marți, 31 martie 2020

VOM LUA SFANTA ANAFURA ,IN NOAPTEA DE INVIERE ???


                                            31 Martie 2020,ora 6,18 !

                            Dragii mei,

Am scris adeseori ca ,va veni ziua in care ne vom dori ca sa mergem in Sfanta Biserica a Domnului nostru IISUS HRISTOS si a PREA CURATEI FECIOARE MARIA, si nu vom avea unde sa ne plecam capul si genunchii nostri.
Toate cate noi traim acum dragii mei, toate trebuie ca sa aiba loc,deoarece,asa este scris de Sus,de la Bunul Dumnezeu.Dar trebuie sa le tinem piept cu Credinta si cu Iubire curata fata de Dumnezeu si faţă de Maicuta Domnului ,si fara nicio indoiala ca vom trece si peste acest necaz care, ne provoaca atata durere sufleteasca si trupeasca .
                                          Învierea Domnului nostru Iisus Hristos, garanția învierii noastre ....

Dar iata dragii mei, ce spunea un glas divin care rasuna de peste tot:
                         "Haideti,veniti !
                       Veniti si luati sfanta Anafura!
                     Hai,veniti! 
                    Veniti sa luati Anafură!"
Clipa in care,vad un Cer de noapte  si o strada destul de aglomerata,dar nu cu masini,ci cu oameni de toate varstele cu sacose in maini,cu lumanari aprinse.Oamenii mergeau agale,parca cu frica paseau spre Sfanta Biserica.
Dar in clipa in care, glasul indemna  oamenii sa se apropie, desi era intuneric jos pe strada,deasupra capetelor oamenilor Cerul s-a luminat in alb stralucitor.Erau luminati doar oamenii deasupra lor,iar strada si trupul oamenilor au ramas in intunericul firesc al noptii.   Dragii mei, sa nu ne temem de toate cate traim in aceste zile,ci sa chemam in Ajutorul nostru pe Bunul Dumnezeu si pe Maicuta Domnului.Va spun cu mâna pe inima,ca Rugaciunea noastra este auzita si vom fi ajutati cu iubire si cu dragoste divina.    
Lumina Lumii: Despre Prescuri, Sfanta Anafura, Aghiasma Mare si ...Anafura, binecuvântare pentru toți credincioșii.
Dragii mei, sa ne rugam la PREA SFANTA TREIME si la MAICA DOMNULUI asa:

„Doamne, iartă-mă, că am greşit înaintea Ta!”

Oricât de păcătoşi să fim, să ne ducem cu capul la pământ, cu smerita cugetare şi să zicem înaintea Lui şi a duhovnicului: „Doamne, iartă-mă, că am greşit înaintea Ta!”.
umnezeu Mântuitorul s-a pogorât din cer pentru păcătoşi, şi cu toate că vede că veşnic îl amărâm cu păcatele şi cu fărădelegile noastre, zice: „Veniţi către Mine toţi cei osteniţi şi însărcinaţi şi Eu vă voi odihni pe voi”. Vezi? Oricât de păcătos să fii, El nu-ţi zice: „Du-te de aici, păcătosule, că nu eşti vrednic de Mine”. Încă te roagă: „Veniţi către Mine toţi cei osteniţi şi însărcinaţi cu toate fărădelegile pământului, că numai la Mine veţi afla odihnă!”. Vezi cât de bun Dumnezeu avem?
Oricât de păcătoşi să fim, să ne ducem cu capul la pământ, cu smerita cugetare şi să zicem înaintea Lui şi a duhovnicului: „Doamne, iartă-mă, că am greşit înaintea Ta”, şi Dumnezeu tot în momentul acela te iartă şi te cuprinde şi te bagă în împărăţia Cerurilor.
Dar trebuie să fim atenţi, pentru că omul cade veşnic în drumul de-a stânga, căci Satana, duhul cel viclean, el duh fiind, veşnic seamănă sămânţa faptelor rele în cugetul şi în inima noastră. Şi dacă nu le spovedim la duhovnic, nu scăpăm de ele.
Numai atunci când ne ducem la duhovnic, în faţa icoanei Mântuitorului, şi-ţi spui gândurile şi zici „Doamne, iartă-mă”, numai atunci scapi de gânduri. Altfel nu scapi de ele, pentru că Satana e duh, nu are nici o osteneală ca să stea veşnic să te chinuiască.
(Starețul Dionisie – Duhovnicul de la Sfântul Munte Athos, Editura Prodromos, 2009, p. 83)
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.

                                                              Prieteni dragi,

Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul de mizerii,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!

