joi, 16 septembrie 2021

MII DE OAMENI SE CAUTA IN ROMANIA !

 

.

15 Septembrie 2021,ora 4,44 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit  un glas care spunea ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
"Romania !
In Romania se cauta mii de oameni !"
Prieteni dragi, iata de ce este mesajul foarte ingrijorator.
Dar,de vom avea Credinta si iubire in inima si-n suflet,va fi ocrotit de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
Sa fim buni,sa fim milostivi si niciodata sa nu ne pierdem Credinta Intru Iisus Hristos Mantuitorul Lumii,ci sa-I aducem cinste,slava si cantare,Amin!
Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. Deja au venit si vor mai veni mi si mi de migranti asiatici ai saraciei,operatiunea de metisare e o certitudine ca nu va ocoli Romania si toata UE
    Sint adusi si Vin muncitori necalificati slab pregatiti pentru constructii de locuinte si drumuri inclusiv orase in acelasi mod pentru care sint importate alimentele pentru profitul capitalist-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti bine pregatit, asa ca de ce nu te oferi in locul migrantilor care te metiseaza? Poți lucra in constructii, in agricultura, in educatie, in sanatate. Esti Super Man!
      Ati repetat atat de mult asta cu metisarea, incat ati inceput sa va credeti fecioare neprihanite imbracate in alb. Hai sa fim seriosi...La cate popoare au trecut peste noi, nici nu e de mirare ca avem nume atat de bălțate.
      In plus, daca tu ai voie sa
      " metisezi" Africa, prin prezenta ta apartinatoare rasei albe, naziste, la furat de diamante si toate bogatiile continentului, de ce ei nu ar avea voie sa te metiseze? Pentru ca sunt negri, nazistule?! Pentru ca i-ai asezat tu mental cu cateva trepte mai jos decat Trufia Ta? Ai un bob zăbava! Așteaptă Judecata cosmica si Dumnezeu Tatal va cantari de cata iubire crestina au dat dovada nazistii albi cand ii furau pe cei cu pielea de culoare inchisa. Nu uita ca drumul spre Tatal trece prin Hristos! Iar drumul tau spre Tatal este inchis pentru ca Hristos nu era un nazist. Calea ta spre Cer este ca o carare prin muntii cei inghetati, carare inchisa de troienele reci ale indiferentei tale, ale urii fata de straini,ale trufiei tale ce se vrea atoatestiutoare. Esti un biet orb ce vede numai in fizic. Nu ai vedere spirituala pentru ca nu o meriți. Darurile se primesc dupa merite, iar nazismul tau nu e un merit, este un bolovan atarnat de picioare ce te trage in jos, in Iad.
      Fornăi ca o martoaga cuvinte multe fara pic de Duh! Si te mai si crezi desăvârșit. Daca te-ai putea vedea prin ochii mei, de dinafara falsei tale pareri despre tine, ai muri de rusine. Ai aura deformata si de culoare verde murdar. Poate te crezi legionar? A fi in armata Arhanghelului Mihail nu inseamna nazism si trufie, ci Adevar, grija fata de copii si toate fapturile lipsite de aparare.

      Ștergere
    2. Francezii care erau nationalisti si nu ii primeau in tara lor cu inima deschisa pe straini, i-au acceptat pe migranti. Acum, in Franta, politia nu mai poate sa intre in cartierele migrantilor unde au loc adevarate atrocitati! Migrantii arunca pe masinile politiei cu frigidere, electrocasnice mari, ii ataca si chiar ii omoara pe politisti. Iar pe francezi ii talharesc, omoara, violeaza, etc. pentru ca acei migranti nu au o ocupatie!
      Migrantii au fost primiti de ei si de toate celelalte tari si acum nu mai zic de mizeria care e in acele cartiere /tari odinioara curate (in vremuri demult apuse - dinaintea venirii acestor migranti), dar fac multe atrocitati, rautati, infractiuni pe unde ajung.
      Romanii sunt saraci. Mai trebuie ingrosate randurile saracilor si cu acesti migranti?! Migrantilor de bine, de rau, li se asigura totusi 1000 lei doar pentru cazare, apoi au gratis hrana si bani de buzunar. Dar enorm de multi români mor de foame, de frig, din cauza ca nu au bani de tratamente. Vedem atatea cazuri sociale si aici pe blog la d-na Maria ca sunt atatia amarati de români pentru care statul nu ii ajuta cu nimic.
      Da, sunt amarati si migrantii, dar sa stea in tarile lor sa lupte vitejeste, sa-si apere teritoriul, tara si sa fie ajutati de celelalte popoare ale lumii, dar in tara lor! Migrantii au alte obiceiuri si se vor face casa buna cu ale celorlalti din tarile gazda. Nu va fi o convietuire foarte buna!

