sâmbătă, 11 septembrie 2021

ÎNTREAGA ROMÂNIE ÎNVĂLUITĂ DE CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU SI DE SFINTE ICOANE ÎNĂLȚĂTOARE !

 

                                                                     

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineață,treaza fiind, aud un glas care strigă tare la Imperativ.
Glasul spunea asa:

                      ”Curaj Românie  !  
                        Nu te teme ! 
     România învăluită de Cuvântul Duhului Sfânt.
                Cuvânt și rame înălțătoare, va fi pe întreg teritoriul României !
               Românie ! Nu te teme ! 
          Duhul Cel Prea Sfânt este asupra ta!”


Clipă în care, văd în camera mea un Cer albastru violet si senin si pe care stralucea fratilor, precum 100 de Sori la un loc, HARTA  ROMÂNIEI! 
Asa cum straluceste DUHUL  CEL  PREA SFÂNT, asa stralucea de Lumină HARTA  ROMÂNIEI.
HARTA  ROMÂNIEI era fara contur si fara  să aibă vreo anume culoare; era pur si simplu albă si fără înscrisuri, un alb orbitor de stralucitor.                                                

.

În mijlocul Hărtii albe orbitor de stralucitoare si fara înscrisuri, a apărut în mod tainic, o Rolă aurie.


.
Aceasta Rolă aurie, ce stătea pe loc și părea a fi ca o pânză densă  sau ca o hârtie specială si lucioasă, a început a se roti cu viteza gândului , a început  a se strânge  dinspre Vest  spre centrul Țării.
Era ca și cum, capătul pânzei sau a panglicii de pe rolă, ar fi fost pe partea total vestică în interior, iar de acolo ,o forță nevazută tot o trăgea pe rolă si o strângea dragilor, precum strangem cu menghina un obiect.
Rola lua de la VEST si tot aduna pe ea si se tot mărea, doar cu mici încetiniri de viteză, pentru a strânge bine ceea ce lua din partea vestică,ca nu cumva să se mai desfaca,ci să rămână pe veci presată pe rolă, dar si să încapă tot ce lua de la VEST prin panglica care se tot suprapunea pe rolă  cu o viteza uluitoare.
 .
Dragii mei, închipuiti-va jumatate din plafonul camerei voastre, pe un Cer albastru violet  in care stralucea de DUHUL SFÂNT, HARTA  ROMÂNIEI.
Ca apoi, să apară acea rolă aurie si să tot traga din Vest spre Centrul României, deci pe rolă, acea panglică aurie, acea hârtie care se tot presa pe rolă de o fortă nevazuta.
Iar într-un final, imaginea sa dispara fara ca sa se opreasca  rola  și să aud :
                        ” ROMÂNIE nu te teme !
         Duhul Cel Prea Sfânt este asupra ta !”  


Dragii mei, ceva se va petrece cu România noastra!
Ce va fi, eu nu stiu a vă spune.
Dar cred ca, nu va fi ceva prea usor pentru noi ,deoarece, ni se spune de la DUHUL CEL PREA SFÂNT,ca sa nu ne temem !
Fratilor!
Dacă Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos ne strigă ca să nu ne temem, orice ar fi   cu România Sfântă, atunci fratilor, să nu ne temem de nimeni si de nimic.
Să urmăm glasul Lui Dumnezeu si sa primim pe toate ,multumind pentru toate si punându-ne toată Nădejdea în Bunul Dumnezeu si-n Măicuța Domnului, Cărora Li se cuvine,toata cinstea,slava si închinarea,Amin!
                              Cu dragoste,Maria

12 comentarii:

  1. In seara asta la ora 23,00 ,nepoata vorbeste despre Arsenie Boca pe Romania TV-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Incendiu puternic acum in nordul Bucurestiului in piata Presei Libere la ultimul etaj al unui bloc cu 12 etaje in constructie dar fara victime in timp ce la un KM sint proteste contra Puterii -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Zoe nepoata lui Arsenie Boca''Romanii toti care-i ajuta pe cei ce-i distrug[ca sasul evreu Iohannis-''cel de alt neam si credinta''] sa-si faca un proces de constiinta''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu au constiinta, ce proces de constiinta sa-si faca? Daca sunt tradatori de neam si tara unii romani, ce constiinta sa aiba?

