luni, 13 septembrie 2021

OMENIREA NU VA MAI DURA ! CANDELA SE VA STINGE ÎN VREMEA VEACULUI NOSTRU !

                            6 Martie 2018,ora 9,34 !


                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata, in timp ce scriam aici pe BLOG, aud glas Divin care spune asa:


            
             "CANDELA  SE  VA STINGE ÎN VREMEA                                                        VEACULUI  NOSTRU  !
                      OMENIREA  NU  VA  MAI  DURA !"
               

                 Related image   .

Apoi ,glasul Divin continuă:

                            Profetiile despre care ati stiut si nu ati luat aminte, incep a se împlini.
     Au început Profetiile să se împlineasca !" 
                                  .
Prieteni dragi, macar acum in al 11-lea ceas sa ne trezim si sa ne intoarcem cu faţa catre DUHUL CEL PREA SFANT,imi spune chiar acum un glas in dreapta mea. Imi spune ca, trebuie sa ne intoarcem cu faţa catre DUHUL SFANT si sa chemam in ajutor pe MAICUTA DOMNULUI.
Eu nu pot decat sa va povatuiesc, pentru ca fiecare dintre voi sa gasiti CALEA bineplacuta LUI DUMNEZEU,CALEA spre mantuire.
Cine vrea sa ia aminte la toate câte am scris pana acum si la toate cate voi scrie,nu are cum sa rataceasca CALEA catre IISUS HRISTOS ,DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor. Cine nu vrea sa ia aminte la toate cate am scris si spus,va face voia celui rău,voia diavolului care, abia asteapta ca sa prinda in ghearele sale suflet după suflet.
Eu am mai scris un articol in care,scriam ca veacul acesta va fi si ultimul pentru omenire pe acest Pămant.
Iata:

candela se va stinge în vremea veacului no... - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../candela-se-va-stinge-in-vremea-ve...

Translate this page
Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă aceste CUVINTE, precum că, SFANTACANDELĂ se va stinge în veacul acesta. Sa fim buni şi milostivi fraţilor, să fim răbdători şi iubitori de aproapele, să mergem la SFÂNTA BISERICĂ şi să ne bucurăm sufletul, să-l hranim cu LUMINACANDELEI LUI HRISTOS, ...

                       29  Octombrie  2006, zori de zi !

Eram  trează, dar mai stăteam în pat, ţinând ochii închişi, când brusc, aud glas care spune cu tristeţe aşa ;


                    "CANDELA  SE  VA STINGE ,  ÎN VREMEA VEACULUI  NOSTRU  !

                      OMENIREA  NU  VA  MAI  DURA !

(la care un alt glas, întreabă tare curios ):


                   CAM  PESTE  DOUĂZECI  DE  ANI  ? "


Dar răspunsul nu a mai venit.

Dragii mei, nu ştiu eu  a tălmăci aceste cuvinte de la DUMNEZEU, dar ceea ce ştiu, este a le scrie exact aşa cum le-am primit de SUS, din CERUL SFÂNT. Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă  aceste CUVINTE, precum că,  SFANTA  CANDELĂ  se va stinge în veacul acesta.
 Sa fim buni şi milostivi fraţilor, să fim răbdători şi iubitori de aproapele, să mergem la SFÂNTA  BISERICĂ şi să ne bucurăm sufletul, să-l hranim cu LUMINA  CANDELEI  LUI  HRISTOS, cu LUMINA  ÎNVIERII  SALE.
DUMNEZEU  este BUN, dar este şi DREPT ! Numai EL ştie când se va stinge CANDELA OMENIRII, şi în ce fel se va stinge. Eu nu fac decât să scriu, să citez CUVÂNT cu CUVÂNT, exact aşa cum L-am primit, de la DUMNEZEU.
Şi iarăşi aud glas peste doar câteva minute, care ne cheamă la închinare, citez :


                "VENIŢI  LA  ÎMPĂRATUL  HRISTOS !

                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ÎMPĂRATULUI !
                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ÎMPĂRATULUI  HRISTOS !
                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ,ŞI  DOUĂZECI  DE  MILIOANE  DE  ROMÂNI VOR  AJUNGE  LA  LOCURILE  LOR ! "

Dragii mei, veniţi cu toţii ca să ne închinăm MÂNTUITORULUI şi MAICII DOMNULUI, şi astfel ,veţi găsi alinare sufletului şi vindecare trupului, precum şi nădejde mare în PREA  SFÂNTA  TREIME, pentru mântuirea sufletului nostru. Nădejde mare în PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU, care ne acoperă cu MILA SA şi cu SFINTELE-I RUGĂCIUNI.

                        Cu dragoste şi cu preţuire, Maria.

11 comentarii:

  1. Se face trimitere la expresia sfirsitul lumii care desi e improprie in mai multe limbi e incetatenita cu referire la Judecata.
    Lumea va continua dar cu mai putina lume .cam cu o treime. Si cu o noua oranduire.

