luni, 13 septembrie 2021

SFARSITUL OMENIRII IN SECOLUL NOSTRU ?

 

.


                       12 Septembrie 2021,ora 5,13 !


                                   Dragii mei,

In aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:
                "Slava,cinste si inchinare!
              Slava sfarsitului omenirii, in secolul nostru !"
Prieteni dragi,iata,trebuie sa dam slava Lui Dumnezeu si Maicii Domnului atat pentru cele bune din viata noastra,cat si pentru cele mai putin bune.
Sfarsitul omenirii dragilor, sfarsitul lumii mai bine spus, nu inseamna ca lumea intreaga va pieri! Categoric nu acesta este raspunsul! Sfarsitul omenirii,inseamna cea de-a Doua Venire a Mantuitorului nostru Iisus Hristos,mai inseamna JUDECATA cea dreapta in Noul Ierusalim numit Romania Adevarului Duhului Sfant,si nu in ultimul rand,mai inseamnaca toti oamenii buni si credinciosi sa fie dusi pe un nou Taram,pe un Taram al Fagaduintei,iar pentru cei care au hulit pe Dumnezeu si pe Maica sfanta cu toti Sfintii Sai,care au urât pe Aproapele său, sa fie si ei judecati si dati spre osanda vesnica ,care este iadul.
Inca mai avem timp de indreptare dragilor, inca ne mai putem intoarce la Hristos si la Prea Curata Fecioara Maria,si sa cerem iertare pentru toate pacatele noastre,ca nu cumva,atunci cand va fi sfarsitul omenirii,sa fim dati de-a stanga Judecatorului Bun si drept,adica,sa nu fim dati in iadul cel vesnic.
Eu am mai scris despre Sfarsitul Lumii,dar, nimeni nu a auzit si nimeni nu crede.Eu dragilor,nu pot obliga pe nimeni ca sa-si schimbe modul de viata dupa Voia Lui Dumnezeu.Fiecare va proceda dupa cuviinta,dupa Credinta care o are in suflet, si dupa bunatatea sau dupa rautatea inimii sale.
Fie ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,sa ne ierte si sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!
                     Cu dragoste,Maria.


6 comentarii:

  1. Slava si lauda si inchinare Judecatii lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sfârșitul lumii vine curand,în secolul 21 va avea loc,asta e clar!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred că se simte undeva in atmosfera că vine sfârșitul lumii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Totul depinde de oameni daca vor sa aiba o viata mai buna pt ca Dumnezeu stie ce face dupa voia Sa. By anonimus

    RăspundețiȘtergere
  5. Prin vaccinare care creeaza sterilitate, se reuseste f usor sa se duca la indeplinire planul. De asemenea, prin introducerea unor substante nocive se elimina f usor populatia care se duce precum merg oile cu capul inainte la microcipare...

    RăspundețiȘtergere