luni, 23 martie 2020

xxxxCORONAVIRUSUL VA SLABI IN AGRESIVITATEA LUI ! VA DISPAREA NU PESTE PREA MULT TIMP !


                                                   23 Martie 2020,ora 5,11 !

                                 Dragii mei, 

Stiu ca stam cu totii cu frica in sân, de la bolnavi pana la cei sanatosi si nu in ultimul rand, 
pana la cei care ne ingrijesc cu dragoste si cu multa intelepciune,adica,pana la Medicii care ,sunt nu numai in aceste zile grele, ci sunt intotdeauna Comoara de Aur a Romaniei sfinte.
Sa nu mai tipam pe Medici,sa nu-i mai huiduim, sa nu-i mai jignim in fel si chip.
Fara Medici(si-asa foarte puţini) cu totii am avea de suferit si multi dintre noi ar pleca prea devreme la Ceruri. Putem spune că,in aceste zile de foc,MEDICII sunt in prima linie! Medicii si tot auxiliarul medical sunt Generalii care, ne salveaza vietile. Acum mai mult ca niciodata,trebuie sa ne rugam pentru Medici si pentru cei dragi lor,pentru tot personalul medical si pentru familiile lor ,si sa le spunem din toata inima: Va multumim din inima si sarumana din suflet !!!

Covid-19, Coronavirus, Stația De IzolareCoronavirus, Sars-Cov-2, Pulmonar.

Dar iata ce exclama un glas, astazi dimineata:
                 "Coronavirusul !!!
               Virusul îşi expira RECESELIUNEA şi s-a imbracat în mai puţin de....(iar in continuare glasul nu se mai aude).
Clipa in care,vad un hol mare ca de Spital,iar la una dintre ferestrele acelui hol,sta o tanara imbracata in halat verde -bleu,priveste pe geamul inchis si spune cu bucurie imensa,striga asa:
                 "Paaaaaaa!
               Pa Virusule,pa virusule!
              Pa din zonă !"
Iata dragii mei, ca avem motive intemeiate casa fim optimisti,ca sa credem ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului au auzit Rugaciunile noastre,au vazut lacrimile noastre pentru cei dragi care au disparut (in lumea intreaga ma refer)si va infaptui o MINUNE ,iar acest virus ucigas va fi din ce in ce mai puţin agresiv.
Nu stiu peste cat timp se va intampla acest minunat lucru,dar stiu ca trebuie sa fim in continuare foarte precauti,trebuie sa tinem cont de Regimul de urgenta care ni s-a impus si nu in ultimul rand,sa stam in casa daca avem medicamente si ce pune pe masa.
Sub nicio forma dragilor,dar nici macar in gandul nostru,nu vom avea de suferit precum China,Italia ,Spania etc,etc.
Mai mor oameni,mureau si cand nu era CORONAVIRUSUL ,mureau de moarte naturala sau din cauza gripei noastre sezoniere.Cautati pe net si vedeti cate sute de morti avem intre 2018 si 2019 din pricina Gripei sezoniere si nu s-a facut atata vâlvă.
 Iar acum riscam facem INFARCT Miocardic, de atat "reclama gratuita "la CORONAVIRUS!!!
Nu vom muri de CORONAVIRUS daca respectam REGULILE de PREVENTIE stabilite de Ministerul Sanatatii,dar riscam sa ne stea inima din bataie daca, stam cu gura cascata minut de minut la TV !
Stati in casa fratilor, bucurati-va impreuna si alaturi de cei dragi inimii voastre,respectati cu strictete Regulile de Preventie pentru Coronavirus; folositi cât mai des Apa si Sapunul,spalati-va pe maini cat de des puteti,dar si pe faţă !
Si credeti ca va veni si ziua in care, vom putea exclama ca in Mesajul Divin:
               "Pa Coronavirusule !
               Pa din zona noastra,a Poporului roman si din toate TARILE Lumii intregi!"
                            Cu dragoste si cu iubire,Maria!

