vineri, 20 martie 2020

xxxx CORONAVIRUSUL VA INTOARCE PE MULTI OAMENI LA CREDINTA !!!


                                     
                           20 Martie 2020,ora 5,49 !

                               Dragii mei,

In aceste rascolitoare zile pe care le traim cu totii, pe buzele tuturor exista doar un singur cuvant: Coronavirus !
Stiu,aveti dreptate ca sa va inspaimantati,după toate cate se spun la Tv si in general in mass-media.
Dragii mei, nu ar fi mai bine sa vorbim prin Rugaciune curata, cu Dumnezeu si cu Maicuta Domnului ? Eu nu zic sa nu ne uitam la Tv,dar atunci cand auzim numai valuri de vesti inspaimantatoare, mai bine ne este ca să aprindem o lumanare si sa vorbim cu Dumnezeu,sa ne inchinam Lui si Maicii Prea Curate Fecioare Maria, si cu siguranta vom fi ocrotiti  de ceea ce noua ne aduce atata teama in inima si-n suflet.
Dar sa revin la Mesaj!
Dragii mei, ceea ce se intampla acum in lume,se intampla numai cu Voia Lui Dumnezeu,pentru ca noi copiii Săi sa ne intoarcem la El,trup si suflet,inima si cuget.
Iata ce spunea un glas,astazi dimineata:
               "Virusul a dat lumii scranturi forte !
Iar ceea ce auzeam,vedeam si scris in aer.
Apoi un alt glas continua:
                Virusul a dat lumii Idei multe!
               Vreau sa le dea lumii ,idei multe !"
Si iarasi,ceea ce auzeam ,vedeam si scris in aer.
Acum dragii mei, cand vedem ceea ce se intampla in lume,fie bogat sau sarac,fie Imparat sau Papă,fie orice altfel de rang inalt in orice domeniu, poate sa aiba toate bogatiile lumii intregi, in faţa unui astfel de virus ucigator,toti oamenii parca se reseteaza si isi aduc aminte ca avem un Tata ceresc si o Mama cereasca.
Nu avem unde fugi din faţa unei astfel de molime,decat la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI.
Si iarasi spun,acest CORONAVIRUS a unit Statele ,si impreuna au tot felul de IDEI stiintifice,cauta o rezolvare ,cauta un medicament care sa stopeze acest Coronavirus.
Mii si milioane de IDEI a tot atator oameni de stiinta se unesc,si-mpreuna vor gasi leacul,antidotul Coronaviruslui.Dar pana sa le puna in aplicare,acesti oameni minunati,acesti Medici magnifici stiu ca de la ei putere nu pot face nimic,si-atunci le vine in gand (ideea) sa cheme in ajutor DIVINITATEA!
Imagini pentru sfanta treime.Imagini pentru maica domnului imagini
Credinta ,mila, iubirea si dragostea faţă de Aproapele nostru isi dau si ele mâna,si-mpreuna, sub Mana Tatalui Ceresc,sub Crucea Sfanta pe care sta rastignit Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos ,deasupra Caruia sta cu Aripile-I intinse Duhul Cel Prea Sfant si sub Aripile ocrotitoare ale Maicii Prea Curatei Fecioare Maria,toti oamenii s-au adunat indiferent de etnie si de culoare pielii, si cauta solutii pentru stoparea Coronavirusului,venind fiecare cu Ideile sale de nepretuit,si asta,numai din iubire faţă de Aproapele.
Asadar dragii mei,sa fim optimisti,sa avem Credinta nestramutata in Prea Sfanta Treime si-n Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu impreuna cu toti Sfintii Săi, si veti vedea ca, vom fi cei mai ocrotiti de pe pămant in privinta acestui Coronavirus, si in general de toate dezastrele ce s-ar abate asupra noastra.
                               
Daca Sfintele Biserici ale Mantuitorului Hristos sunt inchise in aceste zile grele, nu lasati ca sa se inchida si inimile voastre si sufletul vostru.Diavolul vrea sa ne descurajeze,vrea sa ne indeparteze de Hristos, sa nu-l lasam; sa-l calcam in picioare cu Sfanta Cruce a lui Hristos in inima noastra, cu Iubirea faţa de Aproapele nostru, cu RUGACIUNEA infinita catre Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.Sa fim puternici dragilor ,sa ne iubim unii pe altii,si impreuna sa cautam antidotul Coronavirusului si nu numai.
Alaturi de noi,sunt MEDICII cei mai minunati din lume prin care lucreaza Duhul Sfant, si intru noi, sta  Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.
Deci,nu suntem singuri! Sa credem si va fi precum dorim, sa cerem si ni se va da,sa batem si ni se va deschide !
                                Cu dragoste,Maria.
                

12 comentarii:

  1. Este adevărat dacă putem spune așa este singura parte bună a acestei molime dacă există vre-o parte bună în acest rău. Într-o declarație recentã un cetățean american de culoare care a contactat coronavirusul ajuns în stare gravă pe patul spitalului a întrebat medicul ce e de făcut. Răspunsul medicului a fost roagă-te. A trecut cu bine și a scăpat. Poate că nu este întâmplător faptul că această molimă bântuie în postul paștelui. Țineți postul și rugați-vă și nimic nu se va atinge de voi. Rugați-vă la Mântuitorul la Maica Domnului și la sfinți, rugați-vă neîncetat. Dacă aveți pe cineva căzut la pat din cauza acestui virus sau a altei boli rugați-vă 40 de zile acatistul Sfântului Nectarie și Sfântul Nectarie îl va însănătoși și îl va ridica din patul de boală. Multă sănătate, Doamne-ajută!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un mesaj frumos, pe care îl împărtășesc pe deplin! Nu se întâmplă nimic din întâmplare ... Mulțumesc, Maria! Fie ca Dumnezeu să vă protejeze întotdeauna!
    Geraldina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet ! Doamne ajuta la toata lumea !

