joi, 23 septembrie 2021

ÎNCEPE PRIGOANA CRESTINILOR ! BISERICILE VOR FI PUSTIITE !

 


                               Dragii mei ,

Astazi dimineata în zori de zi, o Lumina alba si stralucitoare m-a trezit si chiar m-a luat cu sufletul sub mijloc de Cer, într-un loc frumos in care se afla o SFANTA BISERICĂ.
În curtea SFINTEI BISERICI ,erau foarte multi credinciosi de toate varstele.


Image result for BISERICA
Related image.

Toti crestinii care veniseră la Rugaciune,ridicau mainile lor catre Cerul Sfant,plangeau cu durere si strigau în ajutor pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI..
Usa de la intrare a Sfintei Biserici era larg deschisă,doar ca,în interior nu era nimeni,absolut nimeni,nici măcar SFINTELE ICOANE sau picturile de pe pereti nu mai existau.

VENITI CRESTINI la RUGACIUNE - Mariana Anghel - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=s5dVvZFQg4c

VENITI CRESTINI la RUGACIUNE - Mariana Anghel.

Totul era pustiit de parca ar fi trecut hunii si tătarii pe acolo.
Lumina albasi stralucitoare mă duce in interiorul SFINTEI BISERICI, si de acolo, din tavanul BISERICII unde ma aflam,vad peretii ce păreau a fi fost vopsiti in albastru,îi vad pur si simplu cum erau scrijeliti,vopseaua era spălata,era rasă de pe pereti ,asa incat ,sa nu se mai cunoasca ce a fost pictat acolo. Totul era distrus,ca sa nu se mai cunoasca ca ar fi fost candva ,o Sfanta Biserica a Lui Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu.
Si tot de sus,pe deasupra oamenilor din curte,vad durerea lor, vad lacrimile care curg siroaie, vad mainile lor încrucisate la piept sau ridicate catre Cer, si cu glasul lor cereau Ajutorul Lui Dumnezeu si al MAICII DOMNULUI.
De aici ,de deasupra capetelor lor, strig si eu catre ei,asa:

           "Vedeti ! 
V-am spus că BISERICILE vor fi goale si nu m-ati ascultat!"

Dar ei nu ma vedeau si nu ma auzeau,ci îşi plangeau durerea lor sufleteasca. 
Dragii mei, eu nu de la mine scriu,ci de la DUHUL CEL PREA SFANT. 
Cine vrea si iubeste pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI, atunci ,sa ia aminte la toate câte scriu,deoarece,în toate câte eu scriu se află numai CUVANTUL LUI DUMNEZEU,numai GRAIUL DUHULUI SFANT.
Aici,în faţa SFINTEI BISERICI,Crestinii nu mai aveau loc unde sa-si plece capul si genunchii.
 Casa Lui Dumnezeu ,Biserica Sfanta a LUI HRISTOS si a MAICII SALE,nu mai exista. Era distrusă la interior,era un loc întinat in care ,nu mai vedeai nimic din ceea ce era DIVIN odinioara si care te unea cu CERUL SFANT,cu DUMNEZEU si cu toti SFINTII SĂI,dar si cu PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU.
Prieteni dragi, oricât de greu ne-ar fi, si chiar dacă am fi torturati pentru CREDINTA noastra, sa nu ne lepădam niciodată de BISERICA LUI HRISTOS,sa nu ne lepădam de MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si de MAICA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
Sa ne dam viata pentru HRISTOS ,asa cum si EL a pătimit si a fost batjocorit ,batut,scuipat,adăpat fiind cu oţet si fiere,palmuit, lovit pe spate cu biciul care avea cuie si spini pe el ,legat fiind cu Mâinile Sale Sfinte la spate,Mîini care au vindecat si pe cei care Îl loveau, si pâna la urma, EL si-a dat VIATA SA pentru ca noi sa ne mantuim, înviind a treia zi ,asa precum a si spus înainte sa moara ca un Om si sa invie ca un DUMNEZEU ce era.
Dragii mei, sa căutam a  împlini PORUNCILE LUI DUMNEZEU, sa ne schimbam viata chiar din aceasta clipă si sa devenim mai buni,mai milostivi,sa ne iubim Aproapele nostru,prieten sau dusman,si nu in ultimul rând,sa ne rugam unii pentru altii, si astfel ,vom dobandi un loc în ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,Amin!
                                         Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Cum poate fi convinsa o persoana ca a dracui si blestema este ingrozitor de rau? Pana la urma isi face aceasta persoana singura rau, dar nu vrea sa inteleaga. Dracuie si blesteama continuu orice lucru. Si un obiect daca ii cade din mana daca nu il dracuie si il blesteama minim 15 minute, nu se simte bine. Nu mai zic cum poate reactiona in orice situatie. E o persoana f. rea, agresiva.
    Va rog, ajutati-ma cu un sfat ca eu nu stiu ce sa mai fac, in ce fel sa ii mai explic ca nu e bine si din ce i se spune sa nu mai vorbeasca asa, mai rau face. A fost in stare si pe Dumnezeu sa Il jigneasca, s-a luat de toti cei vii si morti din viata sa, din familia sa, nu cred sa fi scapat cineva fara sa fi fost blestemat, dracuit, injurat de acest personaj. Toti se simt foarte rau in preajma sa, nu stie cum sa vina sa provoace permanent conflicte urate. Chiar daca este evitata persoana, din senin vine si asupreste, navaleste cu ropote de vorbe urate fara sa i se faca ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acea persoana nu poate fi convinsa ca ce face e rau fiindca prin ea se manifesta o entitate de joasa vibratie.
      O dezlegare la un preot poate ajuta dar acea persoana niciodata nu se va duce acolo, (data fiind natura posesiei).