48 de comentarii:

  1. Păi va dispărea tot așa cum a venit că no să o țină toată viața. Dar când anume nu știm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu timpul scade virulența ,prin transmiteri succesive ,de la un om la altul.
      Va disparea la fel cum a aparut.
      Guturaiul si HIV ,intr-un singur virus ,este cat se poate de SUSPECT.
      E o incercare ,un virus economic, de origine biologica.

      Ștergere
  2. Slava Ție Dumnezeul nostru slava Ție!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranta va disparea la un moment dat, nu asta este problema ci CAND??? In fiecare zi mor oameni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:11, lucrurile nu se pot intampla instant si nici de azi pe maine. Tu pastreaza credinta tare ca acest virus nu mai e prezent peste omenire. Simte ca o eliberare ca a disparut si daca tu crezi cu adevarat, asa se intampla.

      Ștergere
    2. Ei,uite ca virusul a aparut instant si noi ne putem imbolnavi instant...

      Ștergere
  4. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. Va disparea atunci cand oamenii nu vor mai distruge pămantul. Si daca se gaseste leac, se vor diversifica, adapta, vor deveni si mai virulenti.
    Omul se considera incununarea Creatiei, dar...se comporta ca o bestie cu alte creaturi mai mici si lipsite de aparare. Iar Dumnezeu e Drept! Nu judeca cu doua cantare, asa cum se judeca pe pamant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte adevărat 16:46👍 toată lumea așteaptă sa treacă virusul s o ia de la capăt cu Raul, nu o sa mai meargă, Dzeu a slăbit puterea virusului și noi ce facem? Vorbim prostii și raspandim frica și panica, facem rele nici gând sa ne încredem în Divinitate, căci asta așteaptă El de la noi. Nimic nu este întâmplător iar cine nu se va schimba a avea mari probleme.

      Ștergere
    2. 09.26 asa este! Se trancane aiurea, se critica fara rost, se acuza, se invoca raul si apocalipsa dar nimeni, nimeni nu se concentreaza pe ideea de bine=Dumnezeu! Bine ar fi daca n-am mai vorbi fara rost creionand tot felul de scenarii apocaliptice sau teorii ale conspiratiei nedovedite de nimeni si de nimic. Haideti sa credem in BINE, sa ne proiectam viitorul pe ideea de bine. Sa avem incredere in Dumnezeu! Iesim noi si din asta! Am un feeling ca la noi nu va fi atat de rau ca in alte tari! S-au luat masuri din timp!Italia a gresit mult, Marea Britanie la fel, Japonia la fel, nu este si cazul nostru. Va fi bine!Cu Dumnezeu inainte!

      Ștergere
    3. Doamne salvează România amin mersi fff mult la infinit bunule Tata ceresc.

      Ștergere
  6. Doamne Ajuta doamna Maria
    Doamne Ajuta,poporului român Doamne!!
    Ajuta DOAMNE la toata lumea sa scape de acest virus ucigaș.
    Doamne fii cu noi!!
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  7. S-a dus gazul Sarin, s a împuținat, se duce în pământ cu zăpadă asta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu Dumnezeul înainte.....STATI CUMINȚI ACASĂ ȘI FITI APROPAE DE SEMENII VOȘTRII DE PRETUTINDENI.....a fi singur înseamna a fi cu DUMNEZEUL și frații vostrii de PRETUTINDENI......iubiți BINELE ȘI DREPTATEA pentru UMANITATE ȘI SPIRIT.........

    RăspundețiȘtergere
  9. Sylvia Browne scrie in cartea sa puplicata in 2008 ca virusul va dispare brusc si va ataca din nou peste 10 ani . Cititi e interesant cate a mai " vazut" americanca asta care a murit in 2012 ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai mai fa-ne si noua cate un rezumat p-aici sa nu murim prosti, stam in casa acum, aproape tot inchis si carti de cumparat de unde???

