vineri, 27 martie 2020

KIEV ! PESTE KIEV VA TRECE CONVOIUL ! UNDE NE VOM PLANGE MORTII ,DOAMNE ?

                                                              27 Martie 2020,ora 6,14 !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
                   „Urmeaza Kievul!
                      Kiev !
                     Va trece Convoiul !”
Dar un alt glas dragii mei,spune asa plangand in hohote:
                    „Unde ne vom duce ?
                      Unde vom plange pe mortii nostri?
Si iarasi revine primul glas care spune asa:
                      Peste Kiev va trece Convoiul!
                     Nu o sa mai ai unde sa treci!”
Prieteni dragi, cred ca este posibil sa fie vorba tot de acest Coronavirus.Dar vom vedea in timp,despre ce va fi vorba cu acest convoi.
Trebuie dragilor sa respectam cu sfintenie regulile de preventie a Covid19 si sa nu ne abatem de la Legile pe timp de Stare de urgenta.
Sa avem grija de noi,de copiii si nepotii nostri,de parintii si bunicii nostri,stand acasa pe cat mai mult posibil.
Rugaciunea noastra dragilor, sa fie rupta din inima noastra,din sufletul nostru ,din toata fiinta noastra si ridicata catre Bunul Dumnezeu si catre Maicuta Domnului.
Sa incercam sa fim mai buni,mai milostivi,sa ajutam pe cei in necaz si-n suferinta.
Sa nu mai purtam ură nimanui,sa ne impacam cu toata lumea chiar si cu cel mai aprig dusman.
De ce sa mai purtam noi pe sufletul nostru povara pacatului,a urii față de fratele nostru,față de Aproapele nostru,cand putem ierta pe toti ca sa fim iertati de Bunul Dumnezeu!
Ce se va intampla la Kiev ,dragii mei,eu nu stiu a va spune cu certitudine.
Dragii mei,chiar daca Mesajul este extrem ingrijorator ,totusi,m-am gandit ca e mult mai bine sa-l scriu aici, si astfel,Kievul poate va afla ce-l asteapta,din păcate.
Sa distribuim acest Mesaj in asa fel incat,sa ajunga si  la Autoritatile din Kiev,cu marea mea rugaminte,implorare daca vreti,ca Autoritatile din KIEV sa se pregateasca,atat cat mai au timp.
Sa ne rugam fratilor pentru KIEV,sa ne rugam pentru Lumea intreaga si pentru noi si cei dragi noua,ca sa fim ocrotiti si salvati de acest VIRUS ucigas.
Prieteni dragi, acum mai mult ca niciodata,sa ne rugam fierbinte,cu lacrimi sa-L imploram pe Bunul Dumnezeu si pe Maicuta Domnului,ca sa nu-si intoarca Fața Sa de la noi Fiii Săi care ,mult am gresit si cu voie si fara de voie.
Asadar dragii mei,daca vreti ca sa fiti bine si alaturi de cei dragi,STATI ACASA si spalati-va cat mai des pe maini!!!
                              Cu dragoste,Maria.
                              

                  

                   

40 de comentarii:

 1. Se va adeveri peste 2 ani,cind va incepe razboiul foamei

  RăspundețiȘtergere
 2. Of Doamne ce cruce grea pt întreaga omenire! Ai milă de noi pacatosii

  RăspundețiȘtergere
 3. Mie i-mi pare mai degraba Comvoi de masini militare... ale lui Putin -craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 4. Nu cred ca e vorba de Covid-19.
  Poate intra rusii in Ucraina.

