joi, 26 martie 2020

PAPA FRANCISC ??? SFINTELE PASTI ! ZLOTA DE FOC ,VA FI IN TIMPUL PASTELUI !!!

                                        26 Martie 2020,ora 4,34 !

                                   Dragii mei,
                                    Stam Acasa !                                    Imagini pentru iisus pe cruce
                                             Imagini pentru OUA ROSII        .

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care a spus ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
                "În timpul Pastelui ,Zlota de foc !
                A ingaduit Dumnezeu in timpul Pastelui,Zlota de foc!"
Clipa in care,vad o Sfanta Biserica mare, iar in faţa Sfintei Biserici pe partea asfaltata,mergea agale trist,extrem de trist si cu capul in jos PAPA Francisc!
In spatele Papei,mai sus de el, vedeam un ziar pe a carei prima pagina scria multe randuri,probabil in Italiana,nu vedeam ce scrie.
Dar ceea ce am auzit ,DUHUL SFANT a scos de printre randurile din acel ziar si mi le-a aratat ca sa pot citi.
Si ce am citit in romaneste,in limba noastra dulce comoara? 
Iata:
           "În timpul Pastelui ,Zlota de foc !
                A ingaduit Dumnezeu in timpul                           Pastelui,Zlota de foc!
           Toate se intampla cu Voia Lui Dumnezeu!
            Absolut toate!"



                     Imagini pentru papa trist.

                          Prieteni dragi, 

Ma cutremur la propriu la cele auzite si vazute.
Dar,imi pun toata nadejdea mea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, ca ne vor ocroti cu iubirea Sa de oameni,si nu ne va lasa prada celui viclean.
Ce se va intampla in ITALIA de SFINTELE PASTI sau poate chiar la noi(totul e posibil) eu nu stiu a va spune cu exactitate.
Dar stiu ca daca vom fi uniti in Rugaciune, Dumnezeu nu va mai slobozi sabia Sa,atat de crunt pete fiii Săi.Ne va certa; dar ne va certa cu mila si cu iubire.
Trebuie ca sa ne intoarcem la EL si la Prea Curata Fecioara Maria,ca sa cerem iertare pentru gresalele noastre si sa ascultam de PORUNCILE SALE.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
                           Cu dragoste,Maria.

P.S.

20 apr. 2019 - Din mâinile şi picioarele Lui sfinte curgeau stropi mari de sânge. ... ouăle roşii din coşul ei, care erau semnul suferinţelor Lui Iisus pe cruce.



Vopsirea ouălor roșii de Paști, originea și semnificația obiceiului

Se spune că în vremea când Iisus era răstignit pe cruce, şi suferea pentru păcatele noastre, în Cetatea Ierusalim a venit o femeie care a adus cuiva un coş plin cu ouă. Trecând ea prin acel oraş a auzit că Domnul nostru Iisus Hristos a fost condamnat la moarte şi a fost dus să fie răstignit pe dealul Golgota.
Când femeia a auzit vestea aceea cutremurătoare, inima ei a fost cuprinsă de o mare durere. Ea era cu atât mai supărată pentru că Iisus l-a vindecat odată pe fiul ei, care era bolnav de moarte. Aşa cum era, cu coşul plin de ouă, a fugit repede la dealul Golgota, unde Iisus era bătut în cuie pe cruce şi nişte soldaţi îl păzeau. Din mâinile şi picioarele Lui sfinte curgeau stropi mari de sânge. Femeia şi-a aşezat coşul ei cu ouă acolo jos, lângă crucea Domnului, şi a început să se roage plângând de durere:
„ – Doamne Sfinte, Tu, care ai făcut numai bine, ai salvat oameni de la moarte, ai înviat morţii şi ne-ai învăţat să credem în Dumnezeu, acum eşti răstignit pe cruce ca cel mai mare duşman. Te rugăm, iartă-ne pe noi, păcătoşii, şi lasă-ne un semn, să ne aducem aminte de suferinţa pe care ai îndurat-o pentru noi.
Când s-a ridicat femeia de jos, ouăle din coşul ei erau toate roşii de la sângele care picurase pe ele din rănile Lui Iisus. Femeia n-a mai mers acasă, ci a rămas în oraşul Ierusalim. După trei zile de la răstignire, acea femeie împreună cu alte femei au mers la mormântul Domnului, dar acesta era gol şi atunci s-au bucurat mult, spunând: „Hristos a înviat!”
Plină de bucurie, femeia spunea tuturor despre ouăle roşii din coşul ei, care erau semnul suferinţelor Lui Iisus pe cruce. Cu ochii strălucind de bucurie împărţea tuturor câte un ou roşu, spunându-le: „Hristos a înviat!”
De atunci, în fiecare an, în Vinerea Mare, femeia aceea credincioasă îşi pregătea câte un coş cu ouă roşii în amintirea Răstignirii şi Învierii Domnului. Le împărţea copiilor şi săracilor, povestindu-le despre suferinţele lui Iisus pentru mântuirea noastră, a oamenilor. Apoi îi punea să ciocnească în amintirea Învierii Domnului, spunându-le: „Hristos a înviat!”, şi primind răspunsul: „Adevărat a înviat!”
De la femeia aceea a rămas obiceiul să fie vopsite ouă roşii de Paşti şi să fie dăruite în amintirea Patimilor şi Învierii Domnului.
În privinţa ouălelor roşii mai sunt şi alte istorioare, însă despre ouăle galbene, sau verzi, sau albastre, n-ai să găseşti niciuna de luat în seamă, fiindcă n-au nicio legătură cu sângele vărsat de Mântuitorul pe cruce. Şi totuşi creştinii vopsesc ouăle şi în aceste culori, fără să cunoască semnificaţia acestei tradiţii, fără să întrebe preotul. Poate veţi zice că sunt lucruri minore; sunt altele mai grave. Aşa este, dar mi-e teamă să nu se ajungă la situaţia când de Paşti toate ouăle roşii vor fi de fapt… galbene, pierzându-se semnificația pentru care ar trebui să fie roşii.

Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite

Slujbe şi procesiuni religioase, parade biblice, festivaluri, vânători de ouă, târguri, mese în familie şi fel de fel de alte obiceiuri tradiţionale marchează peste tot în lume cea mai mare sărbătoare creştină a anului, Învierea Domnului.
28 Aprilie 2019, 12:25 (actualizat 29 Aprilie 2019, 09:20) |
Dansatorii Morris / FOTO: 



În Italia, Postul Paştelui este precedat de carnavaluri, baluri mascate, parade şi jocuri de artificii.
În timpul Postului, se pune grâu la încolţit. Astfel vor fi decorate bisericile în zilele dinaintea Paştelui.
În Duminica Floriilor, oamenii duc la biserică ramuri de măslin şi palmier pentru a fi sfințite. După ce toţi oamenii intră în biserică, uşile se închid, ca şi porţile Ierusalimului. Preoţii bat de 3 ori, uşile se deschid, iar oamenii flutură ramurile de măslin, comemorând intrarea triumfală a lui Iisus în Ierusalim. În Vinerea Mare, în biserici se reconstituie ritualul spălării picioarelor lui Isus. Sunt aleşi 12 bărbaţi săraci din parohie, simbolizându-i pe cei 12 apostoli, iar preotul, ca şi Iisus Hristos, le spală picioarele.
Duminica de Paşte este zi a fericirii şi a speranţei.
La Vatican, în faţa a mii de credincioşi, Papa celebrează mesa de Înviere, în Piaţa San Pietro. De la balconul basilicii, Suveranul Pontif rosteşte în zeci de limbi tradiţionalul mesaj de Paşte şi binecuvântarea ''Urbi et Orbi''. Liturghia zilei de Paşte se celebrează cu solemnitate. În locul actului penitenţial, se face stropirea cu apă binecuvântată, pentru a aminti de botez.

De Paşti, aproape toate comunităţile au festivaluri.
Familia se adună la masa de prânz şi se mănâncă agnellino - miel fript, cu piper şi salată de ouă fierte, iar copiii primesc oul pascal, cu o surpriză înăuntru.
Tot pentru copii se pregăteşte un cozonac în formă de coroană, acoperit cu bomboane colorate, ovale. Napolitanii pregătesc o plăcintă specială, umplută cu brânză şi presărată cu fructe zaharisite.
În Spania, se respectă Postul Mare ca perioada de meditaţie şi rugaciune pentru purificare. În Duminica Floriilor, oamenii merg la biserică, iar copiii duc ramuri şi frunze de palmier pentru a fi binecuvantate de preot.
În Sâmbăta Mare, toata lumea merge la biserica, iar duminică se ia masa în familie sau se merge în vizită la rude.