      Ștergere
  4. Sa ADEVERIT mesajul doamnei Maria când a spus că vede o explozie,foc la ultimul etaj al unui bloc.
    O zi binecuvântată tuturor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine se aseamana se aduna.
    In timp ce sibienii se pregateau sa mearga la Comemorare la mormintul lui Avram Iancu la Tebea,la Sibiu dusmanul lui autodeclarat care s-a opus si montarii pe domeniul public a statuii lui Avramut facuta din donatiile sibienilor ,Mincinosul , Tradatorul Iohannis dezvelea in Piata Mare din Sibiu a doua statuie a CALAULUI'' Baron'' Brukenthal, cleptocratul ca si el, numit de imparateasa habsburgica Guvernator al interesului personal al Transilvaniei imbogatit cu 4 palate si muzeul de tablouri din exploatarea minerilor=ognerilor si baiesilor de la minele si baile de metale pretioase ale muntilor Apuseni.
    Este cel care a generat revolta din Transilvania de la 1784 a minerilor si baesilor romani de la baile de Aur din Apuseni si jupuirea de vi a lui Horea Closca iar Crisan s-a spinzurat stiind ce-l astepta si deportarea baiesilor romani din Apuseni prin Toata Transilvania deposedindu-i de toate bunurile lor de generatii intregi.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.romaniatv.net/bill-gates-explica-cum-va-afecta-lumea-sfarsitul-pandemiei-de-covid_5792078.html
    Urmează sfârșitul pandemiei?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Preotul Gheorghe Calciu Dumitreasa mort in 2006 in exil in SUA si adus in tara si dezgropat intact in 2013 spunea ca '';Distrugerea natiunilor pe Pamint prin dizolvarea lor este opera Satanei'.
    El se considera un Nationalist crestin as spune eu asemanator cu Nil Dorobantu cel rapit se pare din mormintul sau din satul Crainici linga Baia de Arama din Oltenia care cu toate astea a continuat sa fie un loc de pelerinaj.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Colonelul Florin Sinca scria printre altele la 11 septembrie 2021;
    ''Tradatori de neam si Tara ,ca paduchii stind in frunte.
    N-auziti pe Mihai-Voda,graua-si barda cum ascute?
    Cioclilor Apocaliptici plini de-a Iadului Duhoare,
    Ne batjocoriti CREDINTA si Chivotul din Altare.''
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Era un citat din Eminescu,dar tot Florin Sinca scria;'' In Sibiul in care Mihai Voda Viteazul nu are o biata statuie,presedintele inaugureaza statuia unui nelegiuit...in vremea violatorului Brukenthal ...ce a murit putred de bogat...Sasule cu sase case,prin mine te blesteama un neam intreg...Tic-tac.tic-tac ,vremea scadentei''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici nu e de mirare ca unul ca Iohannis care s-a imbogatit cu sase case doar in SIBIU facind la Intercontinental trafic cu trupuri si suflete de copii doar de romani din Rasinari,Talmaciu etc, sa demoleze din Piata Mare a Sibiului statuia cu soclu a lui Gheorghe Lazar care a salvat multi romani inclusiv la Revolutie ,cu statuia Marelui CRIMINAL ''baron' Brukenthal,cel ce jupuia de vii pe romani ca Horia si Closca dupa ce s-a imbogatit din aurul romanilor din muntii Apuseni.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. craciun, cred ca te scoli si te culci cu numele lui Iohannis pe buze in fiecare zi,

    RăspundețiȘtergere