un spital din nord-vestul ţării și a ucis cel puțin zece pacienți. Bilanțul ar putea crește, pentru că sunt și oameni răniți. Flăcările au izbucnit în urma unei explozii, care a avut loc la o unitate pentru bolnavi cu COVID.-s-a confirmat si acest incendiu si urmează altul devastator cu victime

    RăspundețiȘtergere
  5. Circ în parlament la citirea Moțiunii _craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Petre,sa vezi circ la iarna cand dai toata pensia pe gaz si curent.Tine aproape de tante Marioara sa ai parte de un blid de zama si un spate_n cald cu sanatate.

      Ștergere
  6. Duminica la Tebea e comemorarea lui Avram Iancu cu invitați romani. Nu și cei ai sașilor care l_au omorit în bătaie de la Sibiu ca și pe Horia Closca și Crișan-Crăciun,

    RăspundețiȘtergere
  7. Marioara surioara,bag de sama ca_ti ard ststii destele de nu_mi publici mesajelepatrioate cu stalpul infamiei al lui Rudolph si Crucea gen kapak de kanalizare din Herr manstadt,zimboluri uitate kare ne vor kosta mult ca si vizita lui kwj la hell wetieni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos doamna Maria
    Doamne am citit mesajele antivorbitorilor si unele mai facut sa rad,iar la unele nu am înțeles nimic.
    Nu stiu ce au vrut să spună.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți
    Să fim sănătoși este cel mai bun lucru pentru in om
    Sănătatea nu ai sanatate poti avea toate averile de pe pământ.
    Să-i mulțumim lui Dumnezeu și Maica Domnului pentru toate cate ne da.
    O zi binecuvântată tuturor 💐🌷🌹👍

    RăspundețiȘtergere
  9. Masinca10 septembrie 2021, 07:59 Te pup scumpa mea,si-ti multumesc mult pentru urari si pentru tot ce postezi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Masinca pentru a intelege pe Ilie rugati-o pe Doamna Maria sa-mi publice comentariul scurt cu cel cu haina alba de chelner cu papion.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. In data de 24 septembrie vine la Bucuresti Ursula de la UE pentru a scoate cu forcepsul de la repetentul evreu Citu la a treia incercare planul PNRR si al ajuta a doua zi in 25 la alegerea lui ca presedinte la PNL Evreiesc.
    Oare va paricipa la discutii si Mincinosul de Iohannis cu haina lui alba de chelnar cu papion care se lauda prin Elvetia ca avem un guvern 'stabil'.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Fost ministru al conventiei;''Romania ajunsa Colonie,nu este exclus cum merg treburile, condusa de afara sa fie Impartita.''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. craciun, mai termina cu politica, lasa-ne sa gandim la frumos, nu mai veni cu urateniile tale pe blog, nu faci decat sa intinezi acest loc.

    RăspundețiȘtergere
  14. 16,24 Daca nu-ti place ce vezi,nu te mai uita-n oglinda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. craciun, esti un om de nimic, n-ai in cap decat politica si ura. Toata ziua casti ochii la tv-uri dubioase si alimentezi ura pe blog. Vrem liniste si ganduri frumoase, nu politica ta.Ajunge!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere