miercuri, 1 septembrie 2021

FURTUNILE IADULUI S-AU DEZLANTUT !

                                             1 Septembrie 2021,ora 6,17 !


                                  Dragii mei,


In aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spunea asa:

             "Furtunile Iadului !

Furtunile iadului, stii ca au fost puse in cuie batute si nebatute !"


.
Dupa care,glasul se opreste.
Dragilor, stim cu totii ca furtunile iadului s-au dezlantuit de multi ani pe pamant,dar acum, parca mai tare ca niciodata.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, ca sa ne fereasca de furtunile iadului,ca sa ne dea deoparte din calea lor si sa ne ajute cu iubirea si cu mila Sa.
Dragii mei, trebuie sa fim ferm convinsi de faptul ca,nimeni si nimic nu este mai puternic ca Dumnezeu.Asadar,sa ne punem toata nadejdea in Prea Sfanta Treime si in Maicuta Domnului ,si niciodata sa nu ne lepadam de Sfanta Cruce a Lui Hristos  si nici de Maica Prea Curata Fecioara Maria,Careia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.


22 de comentarii:

  1. Or fi furtuni cicloane la americani cind se obijnuieste sa se bata cuie la geam inainte de a veni uraganul -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma tot uit la comentariile lui C pe acest blog, nu cred ca e rau intentionata, cred ca are rani mai vechi care nu i s-au inchis, cred ca nu prea multa lume a fost cumsecade cu ea, care vrem sa o ajutam (atat cat se poate pe un blog sa ajutam) sa incercam sa ii scriem mesaje dragute, sa incercam sa ii aratam ca nu toti o punem la colt, o pedepsim. S-ar putea ca prin comentariile noastre ( care sunt firesti) sa isi alimenteze ura fata de oameni.
    Draga C eu personal nu am nimic personal cu tine, ideile oamenilor sunt diferite, incercam doar sa iti comunic si alt punct de vedere. Cand te simti singura, iti e greu gandeste-te ca si Iisus a fost singur pe cruce si a suferit, dar nu ne uraste, ba dimpotriva ne iubeste. Incearca sa vb cu Maica Domnului sa ii ceri ajutorul, protectia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este problema: faptul ca acest personaj C o huleste pe Maica Domnului, vorbeste mizerabil de Divinitate. De restul ca se ia si vorbeste urat (adica de blog, crestinism, de doamna Maria Ghiorghiu sau de altii) nu mai punem la socoteala.
      23.58, ii mai spuneti sa se roage Maicii Domnului si sa-i ceara ajutorul cand C a vorbit infect si a hulit-o pe Preasfanta Maica a Mantuitorului? C acesta nu poate fi OM!

      Ștergere
    2. Daca vine si injura, vorbeste ca pe centura C, cum ati vrea sa fie vazuta si tratata? Ca ceea ce este, nu? Se descrie singura si isi pune eticheta!
      Vorbeste atat de urat de credinta si mai vreti sa fie si elogiata?
      De aceea raul prinde radacini - pentru ca nu este retezat de la radacina! Cum sa i se mai ia si apararea ca se desfasoara in felul murdar in care o face?
      V-ati gandit ca acest C este cea/cel care uraste?!?

      Ștergere
    3. "Draga C eu personal nu am nimic personal cu tine"
      Nu as fi putut spune mai bine porumbelul ce tocmai v-a scapat pe gura. Pana aici ati vorbit. Multumesc, va vedeti de drum.

      Ștergere
    4. Vezi-ti si tu de drumul tau, C!

      Ștergere
  3. Au venit si peste romania furtunile din pacate si meteo si socio-economic. Romania a intrat in deriva se pare ca a intrat pe ultima suta de metri pana la incaierarea generala,dezastrul este total. Suparat si simtind pericolul a iesit din hibernare si ameninta usr sa nu rupa coalitia ca il suspenda lumea si pierde masa gratis si somnul. Scartu cap umflat i-a dat un cap in gura usr si ca un adevarat borfas spera ca victima plina de sange sa rada si sa-i multumeasca. Numaratoarea inversa a inceput indiferent de balet santaj sau alte vrajeli tantalaul si gogomanul nu prind in functie revelionul, gogomanul in prima faza. Revelion facut de romani romantic la lumina lumanarilor datorita realizarilor pas cu pas . Gaganaii astia aveau impresia ca administrarea unei tari este la fel ca prin batatura lor in care in timp ce unul dormea si sotia ii facea piata si il servea cu lingurita, celalalt facea diferite potlogarii si asa mai trecea o zi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Furtuni de Foc in California depre care a scris un lung comentariu si Documentat un anonim pe pagina anterioara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tara 'arde' si babele PNL Evreiesc si USR sexo-marxist de la guvernare se cearta intre ele pe ciolan si cine a fost inainte oul sau gaina.
    USR ameninta cu scoaterea de la guvernare a lui Citu,eu cred ca e o cacialma a gainarilor cu cine maninca mai multe oua,o cearta pe ciolan in timp ce tara si romanii sint la mina 'baietilor destepti speculanti obraznici de energie scumpita artificial -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vulpea liberala si lupul userist de la guvernare se cearta pentru pielea ursului bruxelez -PNRR -ul neaprobat pentru ca e facut si cusut cu ata alba, de vai mama lui si a lor de jivine profitoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa nu utam nici pe evreul Soros care pentru banii lui cheltuiti vrea ca gheseft nici mai mult nici mai putin decit pielea romanilor pe bat.
    Dar trebuie sa stea la rind pentru ca jupuirea romanilor este oricum visul , speranta si specialitatea de secole a nemesilor maghiari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stelian Ion fostul ministru USRist demis de la care au inceput injuraturile din coalitia de guvernare spune ca adevarata miza a scandalagiilor de la Guvern sint noile numiri prin care se incearca manevrarea justitiei.
    Vai doamne ei ''incoruptibilii'' cu dosare penale au ajuns la manevre peste stirvul justitiei??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Noul val de Covid loveste,la Bucuresti nu mai e nici un loc disponibil la ATI dar romanii tot nu au incredere in ''vaccinul'care actioneaza pe ribozom-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe ADN actioneaza si este in testare inca! Mai mult, au mai fost vaccinuri antigripale si nu au fost obligatorii! Acesta de ce este obligatoriu? De ce se doreste cu atata ardoare sa fie facut de toti? Se vrea sa fie afectati definitiv cat mai multi oameni?

      Ștergere
  10. Pentru descoperirea ribozomilor a luat premiul Nobel Emil Palade emigrat din Romania in 1946 la New York premiul impartit cu seful sau de cercetari.|
    Ribozomii joca rol esential in comanda si fabricarea proteinelor necesar in celulele corpului,fara acesta celulele nu pot face replierea ADN-ului si exista si se obtine de obicei din fragmente mici luate de corp din alimente de importanta vitala cum este piinea etc.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si care este legatura cu subiectul/mesajul pus aici de d-na Maria?.

      Ștergere
  11. Furtunile iadului sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.
    Aici cred ca este vb.de Satana care acționează pe toate căile sa prindă cât mai multa lume la el.
    Trebuie să fim foarte atenți si cu multa credință în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului ca rautatile ce vin sunt mari și puternice.
    Vedem numai la noi ce iad sa dezlănțuit la capii cei mari,ei se cearta si lumea suferă
    Slujesc Satanei nu poporului,nu aproapelui.
    Nădejdea noastră este numai la Dumnezeu și Maica Domnului.
    Sfântă Treime nu ne trădează si ne apăra.
    Va doresc multa sanatate si mântuire la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca se refera la perioada mai grea spiritual de pina la urgie care e numita marele necaz ..mai grea pt ca vor fi multe dezinformari aparente fanatism religios f mare si chiar razboaie din care cel mare zis cu Gog in Iez.38……39.
    Majoritatea va crede ca treb sa se opuna sfintilor Sionului crezuti eretici etc si asa se va opune si lui Dumnezeu insusi fara sa creada hulind unii ciar mintid.

    Dar mai intai va veni ziua cintarilor in Sion cu mai multe minuni lucrari in ea.
    Si abia dupa vreo 3 zile Patriarhul Ierusalimului va intoarce totul pe dos pripit si indus in eroare prin omisiune legat de un mesaj de la Iisus.
    Omisiunea va fi prin ascunderea faptului ca mesajul e doar pt cei nescrisi care nu trebuie sa creada advarurile despre Sion.
    Incit nu le vor crede asa nici cei scrisi.
    F putini vor crede pina la urgie.
    Marele Sinod se va pronunta ulterior dar va fi si el vazut ca tradator find urmat de prea putini.
    Abia cind va veni urgia buna parte din cei scrisi isi vor da seama Si restul scrisilor treptat inainte si dupa venirea lui Iisus.

    RăspundețiȘtergere
  13. 05,04 Legatura e cu toate ca Iadul e aici pe Pamint,mai ales cu cei care ne conduc fara sa le pese de romani ci doar de buzunarele si Banii lor -ochiul Dracului si sa puna mina pe Justitie ca sa nu fie judecati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si in afara de lupta si scandalul politicienilor pentru Cascaval mai vin si restricti noi pentru COVID cu purtarea Obligatorie a mastilor in jurul scolilor ,piete si tirguri ,statiile de autobuz iar la nivel Mondial se anunta o noua tulpina Miu a coronavirusului aparuta in Columbia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. mesajul se leaga-trecem prin perioade furtunoase si batalia finala intre bine si rau-DIVINITATE SI VRAJMAS vedem cu ochii si tot asteptam binele fara implicare de nici un fel

    RăspundețiȘtergere