      Ștergere
  10. O veste bună cu cât mai repede cu atât mai bine. Cred că România mai are în față vre-o două luni de tras. Două luni care vor cimenta marea revoluție anunțată în mesajele mai vechi ale Mariei. Asta mă face să cred gândind la situația economică în care se va afla România prin luna mai. Știu s-au anunțat măsuri bla bla bla. Aiuriții ăștia nu au fost în stare în vremurile bune să crească economia dar acum nici atât. Prin luna mai în ritmul ăsta suntem în faliment, sistemul medical va fi terminat iar lumea de foame va ieși cu ghioaga la drumul mare. Aici este problema dacă sunt țări în Europa care vor reuși să iasă tefere după acest virus, România care se târa de azi pe mâine în două luni va fi pe năsălie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.20 nu mai vorbi prostii... O sa ne fie bine in final. Nu iese nimeni cu nicio ghioaga la cat o sa fie de munca dupa.La cat s-a furat inainte acum e inca bine.

      Ștergere
    2. Nu mai faceti atatea scenarii pesimiste ca propagati numai vibratii de joasa frecventa. Haideti sa gandim la bine si nu la rau.Asta inseamna cu adevarat credinta.

      Ștergere
    3. Unde sunt politicienii care nu mai puteau de dragul poporului, al pensionarilor si al defavorizatilor? Daca le pasa cu adevarat de ce nu-si doneaza pensiile speciale pentru echipamente in spitale??? Erau unii pe aici care sareau sa-i voteze cu inimile. Acum au ocazia sa vada cat de mult ii doare in cot pe acei politicieni de medicii care sunt in prima linie.Acum trebuie ajutati, nu cu salarii marite ci cu conditii de lucru in siguranta. Sunt niste figuri sinistre pe la antena 3 care fac politica si acum cand tara numara mortii. Daca le pasa atunci sa renunte la pensiile speciale si sa doteze spitalele cu echipamente de protectie.Faptele conteaza, nu vorbele goale presarate cu minciuni debitate la televiziunile dubioase. Unde este fundatia lui Voiculescu „mereu aproape” acum? Acum este cu adevarat nevoie de sprijin!

      Ștergere
    4. Aveti pnl-istii vostri cei mult visati si ii cautati tot pe ceilalti? Sa va dea Cutu de toate

      Ștergere
    5. 03.13 vorbesti numai prostii! Din fericire nu e PSD la putere ca o imbulinam rau de tot cu incompetentii tai.

      Ștergere
  11. Am invatat ceva din aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai spuneți,că sună frumos,muzică pentru urechile noastre...

    RăspundețiȘtergere
  13. Vom intra in faza cea mai grea după acest virus. Scăpăm de una intrăm în alta. Resetarea economiei. Poate învățam să nu mai aruncăm nimic. Să fim mai buni unii cu alții etc

    RăspundețiȘtergere
  14. virusul e trimis cu scop -pana la toamna tot asa va fi -spun specialistii-se modifica mereu-DOAMNE SI MAICA DOMNULUI SA NE AJUTE-uite asa o sa-l percepem pe DUMNEZEU si necredinciosii or vedea cu ochii cine este STAPANUL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Virusul asta a fost facut in laborator! Daca ¨specialistii¨ spun ca la toamna va fi la fel inseamna ca doresc sa faca la fel!

      Ștergere
  15. Să fie Pace și Lumină în Ceruri
    Să fie Pace și Lumină pe Pământ
    Să fie Bucurie și Iubire pentru Fiecare

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamne ajuta, doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
  17. Cel putin o data pe zi Respirati amplu cu gandul la ceva bine placut voua, fiecaruia, macar 10 respir-expiruri.
    Respirati incet, linistit, fara frica .In aer este Dumnezeu.

