marți, 21 septembrie 2021

MAICA DOMNULUI PLANGE CU RÂURI DE LACRIMI ,PE BOLTA CEREASCA !

 

.
19 Septembrie 2021,ora 5,17 !

Dragii mei, 

Am lipsit cateva zile de pe Blog,am lipsit cu noutatile,dar iata ca, dupa Parastasul de 1 an al sotului meu am revenit si voi scrie toate noutatile ce au ramas nescrise in aceste zile.
In aceasta dimineata in zori, ma trezeste  un glas care spune asa:
"Spre Credinta !
Credinta este Calea spre mantuire !"
Clipa in care, vad un Cer de noapte pe care s-a ivit un ochi de lumina alba in mijlocul caruia,sta in picioare in carne si oase, Maica Lui Dumnezeu.
Maica Lui Dumnezeu  era imbracata toata in vesminte albe de lumina,vesminte ce-i acopereau si capul.
Maicuta Domnului Isi tinea cu mana stanga vesmantul pe cap,iar palma dreapta o duce la gura Sa sfanta.
Maicuta Domnului plangea foarte tare, tinand palma sa dreapta la gura Sa.Rauri de lacrimi curgeau din ochii Sai sfinti.Maica Lui Dumnezeu privea in jos spre pamant si nu mai contenea a plange tare.
Dragii mei, fara nicio indoiala ca Maica Lui Dumnezeu a vazut ceea ce urmeaza a se intampla pe pamant cu omenirea si din aceasta cauza plangea atat de tare.
In fata Maicii Lui Dumnezeu,pe bolta cereasca ,apare un Ochi mare din culorile curcubeului mai decolorat.Si acest Ochi plange ! Din Ochiul Lui Dumnezeu curgeau lacrimi mari, lacrimi cat bobita de strugure.
Prieteni dragi, sa curga lacrimi de cainta si de pocainta si din ochii nostri ,si sa rugam, sa imploram pe Bunul Dumnezeu si pe Maicuta Domnului ca sa ne ierte pentru toate gresalele noastre, si sa nu ne lase ca sa suferim ,sa nu ne lase din Mainile Sale ocrotitoare.
Sa lasam ura la o parte dragilor, sa ne intarim in Credinta, sa facem fapte bune ,fapte de milostenie si nu in ultimul rand,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.Numai asa Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne vor ocroti cu mila si cu iubirea Sa de oameni.Amin!
Cu dragoste,Maria.


2 comentarii:

  1. decizia este a DOMNULUI desi l-a lasat pe vrajmas sa-si faca planul-asadar oamenii slabi de inger ingenuncheaza iar cei putini care stau in credinta DOMNULUI nu cedeaza-MAICA DOMNULUI este liantul intre om si DUMNEZEIRE si nu ar vrea sa piarda umanitatea-vom vedea ce va fi dar prin dureri vom trece si de acum incolo

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este doamna Maria
    Nimic fără Dumnezeu și Maica Domnului

    RăspundețiȘtergere