duminică, 5 septembrie 2021

UN URIAS ASTEROID SE INDREAPTA SPRE PAMANT,ALATURI DE UN ALTUL MAI MIC !

                                              3 Septembrie 2021,ora 4,17 !


                               Dragii mei,


In aceasta dimineata in zori,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata un Cer ca un amurg inspre Sud, iar in atmosfera,foarte aproape de suprafata pamantului,vine cu o viteza uluitoare un Asteroid urias,un Asteroid ca un munte de foc.Asteroidul avea forma precum in pozele de mai jos,si era precum jarul in soba incinsa.


.

In dreapta, Asteroidul cum priveam inspre Sud, mai era inca un Asteroid ca o stanca uriasa de culoarea pietrei de râu.
Asteroidul incins precum jarul din soba, avea la suparafata lui doua insemne ca doi ochi,de parca ar fi fost sculptat.
.

Desi era ca un jaratec incins,acei ochi de pe suprafata sa,inca nu erau incinsi,ci fumegau.
Asteroidul de langa el, la mica distanta de cel mai mare si incins, era de forma rotunda ,usor plata la poli.
Dragii mei,ceea ce vedeam era infricosator.
Unde anume va cadea si vor cadea acesti Asteroizi,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu cu fermitate,este faptul ca,asa se va intampla precum mi s-a aratat cu Voia si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfant.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria,ca sa ne ierte pentru pacatele noastre,ca sa ne dea sanatate si mantuire sufletului nostru.
Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si iubitori,si niciodata sa nu ne pierdem Credinta intru Domnul nostru Iisus Hristos si intru Maicuta Domnului,Carora Li se cuvine toata slava ,cinstea si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.


20 de comentarii:

  1. 8. A trâmbiţat, apoi, al doilea înger, şi ca un munte mare arzând în flăcări s-a prăbuşit în mare şi a treia parte din mare s-a prefăcut în sânge;
    9. Şi a pierit a treia parte din făpturile cu viaţă în ele, care sunt în mare, şi a treia parte din corăbii s-a sfărâmat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doi asteroizi vor venii iar azi au plecat la stele, ca sa spun asa ,doi Mari oameni Caramitru si Patzaichin alta pierdere mare pentru Romania si romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun asta e parerea ta si a mediei....adevarul ...ar fi altul

      Ștergere
    2. Caramitru nu este el chiar cel mai bun actor. Sunt alti colosi in jurul carora nu s-a facut valva ca au murit.

      Ștergere
  3. Cu trecerea la cele vesnice a lui Caramitru se pare ca s-a mai implinit um mesaj mai vechi, daca nu ma insela memoria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sfârșitul lumii vine abia în 2050 când se va întâmpla exact asta cu căderea unui peste U.S.A și apoi declanșând tot felul de evenimente ale naturii,de la căderea lui ,așa zicea Ioan Istrate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfârșitul lumii are loc acum între 2021 și cel târziu 2028!

      Ștergere
    2. Zicea cineva pe aici în trecut că în 2026 cade un asteroid pe pământ și face ravagii.E adevărat?De unde știe dna Maria ?

      Ștergere
    3. Si mie mi s-a descoperit că va cădea un asteroid, dar nu va fi sfârșitul lumii.

      Ștergere
    4. Daca oamenii sunt mai buni, Dumnezeu mai poate schimba soarta oamenilor si sa mai amane Apocalipsa. Dar daca sunt rai, Dumnezeu nu mai tine pamantul pentru pacatosi.

      Ștergere
  5. Asteroidul pe lângă faptul că va împlini Trambita 2 a Apocalipsei cu distrugerea unei treimi din vasele maritime și comerciale,uciderea unei treimi din fapturile oceanului planetar și transformarea unei treimi din oceanul planetar în sânge,va avea până în 500 de metri și va ucide la impact până în 500 de milioane de oameni,dar în următoarele săptămâni sau luni vor mai muri încă aproximativ 500 de milioane de oameni de la urmările asteroidului,adică de la tsunamiuri,cutremure,erupții vulcanice și posibil 1 sau 2 erupții supervulcanice!Sa ne pocăim de toate păcatele și să ne sfintim,a început finalul Apocalipsei,sunt ultimii câțiva ani până la Revenirea Domnului Iisus Hristos să judece viii și morții și sa ne răsplătească și pedepsească pe fiecare vesnic în funcție de faptele noastre în Rai și Iad!

    RăspundețiȘtergere
  6. https://m.mediafax.ro/life-inedit/un-asteroid-se-indreapta-catre-pamant-luna-aceasta-va-ajunge-pe-orbita-planetei-noastre-20249629

    RăspundețiȘtergere
  7. În anul 2022 primăvara sau toamna va fi asteroidul!

    RăspundețiȘtergere
  8. BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți doamna Maria.
    Trăim anii de pe urmă.
    CREDINTA IN BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA avem si chiar nu trebuie sa ne temem.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doar Dumnezeu decide ani nu Ion Istrate

    RăspundețiȘtergere
  10. Germania cere indirect Azi prin ziarul Deutsche Welle finantat de guvernul german iesirea romanilor in strada contra politicienilor si a lui Iohannis-presedintele autosuficientei si al interesului personal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Deja presa a anunțat de 1 luna de zile ce ai scris rus tu.ca de obicei copiezi ce sta scris în media și de la ceilalți care au har.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acum arata pe DIGI 24 ,V-I sa implinit mesajul, un meteorit foarte Mare a cazut acum citeva ore in canalul Minecii pe noapte intre Franta si Anglia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. 19,28 Nu ai priceput,doamna Maria nu are nevoie sa 'copieze' pe nimeni de jos pentru ca are har din plin de sus.
    Cit despre asteroidul filmat in cadere de la peste 10 km era cam patratos conform descrierii doamnei Maria si foarte mare ,peste 10 metri ,mult mai mare decit o casa.
    Iar zona din jur a Frantei si Angliei este din ghips simila celui la extinctia dinozaurilor din peninsula Iucatan ,deci Europa si Planeta au fost cit pe ci de un dezastru mare care putea sa aduca o iarna prelungita cu foamete.
    De data asta am avut mare noroc-craciun.

    RăspundețiȘtergere