sâmbătă, 18 septembrie 2021

SFÂNTĂ ESTE ROMÂNIA SI SFÂNT ESTE POPORUL ROMÂN !

 

SFÂNTĂ ESTE ROMÂNIA !!! SFÂNT ESTE POPORU -N ROMÂN !

                                                                                    Dragii mei,

Ce minunat este, ce frumos, dumnezeiesc de frumos ca s- auzi glasuri de Îngeri cântând şi să te trezeşti fără să deschizi ochii, ci doar să priveşti cu ochii închişi CERUL albastru violet catifelat, iar cu inima si cu sufletul să sorbi aceste Cuvinte Ceresti ,cântate de SFINŢII ÎNGERI ! Citez:

              "Sfant este Domnul Dumnezeul nostru !
                Închinati-va asternutului picioarelor lui.
                Sfant ,sfant  este poporu-n român !
           Sfanta ,sfanta este Romania !

Apoi, văd cu ochii închişi, vad scris  pe Cerul albastru violet cu litere mari de Lumina  albă şi strălucitoare si subliniat cu două linii , aşa :

            "SFÂNT , SFÂNT ESTE, POPORU-N ROMÂN !
                  =====================================================
             SFÂNTĂ  ESTE  ROMÂNIA "!
           =====================
Iar aceste două rânduri erau subliniate pe CERUL  SFÂNT cu două linii mari, linii albe de LUMINĂ.
Dragii mei, ce ar mai fi de spus ?
A venit vremea  ca să fim credincioşi ,buni şi miloşi cu cei în necaz, precum şi vremea întoarcerii la pocăinţă, adică ,la ORTODOXIE, la CREDINŢA ce adevărată ! Nu lăsaţi pe mâine, ceea ce puteţi face astăzi ! Căci mâine...poate fi prea târziu,ca să ne mai putem mântui sufletul nostru !
Eu sunt doar un om ,ca şi voi toţi ! Sunt ,Condeiul LUI  DUMNEZEU, aici pe Pământ, pentru voi toţi !
                     Cu dragoste , Maria.

18 comentarii:

  1. O fi sfântă, dar e condusa de psihopați, care sunt tot produsul României sfinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. În ziua de 18 Septembrie 2021 la ora 01:06:42 (ora locală a României) s-a produs în TAJIKISTAN-XINJIANG BORDER REGION un cutremur cu magnitudinea mb 5.0, la adâncimea de 89km. Din nou a avut loc cutremurul, urmează inca unul la fel de puternic

    RăspundețiȘtergere
  3. GLORIE TIE PREA SFANTA TREIME LAUDAT SI BINECUVANTAT SA FIE DOMNUL SI DUMNEZEUL NOSTRU IN TOTI VECII VECILOR AMIN

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.stiripesurse.ro/alerta-meteo-sunt-vizate-mai-multe-judete-din-centrul-si-sudul-tarii_2000329.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Alexandru Rafila: Cred că vom depăşi maximul numărului de cazuri înregistrat în valul trei. Gheorghiţă anunţă 20.000 de cazuri pe zi
    Cunoscutul medic afirmă că România se află în topul statelor europene în care transmiterea se face comunitar şi accelerat. Şi Valeriu Gheorghiţă anticipează 20.000 de cazuri pe zi în octombrie. Pana la alegerile viitoare vom scapa de covid-craciunul

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.stiridiaspora.ro/italia-cadavrul-unui-roman-tinut-de-trei-ani-in-congelator-la-morga-avea-langa-el-o-biblie-in-limba-romana-nimeni-nu-stie-cine-este_474998.html barbat mort gasit italia cu o biblie - numele lui este IONUT are 45 ani cind a murit si este din Calarasi are o sotie si copii . mesaj urgent pentru familia lui de la un medium anonim

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru cei Alesi care au nevoie ca anumite suflete care nu isi gasesc linistea sufleteasca sa apeleze la Divinitate pentru a li se face dreptate si sa fie mantuiti sa foloseasca orice mod de comunicare pe internet de a afla anumite informatii precum numele(chiar si o litera din alfabet) sau locatia respectiva (tara,judet,oras,sat) doar asa vor fi salvate multe suflete care au ajuns la cer pentru judecata. by anonimus

