marți, 28 septembrie 2021

MICROCIPAREA OAMENILOR, VA DEVENI OBLIGATORIE !



Dumnezeu există - Mărturii.: MICROCIPAREA OAMENILOR, VA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../microciparea-oamenilor-va-deven...
  
Translate this page
Apr 23, 2016 - În stânga oamenilorerau vreo 4 -5 ghisee ,prin fața cărora oamenii se opreau întinzând mâna stanga, unde li se împlantau sub piele,lânga ... 400 de angajați ai companiei suedeze Epicenter au deja acest microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării cipurilor continuă. -1x-1 ...

                                  22 Aprilie 2016,ora 3,18 zori de zi !

                                     Dragii mei, 

În aceasta dimineață dragilor, mă trezeste un glas care spune ceva la modă in aceste zile pe care le traim.
Glasul spunea asa:
                     ”Microcipările ! 
              Microcipările la oameni !”
Și văd dragii mei inspre Rasarit ,văd multime de oameni care stau la un rand foarte mare.
Ei stateau doi cate doi la rând, dar lungimea rândului era foarte mare.
În stânga oamenilor erau vreo 4 -5 ghisee ,prin fața cărora oamenii se opreau  întinzând mâna stanga, unde li se împlantau sub piele,lânga încheietura mâinii un Cip micuț.
Acest Cip dragilor,odată ajuns sub piele se vedea ca un mic dreptunghi negru, cu linii negre sau coduri de bară .
Un bărbat mi-a aratat bratul stang ,după ce acel Cip i-a fost implantat sub piele,si astfel, l-am văzut ca un mic dreptunghi cu linii negre la vertical.
Dragii mei, din nefericire pentru multi dintre noi, Microciparea la oameni va deveni o realitate.
 Cu adevărat dragii mei, toti oamenii vor fi obligati ca sa primeasca aceste MICROCIPURI care , spun totul despre cel însemnat.
Este strigator la Cer,dar ce putem face ?
Ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa ne dăruiasca si vremuri mai bune.
                                         Cu dragoste,Maria.

Iata aici,si-un material în acests sens:  
                                                   

Uluitor: companiile din occident implantează microcipuri în angajații lor


Oare ce ne rezervă viitorul? Vom fi urmăriți pas cu pas, zi de zi, nu vom mai avea libertatea de a exista fără a fi controlați? Cine și de ce ne controleazaă? Problema majoră este aceea că… mulți dintre noi se lasă controlați fără a se gândi la repercursiuni.
Companiile din occident au început să implanteze microcipuri în mâinile angajaților săi. Microcipul respectiv este puțin mai mare decât o boabă de orez și conține informații strict personale.
Principalele „facilitățile” oferite de aceste microcipuri ar fi următoarele: se pot deschide ușile fără a avea nevoie de o cheie sau de un card de identitate, pot servi drept card bancar atunci când mergi să cumperi ceva, fără să mai fi nevoit să porți cu tine bani cash.
400 de angajați ai companiei suedeze Epicenter au deja acest microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării cipurilor continuă.

-1x-1implantare microcipurilor la compania Epicenter din Suedia
Postul de televiziune NBC News a prezis că până în anul 2017 toți americanii vor primi un asfel de microcip. Greu de crezut că acest lucru s-ar putea întâmpla până anul viitor, dar este evident că autoritățile vor să convingă populația să accepte implantul cu cip RFID.
Mulți dintre americani sunt speriați de gândul că prin acest sistem de urmărire, guvernul va avea o totală  putere asupra întregii populații. Se vor putea oare opune?
micro_00000reporter NBC News dând vestea implantării microcipurilor
Aceste vremuri par să fi fost anticipate de textul biblic unde se spun următoarele, în Apocalipsa lui Ioan:
16.Şi ea (FIARA – n.n.) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17.Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18.Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

19 comentarii:

  1. Sa ne impotrivim atat sufleteste,cat si trupeste atat acestor vaccinuri cu nanocipuri,luciferaza,modifacatoare de ADN cat si microcipurilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NanoChip-uri exista doar in fimele SF dar vaccinuri pt modificarea ADN-ului exista din timpul lui HITLER, decand nemtii si rusii faceau experimente pe soldati puternici ca sa ai aduca in stare superioara omului normal.

