duminică, 19 septembrie 2021

ANUL 2020 DEZVOLTA ,SEMNELE APOCALIPSEI !

 

                               14 Septembrie 2020,ora 4,19 !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,m-a trezit un glas care spunea asa:
               "Iata Semnele Apocalipsei ,dezvoltata de anul 2020 !
Dragii mei, ne intrebam cand incepe Apocalipsa?
Iata Mesajul divin ne spune ca Apocalipsa este dezvoltata de anul 2020! Ce raspuns mai clar, vrem?
Dar sa revin la Mesajul divin!
In clipa in care glasul a spus aceste cuvinte,vad inspre Sud-Est o strada sub un Cer senin de ziua.
Pe strada ,nu era nicio masina,nici in mers si nici parcata.Ci vedeam o tanara in costum national,pedaland pe o bicicleta.
Cum vor trăi bogaţii lumii după Apocalipsă. Imagini VIDEO şi FOTO din  buncărul miliardarilor - Descopera.roApocalipsa surprinsa in imagini video incredibile. Filmul este cat se
Prieteni dragi, mai avem timp de căinta si de pocainta.Cat mai avem inca Sfintele Biserici deschise,sa mergem sa ne hranim sufletul si inima cu Sfanta si dumnezeiasca Liturghie,sa mergem sa nr spovedim la Părintele duhovnic, ca apoi, sa fim vrednici de a primi Sfanta si dumnezeaiasca Impartasanie,cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine,toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                            Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Parca se simte în aer că vine sfârșitul lumii in curând.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că da apar din ce în ce mai multe dovezi și semne. https://m.youtube.com/watch?v=jSPtoU9Y29E&t=185s

      Ștergere
  2. Va fi atacat Parisul,Roma,Madrid,Praga si Budapesta,
    Se va folosi gazul sarin cat si armament conventional in scopul instalarii PANICII si a HAOSULUI..
    Se va da vina desigur pe aceeasi reteta de succes a C I A,
    ORGANIZATIILE TERORISTE ISLAMICE..
    EVENIMENTELE SUNT IN DESFASURARE...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca va referiti la apartia covidului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sate parasite de migratia taranilor spre orase-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Astazi a erupt un vulcan in insula Palma din Spania, si este inca in erupere...Dezastru...

