marți, 7 septembrie 2021

MAICA DOMNULUI CU DOUA DRAPELE IN MAINILE SALE ! IISUS HRISTOS RASTIGNIT PE CRUCE !

                                  6 Septembrie 2021,ora 5,34 !


                                Dragii mei,


In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina divina,o lumina placuta si catifelata.

Astfel, am in fata ochilor inchisi,un Cer senin de ziua.Pe acest Cer bleu senin,apare in mod tainic un nor alb si orbitor de stralucitor.

Din inima norului alb,iese Maica Lui Dumnezeu ! Are vesminte rosii-grena si catifelate.Este vie,in carne si oase in norul alb si orbitor de stralucitor.

Maica Domnului,asa cum statea in picioare in norul care a adus-O, ține în mana Sa dreapta Drapelul Romaniei sfinte,iar in mâna Sa stanga un alt drapel,cu dungi verzi,rosii si albe.




.
Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, flutura ambele Drapele in acelasi timp si priveste spre pamant. In cateva clipe,norul cu Maica Lui Dumnezeu dispare,iar in locul lui,Il vad pe Insusi Mantuitorul nostru bland,bun si drag,Iisus Hristos ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
Iisus Hristos era rastignit pe Sfanta Cruce din lemn masiv,si era foarte aproape de pamant,foarte aproape de un varf de munte inspre Rasarit.

.
Vad dragilor ,pe Mantuitorul in carne si oase rastignit pe Cruce ,il vad chinuit si trist. Brusc,de la mijloc in sus,din Trupul Prea Sfant si Prea Curat al Lui Iisus,a inceput sa iese foc,dar un foc care nu-L ardea deloc pe blandul Mantuitor. Un foc galben si stralucitoar ca Soarele.Daca vreti,era ca un Soare care si-a transformat razele sale in vapaie de foc,care L-a cuprins pe Iisus de la mijloc in sus.Iisus stralucea mai tare ca Soarele inconjurat de flacarile divine care nu-L ardeau.
Trupul Lui IISUS era cuprins in mijlocul flacarilor ca din Soare rupte.
Dragilor,sa ne rugam Domnului si Prea Curatei Fecioare Maria, ca sa ne ierte pacatele noastre si sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea sa de oameni,Amin!
              Cu dragoste,Maria.



7 comentarii:

  1. Da steagurile Romaniei si Ungariei,nu prea e de bine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate se unesc mare e puterea lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Razboi si iar război
    https://www.romaniatv.net/bombardamente-intense-in-palestina-cerul-s-a-inrosit-zeci-de-rachete-lansate-de-avioanele-de-vanatoare_5778578.html
    Urmeaza alte atacuri militare

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.romaniatv.net/carnagiu-in-florida-un-veteran-al-razboaielor-din-irak-si-afganistan-a-ucis-patru-persoane-inclusiv-un-bebelus_5775348.html
    Alte atacuri criminale vor urma cat de curând

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.romaniatv.net/carnagiu-in-florida-un-veteran-al-razboaielor-din-irak-si-afganistan-a-ucis-patru-persoane-inclusiv-un-bebelus_5775348.html
    Alte atacuri criminale vor urma cat de curând

    RăspundețiȘtergere
  6. Spania va creşte salariul minim, anunţă ministrul Economiei. În prezent, acesta este de 1.108 euro lunar-craciunu

    RăspundețiȘtergere