                                                     Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 


25 de comentarii:

  1. O așa minune numai Dumnezeu poate face. Doamne-ajută!

    RăspundețiȘtergere
  2. După cum se mișcă treburile la noi în țară nu cred... poate la Înălțarea Domnului dar acum la Înviere nu ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Dumnezeu este puterea de a ne scapa din incercarea aceasta. Nu stiu daca noi oamenii vom avea capacitatea de a pricepe ca ceea ce ni se intampla este rezultatul faptelor noastre.

      Ștergere
  3. Toti oamenii vor iesi din case si vor merge la Inviere ...
    Ce-o sa faca Vela si Arahat ???
    O sa-i bage pe toti in puscarie ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.19 bai omule, nu Vela si Arafat tine lumea in case ci COROAVIRUSUL!Iar ca sa se duca lumea trebuie sa se permita deschiderea bisericilor in noaptea de inviere. Atata rautate si reavointa nu cred ca am vazut cum vad la anumite persoane aici pe blog. Pur si simplu refuzati sa intelegi situatia de razboi in care ne aflam.Ce cautati aia o sa gasiti!

      Ștergere
    2. 21.19 la ce iti foloseste sa mergi la biserica daca ai mintea plina de neadevaruri si rautati? La nimic!

      Ștergere
    3. 01:49 și 01:52 f.corect ce ați scris, uni asa înțeleg lucrurile acum, sa ne furam căciulă singuri, sa nu ne pese de cei din jurul nostru, numai un răuvoitor și un retardat poate gândi asa!

      Ștergere
  4. Dumnezeu sa fie lăudat și binecuvântat în veci amin!

    RăspundețiȘtergere
  5. AS VFREA DIN TOT SUFLETUL SA MANINC NAFARA MACAR NAFARA SFINTITA DAR VAD CA NU SE POATE PARCA NICI NU VINE PASTELE SA NE RUGAM BUNULUI DUMNEZEU SA FIM SANATOSI SI SA NE FEREASCA DE CE-I MAI RAU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarbatoarea Invierii Mantuitorului Iisus Hristos trebuie sa fie in sufletele noastre de unde nimic nu ne-o poate lua. Asta isi doreste si Dumnezeu ca sa ne daruim Lui sufletele si nu vorbele.

      Ștergere
    2. 22.52 uite ca cineva a inteles! Bravo!

      Ștergere
  6. asteptam la poarta bisericii pasca si lumina-bogatii nu ne pot lua sufletul -asa ii spuneam sefului meu-trupul merge la inhumare iar sufletul este a lui DUMNEZEU-TURBA DE FURIE dar a ramas doar sa-mi faca mizerii marunte etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iarta-l ca este incercarea ta. Daca tu nu vei ierta, atunci cum vei cere iertare lui Dumnezeu pentru tine.

      Ștergere
    2. 22.56 ce frumos ai spus! Bravo, o vorba inteleapta!

      Ștergere
  7. https://marturieathonita.ro/s-ar-putea-sa-participam-la-slujba-invierii-de-pasti-emotionat-de-scrisoarea-parintelui-andrei-rosca-raed-arafat-a-promis-ca-se-mai-gandeste/amp/
    Poate o fi ceva adevarat

    RăspundețiȘtergere
  8. In orce moment bunul Dumnezeu poate face minuni vino doamne si ne salvează!

    RăspundețiȘtergere
  9. In urma cu trei saptamini am fost la biserica mam spovedit am luat PREASFINTA EUHARESTIE cind am fost miruiti si am luat un pum de anafora parca cineva ma facut sa iau mai multa nu am mai luat niciodata decit o bucatica dar ultima data am luat mai multa dupa aceea duminica nu sa mai putut merge la biserica sa inchis la fel ca si in tara pt ca preotul are frica sa DESCHIDA pt ca a fost avertizat dar eu acuma Sf Slujba o ascult la tv de la Trinitas sau pe internet cind nu este la Trinitas. DUPA ascultare iau un pic de anafora si luam un pic de agheazma afum cu familie ca sa sint acel miros din biserica. Eu cred ca voi o sa mergeti de SF PASTE LA BISERICA DAR NOI CINE STIE CIND O SA NE LASE SA MERGEM ASA CO O SA NE RUGAM si acasa si eu care imi faceam planuri ca de aceste SF PASTE O SA tin LUMINA DE LA INVIERE pina la anul viitor mereu aprinde pt ca anul trecut am tinuto prinsa doar vreo 6 luni si eram bucuroasa ca LUMINA LUI IISUS E CU MINE da anul ACESTA o sa fie trist

    RăspundețiȘtergere
  10. 31 martie 22:56-L-AM IERTAT dar ca si toti oamenii spun-ramane un amar in suflet mai ales ca l-ai adus pe calea DOMNULUI si nu si-a asumat cuvintele grele dar si faptele-RAMANE IN GRIJA DOMNULUI ca eu nu-l judec

