duminică, 15 martie 2020

PRAF GALBEN IMPRASTIAT PE STRAZI


                                               14 Martie 2020,ora 14,44 !

                               Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza,si tot in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care intreaba asa:
              "Ce faci ? 
 Iar raspunsul a fost asa:
              Matur matreata asta !"
Clipa in care,vad o femeie ce are o matura in maini,si chiar matura pe marginea soselei pe langa bordura ,acolo unde era numai praf extrem de fin,un praf galben-roscat.
Dar nu era deloc puţin,ci era asa precum am varsa noi o galeata de praf pe marginea soselei langa bordura.Arata precum faina alba la finete, doar ca era galben spre caramiziu.
Dragii mei,pe langa ce avem acum,de parca nu ne-ar fi indeajuns,iata ca vom mai auzi si de acest praf ,posibil otravitor,care va fi varsat pe o strada pe marginea ei.
Unde anume sau cand si ce va fi acel praf galben -roscat,eu nu stiu a va spune.
Dar stiu fratilor ca, de ne vom ruga mai mult la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, vom fi ocrotiti si ocoliti de tot raul si de tot necazul,Amin!
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului, in fiecare clipa pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste, si sa daruim si noi Aproapelui nostru dragoste,mila si iubire sufleteasca !
                               Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Posibil acești soldați americani au venit cu acest praf.De ce italienii au murit peste 200 persoane într-o singură zi ,mai cu seamă din ziua cum au ajuns soldații americani cu defilarea .Dânșii de ce nu poartă masca la gură doar italienii .Aceste tancuri și mașini de armata cu soldații americani vor venii peste tot și la noi deoarece asta se urmărește .Când vor defila in Romania in perioada Paștelui atunci veți vedea câți morți vor fii .Asta se urmărește suntem prea mulți la număr .Ați vrut democrație că peștele lui Ceaușescu va stat în gât .Tara noastră nu a avut nici o datorie la străini pe vremea lui Ceaușescu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai agentule rus ,de ce nu exista cazuri de covid 19 ,in Rusia ?!
      Întreabă-l pe stăpânul tău Putin.
      Virusul a fost făcut in Rusia?

      Ștergere
  2. Americanii împrăștie pe străzi că ei nu au măști la nas .Aceștia ce sunt acum în Italia pe tancuri .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:57 să vezi chestie, dacă te uiți pe harta cu bolnavii de coronavirus (despre care am îndoieli) în Afganistan sunt doar 11 confirmați și Afganistanul este lângă iran care este dat cu 12.000 de bolnavi. Surpriza vine când vezi că în Afganistan aia nu poartă mască și stau îngrămădiți în fața parlamentului fără frica de coronavirus. Soldații americani din Afganistan bineînțeles că nu poartă mască.

      Ștergere
    2. Iar in Rusia sunt numai 3 cazuri.Suspect...

      Ștergere
  3. Nu ne-ați spus dacă femeia care mătura avea ceva de protecție, mască etc. Poate că va fi o găselniță cu nu știu ce soluție împrăștiată din avion împotriva coronavirusului. Oricum mulți au început să vadă că în timp ce se declara stare de urgență în Italia trupele americane veneau cu cârdul la fel și în alte state europene trupe americane care nu poartă mască de protecție. Imaginile le găsiți pe YouTube. Zboruri anulate, țări blocate, pandemie și trupe americane care fac balet. Care ții un pariu că după ce termină exercițiul este gata o pastilă care vindecă și protejează se dă cu ceva prafuri și lumea a învins coronavirusul? Mai știe cineva ce se mai aude cu faza chinezească a coronavirusului în care cei care îl contactau a doua oară sfârșeau crăpându-le inima pe stradă că a dispărut din peisaj? Poate că oficialul chinez care acuza america de contaminare avea dreptate că totul seamănă cu un exercițiu militar de combatere chimico-bacteriologică la nivel global. Defender Europe are loc între 20 aprilie și 20 mai. Exercițiile de decontaminare se incheie până în 20 aprilie sau ne vindecăm după 20 mai?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Femeia îi spunea la acel praf,matreata! Nu avea nimic de protectie!Ea chiar credea ca este ceva inofensiv!

      Ștergere
    2. Cand a fost praful din Sahara,era ceva asemanator.Cand a venit prima ploaie a spalat tabla de pe casa iar apa a curs la o vie( bolta). Frunzele viei in anul acela au fost galbene,albinele nu au polenizat florile de vie. Toamna,viespile si albinele,mustele au ocolit strugurii de la acea vie. In alti ani sugeau sucul boabelor de struguri. Via si- a revenit dupa doi ani.

