miercuri, 8 septembrie 2021

PLANGE MAICA LUI DUMNEZEU !


                             Dragii mei,


Astazi după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, vad la nici 2 metri distanta, pe ÎNSUSI MAICA  DOMNULUI in carne si oase,înconjurata de un Nor albastru senin.
Prea Sfanta si Prea Curata Fecioara Maria,arăta exact asa ca în Iconita de mai jos:

                              Image result for maica domnului..

Dragii mei, pe obrajii sfinti ai Maicii Lui Dumnezeu curgeau râuri de lacrimi,iar ochii Săi erau ridicati către Cerul din Cer.
Văd cum MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,Îşi desprinde Mâna Sa dreapta de la pieptu-I, si face Semnul Sfintei Cruci.
Da fratilor,MAICA DOMNULUI plange pentru noi acolo în CERUL SFANT si se roaga pentru noi in fiecare clipă.
Fratilor,a venit  Ziua când cu VOIA LUI DUMNEZEU si cu RUGACIUNILE MAICII LUMINII, CERURILE s-au deschis pentru ca noi sa vedem si sa aflam cum se roaga pentru intreaga Omenire,Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu.
Sa ne rugam si noi dragii mei,sa ne rugam cu inima ,cu sufletul, cu intreaga noastra fiinta,atat la MAICA DOMNULUI cât si la FIUL Ei Mult Prea Iubit,ca  sa fim ocrotiti si păziti de orice durere si de orice suferinţă. 
CREDINTA,NADEJDEA si DRAGOSTEA sunt cele Trei Virtuti Dumnezeiesti ,care ,de le vom tine strans legate,ne vor arata Calea spre mântuirea sufletului nostru.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,AMIN !
                                          Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Doamna Maria cum sa nu plângă Maicuta Domnului când vede ce este pe Pământ,minciuna,răutate,si toate celelalte?
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Conducatorii bisericilor ortodoxa,catolica si anglicana au semnat un Apel pentru viitorul planetei,ingrijorati de planeta pe care o vom lasa urmasilor ,ca preambul la intrunirea sefilor de stat care vor discuta in UK in Noiembriw situatia incalzirii planetei si Dez-echilibrului climatic -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta tuturor! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  4. LA MULTI ANI,D.NA MARIA!
    MULTA SANATATE,BUCURII SI MÂNTUIRE!

    RăspundețiȘtergere
  5. de ce ar plange MAICA DOMNULUI pentru persoane cu un EGO imens si pentru oameni fara caracter- chiar nu merita sa planga -noi traim durerile destinului fiecaruia judecata va fi pe masura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca Dumnezeu si Maica Domnului nu vor sa piarda nici un suflet si ii asteapta pe toti sa se indrepte, sa urmeze calea cea dreapta!

      Ștergere
  6. ROMANIA ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI!!!


    Maicuta Sfanta,Tu plangi in cerul sfant,iar noi plangem aici pe pamant,cat de rai suntem inaintea Ta,cat de mult ne iubesti pe toti si te rogi zi si noapte,la Fiul Tau iubit,sa ne ierte ca de minciuna si rele nu ne lepadam,si crucea sa ne o luam,si pe IISUS HRISTOS sa-l urmam in rugaciune si fapte bune,multi au plecat din tara pentru un trai mai bun,dar cei care i-au dus in alte tari sau inbogatit pe spatele lor,au devenit milionari in cateva luni,ca minciuna are mare cinste in Romania.O,Maicuta Sfanta,ma doare sufletul ca stramosii nostri au aparat aceasta tara chiar cu viata lor,iar noi azi,am uitat ca avem sfinti in tara care ne ocrotesc daca le cerem ajutorul zi de zi,Sfanta Cuvioasa Parascheva,Parintele Arsenie Boca,si alti sfinti,am uitat ca Stefan cel Mare ne-a lasat atatea Manastiri si Biserici,ca noi sa te urmam in rugaciune si fapte bune si pe IISUS HRISTOS,sa-l urmam si tara sa o aparam de minciuna,manipulare,tradare,a celor care nu au sufletele curate inaintea Lui Dumnezeu.Este strigator la cer,ca moldovenii dimineata nu incep ziua cu rugaciune,ci alearga la carciuma,bufet,terase,la cafele si bautura.Dumnezeu este foarte bun cu noi,ne daruieste panea cea de toate zilele la toti pacatosii,eu recunosc ca la cei care fac rau,si fac bautura si vand bautura in Romania,7 zile nu ar primi apa si mancare,sa sufere si ei cum sufere aproapele lor,dar mai ales copii mici,sau multi nepoti mici.Multi dau toti banii pe bautura,si multe necazuri sunt in familii.Maicuta Sfanta te rugam sa ne ajuti,sa dispara minciuna din tara,si toti crucea sa o luam si in rugaciune si fapte bune sa ne unim,si pe IISUS HRISTOS,sa-l asteptam,cu o tara curata si luminata.

    RăspundețiȘtergere
  7. pt an 10 sept 13:01-sa stiti ca oamenii se pierd singuri si MAICA DOMNULUI doar se roaga-destinul exista ca de aceea se spune ca pacatele se platesc pana la al 9-lea neam-asa ca vedem cu ochii cine are boli grave sau accidente de orice fel ca sa gandim ce avem de facut= multa rugaciune si fapte-sunt an 08 sept 23:08-sanatate sa avem si credinta

    RăspundețiȘtergere