sâmbătă, 25 septembrie 2021

NE VINDEM ŢARA ???




                             Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care ne da fiori reci pe sira spinarii.
Glasul spunea asa:

                "Ne vindem Ţara.
                 Ne vindem Ţara ."

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, cu toate cate se intampla acum la nivel mondial, Romania este o mină de aur pentru UE si pentru SUA.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului  ca sa ne dea conducatori intelepti,conducatori care sa iubeasca Romania si poporul roman.
Numai asa vom putea scoate Romania ,din mâinile strainilor.
                                 Cu dragoste,Maria.

25 de comentarii:

  1. Azi cutremur 3,2 in Vrancea iar la Romexpo congres liberal ,unul chiar spunea ca se cred liberi dar au venit sa ia ciolan si lumina de la evreii Orban si Citu fost ginere al evreului Isarescu, in timp ce in jur e un protest contra scumpiri cu pensii si salarii blocate dar fac comisioane pe datoria externa-altfel spus Vinzarea Tarii la bursa in Future=bursa viitorului unde Romania e deja vinduta=amanetata de alogenii 'vopsiti' pe care romanii i-au votat de zeci de ani in necunostiinta de cauza
    Rezultatele se vad si in statui de criminali de romani ca Horty la Oradea sia lui Brukenthal dezvelita la SIBIU ultima de 'evreul cu nume german Iohannis- dupa vorba lui Funar si protestele romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Normal ca e de mult vanduta.
      Mesajul are alta conotație sau a ajuns prea târziu.

      Ștergere
  3. Tara ne este vanduta pe nimic... Iudele vanzatoare vor da socoteala intr-o zi in fata lui Dumnezeu pentru tradarea lor, pentru faptele lor!
    Nu este posibil sa iti vinzi propria tara! Stramosii nostri au luptat si si-au dat viata pentru acest pamant, iar iudele vanzatoare dau cu atata usurinta pamantul nostru sfant udat cu sange de inaintasii patrioti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Orban dupa pierderea alegerilor in PNLEvreiesc;'' Miine prsesedintele Citu va a vea demisia mea de la presedentia camerei Deputatilor.Din acest moment a incetat orice parteneriat intre mine si Presedintele Iohannis''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai cat vreti pe ea? De fapt nici nu prea mai e intreaga. Ciopartita, parasita... plina de hoituri de hoti si de scarnavi corupti ce au mai ramas in ea si cu suflatorii lor in dos.
    Deci cat voiati pe ea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Psi costa californiei af fi suficienta.

      Ștergere
    2. Nu e de vanzare! Toate bogatiile din lume nu ne trebuie. Deci nu e de vanzare.

      Ștergere
  6. Echipa cistigatoare'liberala' se reintilneste dupa ''cistigarea' alegerilor masluite prin liste ca si cele de anul trecut, la Vila Lac a lui Iohannis,adica la locul Complotului sau altfel spus al instalarii DICTATURII -Locul crimei contra poporului Roman Suveran dupa constitutie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ovidiu Zara.. Acest trădător Rareș Bogdan-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trădator de neam și tara Rareș Bogdan. Iuda politicii liberale

      Ștergere
  8. DESPRE Dictatura de la Bruxell
    Discurs al lui Terhes europarlamentarului roman PNTCD in parlamentul European la adresa presedintei sale evreica URSULA;
    ''Sub conducerea dumneavoastra din pacate ati transformat UE,dintr-un spatiu al LIBERTATII,intr-un lagar si ati uitat ca valorile crestine stau la fundatia proiectului european .. ati trasformat UE intr-un Lagar in care oamenii nu mai pot calatorii,va cer promovati in UE si sa aparati Valorile Crestine si morale prin care noi suntem creiati de Dumnezeu EGALI si LIBERI ''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. DESPRE Dictatura de la Bruxell
    Discurs al lui Terhes europarlamentarului roman PNTCD in parlamentul European la adresa presedintei sale evreica URSULA;
    ''Sub conducerea dumneavoastra din pacate ati transformat UE,dintr-un spatiu al LIBERTATII,intr-un lagar si ati uitat ca valorile crestine stau la fundatia proiectului european .. ati trasformat UE intr-un Lagar in care oamenii nu mai pot calatorii,va cer promovati in UE si sa aparati Valorile Crestine si morale prin care noi suntem creiati de Dumnezeu EGALI si LIBERI .''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iohannis a dat din miini in timpul discursului la congresul liberal ca Ceausescu la congresul 14 unde si uralele au fost tot la fel ...si probabil si raspunsul romanilor din aceasta iarna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sase europarlamentari romani au votat sanctionarea tarilor printre care si Romania pentru neintroducerea legilor sexo-marxiste de la BRUXELL cu privire la homosexuali dar care interzic termenul in sine de homosexual pentru cel de LGBTG-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Peste un sfert de ora pe ROMANIA TV partea a doua din interviul nepoatei lui Arsenie Boca dupa ce pina acum a fost Protestul de la SIBIU contra dezvelirii de Iohannis a statuii CRIMINALULUI de Romani Brukenthal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu se vinde,se dă gratis,se bat pe banii de la casa de asigurări sanitare, pe sistemul hidroenergetic,sarea,delta și ce a mai rămas...Plus îndatorarea excesivă.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru ca tot voia cineva pe blog sa vada cum arat, sa se uite pe Romania TV la cine a dat tonul Protestului scandind IOS CRIMINALUL cu degetul mare in jos contra statuii Calaului Brukenthal dezvelita de Iohannis la SIBIU,ca oricum epoletii stiu cum arat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu stiu cat de mult ne-au vandut cei de la conducerea tarii noastre.
    Stiu ca vândute sunt cele mai bune lucruri,petrol,gaze,energie.
    Si este suficient,sa speram ca nu vor mai apuca sa ia mai mult de atat.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului poate nu va îngădui până la sfârșit.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.

    RăspundețiȘtergere
  16. SOSOACA''Se fura copii,raportul MAI de anul trecut in doua luni au disparut 3000 de copii''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. 20,15 Sint multe inregistrari unde tin afisul pe statuie dar cea de care vorbeam am vazut-o doar pe Romania TV,dar o s-o caut si sa v-o recomand pe paginile ultime ,viitoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sint si alte secvente de inceput unde discutam cam acelesi lucruri scrise pe blog si unde imi dau si numele craciun in camasa scurta cu ochelari si chel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. puteti vedea secventa Video de la minutul 22;30 pe https;//www.digi24.ro/stiri/actualitate/video-protest-in-sibiu-la-statuia-lui-brukenthal-cu veta-biris-si- gheorghe-
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sint doi de Bruckental.. nu e unul si acelasi.

    Despre vinzare o sa vedeti mai tirziu acum nu a.ti crede .

    RăspundețiȘtergere