miercuri, 25 martie 2020

SPITALUL DIN MIOVENI ,ARE NEVOIE DE AJUTOR ,ÎN LUPTA CU CORONAVIRUS !

                                                          Prieteni dragi, 

Am primit un Mesaj de la o cititoare fidela,in care ma ruga ca sa public  cateva randuri in legatura cu SPITALUL ORASENESC MIOVENI care ,nu are nici de unele acum in plina Pandemie de Coronavirus .
Dragii mei, cine poate si are mila de Aproapele său,sa ia legatura cu,Conducerea Spitalului Mioveni si sa ajute cu ce poate,cu ce are fiecare.
In Numele Lui Iisus Hristos si al Maicii Lui Dumnezeu,pentru Pătimirile Mantuitorului HristoS in al Carui sfant si mare Post suntem,haideti sa dam o mana de ajutor Medicilor de la Spitalul Orasenesc Mioveni!
Sa ajutam cu bani sau cu echipamente,medicamente,dezinfectante,etc etc.
                    

SPITALUL ORASENESC SF. SPIRIDON MIOVENI

CONTACT – SPITALUL ORASENESC SF. SPIRIDON MIOVENI

Adresa Bdul Dacia nr. 131A, Mioveni, Arges
Telefon 0371 402 196
Fax 0248 261 108
Email spitalmioveni@artelecom.net
Website www.spitalmioveni.ro

                                                                      .
                                       Imagini pentru SPITALUL DIN MIOVENI.
13 mar. 2020 - Spitalul Orășenesc Mioveni a anunțat că autoritățile locale iau măsuri speciale pentru limitarea impactului pandemiei coronavirus.

La Spitalul Orășenesc Mioveni s-a montat un cort pentru triajul persoanelor suspecte de infecție COVID-19

Spitalul Orășenesc Mioveni a anunțat că autoritățile locale iau măsuri speciale pentru limitarea impactului pandemiei coronavirus.
Una dintre măsuri este montarea unui cort special, în care va avea loc triajul persoanelor suspecte de coronavirus, a celor care au intrat în contact cu astfel de persoane ori vin din zone afectate.
De aici, persoanele la care sunt în astfel de situații vor fi spitalizate în vechiul corp de clădire al spitalului din Mioveni.
În acest fel, se va evita transmiterea infecției în noul spital.
În Mioveni sunt disponibile 8 ventilatoare pentru susținerea respirației, ce pot fi folosite în eventualitatea, deloc dorită, în care apar cazuri cu persoane care dezvoltă simptome grave.
Spitalul Orășenesc Mioveni este dotat cu tot ce este necesar pentru a susține independent, în caz de nevoie, alimentarea cu energie și funcționarea facilităților medicale disponibile (generatoare curent, etc).

13 comentarii:

  1. Sa dea presu din sase case!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dna Maria,

    Daca in cei 30 de ani trecuti de la asa zisa,, revolutie" din 89 tara arfi avut o traiectorie normala economica si democratica, nu ne-am fi trezit acum in plina pandemie cu un susrem sanitar rudimentar si corupt, si am fi avut bani pentru toate, autostrade, cale ferata RAPIDA, meteo gara de nord Aeroportul Henry Coanda, metrou magistrala Eroulor - Drumul Taberei, Canalyl Dynare - Bucuresti TERMINAT, Casa Radio FINALIZATA su redat SOCIETATII DE RADIODIFUZiUNE ROMANE si asa mai...departe.
    TREBUIAU. CONFISCATE AVERILE ASA ZISILOR IAMENI DE AFACERI,...AKA.,,INVESTITORI STRATEGICI".. CARE AU TEPUIT ROMANIA DE... MII DE MILIARDE DE EURO si... DOLARI...
    ACTIVITATEA DNA SI ASA ZISEI AGENTII DE INTEGRITATE S-A SOLDAT. CU. O BARAT.!
    , Rezultatul VIZIBIL si de pe LUNA... O TARA SARACA, INGLOBATA IN DATORII EXTERNE DE.PESTE 130 MILIARDE DE EURO...

    RAD TOATE TARILE DIN JURUL NOSTRY CA O TARA BOGATA CA ROMANIA a AJUNS..
    A F R I C A. EUROPEI!!.

    RăspundețiȘtergere
  3. 21:20 asta s-a vrut imediat după '89 dintr-o țară cu datorii zero am ajuns cea mai săracă. Statele mari au stat cu gura deschisă să ne înghită. S-a dorit, s-a ajuns. Nici acum nu avem noroc de oameni onești....ghinion( citez un prof în viață)

    RăspundețiȘtergere
  4. Stau si ma intreb , contributia extraterestrilor, care e????? Ce mai asteapta , stau pe margine si se uita cum pier pamantenii ??!!! Foarte frumos, asteapta selectia in masa ca sa se instaleze ei ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie menajati dr si profesorii!!! Altfel murim ca neam...toti trebuie sa punem osul la treaba, pensiinarii care vor sa moara eeoic sa se scarifice

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu se poate sa ii lasam.singuri in lupta asta

    RăspundețiȘtergere
  7. Am văzut că sau mobilizat mulți care fac echipamente de protectie si trimit la spitale doamna Maria.
    Sa speram ca vor ajunge la cat mai multe unități spitalicești
    Doamne ai mila de noi si ne apara de tot raul si necazul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este inadmisibil, acolo este o firma franceza de autoturisme!!! Autoritatile ar trebui sa nominalizeze top 10 firmele profitabile din fiecare judet, macar spre rusinea lor. Ioana Bruynsel (scuze de inexactitate) a facut apel la multinationalele care folosesc forta de munca slab platita si materiile prime romanesti si care duc profitul in afara granitelor Romaniei, sa ajute in lupta cu epidemia. Iata adevarata fata a multinationalelor! Una se lauda si altul le este caracterul!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum adica Cine e presu?
    Ciuma Bruna de Iohannis,cel care a facut pres Constitutia si care Pentru anticipatele lui a uitat de toate imformatiile despre coronavirus,si pe care-l doare-n cot de romani.

    RăspundețiȘtergere