sâmbătă, 25 septembrie 2021

MARIA GHIORGHIU ESTE VIE PE PLANETA !

 

                          .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care vorbeste despre mine.
Dar mai intai, auzeam un alt glas care intreba asa.

                     "Şi-a pierdut cumpătul?

Aici ,era vorba de o alta persoana, si imediat acelasi glas intreaba:
Citez:
                Tot Maria Ghiorghiu o sa scrie despre Planeta?
 Iar un alt glas,îi raspunde cu fermitate:

                Da ! Maria Ghiorghiu este vie pe Planeta, si e pe Planetul real !"
Dragii mei, inchipuiti-va ce am simtit in aceste clipe când am auzit ca se vorbeste despre mine, si mai ales ca ,o sa primesc noi sarcini placute sufletului meu. Voi scrie si despre PLANETA!
Care PLANETA ? Nici eu nu stiu! Cred ca despre PLANETA PAMANT pe care traim,sau,poate de NIBIRU ,etc etc.
Apoi cuvantul : Planetul real ! Oare ce vrea sa spuna? Nu este PLANETA ,ci PLANETUL.
Faptul că sunt "vie pe Planeta" ,cred eu ,ca se refera la Sufletul meu care este treaz zi si noapte ca sa poata receptiona MESAJELE DIVINE. 
Sunt mai bine de 24 de ani ,de cand dorm cu caietelul sub perna si cu pixul in el.
Sunt mai bine de 24 de ani ,de cand dorm cu SFANTA BIBLIA stransa la pieptul meu, alaturi de CRUCEA MANTUITORULUI HRISTOS.
Si acest minunat lucru ,imi doresc ca sa fac cate zile voi avea de trait. Sa slujesc LUI DUMNEZEU TATAL, LUI DUMNEZEU FIUL ,SFANTULUI DUH si MAICII LUI DUMNEZEU, după care,tuturor Semenilor nostri ,impartăsindu-le toate MESAJELE DIVINE,pentru ca si ei sa guste din IZVORUL NESECAT AL IUBIRII DIVINE si astfel, sa nu mai poata sta departe de DUMNEZEU.
Legamant am facut DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,spunandu-I ca, voi face Voia Sa in fiecare clipă a vietii mele.
Pentru mine fratilor, cuvantul VIAŢĂ,inseamna ca eu sa implinesc PORUNCILE DOMNULUI, sa slujesc DOMNULUI scriind toate cate-mi graieste si -mi arata, apoi ,sa le fac cunoscute Semenilor.
Cuvantul VIATA,mai inseamna pentru sufletul meu, Iubirea ce o port MAICII LUI DUMNEZEU si Caruia ma inchin cu inima ,cu sufletul cu intreaga-mi fiinta.
Cu iubire si cu dragoste infinita le voi primi pe toate,daca aceasta inseamna sa-I slujesc LUI DUMNEZEU si APROAPELUI meu.
                                   Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Bravo Maria! Imi esti tare draga si te respect pentru tot ce faci pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria ma bucur mult pentru dv.
    Cine nu și-ar dori să aibă asa dar de la Dumnezeu?
    Sa va binecuvinteze Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să fiți cu noi cu toți și să ne aduceți mesajele de la Dumnezeu și Maica Domnului.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNE,iarta -ne pe noi pacatosii,ca doamna Maria,scrie mesajele din 2012,de la Duhul Sfant,dar poporul Roman,nu crede in profetiile scrise de ea,crede doar ce spune in Scriptura,sa nu credem in vise,in profetii,in Hristosi mincinosi.Stiu ca doamna Maria,este singura persoana aleasa de Divinitate,sa scrie tot adevarul care a fost ascuns,tot de oameni,pana omenirea va afla adevarul din Adevarata Biblie Cereasca,noi vom trece prin Marea Revolutie,tara va fi curatata de minciuna,de la Divinitate,cei alesi de Dumnezeu,vor conduce Romania,si intreaga lume.

    RăspundețiȘtergere