(w500) Bilby Aust
Cele mai multe dintre oraşe şi sate au propriile obiceiuri, păstrate de secole, care combină procesiunile religioase şi festivalurile pline de culoare. Participă întreaga comunitate.
În nordul Portugaliei, în seara de Paşti, un preot trece pe la casele oamenilor cu un crucifix, celebrând Învierea.
În Ponte de Lima, în fiecare an se alege un "mordomo", care plăteşte masa de Paşti pentru tot satul.
În sud, în dimineaţa zilei de sâmbătă, păstorii îşi duc turmele de oi în centrul oraşului pentru a fi binecuvântate. Între specialităţile culinare tradiţionale se numără frigănelele de bacallao, un peşte oceanic şi folar, o prăjitură care are un on fiert în mijloc. În Duminica Paştelui se mănâncă miel.
În ziua de Paşti, clopotele sună cu putere în toată Franţa, vestind Învierea, iar oamenii se îmbrăţişează şi se felicită.
Copiii se trezesc dimineaţă şi caută ouăle împrăştiate prin camere sau în grădină.

(w500) Egg hunt
Meniul tradiţional de Paşti include iedul cu garnitură de legume. Familiile se adună pentru masa de Paşti, care durează cel puţin 5 ore.
În gospodăriile din Germania se face curăţenia de primăvară şi se decorează casele cu ramuri înmugurite, narcise, salcie şi mlădiţe de grâu, iar copacii sunt împodobiţi cu ouă.
Copiii se întrec în rostogolirea ouălor colorate prin iarbă sau le ciocnesc la capetele ascuţite. Copilul al cărui ou nu s-a spart îl obţine şi pe cel spart.
În unele regiuni se crede că iepuraşul aduce ouăle roşii în Joia Mare şi pe cele colorate în noaptea dinaintea Paştilor. În casele fermierilor există obiceiul ca fetele tinere să ofere ouă roşii băieţilor care le plac.
În Austria se pregătesc ouă pentru decor - unele se agaţă la ferestre pe crenguţe de salcie, şi ouă pentru consum. Potrivit tradiţiei, copiii trebuie să găsească ouăle, dulciurile şi micile cadouri ascunse bine de iepuraşul de Paşti în casă sau în grădină şi se organizează concursuri de ciocnit ouă. Se face o prăjitură în formă de miel, Osterlamm, pe care naşii o oferită copiilor.

(w500) Paasbrood
În Olanda, la masa ceremonială din Duminica Paştelui, decorată cu ouă colorate şi flori de primăvară, se serveşte Paasbrood, o prăjitură cu stafide. În estul ţării, în fiecare sat se aprinde un foc pe un deal sau un loc mai înalt. Olandezii adună lemne cu multe săptămâni înainte şi se întrec pentru cel mai mare foc. Luni, a doua zi de Paşti, copiii caută ouăle colorate ascunse în jurul casei sau în grădină, iar cei mari fac întreceri de spart ouă, numite eiertikken.
În Ungaria, în Duminica Paştelui, copiii găsesc sub pat cadouri, urmează un mic-dejun tradiţional cu ouă de Paşte, şuncă şi kalács - un fel de pâine dulce cu ouă, nuci şi ciocolată.
Credincioşii poartă prin parohie statuia lui Iisus şi bannere religioase, intonând imnuri religioase. A doua zi de Paşti, băieţii stropesc fetele cu parfum sau cu apă parfumată şi îşi urează noroc unii altora, iar fetele îi recompensează cu ouă vopsite.
În Polonia celebrarea Învierii Domnului începe în Joia Mare şi continuă până a doua zi de Paşte.
Cel mai important moment este micul-dejun din dimineaţa Paştelui, când se consumă mâncarea binecuvântată sâmbătă. Coşul tradiţional cuprinde câteva simboluri: mielul, ouăle, cârnaţii. Nu lipsesc sarea, hreanul şi pâinea.
A doua zi de Paşte se celebrează un obicei tradiţional polonez, śmigus-dyngus, Lunea Umedă. Nimeni nu rămâne uscat în această zi, iar polonezii pot trăi surpriza unor duşuri neaşteptate chiar pe stradă.

