duminică, 5 septembrie 2021

ARDE COPOUL ? ARDE GRADINA BOTANICA ?

                                             3 Ianrie 2021,ora 3,13 zori de zi!


                                      Dragii mei,


Tot in aceasta dimineata in zori,m-a trezit un glas care striga asa:

                    "Copoul!

                   Arde Copoul! 

                   Arde Gradina Botanica!"

Dupa care,glasul a disparut.
.

Prieteni dragi,ar fi cumplit ca sa se intample asa ceva.
Ce anume va duce la aceasta posibila tragedie,eu nu stiu a va spune.Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa nu-si intoarca Fața Sa de la noi pacatosii,si sa ne ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa!
S-o rugam pe Prea Sfanta Cuvioasa Parascheva,ca sa apere Iasul si tot ce sufla in acest oras divin.
Cu dragoste,Maria.



10 comentarii:

  1. Fala Iasul sa arda ,gradina infintata de 165 de ani.
    Uite asta e tema pentru servicii ,nu scandalul politic.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat mai tine oare pandemia asta nenorocita care e un semn clar sfârșitului lumii ?In 2022 ori daca nu, 2025 ziceau unii că e posibil sa se termine.Deja se gândesc la vaccinarea obligatorie.Vor clar împuținarea populației?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaccinul acesta pentru covid modifica pentru totdeauna ADN-ul!

      Ștergere
  3. Europarlamentarul Terhes vorbeste de planul USR de deposedarea romanilor de propietati case ,terenururi care ajung gajate la banci in contul platii energiei electrice si gazului care deja in acest an au crescut cu 25 procente doar pina in luna asta.
    Acelasi lucru vorbeste fostul ministru Cosa care spune ca la un venit de 1500 de lei oamenii nu-si vor mai permite curentul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imigrantii. Deja unul dintre ei, in Iasi, l-a injunghiat pe un tanar pentru ca s-a uitat drept in ochii lui (si cica nu e ingaduit la musulmani) iar judecatorul l0a iertat, cica asta e obiceiul musulmanilor.Dar nu este in tara lui. Asa a inceput si in Germania si in Austria. Vor fi nenorociri. Daca au dat ei foc la Notre Dame, evident vor da foc si simbolurilor romanesti. Au misiune si sunt pusi sa o faca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne apere Dumnezeu!
      Aduc doar probleme!

      Ștergere
    2. Daca sunt viteji migrantii trebuie sa ramana in propria tara si sa lupte. Nu au de ce sa-si paraseasca tara si ce sa faca in tari straine? Sa devina infractori? Pentru ca asta se intampla.

      Ștergere
  5. Deutsche Welle organ de presa finantat de guvernul german cere Azi romanilor sa iese in strada ca ultima solutie la criza romaneasca generata de Citu dar''arhitectul din spatele acestui demers este presedintele Iohannis care face si tace...doar spre interesul propriu..sef al propriei persoane''.
    1] Iohannis criticat pentru ca ''nu se implica in rezolvarea problemelor societatii,un agent al autosuficientei''
    pentru ''nelinistea noastra''.
    2] PNL persista in a purta sutana unui partid nereformat...
    3] USR PLUS'' flutura de la intrarea la guvernare retragerea sprijinului pentru liberali''.
    Iesirea in strada este primul articol nescris al Constitutiei pentru ca''singurul personaj care ar putea sa frineze dezmatul politic autohton este POPORUL Roman'' ca singura cale ramasa a reformei clase politice''inspre implicarea Romanilor in tratarea unei societati care poarta cu sine toate bolile regimului comunist''.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Indiferent de problemele politice romanesti interventia oficiosului guvernamental Deutsche Welle al guvernului Germaniei este inadmisibil intr-o tara a UE?
    De ce nu fac asta cu Polonia sau Ungaria? Pentru ca nu le-ar permite-o si ar fi tratati ca atare.
    Poate ca doresc un nou pact Ribenntrop -Molotov in varianta semnata in septembrie 1989 intre premierul german de atunci Helmuth in vizita atunci la Budapesta si Ungaria careia i-i garantau ''reintredirea '' cu Ardealul romanesc si l-i se par acum ca au gasit punctul slab al Romaniei si mizeaza pe tacerea mutului de Iohannis,cea ce e de doua ori inadmisibil.-craciun.

    RăspundețiȘtergere