marți, 17 martie 2020

ROMÂNIA VA CĂDEA PE VĂLĂTUCI ???

         .Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, interior.

                                                           17 Martie 2020,ora 5,03 !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata devreme , ma trezeste un glas care spune asa:
                "Romania va cădea pe vălătuci ! 
                   Este pusa pe vălătuci !
Dar un alt glas ,parca deranjat de atata pesimism,spune cu fermitate asa:
                   În Cladirea sfanta,va cadea Romania!"
După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, iata un Mesaj mai ingrijorator,din păcate.
Dar, stim cu totii ca valatucii sunt acei chirpici facuti din paie si din pamant cu,care se ridica casele mai ales la tara.
Sa nadajduim ca Romania nu va fi pusa pe valatuci,nu va cadea pe valatuci, ci va cadea in Cladirea sfanta ,adica,in Sfanta Biserica a lui Hristos si a Maicutei Domnului ,asa cum ne spunea noua ,al doilea glas.
Dragii mei,stiu ca traim cu totii vremuri tulburi.
Dar credeti-ma ca daca avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,dar si iubire faţă de Aproapele nostru,vom iesi cu bine din toate aceste greutati si suspine.
Sa respecatm toate masurile impuse de Ministerul Sanatatii, si astfel ,vom infrunta Coronavirusul,aceasta gripa chineza puternica.
China ,deja si-a deschis portile ,iar oamenii locului pot merge la munca,la cumparaturi,totul reintra in normal.
Deci,sa credem si noi ca va fi bine si pentru noi poporul roman, mai ales ca,Romania este Gradina Maicii Domnului si va fi Viitorul al Doilea Nou Ierusalim!
Chiar daca ni se pare acum ca totul se naruieste peste noi, nu va fi asa.Suntem ocrotiti de Prea Sfanta Treime si de Maica Domnului.Sa cerem numai ajutorul divin, si vom fi auziti si ajutati fara nicio indoiala.
Imagini pentru sfanta treimeImagini pentru maica domnului
Sa fim buni la inima si la suflet,sa iertam din toata inima pe cei care ne-au gresit si ne gresesc, si niciodata sa nu facem rău cu buna stiinta.
                                    Cu dragoste,Maria.

                                   



18 comentarii:

  1. Eu cred ca afirmația aceasta înseamnă că România va cădea pe un material moale, flexibil, nu pe ceva tare, dur. Cred că va fi bine pentru România. Va cădea în Clădirea sfântă înseamnă ca va fi ajutată de credința sa, de Dumnezeu.
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  2. O serie de psd-isti folosesc proverbe des in exprimare.

    Valatuc - sul

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca este vorba de riscul mare de contaminare a romanilor la locurile aglomerate cum este 'Cladirea sfinta'=Biserica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai nu eram noi cei ocrotiti ,poporul ales etc?? Le schimbam dupa o zi pe alta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. crz17 martie 2020, 22:05
      Si daca suntem poporul ales,trebuie sa ingenucnheze DUMNEZEU in faţa noastra sau invers? Oare suntem fara de pacat si nu meritam ceea ce ni se intampla?IISUS HRISTOS era este FIUL LUI DUMNEZEU,si cat a suferit pentru noi pacatosii?

      Ștergere
    2. Multumesc d-na.Maria!Ati dat un raspuns cat se poate de pertinent! Maria H

      Ștergere
    3. Cez 17 Martie ,
      “Ales” nu înseamnă neaparat scutit de încercări.Dimpotriva. Domnul are caile Sale sa-și călăuzească poporul și mai ales sa-l cearnă de nevrednici.

      Ștergere
  5. Cred că se referă la ce va fi mai târziu și mă refer undeva începând cu luna mai. Febra coronavirusului se va stinge în următoarele luni pentru început vor ieși pastile din laboratoare care vor asigura o oarecare imunitate iar în vară va apărea un vaccin. Spun că va apărea vaccinul în două trei luni deoarece bătălia este crâncenă iar cel care va ieși primul se va umple de bani și de aici și graba . Problemele adevărate ale României vor începe din vară după domolirea coronavirusului când problemele economice vor mușca fără milă. România oricum stătea foarte prost economic, o casă din chirpici care va fi măturată de taifunul coronavirus vezi și mesajul cu cincizeci de bani ajunși practic fără valoare. România a fost prinsă de coronavirus economic foarte prost ca un milog cu nădragii rupți umblând lunar după împrumuturi cu o economie șubredă și un sistem medical plin de lipsuri. Observăm cum se închid pe bandă rulantă multe ramuri, transport, horeca, industria auto etc oameni care vor rămâne fără locuri de muncă și bani care nu vor mai intra în bugetul României . La toate astea se mai adaugă și o mulțime de români care au revenit în țară în ultimele două săptămâni. Dacă coronavirusul este unda, cutremurul va fi problema economică ce va urma. Cât despre cei care în isteria momentului îi fac în tot felul pe românii care se întorc în țară că vin să îi îmbolnăvească atât le spun nu vă grăbiți să aruncați cu răutăți că peste șase luni veți fi și voi cu castronelul legat la cingătoare pe drumul de dus din România. De ce? De foame și de datorii. Iar ultima parte cu căderea în clădirea sfântă care cred că este biserica adică Iisus Hristos vreau să subliniez faptul că încercările acestor vremuri vin să ne măsoare și credința și întoarcerea la Dumnezeu și includ și milă, toleranță și ajutor față de cei cu probleme medicale sau materiale. Cei care vor trece acest examen vor reuși ne trebuie doar calm, disciplină și credință.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta! Amin! Maria H

      Ștergere
    2. Cladirea sfanta = catedrala neamului
      Va fi, probabil folosita pentru tratarea bolnavilor sau carantina.

      Ștergere
  6. Dar ati auzit de uriasul din Biblie cu picioare de lut ,cam asta e Rominia cade si devine tot mai jos- mica cu cel putin 10 milioane de romani-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cponfunzi lucrurile,Crăciun! Uriașul cu picioare de lut,metaforic vorbind,este ultimul imperiu m(UE) la a cărei prăbușire asistăm acum.

      Ștergere
  7. Dacă ar sa stea acasa eu cred ca romanii se vor ruga mult mai mult si mult mai mulți.
    Asa sa ne Ajute Dumnezeu.
    Le vom depăși pe toate cu credința și cu dragoste de Dumnezeu și Maica Domnului

    RăspundețiȘtergere
  8. Italienii prevad ca in iulie vor fi 10 milioane de bolnavi in Germania

    RăspundețiȘtergere
  9. Valatuc de mai zice si la sul de hirtie si la nori si la claie de lina.
    Inaintea salvarii tarii in cadrul Noului Pamant vom cadea in mare masura recuperabil si intemeiat de documente tratate si intelegeri de culise fie vechi fie noi ..cum.dar fi Tratatul necondamnat de Parlament Ribbentrop-Molotov care prevede cedare tuturor judetelor mokd9venestisi nu doar pins la Prut cum.sa renegociat ulterior bilateral ca intre tovarasi comunisti. Acum nu mai e tovarasie comunista deci Rusia are noi pretentii posibil de obtinut prin scoatrea tarii din UE si Nato pt care trag sfori la noi. Iesirea din Nato va duce si la alte pyerdei ibckusiv teritoriale fiind si Ungaria dar si Turcia cu ochii pe cite o bucata,
    Uriasul cu chip.de aur inlocuit pe toata planeta cu imparatia sfintilor nu se refera la UE ci la intreaga lume cu cele 4 fiare danielice orinduiri ajunse simultane din care prima cea tribala fosta sclavaista inca mai exista pe alocuri dar fara a fi sclavagista prin schimbarea inimii de fiara cu una de om. Tot din aceasta unitare neunitara face parte si acea dictatura asteptata deja trecuta ctu tot cu 666 care nu poatea fi religioasa ci atee cita vreme se ridica acea fiara deasupra a tot ce inseamna Dumnezeu. Nu e una si aeeasi fiara fiind mai multe in total 7 zisi imparati. Daca era asa sablonard nu mai ea nevoie de dare in vileag.
    Deci singura noua ordine si nu dezordine mondiala posibila va fi imparatia sfintilor o eritocratie teocrata condusa de venirile divine promise care ii va converti la noua Lor religie si pe mozaici pina la urma pe care ii vor repatria gradual dar complet.

    RăspundețiȘtergere
  10. Apropo de valatuci făceam din brazdele de fan când eram acasă
    Sper ca sa fie moale cazatura
    Doamne Ajuta sa trecem cu bine cu ajutorul lui Dumnezeu și cu credinta

    RăspundețiȘtergere
  11. DUMNEZEU PE CARE II BATE II SI IUBESTE-nu-i lasa pana-n sfarsit in necazuri-acum trebuie rugaciune multa

    RăspundețiȘtergere