      Ștergere
    2. Multumim din suflet pt sfat !! Adevarat trebuie sa ne rugan la Domnul nostru Isus Hristos sa ne ierte si sa tamaduiasca pe noi pacatosi !! Doamne ajuta la toata suflarea omeneasca!!!

      Ștergere
  3. In occident se gasesc tot feliul de purificatoare de aer care in principiu ozoneaza si astfel dezintoxifica aerul,unele si romanesti.
    Acum vreo patru decenii am construit si eu unul foarte simplu pe o regleta se formeaza un circuit doar din Diode care amplifica curentul la o tensiune mare dar curent mic care la capatul circuitului foloseste o rezistenta mare pina la o sirma inox=nichelina de 0,15 mm care emite ionii de oxigen .
    Rezistenta finala mare are rolul doar de protectie in cazul atingerii accidentale reduce tensiunea ca protectie de accidentare.
    Acum citeva luni am cumparat si unul de firma de la un magazin de secand hand cu un pret simbolic pentru ca vinzatoarele habar nu aveau la ce serveste
    Tot atunci am cumparat si o pompa de aer care acum toti se pling ca nu au in spitale pentru complicatiile grave la plamini-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Deoarece am citit foarte multe pareri si opinii, care mai de care mai interesante, revin cu unele detalii:
    - situația creata de coronavirus nu are nici o legătură cu complotul intre tari și nici nu a fost creat. Este un simplu virus mai puternic ca celelalte si are efecte negative mari, pana în momentul cand se adaptează, deoarece este aparut recent doar din anul 2011 ( am sa aduc si precizari cu istoria acestui coronavirus, ulterior)

    RăspundețiȘtergere
  5. Domna Maria Ghiorghiu,

    in aceasta perioada de confuzie pentru cetățenii tarii noastre, am constatat faptul că puțini dintre cei care adaugă comentarii pe blogul dumneavoastră sunt dispuși sa dea date exacte, in mare parte dintre ei încearcă să nimerească prin conținut ceva care să fie de actualitate.

    Totodată, apreciez foarte mult ca cititorii sunt dornici sa afle multe, așa cum transmiteți aceste mesaje, tot așa ar trebui să le dați și detalii, astfel încât să înțeleagă și să aprofundeze conținutul lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne Ajuta,
    La rugăciune și să avem nădejde
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate
    Doamne ai grija de poporul tau roman creștin și de toata creația Ta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Unii oamenii da vor binele si sa stopeze virusul,insa altii,majoritatea se vor folosi de virus si de schimbarile climatice si calamitati pt a instaura guvernul mondial si religia mondiala a lui antihrist si a profetului fals si mincinos,prin antidotul virusului si prin distrugerea economiei globale!Sfantul apostol Pavel spune clar:Cand vor zice pace si liniste,atunci o prapadenie neasteptata va veni peste ei ca-n durerile nasterii si nu va fi chip de scapare!Ca un lat va aduce Dumnezeu judecata vesnica peste toti pacatosii si vrajmasii Sai ce-L sfideaza la nesfarsit si nu vor sa se pocaiasca de toate pacatele!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine are credinta are putere.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa va auda dumnezeu sa fie asa, dar io vad mai multa ura ne bajocorim intre noi, :Ala este tigan nu are ce cauta in tara, cine o plecat din tara sa stea acolo asa se bajocoresc si etc io vad mai multa ura doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  10. M-as bucura sa-i duca pe calea bunului simt, sa le mai deschida mintea, in special romanilor. E foarte greu sa lucrezi cu oamenii dar este groaznic sa lucrezi cu romanul obisnuit sa navaleasca gloata ca naglabia, sa palavrageasca in fata ta la telefon( chiar si dupa atata timp de stat in casa cu tot neamul, ei se inteleg tot prin telefon). Romanul nostru care arunca vapai pe nari ca bou dupa ce-i atragi atentia in diverse(multe ocazii). Sa lucrezi cu oamenii nu este o arta, nu este o filozofie, trebuie doar sa ai putere, sa ai vlaga. Ei bine, sa lucrezi cu romanul trebuie sa fii super om. Felicitari celor care si-au dat demisia, oricum daca nu-si dadeau demisia din sanatate ajungeau ei, in primul rand, victime. Mi-e groaza cum o sa fie de acum incolo. Tare mi-e ca iese romanul din casa mai batut in cap, mai nashparliu, mai handicapat mintal. Nu va imaginati ce poate el sa faca de plictiseala. Vai viata noastra, a celor angrenati, prinsi in nenorocitul asta de sistem in care am intrat de buna voie, cu tot dragul, in care am trudit ma mult pe gratis, si din care mi-e teama ca iesim nebuni si fortati de nesimtirea romanului odihnit. E timpul sa facem o socoteala simpla. A ramane sau a nu ramane...intreg. Merita sau nu se merita sa te sacrifici. Pentru cine, pentru ce?

    RăspundețiȘtergere