    RăspundețiȘtergere
  8. Apai io ce sa mai zac Marioara surioara decat sa multamim cat mai des Domnutului Iisus Hristos si Mamicii Dumnealui,Mama Mea Fecioara asa cum o alinta de multe ori,pentru ca e Unica Fiica a Preasfintei Treimi care l_a gazduit sub inima sa iubitoare pe Cel Necuprins,Mama din Fiul si Fiul din Mama au fost nascuti,ceva ce strapunge toate barierele cunoasterii noastre limitate de pacatul sramosesc.Insa noi crestinii credem in aceasta mare minune,cea mai mare de pe pamant.Bunul Iisus Hristos sa_l taie si pe sotiorul tau in randul celor drepti,ca ce fetisoara blajina are dragul de el.Mai mult ca sigur ai in randul sfintilor ca io m_am uitat la poza lui si am mirosit pita coapta.Te iubesc Mariuca si pe toti pretenii tai.Pa,pa,pupici pe suflet.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce minunat doamna Maria
    Cat de frumos!!!
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Sa stiti ca mai mult creste credința în oameni la auzul acestor mesaje minunate.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  10. Asazi Protest peste doua ore SI 1000 de manifestanti la Sibiu contra DEzvelirii celei de a doua statui a Criminalului baron Brukenthal de catre 'evreul cu nume de german'-vorba lui Funar Iohannis,au participat sibieni si romani din tara care au inaintat Primariei SIBIU o cerere semnata acum o saptamina la Tebea linga mormintul lui Avram Iancu,prin care cer demontarea si mutarea statuii baronului CRIMINAL de Romani din piata Mare si din fata primariei SIBIULUI.
    S-a scandat'Romania,Romania'''',Moldova Ardealul si Tara Romaneasca'',Jos Statuia Criminalului Brukenthal.''Jos Iohannis',''Tradatorii si Ciocoii ne-au omorit Eroii','Nu plecam nu uitam';''Jos DICTATURA''.
    Au paricipat membri de asociatii fara afiliera politica,s-au cintat melodiile Iancului de Veta Biris un cor de copii si s-au citit rugaciuni si versuri.a fost prezenta si senatoarea Sosoca neafiliata politic deocamdata iar pe statuie a fost tinut un afis cu inscrisul ''CRIMINALUL'' si afise cu Horia Closca ,Crisan si altul cu supliciul tragerii lor de vi pe roata.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cum de este atata sfintenie cand norodul roman a avortat 30 milioane de prunci ?

    RăspundețiȘtergere
  12. si INDIA se spune ca poporul asa crede-mai avem de trecut prin multe ca poporul evreu asa cum a fost ales de IISUS prima oara

    RăspundețiȘtergere
  13. Doi medici americani renumiti biologi cercetatori si-au dat demisia din agentia americana pentru aprobarea medicamentelor in semn de PROTEST pentru intentia guvernului de a incepe vaccinarea cu cea de a treia doza a vaccinului anti-Covid considerata de ei ca Periculosa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Medicii aceia stiu foarte bine ce provoaca in organism si de aceea nu aproba si a treia doza care ar fi fatala si pentru aceia care au rezistat primelor doua doze!

      Ștergere
  14. Poporul român este la baza creștin, iubitor de Hristos Dumnezeu în suflet de aceea este sfânt. Și poporul grec este sfânt, căci este creștin. Ca orice pădure fiecare popoar are si uscaturile lui, dar aceasta nu înseamnă că acele uscaturi sunt tot poporul.In ființa sa poporul român este creștin, iubitor de Dumnezeu și prietenos cu semenii, și asta îi definește sfințenia,are un potențial enorm de a fi sfânt, căci se spune că este "sfânt, sfânt", de doua ori că o confirmare a acestui potențial de sfințenie.
    Toată această plandemie Covid a început să arate fiecărui popor care sunt valorile sale spirituale și iată că poporul român redescoperă în ființa sa că sfințenia e în tradiția lui creștină și că Hristos e în învățătura Bisericii Sale, descoperă că Maica Domnului e liman de scăpare. Poporul roman e sfânt prin învățătura sfântă pe care o tine vie prin biserica ortodoxă și încă o dată sfânt prin sfințenia pe care Domnul i-o da negreșit și fara gres celor care urmează învățăturii Sale prin practica.De aceea se spune că vor veni zilele când lumea întreagă va veni buluc in Romania pentru a învăța credința drept măritoare ortodoxa in Domnul Iisus Hristos și de a relaționa cu acest popor milenar iubitor de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  15. este doar o incurajare in titlul mesajului-ROMANIA NU VA SCAPA FARA NECAZURI-se fac vaccinuri din primul si al doilea val si virusul este o tulpina DELTA-cum sa crezi asa prostie! am accesat pe net sa vad cu ochii CE REACTII ADVERSE SUNT DE LA VACCIN SI DE UNDE PROVINE -desi eu stiu si oamenii de stiinta au vorbit si probabil patimesc pt ce au zis

    RăspundețiȘtergere