(w500) Gækkebrev
În Finlanda, Paştele este o culminare a unor succesiuni de festivaluri de primăvară cu date variabile.
În noaptea de Paşti, în sud-estul ţării, copiii merg prin localităţi însoţiţi de un instrument muzical gălăgios. Zgomotul semnifică sfârşitul unei săptămâni tăcute. Cel mai vechi şi mai neobişnuit fel de mâncare tradiţional finlandez este mämmi, un terci de ovăz făcut din apă şi secară dulce.
În Vinerea Mare, în nordul Suediei există obiceiul ca băieţii, echipaţi cu mlădiţe de mesteacăn, să meargă pe la fiecare fermă, unde "biciuiesc" fetele până când acestea le dau ceva de băut.
În seara dinaintea Paştelui, băieţii şi fetele se îmbracă în vrăjitori şi merg în vizită la vecini. Unii lasă o felicitare decorată, sperând că vor primi o bomboană sau o monedă în schimb.
Obiceiul de a face scrisori de Paşti este răspândit în special în partea vestică a Suediei, unde misiva este lăsată în căsuţa poştală sau sub uşă, iar identitatea expeditorului rămâne secretă. În provinciile din vest, suedezii se întrec să facă focuri în aer liber.
Tradiţional, în Norvegia, Paştele nu este marcat religios. Casele sunt împodobite cu flori de primăvară şi ouă colorate. Se sărbătoreşte în aer liber, se merge în vacanţă sau la schi şi se petrece timpul cu familia, din Miercurea Mare până marţi, după Duminica Paştelui.
Majoritatea familiilor din Danemarca sărbătoresc Paştele întâlnindu-se la masa festivă, împodobită cu decoraţiuni colorate, narcise şi şervete galbene şi roşii. Copiii primesc ouă din ciocolată de la părinţi şi bunici. Cine vrea să primească mai multe ouă de Paşti scrie unui membru al familiei sau unui prieten o gækkebrev, o scrisoare sub forma unui mic poem, fără numele autorului, care trebuie ghicit de cel ce o primeşte. Gækkebrev-ele pot fi decorate cu picturi, fulgi de nea sau colaje. Dacă persoana care primește misiva nu ghiceşte identitatea expeditorului într-o anumită perioadă de timp, va trebui să-i dea un ou de Paşte.
În multe părţi ale Angliei, “dansatorii Morris” fac spectacol în Duminica Paştelui pentru a alunga spiritele rele ale iernii. Dansatorii poartă pantaloni albi, eşarfe roşii, pantaloni negri şi pălării din paie cu multe flori.
În Grecia, Paştele este mare sărbătoare. Se fac ouă roşii, care pentru greci simbolizează sângele lui Iisus şi sunt un simbol al belşugului.
În Sâmbata Mare se fac pregătirile acasă, iar bisericile sunt decorate de sărbătoare. Seara, oamenii merg la slujba religioasă, iar la miezul nopţii iau lumina sfântă şi îşi spun "Christos anesti!", ("Hristos a înviat!").
În prima zi de Paște, au loc diferite manifestări de bucurie pentru Învierea Domnului. Se consumă friptură de miel, ouă, salate și prăjituri speciale.
De asemenea, grecii mănâncă o pâine rotundă (lipie), ornată cu o cruce făcută din ouă roșii, care se numeste Christopsomon.
În Rusia se merge la biserică în noaptea de Înviere. La miezul nopţii se înconjoară locașul de cult şi se intonează cântece religioase. După ce sunt binecuvântați de preot, oamenii se întorc acasă, unde servesc masa încărcată cu produse tradiționale.
În Australia, simbolul Paştelui este bilby, un mic rozător mic cu urechi lungi şi nas lung, care seamănă cu iepuraşul. Părinţii ascund ouă de ciocolată şi bilbies în curţile şi grădinile lor, pentru a fi găsite de copii în dimineaţa de Paşti. La Perth şi Sydney sunt organizate mari festivaluri de Paşti.
În Mexic, sărbătoarea se concentrează pe aspectul religios.
În Săptămâna Mare, cele mai multe dintre comunități au procesiuni religioase şi piese de teatru. În Duminica Paştelui se merge la biserică şi apoi se ia masa împreună cu familia.
În Statele Unite ale Americii, Paştele este sărbătorit în diferite moduri, în funcţie de confesiunea religioasă. În marile oraşe au loc parade vesele sau cu temă religioasă.
Sunt foarte populare vânătorile de ouă ascunse în iarbă, organizate în fiecare an pentru copii şi pe pajiştea din faţa Casei Albe.