    Noi romanii asa in lume sintem vreo 30 de mllioane cu tot cu diaspora cei plecati dupa Revolutie plus cei de dinainte.
    Cifrele pot fi aproximative dar oricum multi se vor intoarce indeosebi pe masura ce tara va devei tara de pelerinaj dar unii si dupa urgie ..prea putini in timpul razboiului jihadist zis cu Gog in Iez.38…39.
    Dar dupa momentul cind vom fi declarati cistigatori in fata viitoarei Rusii pe tema renuntarii la fumat ca sa fim asa alesi ca tara aleasa pt Centrul international religios al lumii se va pune problema necesitatii suplimentarii fortei de munca cu cetateni straini care sa fie naturalizati la noi cu cetatenie tot.. pina la un total insumat de 22 mil.
    Acei straini vor ajuta prin limbile lor in relatiile cu pelerinii lumii care ne vor vizita tara non stop.
    Incit din acel total noi vorbitori de romana vom fi usor minoritari.
    Ei vor vorbi mare parte engleza incit o vreme vom avea doua limbi oficiale dar dupa ceva ani toti romanii vom sti si engleza si ei vor rupe putin romaneste incit se va stabili oicial o noua limba unica comuna pe structura de baza a celei engleze dar si cu cuvinte romanesti.
    Chiar si muzica se va schimba si nu doar la noi fiind preferata Cheia muzicala si genurile si instrumentele hinduse mult mai expresive si placute oricui.
    Indienii avind deja citeva genuri dedicate spiritualitatii.

    Oricum in doua contexte biblice avem indiciul sezonului friguros unul in Is.66 despre o anumita zi deosebita de cate Domnul spune ca a mai vb in care va fi ceva seara pe lumina cind va fi frig racoare.
    Si alt indiciu e acolo in Matei 24 unde Iisus spune sa se roage cei din Ierusalim si Iudeea sa nu fie fuga lor iarna sau in zi de sabat pt ca trebuie sa fuga in munti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiti ceva dar....foarte puțin...va anunt ca Biblia a fost Iepurata de 44 citate întregi....Doamne Ajuta ! ...pentru toti Romanii si Romania ! ...

      Ștergere
  2. Nici nu știți cât de aproape e sfârșitul lumii,până în 2050 va veni sigur.Deja semne se vad zilnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne putem da seama căutând anul în care trebuie să fie eclipsele de Soare & Lună pomenite în Biblie la Maleahi: anul 2037! Acum urmează logic foarte curând Prigoana Bisericii și în vara anului viitor poate fi declanșat al treilea război mondial! La mijlocul lunii octombrie cred că va începe cu adevărat Necazul cel mare! Vedeți ce scrie în Biblie în Apocalipsa despre semnul fiarei.După ce vor fi retrași toți banii din circulație și absolut totul va funcționa numai on-line, cine nu acceptă vaccinul modificator genetic va rămâne fără nici un venit! Iar până în anul 2040 poate avea loc o mare explozie solară și singura izbăvire pentru oameni va fi Răpirea Bisericii! 🧐🙏🗽💖

      Ștergere
  3. Parca se simte în aer că vine sfârșitul lumii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam așa peste 20-30 de ani vine sfârșitul lumii(prin 2050 aproximativ)

    RăspundețiȘtergere
  5. Data sfârșitului lumii o știu eu după numeroase calcule și căutări prin cele zise de clarvăzători din toată lumea:Anul 2050 este anul sfârșitului lumii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut la tot poporul. Mi-am adus aminte de un link din YouTube, un video ft frumos, pe care cineva l-a pus pe aici cu mult timp in urma. Video explica ceva mare de tot. Daca va plictisiti la inceput, dupa minutul 17 incepe cel mai mare SUSPANS la care trebuie sa va tineti bine. Toti facem parte din ceea ce veti vedea. Toti am contribuit la asa ceva. Si eu ma simnt vinovat.Si daca si tu te simti vinovat, lasa un mic comentariu apasind butonul "Raspundeti".
    Titlul din YouTube este: Pământeni (Earthlings) - Subtitrat în română
    Link-ul este: https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M
      Acest documentar este impresionant! Cu totii suntem vinovati si contribuim la distrugerea intregii naturi, a faunei, a florei.
      Insa am putea sa nu mai contribuim la drama acestor fiinte nevinovate prin incercarea de a reduce si treptat de a elimina carnea, laptele - alimente care sunt chiar nocive, fac mult rau organismului!
      Ganditi-va doar la ce simte un animal sau o pasare sacrificat/a! Cata adrenalina si otrava se varsa in sange si in muschi, in tot organismul. Si noi ce facem? Ingeram acea otrava, acel stres cumplit din momentul agoniei sau mortii bietului animal sau bietei pasari.
      Pana sa se inventeze focul, omul se hranea cu frunze, radacini si era mult mai sanatos decat omul contemporan! Mai mult, omul preistoric era mai inteligent si prin acea hrana consumata, el reusea sa traiasca si 900-1000 de ani.

      Ștergere
  7. Si eu am primit acelasi mesaj... Sfarsitul e mai aproape ca oricand...

    RăspundețiȘtergere
  8. si atunci cum de spuneti d-na MARIA ca Romania este sfanta daca aceasta candela se va stinge= CREDINTA

    RăspundețiȘtergere