miercuri, 1 septembrie 2021

SFANTA TROITA A MAICII LUI DUMNEZEU,IMBRACATA IN HAINE DE MARE SARBATOARE !


 


                                                         Prieteni dragi,

A venit momentul ca sa ne bucuram cu totii,a venit momentul ca sa fim fericiti sufleteste! Iata dragilor frumusetile divine la care am contribuit cu totii, iata cum stralucesc in BUCURIA sfanta a MAICII LUI DUMNEZEU si a PRUNCUTULUI Iisus Hristos.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca dragilor,impreuna cu toti cei dragi si scumpi ai inimii voastre,si sa va daruiasca sanatate,bucurii si mantuire !
..
.

Avem o problema cu acoperisul,deoarece ,este facut dintr-un material usor,din plastic,si ploua inauntru cand ploua mai tare.Ar trebui sa-l schimbam,sa punem Lindab ,iar pe mijlocul acoperisului metalic vom pune si o Sfanta Cruce inalta de 1 metru,facuta din fier forjat,pe care vom pune beculete electrice,ca sa se vada si noaptea de la distanta.
Daca doriti ca sa realizam impreuna si acest minunat si binecuvantat lucru,o puteti face asa ca pana acum.
GHIORGHIU MARIA
Tecuci.
Telefon unic cu publicul, la care raspund doar eu

:0747226236 !

RAIFFEISEN BANK :
Cod IBAN:
RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 !.
                      
Imi doresc din tot sufletul ,ca sa va bucurati si sa fiti fericiti cu totii, cei care,ati pus o caramida sau mai multe la ridicarea Sfintei Troite a MAICII LUI DUMNEZEU. Din zori si pana in noapte,multi trecatori,multi credinciosi ,batrani,tineri si copii,se opresc cateva clipe in fata Sfintei Troite, fac semnul Sfintei Cruci si inchina pana la pamant. Sunt zeci de suflete zilnic! Primesc din partea unor credinciosi cuvinte de suflet,cuvinte de iubire si de apreciere,pentru faptul ca, am facut un Lucru divin,un Lucru minunat de care aveau atata nevoie in acest loc pe care au inceput sa-l iubeasca,sa-l divinizeze. Chiar daca oamenii sunt pe bicicleta,se opresc o clipa si cu smerenie se dau jos si se inchina;chiar daca au bagaje, le pun jos si se inchina;iar daca trec cu masina si au acea flacara vie a Credintei incetinesc sau chiar se opresc si se inchina cu dragoste pana la pamant.                       
.
  Prieteni dragi, sunteti ctitori ai acestei Sfinte Troite a Maicii Lui Dumnezeu,aleasa chiar de MAICA DOMNULUI  pentru a fi ridicata intr-un anume loc, si sa arate, asa cum arata acum. Fiecare dintre voi ati ajutat la infaptuirea dorintei MAICII LUI DUMNEZEU ,iar rasplata dragilor se revarsa si se va revarsa vesnic asupra voastra si a celor dragi inimii voastre.

Bucurati-va ,ca multe suflete isi gasesc alinare in clipa in care fac plecaciuni pana la pamant in fata Sfintei Troite a Maicii Lui Dumnezeu!

Bucurati-va , ca sunt suflete cu fierbinte Credinta,care se opresc sa aprinda o lumanare si s-o puna in fata usii Sfintei Troite sau lasa chiar si cate o floare dupa ce o strang cu lacrimi fierbinti la pieptul lor.
Bucurati-va ,ca sunt si suflete care -mi bat in poarta, rugandu-ma sa le deschid usa Sfintei Troite ca sa se inchine;ca sa atinga Sfanta Cruce pe care sta rastignit Domnul si Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS;ca sa atinga pe MAICA LUI DUMNEZEU cu PRUNCUTUL Iisus Hristos in brate;ca sa atinga Duhul Cel Prea Sfant din varful Sfintei Cruci;ca sa atinga pe Sfintii Voievozi Mihail si Gavriil;ca sa atinga Heruvimul de deasupra MAICII LUI DUMNEZEU,si nu in ultimul rand,ca sa atinga pamantul sfant din interiorul Sfintei Troite si sa puna o floare in vaza si un Pomelnic in locul special facut in Sfanta Cruce. Aici,le va citi Maica Lui Dumnezeu,Fiului Ei Iisus Hristos,le va citi Ceata de Ingeri din Cerul Sfant,ca doar este alegerea IMPARATESEI CERULUI ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,Nascatoarea de Dumnezeu,ca aceasta TROITA SFANTA sa existe in acest loc,sa arate in acest fel cum arata acum ,dar si in acest timp pe care -l traim.
Prieteni daca doriti si voi ca sa puneti o floare in Sfanta Troita,un POMELNIC de vii sau pentru cei adormiti, stiti deja cum trebuie sa procedati;adica,exact ca la ridicarea Sfintei Troite. Telefonul meu,unicul meu numar de telefon pentru voi cititorii si prietenii mei,este acelasi:0747226236 . La acest numar de telefon unic,raspund doar eu si nimeni altcineva.Sa fiti binecuvantati dragii mei, sa fiti fericiti,sa fiti si sa ramaneti tari in Credinta,ca numele vostru si a celor dragi voua,este scris in CARTEA - POMUL VIETII din CERUL SFANT.
Cu dragoste si cu multumire,Maria!

10 comentarii:

  1. Cele peste 190 de obiecte de Patrimoniu National scoase la vinzare de Marionetele minoritare de la Guvernul Romaniei printre care bustul si vioara lui Enescu primite de acesta cadou de la regele Romaniei.
    In timp ce la SIBIU acum citiva ani facut un bust Calaului de romani de la Revolutia din Transilvania din 1794 si anume lui Samuel Brukhental caruia acum vor sa-i mai faca o statuie Mare in piata Mare fosta a Revolutiei iar maghiarii fac statui prin toate judetele Ardealului cum e cea de la Paleu-Oradea a lui Horty.
    Daca s-ar face statui prin Sibiu ale romanilor omoriti de Brukenthal sau spinzuratori unde erau ei spinzurati nu ar incapea in tot Sibiul iar daca s-ar face si romanilor omoriti de hortysti nu ar fi suficiente toate satele din ARDEAL pentru ca doar o singura data in 1848 in satul Mihalt-Alba au omorit ficare barbat din casa in total peste 90 de romani de'' civilizatorii''astia veniti din Stepele Asiei a caror urmasi vor sa ne conduca prin DICTATURA ,Falsificarea alegerilor si Incalcarea Constitutiei si legii Electorale precum cu Spionul Germaniei Fritz de la Timisoara sau Clotilde la Bucuresti -craciun..

    RăspundețiȘtergere
  2. Magnitudinea cutremurului produs miercuri, la ora 13:32, în judeţul Buzău, a fost din nou revizuită, de la 4,2 la 4,5, potrivit datelor publicate pe site-ul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am obisnuit cu minciunile. Acum cativa ani era interzis sa bagi spaima in oameni utilizand informatiile despre cutremure. Acum "revizuiesc" pentru a baga frica in oameni. Pixul a devenit o unealta necesara in scrierea cifrelor. Din pix rezolvam tot.

      Ștergere
  3. https://evz.ro/cod-rosu-pentru-omenire-o-furtuna-solara-loveste-astazi-terra-am-putea-ramane-cateva-saptamani-fara-internet-foto.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Nu e chiar asa! Nu faci ce iti doresti in viata, te ghidezi si dupa niste reguli de conduita, morale, sociale, religioase (pentru crestini)!

      Ștergere
  5. https://m.mediafax.ro/life-inedit/un-asteroid-se-indreapta-catre-pamant-luna-aceasta-va-ajunge-pe-orbita-planetei-noastre-20249629

    RăspundețiȘtergere
  6. IAD DUPĂ IAD!

    Un alt incendiu de păduri a atins proporții istorice în CALIFORNIA!!!

    Incendiul Caldor (cum a fost botezat) a mistuit deja 8.000 de kilometri pătrați – o suprafață mai mare decât a județului Cluj, ori aproape a oricărui alt județ din România.
    Munții de foc sunt departe de a-și slăbi puterea, doar aproximativ 18% din incendiu fiind sub controlul pompierilor mobilizați.

    Cinci persoane au fost deja rănite (printre acestea și un pompier voluntar) și alte zeci de mii au fost evacuate, îndeosebi din South Lake Tahoe, o stațiune turistică de pe malul celui mai mare lac alpin din America de Nord.
    Coloanele de mașini cu oameni care fug de iad sunt nesfârșite, iar norii de foc și fum au proporții gigantice. ”Condițiile și combustibilii sunt de proporții istorice”, a declarat pentru ”San Francisco Chronicle” comandantul pompierilor care luptă contra acestui incendiu, Jeff Veik. "Există incendii în California pe care nu le-am mai văzut până acum", a spus și Thom Porter, directorul Departamentului Forestier și Protecție împotriva Incendiilor din California, cunoscut sub numele de Cal Fire, citat de ”The Guardian”.

    Atât specialiștii, cât și autoritățile pun dimensiunile apocaliptice ale incendiului pe seama schimbărilor climatice - o secetă severă de doi ani și o climă care se încălzește mereu au schimbat regulile cunoscute de propagare a incendiilor. Incendiile sălbatice din California nu numai că sunt din ce în ce mai mari, ci se mișcă mai sus, atingând înălțimi odată de neimaginat, mai arată ”The Guardian”.

    Iar Caldor nici măcar cel mai mare incendiu de vegetație, din acest an, din California, fiind devansat de unul și mai devastator, denumit Dixie. Ținând cont că sezonul incendiilor a durat, anii trecuți, până în luna noiembrie, estimările preconizează un nou record al amplorii acestora în California, în condițiile în care precedentul record tragic fusese stabilit anul trecut...

    ... desigur, în continuare sunt destui care neagă schimbările climatice și efectele lor tragice și ireversibile. Ori care pun totul pe seama unor conspirații.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bun si documentat comentariul tau scris cam simultan ,sau chiar anterior cu mesajul doamnei Maria de pe pagina urmatoare''Furtunile Iadului',nu cred ca e simpla coincidenta , Telepatie ci ghidat -craciun.

    RăspundețiȘtergere