      Ștergere
    2. Este o singura posibilitate. Prins si batut cu nuielele sau cu un bici si tinut 3 zile inchis undeva fara apa si mincare. Dar sa nu le vada fetzele la aceia pentru ca daca va putea dovedi asta la politie atunci, faptasii vor lua pedeapsa mare, agala cu tilharia pentru ca se numeste sechestrare de persoane.

      Ștergere
    3. 23.48, se inraieste mai mult o persoana careia i se "aplica" astfel de tratamente. Iar daca este vorba de faptul ca cel rau indeamma pe cineva sa faca lucruri rele atunci nu este vointa acelei persoane si mai este chinuita degeaba atat de cel rau, cat si de alti semeni. Acest lucru va inrai mai mult persoana. Asta cred eu.

      Ștergere
    4. In primul rind,incercati sa va rugati ptr.el,e cumva vaccinat?prin vax intra entitati de joasa frecventa iar sufletul pleaca Înregistrați cu tel.cind se intimpla si duceti-va si faceți reclamație la politie ptr.injurii ,calomnii si amenintari.,e pedeapsa si ptr.asta.Daca nu se duce la un psiholog ,la preot nici atît,am si eu specimene de astea in jur,iar una e vaccinata si se comporta din ce in ce mai ciudat.

      Ștergere
    5. Facea asa dinainte de pandemie. Nu stiu daca s-a vaccinat.
      Dar cu atat mai mult acum, vor deveni zombi si indraciti cei cu vaccinarea asta cu serul experimental.

      Ștergere
    6. Multumesc tuturor pentru sfaturi!

      Ștergere
  2. Un studiu occidental spune ca in Vest Ateismul este in crestere,dar tot el spune ca cei credinciosi au mai multi copii care si ei respecta credinta parintilor si devin credinciosi.
    Dumnezeu a spus ''sa fie lumina' dar Puterea de la noi a crescut pretul luminii facind-o prin preturile triplate prehibitiva obligindu-i pe oameni sa treaca din obligatie in partea opusa ,de partea intunericului,
    Atunci Dumnezeu a deschis calea becurilor economice cu tipul LED Warm Light cu cel mai bun raport Lumina/Consum,consumul find de doar 7 la suta- de 15 0ri mai mic la o lumina de calitate cea mai Buna si placuta si omului sarac si lui Dumnezeu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că trebuie să vă rugați mult pentru aceasta persoana. Aprindeți lumanari la biserica pentru sufletul său și încercați să nu suferiți atunci când înjură. Entitățile negre care îl înconjoară în permanenta, se hranesc cu suferința provocată de el celor din jur. Detașați-va de orice emoție negativă și rugați-va la Dumnezeu să îl scape de toate formele de energie negativă ce i-au năpădit structurile ființei lui. Ar fi bine să vorbiți și cu duhovnicul sau cu preotul și să îi spuneti situația. Dumnezeu sa vă ocrotească!

      Ștergere
    2. Multumesc pentru sfaturi! Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Mai nea Petre,iar incurci borcanele.Lumina calda ai buna si dumnezeiasca si aia de la neon ai rece si ataca.La alea nuclearelele aia ferbinte e rea si alelaltele recile,adica luminile blandele e bunele.Ai imbatlinit si nu mai poti.Stii ca te iubesc ca pe un frate mai mare. Pup_ o pe tanti Maria.Pa,pa.

      Ștergere
  3. Asta se urmareste. Indicele de infectare, minciuna cu care este manipulata lumea întru exterminarea oamenilor de catre nazistii pnl este umflat sau dezumflat in functie de interesele lor vot , congres etc. Dupa vestita adunatura a nazi unde isi vor numi noul tartor vor reduce indicele de infectare iar la 3 ca sa nu mai ai voie in biserica. Se urmareste oprirea si anularea marii sarbatori a nasterii Domnului. Astia chiar cred in elucubratiile lui Raresica minte mica cum ca dupa măcel vor face din banii dati recompensa pentru crima covid un gard sau o strada si romanii ii vor vota uitand la ce au fost supusi de catre pnl. Pnl va fi acolo unde merita langa pntcd. Pnl inseamna oameni fugariti cu amenzi, oameni izolati in case fara hrana, oameni internati cu forta in spitale cu telefoanele confiscate, oameni abuzati, pnl inseamna incalcarea drepturilor omului in anul 2020 surclasand Rusia. Pnl inseamna facturi aberante dezastru economic si social. Situatia de complet dezastru in care este romania astazi se datoreaza pnl si asta in timp ce titanicul se scufunda niste nebuni chefuiesc pe puntea lui si se bat pe sefia partidului facand congres. Pnl, aceasta holera galbena trebuie sa dispara definitiv de pe scena politica identic pntcd pentru dezastrul facut in ultimii doi ani.

    RăspundețiȘtergere
  4. Noul si cel mai Mare Val Migrator dat de schimbarile climatice, vine ca Bonus cu mari diferente culturale care vor creea mari probleme economice dar mai ales neintelegeri in tarile dezvoltate din vest cum este Franta si Germania in care deja sint peste 10 milioane migranti si vor mai veni alte zeci de milioane in fiecare creind un creuzet de credinte care vor trebui gestionate si chiar armonizate dar acolo unde crestinismul e slab in urma ideilor comunisto-marxiste alte credinte ca musulmanii vor incepe sa prinda radacini si sa devina dominanti si sa ocupe locul ramas liber si defrisat prin ateism aducind si ideile etremiste de ev mediu ca Saria aplicate acum in Afganistan si chiar terorismul pentru a le aplica si asta in dauna vechii credinte crestine
    Deja in Africa de nord este un front vizibil intre crestini si musulmani de la Oceanul Pacific pina la Atlantic ca si in asia Mica unde de mii de ani e un razboi intre culte ca ultimul in Liban si Siria unde nu a mai ramas piatra pe piatra ,conflicte ce merg si intre musulmani intre suniti si siiti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Noul si cel mai Mare Val Migrator dat de schimbarile climatice, vine ca Bonus cu mari diferente culturale care vor creea mari probleme economice dar mai ales neintelegeri in tarile dezvoltate din vest cum este Franta si Germania in care deja sint peste 10 milioane migranti si vor mai veni alte zeci de milioane in fiecare creind un creuzet de credinte care vor trebui gestionate si chiar armonizate dar acolo unde crestinismul e slab in urma ideilor comunisto-marxiste alte credinte ca musulmanii vor incepe sa prinda radacini si sa devina dominanti si sa ocupe locul ramas liber si defrisat prin ateism aducind si ideile etremiste de ev mediu ca Saria aplicate acum in Afganistan si chiar terorismul pentru a le aplica si asta in dauna vechii credinte crestine
    Deja in Africa de nord este un front vizibil intre crestini si musulmani de la Oceanul Pacific pina la Atlantic ca si in asia Mica unde de mii de ani e un razboi intre culte ca ultimul in Liban si Siria unde nu a mai ramas piatra pe piatra ,conflicte ce merg si intre musulmani intre suniti si siiti.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mugur Isarescu alt evreu ne recomanda sa stringem cureaua iar salariile bugetarilor blocat dar nici un cuvint despre fostul lui ginere evreul Citu si comisioanele incasate in conturi straine pentru datoria facuta Romaniei sau despre miliardul de dolari pentru excesul de vaccinuri comandate en gros cu mult peste populatia Romaniei,dar o sa aflam curind de la DNA prin tribunale despre cei vinovati cu condamnare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un sondaj de opinie arata ca majoritatea romanilor cred ca Iohannis a pierdut contactul cu Realitatea,eu spuneam de mult ca de la identitatea nationala i se trage pe care a schimbat-o cu 'identitatea publica'-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. mugur isarescu este mason-casa lui apare ca BASTLLIA nimeni nu poate patrunde sau filma -are camere de luat imagini iar bogatia lui e imensa-cum sa creada el poporul! sa strangem cureaua?care s-a largit de lipsuri-vaccinurile sunt cumparate pe bani grei cu nanocip si pot expira asadar au de pierdut cei care au cumparat, de aceea ne obliga sa-l facem-DUMNEZEULE MARE NU LASA OMUL SA DISTRUGA LUMEA

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria nu este de mirare,la ce vor sa facă.
    Pleaca preoți singuri cad li se va cere să cunune bărbat cu bărbat și femei cu femei.
    Dogmele religioase nu pot îngădui asa ceva.
    Care se vor supune fiti siguri ca in secunda următoare nu se mai duc oamenii acolo si pustie rămâne acea biserică.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.
    Doamne fa pace in cer
    Doamne fa pace pe Pământ
    Fa pace,bucurie si fericire pentru fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt ANONIM 5 si ii dau un exemplu an 23 sept 14:08-am asistat de f multe ori la masluri la pr ARGATU STEFAN fiul ieromonahului ARGATU ILARION-de fiecare data participa o crestina posedata care era in criza de fiecare data-locuia in caminul construit de parintele-acea crestina dupa ce se termina slujba era extrem de linistita si vorbea despre faptul ca o cumnata ii facuse farmece-biata de ea a decedat si tot posedata era-asadar doar DUMNEZEU O POATE DEZLEGA DINCOLO-sunt situatii disperate la care omul nu are rezultat-noi ar trebui sa fim calmi si sa le vorbim frumos, mai ales RABDARE-sanatate si pace in suflet

    RăspundețiȘtergere