48 de comentarii:

  1. Ce înseamnă cuvântul zlota de foc? Va rog sa ne explicați.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineinteles ca e vorba de virusul rosu -care circula in corpul oamenilor coronavirusul chinezesc ,care arata zloata-zoaiele cum spunea plastic clasicul Basescu-,al conditiei si sortii oamenilor,si care a marcat numai SUA cu 2 milioane de someri si care pentru al contracara se pregateste cu 10 000 trilioane de dolari-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ce sa însemne doamna Maria zlota de foc?
    Oare sa fie război,revoluție?
    Doamne apara si ne păzește.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Zloată de foc - O ploaie de foc.
    Bine nu va fi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca in filmul "Amarghedon" , o ploaie de meteoriti. Totul e posibil.


      Ștergere
  5. Zloata mai spuneam la zăpadă mocirlita, oricum nu e ceva de bine,!

    RăspundețiȘtergere
  6. Zlotă, zloată, ploaie, lapoviță. Ploaie de foc de Paște, probabil începe un război. Nu este exclus ca anumite țări sau o țară să ajungă la niște informații despre acest virus cum că nu a pornit întâmplător și atunci să te ții. Dacă apariția coronavirusului nu este întâmplătoare suntem deja în război și până la cel armat nu este decât o chestiune de timp. Este adevărat că toate se întâmplă doar cu voia lui Dumnezeu dar Dumnezeu lucrează prin oameni și doar oamenii pot înclina balanța și îl pot îmbuna pe Dumnezeu prin rugăciune și prin fapte bune.

    RăspundețiȘtergere
  7. Autoritatile nu au facut nimic pentru coronavirus de care stiau din decembrie,ianuarie oficial de la ONU si trebuia sa fie informati de servici dar ei actionau doar pentru anticipate.
    Nici nu au facut solicitari la UE pentru somaj tehnic ca multe tari europene-o spunea acum fostul presedinte BASESCU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, lasa=ne in pace cu basescu al tau. Te-ai indragostit de el? Ce autoritati? PSD-ul care a lasat rezervele statului pe zero? Ce tot bati campii cu basescu?

      Ștergere
    2. Băsescu este cel bun iar psd-ul cel rau??? Se vede...

      Ștergere
  8. Zlota vine de la zloata care inseamna ploaie... Asocierea "ploaie de foc" poate insemna cadere de meteoriti ce se aprind in atmosfera si pica pe Terra...

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate fi un bombardamet. Domnul sa aiba mila de omenire!

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne apară și păzește.Atat ne mai trebuie.Vai de noi că asta e o pedeapsa pentru toate păcatele noastre.Dumnezeu sa aibe mila și îndurare și să ne păzească de tot raul.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.realitatea.net/stiri/actual/cea-mai-veche-ploaie-de-meteoriti-are-loc-in-aprilie-iata-cum-po-i-vedea-lyridele_5dcc9266406af85273d6ed87

    RăspundețiȘtergere
  12. Autoritatile nu au facut nimic pentru coronavirus de care stiau din decembrie,ianuarie oficial de la ONU si trebuia sa fie informati de servici dar ei actionau doar pentru anticipate.
    Nici nu au facut solicitari la UE pentru somaj tehnic ca multe tari europene-o spunea acum fostul presedinte BASESCU..

    RăspundețiȘtergere
  13. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/02/vibrocil-in-lume-scadere-vibrocil.html

    RăspundețiȘtergere
  14. O, Dumnezeule, să sperăm că nu se întâmplă nimic cu Papa Francisc!
    Săptămâna trecută a părăsit Vaticanul și s-a plimbat singur pe străzile pustii ale Romei pentru a merge la două biserici dragi lui și a se ruga Doamnei noastre să protejeze Umanitatea de pandemie.
    Nu aș vrea să o facă din nou și ca un terorist să profite de lipsa de protecție dată și de lipsa de mulțime! Nu îndrăznesc nici măcar să mă gândesc!
    Pesach - Paștele evreiesc - va începe anul acesta pe 8 aprilie și se va încheia pe 16 aprilie.

    https://www.repubblica.it/cronaca/2020/03/15/news/coronavirus_papa_a_piedi_per_le_strade_di_roma_oggi_pomeriggio_a_s_m_maggiore_e_a_s_marcellino-251378118/

    Mai mult decât atât, chiar astăzi, un preot care rămâne în aceeași reședință în care Papa trăiește a dat pozitiv pentru tampon, ridicând numărul de persoane infectate la Vatican la cinci. Chiar și Papa a fost, așadar, supus tamponului, ale cărui rezultate nu sunt încă cunoscute.

    https://www.tgcom24.mediaset.it/cronaca/lazio/vaticano-prelato-residente-a-santa-marta-dove-abita-il-papa-positivo-al-coronavirus_16580691-202002a.shtml

    https://www.ilfattoquotidiano.it/2020/03/26/coronavirus-tampone-a-bergoglio-dopo-il-contagio-di-un-prete-a-casa-santa-marta-e-negativo-cinque- i-infectate-in-vatican / 5749638 /

    Zlot ... nu prea înțelegi ce înseamnă asta, dar îmi amintește de Zloty, care este moneda oficială a Poloniei.
    Da, pentru că Polonia, deși face parte din UE, continuă să-și amâne intrarea în euro an de an, nu vrea.