      Ștergere
    2. Exista nanocipuri in vaccinuri pe care nu le puteti vedea, dupa cum le spune si numele. Ce inseamna? Daca nu puteti vedea ceva inseamna ca nu exista? Nu! Nici sufletul nu il puteti vedea sau gandurile, amintirile, si totusi exista!
      Asa si cu ciparea prin vaccin - exista!
      De ce se insista atat de mult sa se dea GRATUIT populatiei vaccinul, dar testarea trebuie PLATITA SCUMP????!!!?!?!!!?
      E un mare semn de intrebare. Testarea TREBUIE facuta din saliva. Altfel, se introduc prin acel betisor nanoparticule, cip, viermi. Mari specialisti au spus acest lucru.

      Ștergere
  2. Semnul Fiarei
    Nu putem vinde nici cumpără fără acest semn.
    Credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului nu ne va părăsi niciodată.
    Satana sunt anii lui,urlă sunt legiuni întregi sa prindă cât mai mulți la el.
    Sa avem credință și dragoste de Dumnezeu și Maica Domnului și vom birui,
    Slavă Tie Doamne Slava Tie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu primim vaccin sau cip chiar cu prețul infometarii și al martirajului,cine își iubește viața o va pierde veșnic,însă cine și-o dă pt Evanghelia Împărăției Cerurilor și pt Domnul Iisus Hristos o va câștiga veșnic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte si dupa razboi se gasesc o gramada de supermeni. In ziua aceea numai cu chipul din mina ati vei putea platii taxele pt orice : apa, curent, impozit pe locuinta, impozit pe salariu, impozit pe pamant etc. Nu ai chipul, nu poti plati nimic. Ce faci? Nu o sa mai dai cu gura atunci. Trebuie sa pleci in munti si catune mici.

      Ștergere
  4. Da pentru că este vorba despre semnul fiarei care este menționat in biblie.Dumnezeu sa ne păzească pentru că suntem aproape de acest punct.Vai de sufletul nostru pentru că acuma este lupta intre bine și rău așa cum nu a mai fost niciodată.O sa ajungem că nici în magazin nu o sa putem intra că să cumpărăm o pâine sau ce ne trebuie fara sa avem dovada că suntem vaccinați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum, mancarea cipatilor nu va putea fi consumata de necipati. Cipatii vor pieri vesnic si tot nu vor trai mult dupa cipare!!!!!

      Ștergere
  5. Pregătiți-vă sufletește și trupește și făceți-vă provizii cu apa și hrana cât se mai poate fără vaccin și microcip!Oricum în cele din urma majoritatea vom fi prigoniți și uciși,important e sa fim găsiți vrednici de Împărăția Cerurilor în pocăință de toate păcatele și sfințenie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria in apocalipsa zice clar că vor sili și nu obligat zice in apocalipsa la cap:13