      Ștergere
    3. Mulțumesc frumos

      Ștergere
  4. si eu am visat acest lucru anul trecut prin august, si trebuia sa ne baricadam in case sa nu inhalam acel praf-otrava

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://burebista2012.blogspot.com/2020/02/evergreen-este-o-companie-aeriana-cia.html?fbclid=IwAR2lmS6o_6I6zWI2Sc_m8N4XEyfRZfuGtv7miYv71Qe74h7EevzJbU36crg

      Ștergere
  5. Praf otrava ucide biosistemul. Colant negru de pus la geamuri. Cica te faci negru daca inhalezi .O otrava care arde prin interior si se moare .

    RăspundețiȘtergere
  6. sâmbătă, 27 aprilie 2013
    OAMENII , CADEAU PE STRAZI, PRECUM ,PUII ,DE GRIPA AVIARA ! NORUL ROSU, DE PRAF, LE-A ADUS, SFARSITUL !
    x 15 noiembrie 2005, ora 4,30 ,zori.

    Cine oare , nu-si doreste sa doarma, la aceasta ora?
    Dar iata ca, ma trezesc, ca la un fulger luminos, care-mi strabate tot corpul si astfel, vad cu ochii inchisi (pecetluiti de sus, atunci cand trebuie ),vad, UN CAMION, mare, care trece in mare viteza pe o strada ! Mergea dinspre nord ,spre sud; numai ca, acest CAMION, lasa in urma lui, UN NOR, gros, ca o perdea, de PRAF , rosu - caramiziu, care plutea in aer, la o palma, deasupra Pamantului (asfaltului ).
    "Intamplator ", ma aflu si eu, in acele clipe acolo, prin PRAFUL rosu -caramiziu, ce acoperea Pamantul si respectiv, asfaltul. Simt ,un miros, foarte intepator, si innecacios totodata, .Praful rosu, ca un fum rosu dens, se imprastie, repede in atmosfera, si astfel, vad cum ,sub ochii mei, se intampla un adevarat dezastru.

    RăspundețiȘtergere
  7. 15 martie 03:50-daca esti clar vazator probabil stii si cursul altor probleme din tara-avertizeaza populatia-de fapt un alt clarvazator spunea de praful galben care inhalat va innegri orice trup-DOMNUL STIE

    RăspundețiȘtergere
  8. Inseamna ca va fi praful vulcanic fin de la urgia apocapiptica care nu trebuie inhalat cit timp e in atmosfera trei nopti si doua zile. El contine trioxid de sulf care in combinatie cu apa din gura plamani si ochi sec transforma in acid sulfuric.
    In zorii noprii a treia a urgiei Dumnezeu va crea ploi torentiale generale care vor spala atmosfera iar noroiul vulcanic acid se va depune pe sol moment in care chiar si dupa ce se va usuca nu mai e periculos pt respiratie daca e luat cu grija sa nu se vinture.
    Noroiul uscat va fi relativ compact ca un pamant galbeb bulgari dar se transforma in praf daca masinile calca pe el incit se aduna linga bordura de unde poate fi incarcat cu lopeti ideal de plastic. Se va umbla cu manusi si cizme de cauciuc.
    Multi vor purta masti de praf si ochelari de protectie dupa a treia noapte dar daca nu lucreaza la curatenie le vor purta degeaba. Mirosul in aer o perioada va persista unul specific gretos si la inceput usor intepator.
    Acest miros va agita olfactiv albinele care vor trece pe modul furie.. ele fiind deja stresate de lipsa culesului.
    Acest noroi acid este cel care va arde orice frunza si va afecta citeva luni fertilitatea solului afectind prin ajungere mortala la radacina acea treime din copaci ..evident cei cu radacina cea mai putin adanca.
    Culoarea caramizie va proveni de la pamantul rosiatic feros al unora dintre vulcanii care vor sari in aer.
    Aceasta urgie cred ca ca avea loc anul acesta in toiul razboiului jihadist contra religiei cea noua care se va vesti a adevaratilor sfyinti ai Sionului creata si condusa de venirea Cineva Savaot Care se va prezenta ca fiind Duhul.Sfint promis dar inca neteologizat oficial.
    Neoficial e alta poveste.

    RăspundețiȘtergere