sâmbătă, 25 septembrie 2021

DUHUL CEL PREA SFANT SI MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL , DEASUPRA PATULUI MEU !



                                          Dragii mei,

In aceasta noapte,m-a trezit o Lumina alba si orbitor de stralucitaore,si astfel vad stand in pat cu ochii inchisi,vad cum plafonul camerei mele dispare si apare un Cer albastru violet,un Cer de noapte.
La circa 3 metri de patul meu ca inaltime,apare DUHUL SFANT sub CHIP de PORUMBEL.
                     Imagini pentru DUHUL SFANT IMAGINI.

Duhul Sfant stralucea in Lumina alba orbitoare care-L inconjura peste tot.
În Lumina DUHULUI SFANT dragilor, apare si MAICA LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL IISUS pe al Său piept deschis ca o poarta de Soare.

              Imagini pentru maica domnului.

IISUS ca PRUNC,stralucea orbitor de tare in mijlocul pieptului deschis al MAICII SALE.
Maica LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL la pieptul Său, ma priveste, îmi zâmbeste ca o MAMA a noastra a tuturor,după care,dispare si vine in locul MAICII ,FIUL Său si MANTUITORUL nostru al tuturor, ca OM si DUMNEZEU ce a fost si este.
IISUS HRISTOS era imbracat in VESMANT alb de LUMINA, era adult, avea părul castaniu si ondulat,si ochii albastri fara de asemanare. Un albastru ca de oglinda,un albastru intens si stralucitor.
MANTUITORUL nostru drag si mult Prea iubit,ma priveste ,im zambeste ca Om si ca Dumnezeu, iar eu am simtit in inima si-n sufletul meu,DRAGOSTEA SA ce a revarsat-o peste mine roaba Sa, si am inteles MESAJUL fara cuvinte ca ,trebuie sa duc CUVANTUL SĂU pe mai departe,CUVANT ce trebuie sa ajunga in sufletul Semenilor nostri.
Aceasta mare MINUNE mi-a dat din nou puterea sufleteasca de a păsi pe spini si bolovani, de a primi batjocura celor necredinciosi si plini de ură faţă de Semeni, cu scopul precis de a intoarce la DUMNEZEU pe sufletele slabe,pe sufletele pierdute.
Dragilor,sa ne rugam impreuna la PREA SFANTA TREIME si la MAICA DOMNULUI ca sa ne daruiasca sanatate ,ca-i mai buna decat toate,pace si liniste sufleteasca,si nu in ultimul rand ,statornicie in CREDINTA.
Un om statornic in Credinta, devine un om plin de iubire fata de Aproapele si faţă de DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                                      Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Pai chiar de nasterea ta ,Marioara,un cadou sublim si pentru noi toti prietenii tai.Te iubim,apostolita curajoasa,pupici pe suflet si la multi ani cu sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria ce minuni divine mai trăiți.
    Sunt oameni pe care vrei din răsputeri să le arăți calea dreaptă cât mai avem timp, dar ce sa vezi ?
    Parca le devii dușman si zic asta abereaza.
    Din pacate nu poti sa faci nimic și pleci cu o tristețe in suflet si cu tulburare,te tulbură.
    Nu zic nu se uita te privesc si zic ;a luat-o razna.
    Ma doare si îmi dau seama cât de greu este in zilele noastre la câte spun cei din mass media si nu mai stiu oameni ce sa mai creadă.
    De aici imi spun ca este tare greu pentru cei ce nu cred in Dumnezeu și Maica Domnului.
    Dumnezeu sa deschida inima si mintea oamenilor sa vada adevarul.

    RăspundețiȘtergere