    RăspundețiȘtergere
  7. Fiara este SUA, semnul fiarei este 666 in acel micro chip. Un barcod sau un set de bara coduri este in felul urmator: 2bari lungi + cateva mici urmate de inca 2 bari lungi + cateva bari mici si iar 2 bari lungi care sunt si ultimile. Priviti cu atentie orice barcod dupa orice produs si veti vede la inceput 2 bari mai lungi, la miljoc la fel si la sfirsit la fel. Deci sunt 6 linii lungi. In micro chip sun 3 barcoduri sau 3 seturi bara cod. Unul este pt buletinul, unul prin care ati platesti taxele si celalalt, nu mai stiu, poate pt sanatate. Deci fiecare barcod are 6 linii lungi. Deci 666. Nu chipul este pacatul cel mare ci locurile in care se vor cere obligatoriu injectarea chipului, arata ca in acele locuri noi traiam de mult in pacat dupa voia diavolului. Si obligatia chipului va fi dupa ce Fiara/AMERICA va fi lovita de cei 4 ingeri legati la Eufrat (China, Rusia, Iran si ???) ca pe al 4-lea nu ami trece prin cap. "Şi numărul oştilor era de douăzeci de mii de ori câte zece mii de călăreţi" = 200 de milioane de soldati.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dacă microciparea e ometoda de control. Dictatura. COVIDul și alte metode noi de reeditare genetica CRISPR la plante și animale implica modificarea genetica a ADN-ului încă de la primele divizării celulare posibila în 1oani și la om probleme grave de moralitate motiv pentru care este oprita la oameni în acordul între SUA și China deocamdată-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imparateasa evreica URSULA si-a vizitat zilele trecute marionetele evreiesti Citu,Iohannis Isarescu si Orban de la Bucuresti promitindu-le Marea CU Sarea adica inca 15 miliarde datorii din care repetentul Citu impus pe listele Falsificate, se zice la cererea evreului Soros la conducerea PNL Evreiesc si a Guvernului colonial din Romania de unde va putea sa ia in continuare comisioane in conturile sale externe din aceste datorii.
    In timp ce Romanii-saracii imperiului UE cu ultimile mine din Valea Jiului si centralele Mintia ,Paroseni.Rovinari si Iernut inchise in ultima luna pentru limbajul de lemn de Energie Verde importa energie electrica pe baza de carbune de Carbune de trei ori mai scumpa din tarile din jur Serbia,Ucraina si Polonia.minerii si ceilalti romani se gindesc la sutele de KM cubi de carbuni de sub Frumoasa Valea Jiului devenita Valea Plingerii privind inebuniti la conducta de o jumatate de metru prin care in regretatul regim circula caldura care le incalzea blocurile acum inghetate de frig si Intunecate de economia de curent ajuns prohibitiv pentru ca nu si-l mai pot permite din pensiile lor mici si devalorizate de marionetele evreiesti ascultind la Limbajul de Lemn al lui Iohannis neintelegind ca acum
    Lumina'' vine'' de la Bruxellul ocupat de evrei si musulmani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cornel Vochin
    ianuarie 19, 2019 la 8:24 pm Răspunde
    Daca esti plecat din Ro, atunci sti engleza. Iti recomand sa asculti Edgar Cayce prediction https://www.youtube.com/watch?v=Fc5IgOgT13s (->la 5:50 incepe sa se vorbeasca despre a doua venirea lui Mesia(A.R.E. este ceva real); acelasi lucru il spune si d-na Georgeta Florea in cartile sale.
    Daca nu ai auzit de mos Ilie si predictile sale, vizioneaza ce spune Carmen Avram https://www.youtube.com/watch?v=hkV29iMDNk0 . Aici se vorbeste despre o cadedrala deosebita cu 12 intrari…despre ea vorbeste si d-na Georgeta Florea(ii spune Biserica Credintei Crestine). Troitele facute de d-na G. Florea au aceiasi forma (triunghi- trinitate) ca cea de la mormantul Parintelui Arsenie Boca. In concluzie, cerceteaza, cauta si vei gasi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cicerone ai uitat gramatica romana-tot dai sfaturi de pe unde le gasesti pe net-stie o lume intreaga ca fiara este computerul de la Luxembourg la care este conectata toata lumea-iar cel cu chip de om va fi evreu=vrajmasul= antihristul-noi suntem pt guvernul mondial doar CIFRE

    RăspundețiȘtergere
  12. Exista nanocipuri in vaccinuri pe care nu le puteti vedea, dupa cum le spune si numele. Ce inseamna? Daca nu puteti vedea ceva inseamna ca nu exista? Nu! Nici sufletul nu il puteti vedea sau gandurile, amintirile, si totusi exista!
    Asa si cu ciparea prin vaccin - exista!
    De ce se insista atat de mult sa se dea GRATUIT populatiei vaccinul, dar testarea trebuie PLATITA SCUMP????!!!?!?!!!?
    E un mare semn de intrebare. Testarea TREBUIE facuta din saliva. Altfel, se introduc prin acel betisor nanoparticule, cip, viermi. Mari specialisti au spus acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cine va accepta ciparea (ca e prin vaccin, termoscanare, implantare subcutanata, vaccin) va pieri definitiv in focurile vesnice ale iadului. Chiar de se vor căi cei care si-au pus cipul, nu va fi cale de intoarcere si cipul nu va putea fi scos din organism niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cine va accepta ciparea (ca e prin vaccin, termoscanare, implantare subcutanata, vaccin) va pieri definitiv in focurile vesnice ale iadului! Chiar de se vor căi cei care si-au pus cipul, nu va fi cale de intoarcere si cipul nu va putea fi scos din organism niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mesajul primit nu arata ca TOTI oamenii vor fi cipati si nici ca disparea e obligatorie. Cred ca e o interpretare inexacta. Despre cipuri dehaan implantate au aparut deja articole. Sa nu alarmam!

    RăspundețiȘtergere