sâmbătă, 25 septembrie 2021

AŞA VA FI VENIREA LUI IISUS HRISTOS , PENTRU A DOUA OARA PE PAMANT !




                                    Dragii mei,

La aceasta ora si-n aceasta noapte am inchis calculatorul si -mi doreac ca sa adorm.
Chiar atipisem cţnd,o lumina alba si stralucitoare  ca un fulger ,imi strapunge intreg trupul si astfel, ma trezesc dar nu deschid ochii.
Vad dragilor cu ochii inchisi fiind (nu simteam nevoia sa-i folosesc pe cei firesti),vad un Cer senin de ziua,iar in mijlocul Boltii Ceresti,cam pe unde sta Soarele in timpul de-amiaza,vad cativa norisori albi si densi,dar stralucitori ca lumina neonului.
Norisorii erau ovali ca forma, si de un alb dens imaculat.

                   Imagini pentru nori albi.

Norisorii albi se aduna  de jur imprejur, se unesc unii cu altii si formeaza un nor alb dens si rotund.
Brusc, acel Nor alb dens si rotund format din norisorii ovali, se sparge pe mijloc, se topeste si ramane doar un Cerc gol alb,ca o gură de tunel cu marginea alba si stralucitoare.
Astfel,vad un alt Cer după ce s-a topit Norul alb si dens. Prin Cercul de lumina alb ,ramas de la Norul care s-a spart pe mijloc,vad un Cer si mai frumos, si mai stralucitor.
Ganditi-va ca SOARELE s-ar topi pe mijloc si ramane din el doar un Cerc auriu,prin care vedeti un alt CER,fata de cel pe care-l avem noi zi si noapte. Era ca o poarta de trecere printr-un CERC de lumina alba, in alt CER albastru violet divin.
.Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI.

Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI

Prin acea Poarta din Cerul Lui Dumnezeu, vad cum paseste bucuros INSUSI IISUS HRISTOS care ,pusese deja piciorul drept peste Cercul de lumina alba ce ramasese după ce s-a topit norul alb.
MANTUITORUL m-a privit din CERUL SĂU bucuros,si-a ridicat bratele SALE de parca ar fi vrut sa imbratisez toata suflarea de pe pamant, si mi-a spus fara Cuvinte:

               "Iata -Mă, vin curand !"

Si-odata ce s-a deschis Poarta Divinitatii, IISUS HRISTOS era gata sa puna si celălalt picior peste Cercul de lumina alba,peste Poarta Divinitatii pentru a coborâ pe Pămant romanesc.
I-am spus si eu fara cuvinte MANTUITORUL nostru Mult Prea Iubit ,ca-L astept cu infinita iubire ca sa vina la noi pe pămant romanesc ,dar,pentru intreaga suflare.
După ce IISUS a disparut de pe CERUL DIVIN care s-a inchis la loc ,vedeam pe MAICA  SA ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria, avand pe umarul Său stang ,pe DUHUL CEL PREA SFANT ,iar in Mâna Sa dreapta tinea CRUCEA de Lumina alba a Fiului Său si MANTUITORUL nostru al tuturor.
MAICA DOMNULUI stralucea cât 100 de Sori albi la un loc,in vesmintele-I albe orbitor de stralucitoare.
Întai a apărut DUHUL SFANT pe umarul stang al PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU,apoi, a aparut si CRUCEA din LUMINA alba,inalta cat MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Cruce pe care Maica Domnului o tinea cu Mana Sa dreapta.
Totul a durat catea secunde si -ncetul cu incetul s-a topit tot ce vedeam.
Fratilor,după cum vedem cu totii,MESAJELE DIVINE sunt din ce in ce mai dese si mai concludente.
Dragilor,cine nu crede in PREA SFANTA TREIME (DUMNEZEU TATAL,DUMNEZEUL FIUL si PREA SFANTUL DUH )si-n MAICUTA DOMNULUI,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,va pierde mantuirea sufletului, si-n focul cel vesnic al iadului se va zvarcoli.
Cine crede insă, si iubeste pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI cu tot sufletul său si din toata inima sa,respectand si implinid cele 10 Porunci ale Domnului,va dobandi un loc in IMPARATIA LUI DUMNEZEU, Căruia I se cuvine toata cinstea,slva si inchinarea,Amin!
                           Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Salut tanti Marie. Citeste cu atentie ceea ce ati scriu pt ca eu cunosc fenomenul acesta.
    Sunt 12 dimensiuni prin care trece ochiu al 3-lea (glanda pineala ). In momentul in care se gaureste cate un nor defapt, treci dintre o dimensiune in alta. Deci, acei nori pe care ai spargi sunt dimensiuni. Ti-ai deschis al 3-lea ochi pt ca de tinara mergeai la biserica. Pt a deschide al 3-lea ochi, cateva exemple: privesti o luminare aprinsa pt mai mult timp fara sa te misti cat se poate de mult. Meditatie sau stai in rugaciuni in fiecare zi cel putin 2 ore. Tamaia arsa in fiecare zi cel putin o ora ajuta foarte mult. Cacao raw, foi de dafin, rozmarin, marar si alte mirodenii pt ciorba/mincare, apa de fintina sau izvor. Deci acel nor a fost o noua dimensiune. Spargerea unui nor inseamna a trece in alta dimensiune.

    RăspundețiȘtergere
  2. VINO DOAMNE
    Mântuitorul Nostru Iisus Hristos.
    Slava Tie Doamne Slava Tie.

    RăspundețiȘtergere
  3. https://youtu.be/-7wfrqj8ip4 vedeti acest articol unde se spune ca ni se pregateste celor cati vor mai ramane dupa CERNERE, dupa MAREA RESETSTE mutarea pe o akta planeta necunoscuta ...... ceea ce coincide si cu ce se spune despre venirea lui Hristos ..... ca atunci cand va veni va lua pe cei credinciosi si ii va duce cu el ..... asa ca nu va veni asa cum.ne imaginam noi ca apare intre noi si zice tu esti bun, tu esti rau si ar judeca asa cum am crea noi doar pe cei pe care ii credem noi rai ... . si cei ce ne credem corecti si buni traim sanatosi si voiosi mai departe cu toate agoniseala, cu tot luxul cu toate binatatile si tot ce e frumos mai departe, iar pe cei cate ii cedem noi rai ii trimit te in iad ...... venirea lui Iisus va fi un sfarsit pentru tot ce e pe pamant, foarte, foarte putini vor fi cei alesi pe care ii va lua cu El, poate dintre pustnuci, calugari, maici, preoti .... dar si din ei ..... cei cu adevarat vrednici a-L urma ..... noi cei multi, doar ne amagim cu sperante ......venirea nu ne-o putem noi nici imagina, nici intelege .....

    RăspundețiȘtergere
  4. sta scris in scriptura-ASA CUM A PLECAT IISUS ASA VA SI VENI-a doua oara-atunci de ce sa presupunem chiar daca multe capitole au fost scoase din biblie-au fost multe proorocii si fiecare diferit-omul nu poate sa spuna ceea ce Creatorul a stabilit

    RăspundețiȘtergere