    Geraldine

    RăspundețiȘtergere
  15. D-na Maria,
    L_am visat că a plecat de la Vatican cu cardinalul camerlengo,a dat o tură pe după niște dealuri,apoi l_am văzut într_un sicriu trapezoidal pe o scenă,îmbrăcat în straie violet,mort!😱 Am senzația că și-a închiat menirea,a distrus Biserica din interior,iar acu"pleacă".Posibil ultimul papă! 112

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim/a 22:34 tu te auzi ce spui? Papa a distrus biserică din interior ??? Dacă într-adevăr moare,înseamnă că va fi ,,ajutat" să moară pt.că mesaje trimise unor persoane cu atâta răutate și care își permit să judece un papă, sunt trimise de la diavol.

      Ștergere
  16. GRAAAV -LA MORMANTUL DOMNULUI PE PIATRA UNGERII AU APARUT PETE DE SANGE DE FATA CU CRESTINII-DUMNEZEU SA NE IERTE-ce calamitati ne mai asteapta!?

    RăspundețiȘtergere
  17. In limba poloneza, Zlota = aur. Foc de aur? Aur? Razele de soare? Se spunea ca in Nordul Europei, deasupra Antarcticii, a aparut o gaura in stratul de ozon.
    https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/a-fost-detectata-prima-gaura-in-stratul-de-ozon-deasupra-polului-nord-se-intinde-pe-o-arie-de-trei-ori-mai-mare-decat-groenlanda-1281254
    Poate ca este vorba de arsuri de soare provocate de lipsa ozonului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Aveți idee ce înseamnă Zlota de foc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  19. Bună seara, ce vrea să însemne mai exact asta? Ceva va arde? Dumnezeu să ne ferească si sa ne protejeze de forța raului..

    RăspundețiȘtergere
  20. Zloata de foc= ploaie foc

    Va veni PLOAIE DE FOC peste noi!" Profeția CUTREMURĂTOARE a lui Arsenie Boca

    Unul dintre cei mai venerați duhovnici din Romania, părintele Arsenie Boca a lasat în urmă profeţii despre România, care încă îi cutremură pe credincioşi.
    Deşi nu a mai apucat să vadă ţara de peste Prut liberă, el a prezis unele evenimente cu atâta precizie, încât cei care le citesc sunt cutremurați.
    Una dintre cele mai ascunse profeții ale părintelui a fost aceea legată de viitorul României:
    "Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei țări: Ungaria, Bulgaria și Rusia. Atunci eu am zis: Ungurii or să ne ocupe pe noi? , iar el mi-a spus: Și peste cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc" .




    RăspundețiȘtergere
  21. Papà nu este raul din VATICAN cei ce il inconjoara sint raul cel mare multi care au facut nenumarate nelegiuiri IAR PAPA este o persoana singura in MIJLOCUL "ciinilor " care vor sal sfisiie dar lumea vorbeste multe pt ca nu STIE adevarul

    RăspundețiȘtergere
  22. TG3 din 16 noiembrie 2015: China creează un supervirus în laborator care atacă plămânii
    http://www.replay-24.com/2020/03/tgr3-din-16-noiembrie-2015-china.html?m=1&fbclid=IwAR3oYrrflLoHzMGAorDWf14xiD4pCxA8EXfl5NG7t3itPQDHa7-UXreAlFE

    RăspundețiȘtergere
  23. https://www.doctorulzilei.ro/s-a-pus-lacatul-pe-biserica-sfantului-mormant-de-unde-crestinii-asteapta-lumina-invierii-in-fiecare-an/?fbclid=IwAR11c4yRZ7bNfh6DAR61WSs7SG_8wp4IglXuKKa0Y7XLtDG32p48eA4MH94