  RăspundețiȘtergere
 5. APARIȚIE MIRACULOASĂ pe cer a Fecioarei Maria, în plină pandemie de coronavirus. „Este semnul pe care-l așteptam”

  https://www.gandul.ro/stiri/aparitie-miraculoasa-pe-cer-a-fecioarei-maria-in-plina-pandemie-de-coronavirus-este-semnul-pe-care-l-asteptam-19411828

  RăspundețiȘtergere
 6. Termenul de convoi mă face să mă gândesc că este vorba de o armată. Faptul că trece peste Kiev capitala Ucrainei mă duce cu gândul la armata rusă,coronavirusul nu ține cont de capitale el lovește oriunde. Rușii ar avea tot interesul să lovească Kievul mai ales că au prins timpul potrivit acum când Europa și America este îngenunchiată de coronavirus.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 7. Dar daca coronavirusul e o forma intentionata pentru de a da de lucru adversarilor si a fi ocupati in interior in timp ce Rusia '' Pacifica' si anexeaza toata Ucraina pina la Dunare??
  La Rusi parca nu prea sint Coronavirusii,nu cred ca e intimplator.
  V-om vedea in citeva luni.-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este foarte probabil Crăciun. A început să circule pe YouTube o înregistrare din 2015 de pe o televiziune italiană în care erau prezentați cercetători chinezi care lucrau la un virus asemănător cu coronavirusul. Coronavirusul poate să fie o lucrare ruso-chineză. Primii care au sărit în ajutorul Italiei în problema coronavirusului sunt China, Cuba și Rusia.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 8. Parapsiholog Alexandra Badea

  Comunicare extrasenzoriala 27 03 2020 In scurta vreme la granita tarii in care tu locuiesti vor fi măsuri fara precedent .Nu vor mai putea trece nici acei ce vor sa se intoarca in tara natală.

  https://www.facebook.com/ParapsihologAlexandraBadea/posts/502662090416065

  RăspundețiȘtergere
 9. daca Rusia va ataca tarile Europri acestea vor fiTARILE BALTICE, POLONIA SI ROMANIA care au trupe americane-asa s-a spus

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 10. un prieten din Ucraina de-al soțului meu i-a spus azi când au vorbit la telefon ca acolo nu s-a luat nici o măsura. se plimba ca și înainte pe străzi. nu știu ce-i așteaptă! i-a explicat soțul cum este aici ca aproape nimeni nu mai iasa din casa, dar după cum arată mesajul dvs e clar ce se va întâmpla!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 11. Am citit azi un articol, care a fost scris in august 2018.Potrivit unui teolog evanghelic, Apocalipsa se apropie, iar sfârșitul lumii va fi în jurul anului 2021, civilizația noastră urmând să fie anihilată.  Teologul evanghelic F. Kenton Beshore (care a decedat între timp), președinte al lui „World Bible Society” (Societatea Mondială a Bibliei), a spus că, în conformitate cu o serie de mesaje ascunse în Biblie, sfârșitul lumii va avea loc chiar înainte de anul 2021 și ar include, de a de asemenea, şi o invazie extraterestră violentă.

  Societatea Mondială a Bibliei este convinsă nu numai că Apocalipsa va apărea foarte curând, dar şi că Iisus se va întoarce pe Pământ la scurt timp după aceea. Dacă civilizaţia umană (aşa cum este ea) se va sfârși până în anul 2021, Iisus se va întoarce pe Pământ în 2028, aflăm conform aceleiaşi societăţi. Beshore şi-a bazat previziunile sale apocaliptice pe diferite versete biblice care vorbesc despre sunete puternice misterioase. De asemenea, alte semne includ diverse catastrofe naturale, ajungerea lui Antihrist la putere și numeroase alte semne în „soare, lună și stele”.  Pastorul Beshore a explicat: „Șapte semne principale s-au împlinit deja, cinci semne principale sunt în curs de desfășurare și 15 semne sunt pe punctul de a apărea”. De asemenea, el mai vorbeşte şi despre o „invazie extraterestră”, care s-ar desfăşura odată cu Apocalipsa.
  Probabil ..apocalipsa mayasa din 2012 ...de fapt va fi 2021..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 12. Mai țineți minte cînd au oprit sa se mai faca slujbele sfîntului Vasile cel Mare de dezlegare de farmece și blesteme? Sa nu uitam ca sfîntul Vasile cel Mare a fost primul care a înființat spitalele iar acum sistemul sanitar este în colaps și spitale se închid pe rînd.aveau un rol slujbele sfîntului Vasile cel mare de alungarea al răului.