      Ștergere
  2. bate vant de dictatura; numai in comunism te ridica securitatea de pe strada si te baga in duba si la arest pe perioada nedefinita;familia nu stia nimic de respectivul, dupa cateva luni de ancheta si batai se afla ca a fost arestat; cei care mureau in timpul anchetei i se spunea familiei ca a incercat sa fuga peste granita ilegal si l-au impuscat granicerii; in dictaturile militare din America de Sud (Argentina, Chile, Columbia etc) la fel se proceda, oamenii dispareau de pe strada, de la scoala, facultate, serviciu si nu mai afla familia nimic de respectivul niciodata;dupa caderea dictaturilor s-a aflat cate zeci de mii de victime au fost arestate, torturate si omorate de criminalii care slujeau juntelor militare care conduceau acele tari.Cine uita istoria risca sa o repete !

    RăspundețiȘtergere
  3. La ce se refera, mai exact?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nistorescu cu ocazia aparitiei cartii Trecerea la Postocratie anunta semnarea Declaratiei de la Bucuresti un manifest civic si semnal de alarma -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Pop Viorel a ghicit ca anul acesta nu va fi cutremur. Asa a spus si anul trecut si a avut dreptate. Sunt curios anul acesta cine va avea dreptate.!?

      Ștergere
  6. ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!


    ROMANIA ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI!!!


    DOAMNE,iarta-ne pe noi toti pacatosii,multi nu cred in mesajele de la DUHUL SFANT,scrise de doamna Maria din anul 2012,ca toata omenirea sa se trezeasca ca Sfanta Biblie a ajuns la sfarsit si urmeaza cernerea noastra,pentru ca omenirea este foarte rea,slujesc numai minciuna,alearga pentru partea materiala si au uitat de cea spirituala care le alina durerea trupeasca si cea sufleteasca.Pana la Venirea MANTUITORULUI pe pamant,cu totii vom trece prin foarte mari suferinte din lipsa credintei,pe tot pamantul oamenii incep sa se trezeasca ca muncesc foarte mult si nu au cu ce supravetui din cauza celor care ne mint.Si in tara urmeaza cernerea noastra,cine a facut bine va primi bine iar cine a facut rau aproapelui va da socoteala inaintea poporului,si a LUI DUMNEZEU, care a fost mintit si vandut strainilor.Foarte multe persoane vinovate vor incerca sa se ascunda ca sa nu piarda partea materiala,dar Divinitatea ii va descoperi pe toti tradatorii a tari MANTUITORULUI LUMII,ROMANIA!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Se caută mii de recruți pentru poliție, Pb pe șest, că știu unui ce știu....

    RăspundețiȘtergere
  8. Este greu si pentru noi și pentru acei refugiați.
    Sa nu credeti ca le este usor si lor.
    Au fugit de frica morții,ma uitam se citeste pe chipurile lor spaima,
    Este greu si pentru noi ca ai nostrii pleacă peste hotare și rămân bătrâni care le duc dorul.
    Este greu pentru toata lumea,dar sa nu ne pierdem credința.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului are grijă de fiecare făptură in parte.
    Vor plăti si acei care se cred Dumnezei.
    Va doresc o zi binecuvântată tuturor Cu sanatate si putere.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum e alta metoda se îmbogățesc prin răpiri și trafic de carne vie, anual dispar mi de copii și fete tinere rapite din strada. Ambulanță alba ca și axul Dincă ascuse de autoritățile implicate pina la Cotroceni în listingul telefonului lui Dincă necercetat și mușamalizat-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria,

    Puteti va rog sa ne spunwti de ce se vor cauta oamenii in Romania? Ce informatii aveti? Cutremur, razboi sau careva fi cauza? Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum 2060 de Ani Egiptul antic slabit de o conducere straina dinastica greceasca cazu usor in foamete ,saracie si fu usor pregatita pentru ocupatia ei de Imperiul Roman.
    In aceiasi situatie e adusa Romania slabita de zeci de ani de actuala conducere straina evreiasca si asta o stie bine sasul evreu Iohannis pentru ca traditia evreiasca a Cabalei spune ca poti schimba lumea schimbind o singura litera,
    Politica anti-romaneasca aplicata PAS cu Pas de Iohannis ,motiv pentru care in 2 octombrie va primi o medalie in strainatate pentru aservirea Romaniei.
    Problema e ca aceste schimbari planificate de obicei nu sint si cele mai bune ,ba sint chiar de obicei Rele pentru cei condusi de alogeni straini asemanatoare celor grecesti ale Egiptului a adus Pas cu Pas la saraciei si sclavia Imperiului Roman si sa nu uitam ca Iohannis are din partea tatalui si un stramos grec iar UE aplica prin el o politica anti-Constitutionala de aservire fara nici o posibilitate de aparare a romanilor si a Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne fereste si de un cutremur sau alta catastrofa in care sa dispara multa lume si sa fie cautata pentru a putea fi salvati, sau declatati decedati ......

