marți, 7 septembrie 2021

GRECIA SI ROMANIA FARA RESTRICTII ?

                                        

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.

                                               

                            6 Septembrie 2021,ora 6,23 !


                            Dragii mei,

In aceasta dimineata,aud un glas care intreaba asa:

                  "Dar ce? Fara restrictii ?

Dar un alt glas adauga:

                Grecia - Romania !"

Dragilor,ce se va intampla cu Romania si Grecia,despre ce restrictii este vorba,vom afla cu siguranta impreuna.

Sa nu uitati sa fiti buni dragilor, sa fiti milostivi si niciodata sa nu va pierdeti Credinta!

                                 Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. DOAMNE ajută doamna Maria.
    Sa auzim numai de bine.💐🤗🌹

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil vor inchide bisericile intr o zi de luni, cum ati scris.

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a mai implinit un mesaj Euro a ajuns la 5 lei ,de fapt Leul s-a devalorizat ca si Euro dar mai mult decit Euro care s-a devalorizat de mult in fata Dolar.
    Totul e o aparenta capitalismul nu se simte prea bine afectat si de COVID.
    Doar homosexualii ,progresistii ,ateii si sexo-marxistii in crestere numerica,de fapt ca efecte negative ale societatii.Un fel de rebuturi, expresie si indicator al degradarii sociale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Boierii romani vor capul lui Motoc=Citu ,dar cu asta 'i se apropie si funia de par lui Iohannis',o spunea plastic Guse-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Luni 13 septembrie grupul partidelor populare din parlamentul UE vor impune casatoriile homosexuale='Familia curcubeu',care va fi IMPUS=Dictatura si Romaniei si devine obligator ambilor soti homosexuali numele de sot.
    Prin aceasta homosexualii care nu au servici pot fi considerati ca dependenti de venitul celuilalt care asfel beneficiaza de reducere de taxe ca dependent inclusiv la pensiie daca cel ce nu are pensie la decesul celui cu pensie mai mare ia pensia de urmas al celuilalt sau asigurare de sanatate pentru cel care nu are de pe urma 'sotului 'celalalt sau ca beneficiar al asigurarii celuilalt mai buna ca deductie a a unei sume mai mici la impozitare ca deduceri de sfirsit de an-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu prea cred in -fara restrictii -ei baga frica in oameni, scade imunitatea si bolile vin pe rand-ce se vrea DECIMAREA LUMII pentru o mana de descreierati

    RăspundețiȘtergere
  7. Virusul va fi desfintat in ziua cintarilor in Sion dar pina atunci e posibil sa fie demonstratii contra restrictilor distantarii etc
    Dar si dupa legat de ziua Marelui Sinod panortodox viitor care va fi la Bucuresti. Cind vor veni multi si din afara intre care multi greci sa demonstreze ciar si cu violente de strada asupra bunurilor contra deciziei sinodala stiuta dinainte dintro profetie rusa insa rastalmacita ca intentie.
    Politia etc nu va lua nici o masura serioasa contra celor violenti ci doar va muta pe unii dintro parte in alta a orasului. In rest vor fi lasati in voie s faca ce vor chiar si sa fure din magazine mincare si racoritoare.
    Vor fi ajutati apoi de Primarie sau prefectura cu o portie de mincare fast food si cu plata deplasarii inapoi multi avind doar bani de dus nu si de intors.

    RăspundețiȘtergere