marți, 21 septembrie 2021

DAI DRUMUL IADULUI ! IADUL BISERICII !

                                         20 Septembrie 2021,ora 6,23 !


                                 Dragii mei,


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune asa:

                "Ma tem inca .

               Nu,nu iei iadul Bisericii!

Dar un alt glas adauga:

             Dai tu drumul Iadului ."

Clipa in care,vad o fiara fioroasa,cu colti mari ,o fiara care arata chiar ca diavolul si care ,se repezea ca sa prinda pe cineva,o persoana care fugea ca sa nu fie prins.


.
Dragii mei,iadul exista si e cumplit! Este pe vesnicie!
Asadar,sa alegem ca sa ne apropiem de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
Sa cerem iertare pentru pacatele noastre,sa ne spovedim la Preot ca sa fim vrednici a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie ,cu Prea scump si cu Prea Sfant Sangele Mantuitorului Hristos.
Sa respectam si sa implinim cele 10 Porunci dumnezeiesti, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si nu vom rataci calea spre mantuirea sufletului nostru.
Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Iadul,Iadul Bisericii.Ce poate sa fie.?
    Ateismul venit de data asta din Vest,de la evreii de la Bruxell.
    Brrr Vine Ursula evreica in 25 sa-l instaleze pe Repetentul Citu-MITU-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. iadul este controversat de multi vizionari-sunt ANONIM 5 si va spun ce am auzit de la duhovnicul meu:iadul este un loc izolat unde cine ajunge acolo are mustrari de constiinta,in plus aud voci amenintatoare sentimentul ca este ars, batut -aceste sentimente sunt traite prin voia demonilor CARE SUNT DUHURI RELE lasate de DUMNEZEU sa-i incerce pe oameni in credinta- sanatate si mantuire

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă statuia lui Gheorghe Lazăr demolata din piață Mare fosta Revoluției de conducerea alogena a primarului Johannis. Noua statuie abaronului Brukenthal ucigașul și deportatorul a mii de romani la revoluția din Transilvania din 1784 continuata facă victime.Primarita incompatibila Fodor locotenentaa lui Johannis amendind cu 1o ooo lei pe organizatorii Protestuluide și bata trecuta contra statuii Criminalului alogen-craciun.



    RăspundețiȘtergere
  4. Procesul pentru Rechstagul de la Colectiv se reia-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne apere de iadul veșnic.
    Sa ne rugam,ne așteaptă vremuri grele.
    Doamna Maria ma gandesc ca numai un pic de te frigi la un deget si nu mai poti,dar sa ardem în iadul cel veșnic,nici nu vreau sa ma gandesc.
    Oameni buni sa ne unim in credință, sa biruim pe Satana sa nu apuce pe nimeni la el.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc la toata lumea.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ati profetit ca intr o zi de luni se vor inchide bisericile. Pai intr un tabel "scapat" din culise, pe 27 Sept bucurestiul va intra in scenariul rosu. Posibil intunecatii sa oprime iar Biserica. 27 cade luni

    RăspundețiȘtergere
  7. Astazi alegeri in Uniunea SS Romania,poimiine alegeri in PNL Evreiesc cind e asteptata si Imparateasa evreica Ursula de la Bruxell sa-si sustina marionetele,deci nu se anunta nimic Bun pentru Romania si romani, la orizontul viitorului apropiat doar Potopul sau Iadul,nici o sansa de ceva bun de ales.
    In timp ce dosarul cumpararii de Romania a unei cantitati fara limite de vaccinuri a ajuns in presa si la DNA iar facturile la energie explodeaza nemaicontrolate de ordonanta 114 a PSD-ului anulata de repetentul Citu-Mitu.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma,intrarea la uie ne_o durut 18 ani,da iesirea ne va durea la fel?Nasterea sau renasterea noasra o fi mai grea dar mai scurta.Ia sa o lasam pe madam uie cu ochi_n ploaie,ca putem trai si fara dansa,adica sa_si mai caute prosti in alte parti.Cu ungurii si polonii nu ai mai merge,exemple de urmat.

    RăspundețiȘtergere