  RăspundețiȘtergere
 13. Sa nu uitam si Momentul Ales cind SUA e in ca campanie electorala si autoritatile nici macar nu-si pot sa emita pareri 'ne-ortodoxe'.
  In plus toti aliatii traditionali ai Rusiei ;India si Coreea de Nord sint foarte,foarte putin afectati,desi logic ar fi ca ei sa fie primii ca vecini ai Chinei de unde au pornit coronavirusii.
  Foarte,Foarte Suspect-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu e neaparat suspect, poate oamenii din tarile enumerate de tine sant mai putin pacatosi...

   Ștergere
  2. Anonim 12:24 MAI PUȚIN PĂCĂTOȘI??? Asta-i bună!!! Coreea de nord....numele nu-ți spune nimic ? La televiziunile de știri arătau filmări cu mașinile rusești pline cu soldați și doctori militari . Italienii au spus că ajutoarele de la ruși, 80% nu au ce să facă cu ele și soldații ruși se tot plimbă pe lângă bazele NATO din Italia . Mi sa părut tare ciudat.

   Ștergere
  3. 🤣🤣🤣🤣🤣

   Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 14. Doresc sa reamintesc, ca sa retina toti cititorii dumneavostra ca nici un extraterestru si nici un OZN nu va intervenii pe planeta noastra.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim28 martie 2020, 11:15
   Ti-am publicat comentariul,dar nu este real ! EXTRATERESTRII vor interveni pe PLANETA noastra ,atunci cand BUNUL DUMNEZEU le va ingadui ca s-o faca !!!

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 15. Nu vor interveni mai mult decit au facut deja pt ca nu e nevoie . Se descurca Dumnezeu cu toti ingerii Sai globulari luminosi cum apar cind isi arata adevarata forma a trupului ingeresc.
  Ideea cu interventia extraterestrilor nu e continuta in nici o profetie ci doar ca interpretare personala.
  O invazie va fi dar doar ca tentativa dusmanoasa respinsa cu succes dupa sf Judecatii.
  Cei buni vor veni cind nu mai e nici o nevoie de interventie.
  Altii sint deja unii pt a fi temporar gazduiti altii pt a lua metale rare altii incearca sa se infiltreze deghizati iar altii cu oameni furati si crescuti dar fara mare succes.
  Daca pe Maria o ajuta sa isi imagineze un ajutor in plus Dumnezeu o lasa sa creada asa. Eu am destula incredere in Dumnezeu si in puterile ingeresti fulminante care acopera toate harismele de creatie si control a tot ce e creat inclusiv spirit timp spatiu materie etc.
  Ukraina si R.Mokdova vir fi invadate partial si Romania anumite judete prevazute in Tratatul Ribbentrop Molotov dupa Romexit si iesirea din Nato.
  Rusia a facut anii trecuti cite un exercitiu militar de anvergura primul in est cu coraborarea altor citeva trupe straine si una in vestul Federatiei singura tematica fiind o conflagratie cu marile puteri militare ale lumii SuA si Nato mai ales. Deci mai nou arata xa poate face data ca nu se teme sa faca ce vrea ..iar ce vrea a anuntat deja Putin ca plan de tara redobindirea controlului asupra fostului teritoriu URSS indiferent prin ce mijloace. Si suprematia mondiala.
  Nato nu poate apara Ukraina si RMoldova pt ca nu doreste distrugerea Europei si nici a Rusuei care ii e aliatul cel mai puternic pe partra de Armata de protectie contra invazii extraterestre. Deci se pregatrste doar de o interventie minora ulterioara invaziei ruse doar cit sa nu se zica ca a inchis ochii sau ca ar fi fost cumparat ..cit sa traga de timp pina la urgie. Si abia prin ea se vedea vointa lui Dumnezeu.


  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum le ști tu pe toate, asta cu 35,ce e 35???centimetrii????wow!!!!

   Ștergere
 16. Mihai 35 SUA va cadea dupa Rusia,cind ambele vor fi acoperite de apele oceanului urmare a incalzirii globale iar Europa se va destrama in citeva insule cu Scandinavia insula separata de apele oceanului-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 18. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 19. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 20. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 21. De ce sunt asa multe mesaje stere ? Mai putem posta sau sunt sterse imediat comentariile?

  RăspundețiȘtergere