marți, 14 septembrie 2021

PĂMÂNTUL ! SFÂNT PĂMÂNT ROMÂNESC !




                                            Dragii mei, 

Stim cu totii că, Pământul românesc a fost vandut strainilor.
Iata ce spunea astazi un glas:

                     ” Pământul a prins prețuri oficiale !”

Voi ce credeti dragilor? Ce vrea sa insemne aceste cuvinte?
După mine, cred că în România se va continua sa se vanda PĂMÂNTUL, chiar de la nivel înalt.
Pacat! Mare pacat ! 
Dar,fiecare vom da socoteala pentru faptele noastre.
 Image result for pamant lan de grau
                                       Cu dragoste,Maria.  

               

11 comentarii:

  1. Românii nu mai trebuie să își dea cu atâta ușurință pământul, să îl vândă! Altfel vor ajunge străini în propria țară!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un om de afaceri din Tecuci povestea la TV despre muncitorii indieni pe care ii angajeaza pentru ca sunt mult mai cuminti si seriosi decat românii. Stiti foarte bine ca nu se mai gasesc nici zilieri pt agricultura prin Romania.
      Gândiți putin inainte de a va văicări ca vin străinii peste voi. O tara frumoasa lasata neingrijita este ca o gradina năpădită de buruieni. S-ar putea sa o ia Dumnezeu de la lenesii infatuați care au lasat-o in paragina, dand-o altora mai harnici si cuminti.

      Ștergere
    2. Acum nu zice nimeni dr exceptiile de oameni care merg sa bea cafeaua la buticul din sat sau sa cumpere ceva ce si-ar putea cultiva in gradina. Acelea sunt buruieni, dar nu sunt toti la fel. Romanii sunt muncitori, capabili, dar trebuie sa invete macar daca nu au in sange sa nu mai fie tradatori, vanzatori de tara.

      Ștergere
  2. Taxe marite la gaz si curent.Astai Romania Anormala.

    RăspundețiȘtergere
  3. CINISMUL este Mare cit statuia lui Brukenthal de la SIBIU,o spunea acum un relizator-jurnalist pe Realitatea TV doar ca statuia din aceiasi Piata Mare -Revolutiei din Sibiu a lui Gheorghe Lazar a fost demolata tot de Iohannis pe motiv ca era prea mare si apoi a dezvelit si pus in loc in doar citiva ani alte doua statui Mari ale CRIMINALULUI de romani Brukenthal -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Parlamentul cere CS a UE sa SANCTIONEZE Romania Polonia si Ungaria in cazul in care nu adopta lege casatoriilor homosexuale votata in parlamentul UE si de parlamentari roman.
    La coflict a luat O-pozitie negativa si conducerea bisericii ortodoxe romane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot mai sfint și tot mai puțin romanesc ca și curentul gazul carburantul și cit de cuprind și... Apa care va ajunge la PREȚUL... Carburanților și nu e nici o gluma o spunea Monica Tatoiu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tovarășul lohannis și profesor de marxism de la Agnita sa dus cu altioficali la festivalul Enescu probabil sa vadă dacă mai sfint alte bunuri în afara celor 190 scoase la vizare după mintea lui la traficate în afara tarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. In data de 2 octombrie Iohannis va fi medaliat in strainatate pentru politica sa anti-romaneasca prin incalcarea Constitutiei in timp ce doar in trei zile pretul gazului a crescut cu 30 procente si de 5 ori in ultimii ani fapt impus romanilor, celor mai saraci membri din UE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cresterea preturilor energiei este artificiala e noua metoda a celor de la puterea actuala de a jupui pe roman, fata de simpatia lui Iohannis, baronul Brukental care-i jupuia la propiu de vii pe mineri si baiesii romani de la minele si baile de aur din Apuseni pentru
    a-si face palatele lor ''Fara numar',Fara numar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. chiar de vom protesta EI CEI DIN GUVERN pun politia pe bietii oameni filmati sa-si piarda serviciile ,batuti, gazati si plang familiile deseori indoliate-ar trebui proteste masive sa vada si EI ce inseamna frica-PLANETA E IN DERIVA-este decimata populatia in mod constient si cu scop

    RăspundețiȘtergere