    RăspundețiȘtergere
  24. In SUA somajul tehnic se inregisteaza telefonic in citeva secunde dupa ce pierzi o ora sa prinzi libera linia telefonica iar la NY cadrele medicale se protejaza cu saci de gunoi in spate.
    Germania anunta inventarea unui aparat de firma Bosch de dimensiunea unui telefon fix care detecteaza testul decoronavirus in 2 ore si va fi disponibil pentru export in luna viitoare -craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Italia partitul Lega 5 stele lau peopus pe Paulo Savona ca ministri a economie, iar Paul Savona prevede iesirea din moneta euro intrun weekend, in acest proiectpropune ca sa conducano negocieri in secret fara sa comunice cetatenilor si masmediei , iesirea intr-o vineri seara cind se inchide toate bancile si magazinele iar pe lunea la deschidere sa se vorbeasca deja de lira italiana, pt a nu fi nevoiti sa imprumute euro cu dobinzi ci sa aiba maneta National, mai ales acuma cu coronavirus cind Italia a fost abbandonata de tarile europee si a fost lasata singura farà nici un ajutor atit din partea Germaniei , a Frantei cit si a altora din europa, aceasta este doar o propunere stringenta

    RăspundețiȘtergere
  26. Doamne fereste de izbucnirea unui vulcan.
    Doamne Apara si ne păzește.

    RăspundețiȘtergere
  27. FOCUL continuu al crematoriilor care functioneaza in ITALIA unde e si Papa Francisc dar si in toate marile orase ale lumii, pentru a scapa de marele numar a celor ucisi de coronavirusul chinezesc.
    Apropo mai nou chinezii se lauda cu pacientul zero,un american ciclist care a fost in China la o competitie sportiva.
    Din categoria minciuni chinezesti,de fapt a fost invers ca la 'Radio Erevan'biciclistii au adus Virusul in Europa la o competitie sportiva la Budapesta cu sportivi bolnavi asimtomatici netestati..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  28. TREZIREA..........zloata de foc ......pamantul va trece prin coada de resturi pe care Nibiru le trage dupa el .....prima trecere care va fi prin zona mai rarefiata a cozii ....roiuri de meteoriti care vor intra si arde in atmosfera pamantului .....se va ajunge la denumirea de furtuni de meteoriti ......la inceput vor lovi zeci apoi sute ,mii .....zeci de mii .........cand vom trece a doua oara va fi jale pt ca trecerea va fi mult mai aproape de Nibiru in zona mai densa a cozi

    RăspundețiȘtergere
  29. eugen militaru-da de ce sperii lumea cu astfel de presupuneri?-ce va veni vom vedea sunt pers -nu eu, care sunt depresive fara voia lor si li se agraveaza boala si imunitatea CE VA VREA DUMNEZEU ASA VA FI-fii sanatos

    RăspundețiȘtergere
  30. Un studiu britanic estimeaza ca vor fi un numar de morti de 500 mii in UK si 2,2 milioane in USA-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la o populatie de 330 milioane,mor,in fiecare an,cel putin 3,3 milioane( daca media de viata ar fi 100 ani,dar nu este decit 70). Asa ca,nu e nimic anormal sa moara 2,2 milioane de gripa( + alte complicatii)

      Ștergere
  31. Poate o eruptie vulcanica , Etna,Vezuviu...Mi bine sa nu fie..

    RăspundețiȘtergere
  32. Tot englezii mai vorbesc de o viitoare contractare a economiei mondiale cu pina la 50 procente si o crestere a somajului cu 22 de milioane cea ce e cam optimist deoarece SUA singura pina acum intr-o luna are 3,3 milioane someri-craciun

    RăspundețiȘtergere
  33. Scene de Groaza in New York ,camioanele frigorifice transformate in morgi ,transporta sicriele metalice cu decedati adunati de pe strazi direct la crematorii>
    Asa ca Stati in Casa..

    RăspundețiȘtergere
  34. Zlota de foc o fi lumina sfanta de la Ierusalim.

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu cumva este vorba de un regionalism? Zlota, în Bucovina, înseamnă lapoviță.

    RăspundețiȘtergere
  36. Mai țineți minte cînd s- a dat ordin să nu se mai faca slujbele sfîntului Vasile cel mare de dezlegare de farmece și blesteme? Ele apărau poporul roman de duhurile cele necurate.toate sau facut cu un scop sa distrugă sa omoare poporul roman.sa nu uitam ca Vasile cel mare a fost primul care a înființat spitalele în românia acum sistemul sanitar spitalele sînt în colaps.rugaciunile acelea speciale ale sfîntului Vasile cel mare aveau scopul de a alunga răul.si pe cel rau.amin.

    RăspundețiȘtergere
  37. 19,04 Dar aici nu e vorba de Gripa si nici de complicatii intimplatoare..

    RăspundețiȘtergere
  38. Francisc face parte din grupul opus celui din care fac parte cei doi papi anteriori.. nu a bagat sub pres ca ei problemele nici nu le.a accentuat cum facuse Ioan Paul 2 care daduse anatema calugarilor sa se roaga la el inainte si dupa ce se roaga la Iisus cite 5 -10 minute doar la el. Efectul in timp a fost golirea a sute de manastiri totatul celor care au parasit asezamintele depasind 70 mii in citeva zeci de ani.
    Francisc nu este al 112 papa din profetia lui Malachia ci el va demisiona in favoarea aceluia.
    De fapt va fi insusi Dumnezeu Cineva Femeie venire suprema asociata profetic identitatii Fecioarei pt ca e o venire care are si misiune de a reprezenta pe Duhul Sfint Sfinta Sfintelor ca si Maria zisa tot Sfinta Sfintelor.
    Ziua cintarilor in Sion ca si razboiul cel jihadist contra Sa cit si urgia nu vin in prima parte ci in a doua parte a anului.
    Deci de Paste vor fi cel mult doar probleme din cauza virusului ori atentate sau alte seisme iar speram sa scada extremismul unora din italieni fata de romani incit sa nu avem noi cazuri de rafuieli sau chiar crime pe considerent etnic ori religios.
    ..dezastrele ca lipsa de protectie ascund probleme pacate fanatisme peste o anumita limita care se cer oprite si ispasite.
    La fel va fi turnata si urgia Judecatii care nu va veni din senin ci pe fondul hulei majoritare si a razboiului contra Sa si a lui Iisus temporar anonim si a cetei primilor pecetluiti ca noua religie la care se cere convertire inclusiv crestina.
    Cineva Femeie batrina de zile nu va fi Papa decit pt 5 minute simbolic pt a desfiinta institutia papala.
    Falsul Iisus principal nu e aceeasi fiara care a avut profet mincinos nici cu cornul cel mic ateu dictator ci doar a saptea fiara pretins mort si presupus ridicat la cer tocmai acel papa care si.a ucis predecesorul iar dupa inscaunare la o vreme a mai avut una exceptionala simbolica la Ierusalim.
    Catolicitatea se va scinda in 3 a treia fiind cei indecisi bulversati care nu stiu ce sa mai creada unii mai indelung cumpanitori iar altii care tocmai isi pierd si bruma de credinta datorita surprizelor contrare asteptarilor.
    Revenirea aparent la viata si din cer inclusiv printro regie cu o scurta levitatie a falsului Iisus va fi facuta dupa falsa dare in vileag hulitoare facuta de grecul danielic care va combate pe Cineva si darea Sa in vileag a celor 7 fiare zisi imparati.
    Se va pretinde Iisus revenit anticipat invocind inclusiv un context profetic ce pare a-i da dreptate care insa de fapt nu se refera la Domnul Iisus vizibil ci la Cineva ca prezenta inainte de urgie.
    Scepticii si hulitorii crestini necatolici vor presupune ca ar exista o legatura intre venirea Cineva pe care o considera profetul mincinos demonic si falsul Iisus ca terta parte.
    Se va lucra mult cu presupuneri aparente credibile asocieri defaimatoare minciuni si autominciuni marturii mincinoase care se si contrazic unele pe altele numai defaimare sa fie..uneori si acuze triviale porcoase ..mai rau ca in vremea lui Iisus...orice acuza fiind credibila. Pacatul hulei si necredintei odata ce a acaparat sufletul orbeste si tulbura si mai mult incit nu mai ai rabdare nici dispozitie pt contraverificati ale acuzelor vehiculate si pt studiu biblic atent chiar si cind va apare o sinteza fundamentata pe multe alte profetii si revelatii cunoscute sau inca nu.
    In Cineva si in noua religie e greu de crezut fiind usor de defaimat iar asta are un scop ca si in vremea lui Iisus acum fiind in plus si Judecata.
    Religia Sa fiind in tot adevarul promis va parea prea sincretista prea new age prea straina si culmea crede in reincarnare deci clar eretica si de hulit..
    Dumnezeu a promis sa schimbe toate lucrurile si o singura pastorire dar lumea nu vrea sa se schimbe nimic si nu vrea unitate ci vrea doar sa li se dea dreptate..

    RăspundețiȘtergere