    RăspundețiȘtergere
  11. E un context biblic care se adreseaza celor care tin zile sarbatori etc spunindu-le ca nu au inteles nimic.
    Acum s.a vazut ca multi nu au intelrs nimic cita vreme dau mai mare importantei simbolurilor decit Duhului Sfint lucrator mama noastra care ne hraneste haric si Care ne-a creat.
    Cuminecatura lumina sfinta imbaierea pt botez sint doar ajutoare si simboluri a cite ceva ..iar Dumnezeu in lucrarea Sa harica nu depinde de ele cum nu a depins nici la Cincizecime.
    Au fost pustnivi care au ajuns sfinti desi in viata lor nu au luat nici o cuminecatura sau mai mult de una si nici lumina de la Ierusalim. Au avut lumina Duhului Sfint simbol8zata de lumina de la Ierusalim.
    Apoi lumina de la Ierusalim nu vine daca acolo in acel moment nu sint de fata macar un reprezentant mozaic si unul musulman. Acest lucru nu e spus prin biserici si in media dar cei de acolo stiu pt ca asa le.a poruncit Iisus si a si fost o situatie cu ani in urma cind intirziase peste o ora cel musulman si lumina nu a venit decit dupa ce a fost adus.
    La fel poate sa nu vina daca bordura aurita interioara e afectata fiind poruncita de Iisus dupa model hindus pt proslavirea Duhului Sfint.
    Fanatici sint destui si vor fi care ar vrea sa o distruga ca fapta vitejeasca incit acolo exista si paznici non stop doar ca sa protejeze bordura nelasibd pe nimeni nici macar sa o atinga lucru comunicat seriilor de pelerini de la intrare cu mentiunea ca vatamarea ei edte hula contra Duhului Sfint.
    Ce legatura este intre crestinism mozausm islam si monoteismul hindus?
    Aparent nici una dar Dumnezeu are legatura cu ele si le binecuvinteaza si recunoaste unele adevaruri vrem sau nu vrem.
    De ce vine lumina doar in Ierusalim ?
    Pt ca ortodoxia ar fi mai breaza in doctrina sau in nr de sfinti ? Nu pt ca nici ea nu va scapa de Judecata ci pt a arata lumii tuturor cultelor ca acela este locasul sfint biblic din Ierusalim cu ofranda nei trerupta care va fi pustiit la decizia grecului danielic si cu contributia colaterala a lui Dumnezeu care va face in acra saptamana in legamant cu multi. Adica ii va boteza si converti la noua Sa religie in tot adevarul promis evident aparent sinctetista eretica etc in ochii fanaticilor orbi. Adevarata pietricica mireasa ceata sfintilor Sionului anterior rapiti orin convertire de venirea Cineva ajutata de Iisus cel putin prin misionariat anonim prin care a deschis si El calea lui Dumnezeu Cineva in sufletele alesilor.
    Aceste religii au si ele adevarurile lor chiar daca sint respinse acum de cunoasterea inca in parte desi pretinsa in tot adevarul inclusiv prin schimbarea intelesului termenului dogma in dictionar. Iar Duhul Sfint va fi reprezentat de Cineva Savaot care va avea minime legaturi si ci uslamul si cu monoteismul hindus (aparent si el politeist in propaganda defaimatoare uzuala).
    Profetic se va vedea inclusiv Biblia are legatura cu cele doua doar ca sinodal contextul care spunea de semiluna a fost scos dupa aparitia islamului. Contextul fiind propozitia:
    "Duhul Sfint va intra in semiluna"
    Iar asta la corectare va fi intekes corect adica in sensul ca Cineva va fi totodata profetita venire Mahdi care va converti si din musulmani unind toare religiile in noua Sa religie mireasa de la care harul nu va fi retras.



    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne Ajuta
    DOAMNE Maicuta Domnului ajuta-ne Doamne.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dna Maria, de ce nu mai afisati conturile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri


    1. Anonim3 aprilie 2020, 02:51
      Nu mai afisez contul ,nu conturile,nu am decat unul singur,pentru ca escrocii sa nu mai aiba motive sa se foloseasca de numele meu si sa-si puna la vedere alte conturi false de-ale lor.Cine are nevoie de mine sau doreste sa faca o donatie ptr viitoarele CARTI,ma poate suna personalm la unicul numar de telefon,repet,UNICUL numar de telefon: 0747226236 !Nu sunati pe alte numere straine,deoarece,va va raspunde altcineva si va va spune ca sunt eu ! Vă va vorbi in numele meu! Deci,UNICUL meu nr de telefon este acesta : 0747226236 ! Va multumesc din suflet !

      Ștergere