    https://youtu.be/hNtCfADEbbA

    RăspundețiȘtergere
  6. Profeţia făcută de Petrache Lupu care, în legătură cu sarbatoarea Acoperământului Maicii Domnului, spunea la 1 octombrie 1936:
    „Un mare imperiu va cuprinde Europa şi România sfântă va fi cucerită fără să se tragă cu tunul. Mai mult, poporul minţit şi ademenit va dori să fie cucerită ţara lui Decebal şi a lui Traian. Mari nenorociri se vor abate asupra românilor. Se vor băjeni cu milioanele, vor fi inundaţii şi cutremure mari, secetă mare, furtuni, din senin. Doi ani, România, Europa, toată lumea o să fie cuprinsă de o nouă boală, o nouă ciumă. Bogatul o să ceară săracului adăpost şi mămăligă. Ţara o să fie trădată de cei care o conduc, iar banul o să fie singura religie. Degeaba preoţii şi vlădicii or să ridice Crucea lui Hristos, că nu vor fi ascultaţi şi lumea o să râdă de ei. Hoţii or să fie domni şi curvele, doamne! Mai mulţi ani România o să fie bârlogul tâlharilor şi va avea felinarul roşu drept stemă. Războiul o să ne bată la uşă şi disperarea îşi va găsi sălaş în sufletul românilor. Când o să piară ultimul trădător de ţară şi toţi românii se vor pocăi, toți se vor întoarce acasă, o minune se va întâmpla şi Maica Domnului o să-şi întindă Acoperământul peste Grădina ei salvându-ne pe toţi, pe toţi românii şi aducând pace, bunăstare şi bucurie. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”
    Este tulburător cum Petrache Lupu a „văzut” cu atâta precizie peste aproape un secol. Mai rămâne să se împlinească partea bună cu „mântuirea, pacea, bunăstarea şi bucuria”!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa un val de seisme a erupt un vulcan in insulele spaniole Canare din largul Marocului provocind incendierea unor case si evacuarea a mii de persoane in timp ce tornade cu 300 km pe ora matura nordul Italiei provocind mari pagume-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Programul Romania RE-Educata al Tradatorului Iohannis a re-inceput la SIBIU prin limitarea Istoriei Nationale si inlocuirea termenului de Identitate Nationala cu 'noul' termen de ''IDENTITATE Publica''impusa prin vechea conducere a Dictaturii marionetelor minoritare imperiale evreiesti ale Bruxelului a carei 'imparateasa' evreica Ursula va venii in 25 septembrie 2021 la Bucuresti sa-l impuna si inscauneze pe evreul repetent Citu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa nu uitam ca din Planul lui Iohannis de redeschiderea scolilor si re-educare face parte si instalarea in piata Mare a Sibiului a 'sfintului' baron Brukenthal CALAUL a mii de romani si a deportarii prin tot imperiul habsburgic a peste 10 mii de familii de baiesi romani de la Baile de Aur si Argint din Muntii Apuseni carora le-a furat bunurile de geratii,inaugurare facut sfidator chiar odata cu comemorarea la Tebea a lui Avram Iancu a carui statuie facuta din donatiile publice ale sibienilor a tinut-o 6 ani in Custodia Primariei Sibiu refuzind sa o instaleze pe Domeniul Public al Sibiului furat de sasi de la comuna Rasinari unde el obijnuia sa le ia si copii si sa faca trafic de carne vie in strainatate.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tot din programul Romania RE-Educata,de fapt Piine si Circ a lui Iohannis a facut parte si Festivalul de Teatru SIBIU-de fapt circ pe strazi inguste medievale din Sibiu unde sibieni si vizitatori din toata tara au primit un' Mare-Bonus ' coronavirusul Sars-Cov 2 tulpina DELTA care au facut Sibiul cu mult peste 3 la mie 'campion' al tarii alaturi de Clujul cu festivalul sau cu zeci de dansatori si Bucurestiul asemenea cu concertul din fata salii Parlamentului.
    Si uite asa copii sint acum pusi in pericol si pusi in situatia de inchidere a scolilor in cel de al doilea an deschizind cale libera Analfabetilor functionali ai Romaniei Re-Educate ai DICTATURII Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Weber avocatul poporului pe care Iohannis a incercat sa o demita neconstitutional si abuziv,spune ca introducerea Certificatului verde anti-covid prin hotarire de guvern este abuz neconstitutional pentru ca restringerea libertatilor se poate face numai prin lege votata de Parlament.
    Cea ce se discuta de un an de zile dar Guvernul doarme-n papuci si se lupta pentru Ciolan si comisioane din Datori externe pentru Citu-Mitu pentru ca Dictatorul Iohannis le are cu Padurile,vorba aia ca-n Codru-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Juristii din Bucuresti Protesteaza pentru ca examenul lor au fost boicotat cu Drifuri Auto in piata.
    Protestatarii din Sibiu contra Criminalului Brukental si a Tradatorului Iohannis Boicotati de Primarie cu o statie Rock de mii de vati amplasata in mijlocul pietii Mari din SIBIU de Astrid Fodor primarita incompatibila a Sibiului,''locotenenta'' lui Iohannis salvata de acesta ilegal de incompatibilitate ca si cea a lui-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragnea spune ca dupa cistigarea alegerilor a fost chemat la Dincu acasa unde toata noaptea Hellvig au facut presiuni ca Iohannis l-ar vrea pe Dincu premier presiuni continuate a doua zi de Hellvig-seful SRI venit la Dragnea acasa -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragnea spune ca dupa cistigarea alegerilor a fost chemat la Dincu acasa unde toata noaptea Hellvig si Coldea au facut presiuni in sensul ca Iohannis l-ar vrea pe Dincu premier presiuni continuate a doua zi de Hellvig-seful SRI venit la Dragnea acasa.
    Si unii epoleti se suparau cind auzeau de Statul Paralel,care acum au chiar partide direct in parlament,toate dupa parerea lui Dragnea -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Explozie a creșterii prețului la energie generata de repetentul City-Mitu care a anulat urdonanta pesedista 114 de plafonarea prețului fără sa dezvolte noi capacități de producție dar a oprit multele centrale vechi ca Mintia Rovinari IERNUT-craciun.



    RăspundețiȘtergere
  16. Doctorita Monica Pop a plecat intempestiv din emisiunea lui Silviu Manastire de pe B1 pentru ca 'sociologii cu epoleti' nu au lasat-o sa-si duca timp de o ora nici o idee pina la capat punindu-i cuvinte si pumnul in gura ea sustinind de peste un an necesitatea Testarilor argumentate de marionetele Iohannis si premierii''liberali' ca nenecesare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Monica Tatoiu despre Johannis cel ingimfat care s-a dus cu avion privat la ONU S-a urcat scroafa-n copac-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. intreb-daca a fost primul si al doilea val-acum ce tulpina de covi19 exista-anuntata tulpina delta care nu are vaccin-s-au cumparat mii de doze pt prima si a doua tulpina si suntem aproape obligati la vaccin -NU CUMVA SA EXPIRE TERMENUL DE VALABILITATE SI STATUL SA PIARDA BANII-este parerea multora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaccinul nu poate fi eficient pentru sutele de tulpini aparute.

      Ștergere
  19. Psiholog de top despre Iohannis''Primitiv,megaloman,brutal siiresponsabil''.
    Profesor de fizica la protestul contra statuii lui Brukenthal dezvelita de Iohannis;''Profesor slab nu a putut aduce nici un elev la olimpiada''
    Da dar stie sa incalce constitutia fara nici o consecinta pentru el si sa se imbogateasca din meditatii mincinoase ,de fapt 500 marci pentru o viza de Germania si trafic de copii a la DINCA care si avea in agenda un numar de telefon de la Cotroceni,etc,etc-craciun.

    RăspundețiȘtergere