    Lipsa respiratiei poate crea probleme de sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai țineți mint,28000 de victime..o fi vorba de acest korona virus,d-na Maria?
    https://www.stirilekanald.ro/maria-ghiorghiu-anunta-dezastru-vor-muri-pe-capete-marele-macel-e-aproape-20029821

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e asa apai sumtem yn pic peste jumatate, inca p-atat sa moara?

      Ștergere
  19. CE ANUNT PE UN LINK-EVREII NU-I MAI AJUTA PE BATRANII DE 60 DE ANI-iata ce tampenie!!-oameni fara suflet=farisei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu evreii insa pana si aici in Franta daca esti bolnav si cu doi copii inchisi este oribil.

      Ștergere
  20. Rugaciune si iertare asta e ce trebuie sa facem

    RăspundețiȘtergere
  21. da de unde !-deja au murit 7 oameni si varful va fi dupa specialisti-in Romania in aprilie

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamne Dumnezeule, de când astept acest mesaj!😔😔😔🙏🙏🙏🙏🙏 Să vă dea d-zeu sănătate tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  23. Doamne Dumnezeule, de când astept acest mesaj!😔😔😔🙏🙏🙏🙏🙏 Să vă dea d-zeu sănătate tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  24. 435 Morti azi in Spania in Total peste 2000 mii,iar la Madrid mortii stau intisi si pe jos pe ciment in holuri.
    Un italian spunea ca de virus nu v-om scapa pina cind 60 procente din oameni nu se vor imuniza prin boala si atunci poate revenii chiar si dupa ani buni cu alte variante.

    RăspundețiȘtergere
  25. Virusul va dispărea doar daca ne opunem introducerii 5 G! Îmi pare rău ca nu pot sa postez aici tot textul cu explicarea TUTUROR pandemiilor de acum 100 de ani care au apărut odată cu electrificarea.Virușii sint doar reacția organismului la otrăvire .Este o pagină Stop 5G Romania pe facebook,acolo am postat studiul f.complex si bine explicat la un comentariu la postarea cu cazurile de îmbolnăviri in Italia de la 5G.Inca din anii 34 se descoperise cim pot fi ucise insectele dăunătoare numai cu unde radio pe anumite frecvente si a fost interzis,ca acum sa le folosească pe noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 05.47 stii tu sigur ca asa este sau imprastii stiri false pentru fraieri?

      Ștergere
  26. Draga Adriana, specialistii deocamdata nu stiu sa spuna daca 5G este nociv sau nu pentru oameni. Tu stii cum functioneaza telefonul tau mai ales pe functia de DATE? Ia afla tu mai intii asta si apoi posteaza pe aici lucruri despre 5G ca ai putea speria oamenii degeaba. Acel 5G nu inseamna o marire de putere a semnalului sau o alta banda de frecventa ci inseamna o marire a densitatii informatiilor transmise in unitatea de timp pe aceeasi banda de frecventa. Daca este ceva nociv la transmisia semnalelor atunci aceea ar putea fi frecventa purtatoare care este aceeasi pentru toate G-urile.

    RăspundețiȘtergere
  27. Cine te tranteste daca pui mana pe curent, Voltii sau Tensiunea ?
    Tensiunea este raportul dintrei ntensitatea curentului cu Rezistenta mediului.
    Cu cat I. si R. sant mai mari cu atat creste Tensiunea.
    Cu cat este mai mult G, este de bun simt ca Mediul poate opune o Rexistenta mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  28. 17 38 ai dreptate... e grea fizica, cu toate ca tot ce ne inconjoara e fizica si chimie.
    Ca o gluma: ma intereseaza doar amperii...

    RăspundețiȘtergere
  29. Despre asta e vorba, 1 amper versus 100 in ac. timp,ac. spatiu il vor rupe pe acesta iar observatorii fenomenului,adica noi nu mai santem spectatori-platitori nici macar cu ochelari 3g ci prin neoprirea fenomenului devenim principala,, victima colaterala''Einsteiniene

    RăspundețiȘtergere