    RăspundețiȘtergere
  13. Statul Ungar pregateste un fond urias de bani pentru etnicii maghiari din tarile vecine sa poata cumpara terenuri si ferme in afara celor deja cumparate pina acum-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mii de oameni disparuti ca si fetele de la Caracal pe care le-a inghitit pamantul.

    Ati spus ca vor apare ?????!!! Nu vor apare , doamna Maria , au trecut mai bine de 2 ani, cazul lor a fost mediatizat , si ele au fost in pericol , sunt de mult moarte .

    Ar fi putut scapa si ar fi putut vorbi , dar acum 2 ani , nu acum sau dupa 10 ani , au nascut probabil copii, au fost torturate , traumatizate , vandute si disparute pe cine stie unde.

    Nu ai cum sa mai fi sanatos la minte si la trup dupa ani de zile de trafic .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa multumim justitiei din Ro si justitiabililor, posibil implicati. Si parlamenyarilor a vocati

      Ștergere
  15. Simbata 18 septembrie ora 16 PROTEST aprobat de primaria SIBIU in fata si contra celei de a doua statuie Mare din Piata Mare din SIBIU a baronului criminal de romani BruKenthal dezvelite de Iohanniss si cea ce putini stiu dar mentionat de Istorici este si cel care a deportat mii de familii de baiesi romani de la baile de metale pretioase din muntii Apuseni care astfel au deposedati de Toate bunurile lor de generatii intregi pentru ca baronul sa aiba ca si Iohanniis-Case Fara Numar
    Baron facut si numit Guvernator de imparateasa habsburgica Maria Tereza cea care a distrus circa 1000 de biserici si manastiri ortodoxe din Transilvania cu tunul si prin incendiere unele duminica in timpul slujbei si zavorite cu credinciosii in ele martirizati prin ardere cu icoanele lor cu tot iar cei scapati l-i sa interzis refacerea bisericilor si satelor de la drumurile de acces-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cine face hora- n sat slugile lui Brukenthal, poem de 200 de ani din Sebesul de Jos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Poate se caută oameni sub dărâmături

    RăspundețiȘtergere
  18. Răspunsuri
    1. Seisme repetate în VRANCEA. Iar au folosit bomba sonica si vor fi cutremure foarte multe pana in iarna_

      Ștergere
  19. 13,27 De ce minti?,asta cu metisarea nu ai mai citit-o pe blog acesta pentru ca nu a mai fost scrisa niciodata pe acest blog,ea face parte din una din prorocirile deja implinite alei babei Vanga si e deja un fapt [implinit].
    Astazi anunta pe TV o stire, a fost prins in Romania un migrant intrat in tara calatorind sub un camion.
    Stirile sint Poarta trecutului spre viitor ,cum avea si un mesaj doamna Maria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Santajul prin sanctiuni pentru impunerea Dictaturii Bruxelului asupra tarilor din UE a fost motivele pentru care Marea Britanie au iesit din UE iar mai nou si Polonia si-a anuntat nemultumirea si intentia de a iesi din Uniunea Economica UE.
    Cit despre Nazistul Iohannis cel ce s-a declarat urmas a organizatiei Naziste Grupul Etnic German si mai ales ILEGAL a bunurilor acesteia intrate Legal in proprietatea statului Roman urmare a Armistitiului de incheiere a celui de al Dolilea Razboi Mondial prin Decretul Regelui Mihai I -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. In data de azi dar in 1939 URSS ,care batuse palma cu Germania prin pactul Molotov -Ribbentrop,invadeaza de la rasarit fara avertisment Polonia pe motiv ca o protejaza ,naivi armata poloneza se preda iar rusii omoara circa 33 000 de ofiteri polonezi cu cite un glont in ceafa la Catin.
    Dar datorita ajutorului Romaniei mii de militari scapa cu tezaurul in aur al Poloniei,cea ce Romania nu avusese noroc nici in primul razboi Mondial cind tezaurul sau era sechestrat de URSS si nici in al doillea Razboi mondial cind aurul sau din Elvetia mutat in Turcia ca fond de rezistenta ajunge la americani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Migrantii din Germania se pling de Rasism pentru ca 10 milioane citi lucreaza si platesc taxe in Germania nu audrept de vot.
    In schimb in Romania la cealalta extrema pot fi si alesi chia daca e Ilegal ca spionul Germaniei Fritz ales ilegal fara domiciliu primar al Timisoarei-Orasul Trandafirilor devenit sub Fritz Desert fara Trandafiri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Va fi cutremurul cel mare SA ne fereasca bunul dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  24. Johannis ne îndeamnă sa jucam golf. Ieri la protestul din Sibiu contra dezvelirii statuii din Sibiu a statuii criminalului de romani baron Bruchental un coleg de al sau povestea cit de Gol-Fu la cap Johannis cu fizica lui ca rideau copii de el nereușind sa aducă nici uncopil la olimpiade în schimb vindea copii la traficanți-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere