marți, 28 septembrie 2021

SA CEREM DE LA DUMNEZEU ,SANATATE SI MÂNTUIRE !

 


                                             Dragii mei, 

În aceasta dimineata fiind zi libera,am stat puţin mai mult în pat. Si astfel, aud glas care vorbeste cu un altul asa:

                 "Ai uitat sa ceri! 
                Ai cerut de la DOMNUL ?

Iar celălalt glas îi răspunde printre lacrimi si durere sufleteasca asa:
                     Ce să cer ?
                Usturătate?"


           Related image.Image result for maica domnului

Prieteni dragi, noi sa cerem bunatate,mila si dragoste faţă de Aproapele nostru. Sa multumim din inima PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI pentru toate câte avem; sa multumim si pentru faptul ca suntem in viata şi avem pe cei dragi langa noi  si sunt sanatosi si frumosi.
Sa cerem de la BUNUL DUMNEZEU ,de la PREA SFANTA TREIME dragilor,sa cerem sanatate,dragoste si mantuire.
Pentru că daca avem toate acestea,avem de toate fratilor ,absolut de toate.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,Amin!
                                      Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria
    Sanatate,dragoste de la Dumnezeu și mântuire.

    RăspundețiȘtergere
  2. greu de comentat acest mesaj-deci USTURATATE va trimite DOMNUL ca mantuirea e grea si nu o poate duce oricine-cat despre sanatate ,iata ce boli trimite guvernul mondial iar dragostea este putina din marile lipsuri morale si materiale

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNE,iarta-ne pe noi pacatosii,ca nu ne amintim de suferinta TA,pe Sfanta Cruce,si sa fim cu privirea catre Cerul Sfant,TIE sa iti multumim pentru tot ce primim.Doamne,nu vreau bani si palate,vreau sanatate,dreptate si adevar,am obosit sa mai cred in minciuna,si oameni care ma mint,oameni care imi vorbesc de Tine si ei dau in mine cu duhuri rele,cred ca intreg Universul este al lor,si fac ce vor ca au bani sa ne distruga dupa bunul lor plac.Doamne,vrem sanatate,spor in toate,Crucea sa ne o luam si pe Tine sa Te urmam in rugaciune si fapte bune,bisericile sa le ajutam pe oameni sa-I invatam,Cuvantul Tau cel Sfant sa-l urmam de necazuri sa scapam,pe saraci si banlavi sa-i ajutam,de minciuna sa scapam,si pe satana in picioare sa-l calcam,cu SFANTA CRUCE sa ne aparam,de tot raul de pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate, cei mai multi oameni de pe planeta au ajuns sa fie afectati de nervozitate, boli psihice. Au ajuns foarte multi scelerati si mai rau este ca dau ordine acesti nebuni! Asta se intampla cand nu mai e credinta in Divinitate!

    RăspundețiȘtergere